- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 37
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.181
Devlet memuru bulunduğu şehrin dışında rapor alamaz canım ama şöyle istisnaları var mesela izin aldın orada bulunacağın ili belirtiyorsun ya atıyorum izmir dedin o izin süresince izmirden rapor alabilirsinKızlar bir şey danışacağım size. Ben şimdi öğretmenim ama derse de girmiyorum rehberlik alanım. Yarın için okula gitmeyip rapor alacağım ama okulum Ankara da ben farklı bir şehirden rapor alcam. Sizce sorun olur mu? İnternetten baktım, acil durumlar dışında alınmaz diyor . Ama hamileyim bu bir farklılık oluşturur mu?
O zaman açılma belli bir boyuta gelene kadar müdahale etmezlerDeğişiyor galiba, açılma süresi vs nasıl ıkındığın. Mesela ikinci çocuk daha kolay oluyor diyorlar. Güzel ıkınırsan doğru şekilde 15dk da geliyormuş bebek öyle biliyorum ben
Evet öyle hatta bazılarını eve gönderiyorlarmis sancıni evde çek sıklıgi fazla olunca gel diyeO zaman açılma belli bir boyuta gelene kadar müdahale etmezler
Öğretmenlikte farklı biz eşimin memleketine gittik düğüne sonra orada eşim hastalandı pazar acile gittik ertesi günde eşime rapor aldık sorun olmadı ama ben görev yaptığımız yere dönmek zorunda kaldımDevlet memuru bulunduğu şehrin dışında rapor alamaz canım ama şöyle istisnaları var mesela izin aldın orada bulunacağın ili belirtiyorsun ya atıyorum izmir dedin o izin süresince izmirden rapor alabilirsin
Öyle bir şey derlerse gitmeyinEvet öyle hatta bazılarını eve gönderiyorlarmis sancıni evde çek sıklıgi fazla olunca gel diye
Normal olursa benim öyle düşünüyorumÖyle bir şey derlerse gitmeyinne olur ne olmaz
Arkadaşlarımın hepsi hemen hastaneye gitme diyor, çünkü eve geri yollayabiliyorlarmış bir de sürekli parmak yersin dedilerO zaman açılma belli bir boyuta gelene kadar müdahale etmezler
Bu his hepimizde var bence artıkAy alt tarafı dun aksam girmedim fazla misafir gelecek hazırlık yaptım neler olmus
S Seray94 çok geçmiş olsun inşallah iyisinizdir simdi çınarla S samozlem sana da çok geçmiş olsun csnim eve geçmişsin sanırım artık kendini yorma❤
Bizim grubun Bebisleri biraz sabırsız yada annelerini heyecanlandirmayi seviyorlar sanirim
Bende yine her zamanki gibi hemoroid belasiyla uğraşıyorum ☹ dun gece ufak çaplı sinir krizi yaşadım bıktım artık hamilelikten basurdan yeter artık diye ağlamışım eşim sakinlestirdi iyi ki var
Valla son zamanlar çok zormuş ben çok sıkıldım gercekten biran önce kavuşmak istiyorum oglusuma
Öyle mi ben devlette olunca memurla aynıdır diye düşündüm canım. Bizde baya takıklarda o durumsÖğretmenlikte farklı biz eşimin memleketine gittik düğüne sonra orada eşim hastalandı pazar acile gittik ertesi günde eşime rapor aldık sorun olmadı ama ben görev yaptığımız yere dönmek zorunda kaldım
Ama bulunduğum şehir İstanbul. Raporu alacağım şehir Bursa. O sıkıntı olur mu acabaBu gece acil girişi yap yarın rapor al bugünden acil girişin olursa sıkıntı olmaz
Sevindim balımKızlar telefonuma yeni kavuştum gece müşahadeye almadılar
Sabah sekize kadar nst deydim Doğum hanede
Sekizde odaya alındım yatış verildi
Minimum iki gün dedi nstye girdim yine minik minik ama sık sancılar çıktı serum takılacak şimdi
Sancı olmadıkça müdehale etmeyecekler
Detaylı ultrasona girdim hatta doktor benim üzerimden asistana ders verdi bayaaa detay oldu
Doktor diyor ki niye korkuyorsun bu kadar doğacağı varsa vaktiyse zaten gelecek ilaç bile durduramaz o zaman hem dedi şöyle düşün vaktiyse doğamazsa iç kanama yapar
Öyle rahat konuştu ki rahatladım
Zeynep kamil on numara hastane kızlar tüm özelleri tek geçer ben size söyleyeyim
