- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.161
Yamyam gibi çoğu gelirler vallah, kürtaja girdim bir çıktım 15 kişi beni bekliyorlar kapıda sanki doğuma girmişim gibi tövbe tövbe tuhafıma gitmişti cokBence de gelmesinler hatta
Ben kalabalıktan dolayı gidemedim. Trafik neredeyse kapının önünden başlıyorboğazdaki geçişi izlemeye geldim ay nasıl iyi geldi sosyalleşmeyi özlemişim
Ay nazar değdirmedim inşallahŞuan eşim mutfakta ben yattım maalesefhffff içine edecek oranın ama yapacak bişi yok ayağa kalkacak halde değilim
Gece doğum olsa sabah çıkış mı oluyor acaba normaldeSezaryende 2 gece kaldim ben. Normalde 1 gece sanirim
Bence kadınlara babaanne olunca değişik şeyler oluyorAhahahhay çok iyi yapmış annen kız bizimki ördüğü şeyler için annemde bu renk örüyo dedim diye ertesi gün ipin rengini değiştirdi bide arada hani annem anane diye onun daha çok şey alması lazıma getiriyor ki annemde alıyo yani bişiler bende boyuna annemin aldığı yaptığı şeyleri övüyorum arada bozuluyo. Annem bi yarışta değil Allahtan kv kendi başına takılıyor öyle
Ay zaten kötü bir durum kürtaj sanki güzel bir şeymiş gibi gelmişler resmen. Anne baba neyse ama başkaları hele senin derdinden anlamayacak insanlarsa çok kötüYamyam gibi çoğu gelirler vallah, kürtaja girdim bir çıktım 15 kişi beni bekliyorlar kapıda sanki doğuma girmişim gibi tövbe tövbe tuhafıma gitmişti cok
Sabah doktorun geliyor bakıyor sorun yoksa eve yolluyorGece doğum olsa sabah çıkış mı oluyor acaba normalde
Az kalınıyormuş gerçekten. Hiç bir sorun olmasın hepimiz bebişlerimizle evimize dönelimSabah doktorun geliyor bakıyor sorun yoksa eve yolluyor
AminAz kalınıyormuş gerçekten. Hiç bir sorun olmasın hepimiz bebişlerimizle evimize dönelim
Kurtajda kimseye haber vermedim. Annemlere bile gelmeyin dedim zaten ani olmustu. Ama dogumda kesin gelirlerYamyam gibi çoğu gelirler vallah, kürtaja girdim bir çıktım 15 kişi beni bekliyorlar kapıda sanki doğuma girmişim gibi tövbe tövbe tuhafıma gitmişti cok
Alt komsum gece gitmisti hastaneye normal dogumda. O gun cikis yapip eve gelmislerdiGece doğum olsa sabah çıkış mı oluyor acaba normalde
Ohh gözün aydın canım ne güzel rahatlatmış içini doktor o zaman şöyle dua edelim sen sağlıklı bir şekilde kavuş da artık doğru zaman ne zamansa o zaman gelsinKızlar telefonuma yeni kavuştum gece müşahadeye almadılar
Sabah sekize kadar nst deydim Doğum hanede
Sekizde odaya alındım yatış verildi
Minimum iki gün dedi nstye girdim yine minik minik ama sık sancılar çıktı serum takılacak şimdi
Sancı olmadıkça müdehale etmeyecekler
Detaylı ultrasona girdim hatta doktor benim üzerimden asistana ders verdi bayaaa detay oldu
Doktor diyor ki niye korkuyorsun bu kadar doğacağı varsa vaktiyse zaten gelecek ilaç bile durduramaz o zaman hem dedi şöyle düşün vaktiyse doğamazsa iç kanama yapar
Öyle rahat konuştu ki rahatladım
Zeynep kamil on numara hastane kızlar tüm özelleri tek geçer ben size söyleyeyim
Şehir dışından gelen gebelerde var burda
Refakatçi yasak ama panik atağım olduğu için izin verdiler
Ama emin ellerdeyim gerçekten hemşiresinden doktoruna yatan hastalara kadar herkes çok iyi candan be yardımcı Burda o yüzden ablamı bile gönderdim
Anlayacağınız Şuan iyiyim sancılar gelip gelip gitse de paikolojik olarak rahatladım
He birde doktor dedi ki 32 haftayı geçtikten sonra tehlike olarak bakmıyoruz biz 34 hastalıkken bile Doğuma hazırmış bebekler
Tabi dedi doğsun diye bakmıyoruz olabildiğince durdurmak için çabalıyoruz
Yani kızlar bebek gelişimi haftasıyla uyumlu geride değilse korkacak birşeyimiz kalmamış şükürler olsun
Bizde annemler ve kv disinda gelen olmaz sanirim eve. Onlar da farkli ilde ilcede oturuyorlar. Mecburen yatili gelmek zorundalar. Onun disindakiler de 40 ciktiktan sonra gelirlerBen eve gelmelerinden ziyade hastaneye gelmeleri taraftarıyım hastanede 10-20 dk maksimum görüp gidiyorlar. Hem doğum yapmış olsan bile hasta mantığındasın yatağındasın gelen yeterli koltuk varsa oturur yoksa ayakta durur gider. Evde o iş öyle olmuyor. Bebek görme bahanesiyle baya akşam oturmasına gündüzse çay saatine dönüyo iş muhabbet sohbet ikram vs. Uzanacağın varsa da misafir süresi uzadıkça kendini rahat hissedemiyorsun. Ben yanımda annemi ya da kayınvalidemi de istemiyorum. Yakın olsalar da gelmesinler kalmaya vs. eşimle ikimiz ilgilenelim bebeğimizle, evimizle, birbirimizle. Arkadaşlarımız doğumdan sonra kendine geldiklerinde hastane ortamında 5-10 dk yanlarına uğradık sonrası kırk çıktıktan sonra gittik ziyarete hep biz. Umarım bizde de aynı hassasiyeti gösterirler akrabalar, dostlar
Odada gözümü açtım 5 kişi oturuyor etrafımda eşimin ailesi komple gelmiş ben ayılmaya çalışıyorum onlar soru soruyor, dediğin gibi kötü bir durum zaten kendimi çok kötü hissetmiştimAy zaten kötü bir durum kürtaj sanki güzel bir şeymiş gibi gelmişler resmen. Anne baba neyse ama başkaları hele senin derdinden anlamayacak insanlarsa çok kötü
Değişiyor galiba, açılma süresi vs nasıl ıkındığın. Mesela ikinci çocuk daha kolay oluyor diyorlar. Güzel ıkınırsan doğru şekilde 15dk da geliyormuş bebek öyle biliyorum benNormal doğum ne kadar sürüyor acaba
O belli olmuyor kişiden kişiye değişiyor bazıları çok uzun sürüyor sancı filan gelmiyor mesela ama açılma yavaş yavaş oluyor herkeste farklıNormal doğum ne kadar sürüyor acaba
Annemle babam gelmedi ama kv kp geldi, köye gitmiştik apar topar hastaneye gidince öyle oldu, onları da aramışlar galiba caya içmeye gelcez vs derken o ona haber ediyor böylelikle kalabalık olduKurtajda kimseye haber vermedim. Annemlere bile gelmeyin dedim zaten ani olmustu. Ama dogumda kesin gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?