2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence kadınlara babaanne olunca değişik şeyler oluyor oğlanı kaptırdık bari torun kalsın modu

Yamyam gibi çoğu gelirler vallah, kürtaja girdim bir çıktım 15 kişi beni bekliyorlar kapıda sanki doğuma girmişim gibi tövbe tövbe tuhafıma gitmişti cok
Ay zaten kötü bir durum kürtaj sanki güzel bir şeymiş gibi gelmişler resmen. Anne baba neyse ama başkaları hele senin derdinden anlamayacak insanlarsa çok kötü

Ben eve gelmelerinden ziyade hastaneye gelmeleri taraftarıyım hastanede 10-20 dk maksimum görüp gidiyorlar. Hem doğum yapmış olsan bile hasta mantığındasın yatağındasın gelen yeterli koltuk varsa oturur yoksa ayakta durur gider. Evde o iş öyle olmuyor. Bebek görme bahanesiyle baya akşam oturmasına gündüzse çay saatine dönüyo iş muhabbet sohbet ikram vs. Uzanacağın varsa da misafir süresi uzadıkça kendini rahat hissedemiyorsun. Ben yanımda annemi ya da kayınvalidemi de istemiyorum. Yakın olsalar da gelmesinler kalmaya vs. eşimle ikimiz ilgilenelim bebeğimizle, evimizle, birbirimizle. Arkadaşlarımız doğumdan sonra kendine geldiklerinde hastane ortamında 5-10 dk yanlarına uğradık sonrası kırk çıktıktan sonra gittik ziyarete hep biz. Umarım bizde de aynı hassasiyeti gösterirler akrabalar, dostlar

Yamyam gibi çoğu gelirler vallah, kürtaja girdim bir çıktım 15 kişi beni bekliyorlar kapıda sanki doğuma girmişim gibi tövbe tövbe tuhafıma gitmişti cok
Kurtajda kimseye haber vermedim. Annemlere bile gelmeyin dedim zaten ani olmustu. Ama dogumda kesin gelirler

Ohh gözün aydın canım ne güzel rahatlatmış içini doktor o zaman şöyle dua edelim sen sağlıklı bir şekilde kavuş da artık doğru zaman ne zamansa o zaman gelsin

Bizde annemler ve kv disinda gelen olmaz sanirim eve. Onlar da farkli ilde ilcede oturuyorlar. Mecburen yatili gelmek zorundalar. Onun disindakiler de 40 ciktiktan sonra gelirler

Ay zaten kötü bir durum kürtaj sanki güzel bir şeymiş gibi gelmişler resmen. Anne baba neyse ama başkaları hele senin derdinden anlamayacak insanlarsa çok kötü
Odada gözümü açtım 5 kişi oturuyor etrafımda eşimin ailesi komple gelmiş ben ayılmaya çalışıyorum onlar soru soruyor, dediğin gibi kötü bir durum zaten kendimi çok kötü hissetmiştim

Normal doğum ne kadar sürüyor acaba
Değişiyor galiba, açılma süresi vs nasıl ıkındığın. Mesela ikinci çocuk daha kolay oluyor diyorlar. Güzel ıkınırsan doğru şekilde 15dk da geliyormuş bebek öyle biliyorum ben

Kurtajda kimseye haber vermedim. Annemlere bile gelmeyin dedim zaten ani olmustu. Ama dogumda kesin gelirler
Annemle babam gelmedi ama kv kp geldi, köye gitmiştik apar topar hastaneye gidince öyle oldu, onları da aramışlar galiba caya içmeye gelcez vs derken o ona haber ediyor böylelikle kalabalık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…