Şehir dışından gelen gebelerde var burda
Refakatçi yasak ama panik atağım olduğu için izin verdiler
Ama emin ellerdeyim gerçekten hemşiresinden doktoruna yatan hastalara kadar herkes çok iyi candan be yardımcı Burda o yüzden ablamı bile gönderdim
Anlayacağınız Şuan iyiyim sancılar gelip gelip gitse de paikolojik olarak rahatladım
He birde doktor dedi ki 32 haftayı geçtikten sonra tehlike olarak bakmıyoruz biz 34 hastalıkken bile Doğuma hazırmış bebekler
Tabi dedi doğsun diye bakmıyoruz olabildiğince durdurmak için çabalıyoruz
Yani kızlar bebek gelişimi haftasıyla uyumlu geride değilse korkacak birşeyimiz kalmamış şükürler olsun
Candida diyeti ne balım çok diyet yaptım hiç duymadım3 ay candida diyeti yapmis biri olarak soyluyorum hic de oyle olmayacakdaha bi seveceksiniz. yiyemediklerinize duseceksiniz
Öğretmen olduğum için bizde izin olayı yok işte maleswfDevlet memuru bulunduğu şehrin dışında rapor alamaz canım ama şöyle istisnaları var mesela izin aldın orada bulunacağın ili belirtiyorsun ya atıyorum izmir dedin o izin süresince izmirden rapor alabilirsin
Çok şükür durdurdular sancıları. Ben yattığım halde o kadar dikkat ediyorum 20mm düştü rahim boyu. Doktorun ne diyorsa uy2 gündür iyiyim çok şükür ama ayın 27’sinde doğumun başladığına emindimşöyleliydi sancılar, regl ağrısı, dizlere kadar vuran bel ağrısı. (O gün çok az süpürge yapayım dedim) kızlar doktor yat diyorsa gerçekten de yatmak lazım
Aynı şeyi bende söylüyorum canım ama sancı ve doğum süreci herkeste farklı mesela bazısı günlerce sancı çeker açılması olmaz bazısı açılma hemen olur benim öyle olmuştu hasteneye kostugum gibi doğuma alındım saat 1 gibi başlayan sancı sürecim üç buçuk gibi dayanılmaz bı hal aldı artık hata ben sabah giderim gibi birşey de dedim ama süreç çok hızlı ilerledi çok şükür çok pandim yemedimArkadaşlarımın hepsi hemen hastaneye gitme diyor, çünkü eve geri yollayabiliyorlarmış bir de sürekli parmak yersin dedilergir duşunu felan al ağrım sıklaşınca git diyorlar hep
Ya komşum öyle yaptı da sonra evde doğurdu. Gidin hastaneye parmaklasınlar daha iyiArkadaşlarımın hepsi hemen hastaneye gitme diyor, çünkü eve geri yollayabiliyorlarmış bir de sürekli parmak yersin dedilergir duşunu felan al ağrım sıklaşınca git diyorlar hep
Ayy inşallah hepimizde öyle hızlıca doğuralım hemen bitsin, açılma olmayınca yarım saatte veya saatte bir parmak atıyorlar dediler ona korkumAynı şeyi bende söylüyorum canım ama sancı ve doğum süreci herkeste farklı mesela bazısı günlerce sancı çeker açılması olmaz bazısı açılma hemen olur benim öyle olmuştu hasteneye kostugum gibi doğuma alındım saat 1 gibi başlayan sancı sürecim üç buçuk gibi dayanılmaz bı hal aldı artık hata ben sabah giderim gibi birşey de dedim ama süreç çok hızlı ilerledi çok şükür çok pandim yemedim
Alerjim icin yapmistim canim. Biyorezonansla birlikte o diyeti uygulamistim. Candida bi mantar turu aslinda hepimizin mide bagirsaklarinda var. Ama antibiyotikler vs. Ile bagirsaklarimizdaki yararli zararli bakteri dengesi bozulunca alerji ortaya cikiyor. Iste candida mantarlari normalde vucutta bulunurken cok zarar vermiyor bize ama cogalinca sikinti cikiyor. Candida diyetinde de iste bu candidalari azlatiyoruz vucudumuzdaki. Maya, seker gibi seyler en sevdikleri besin candidalarin. Meyve sekeri bile alamiyorsun, ekmek patates pirinc gibi besleyici hic bir sey yok diyette. Cay kahve yok. Bi de benim domates,sut, bugday gibi seylere de alerjim cikmisti. Onlari da yiyememistim. Cok zor gelmisti banaSevindim balım
Candida diyeti ne balım çok diyet yaptım hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?