2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Devlet memuru bulunduğu şehrin dışında rapor alamaz canım ama şöyle istisnaları var mesela izin aldın orada bulunacağın ili belirtiyorsun ya atıyorum izmir dedin o izin süresince izmirden rapor alabilirsin

Değişiyor galiba, açılma süresi vs nasıl ıkındığın. Mesela ikinci çocuk daha kolay oluyor diyorlar. Güzel ıkınırsan doğru şekilde 15dk da geliyormuş bebek öyle biliyorum ben
O zaman açılma belli bir boyuta gelene kadar müdahale etmezler

Devlet memuru bulunduğu şehrin dışında rapor alamaz canım ama şöyle istisnaları var mesela izin aldın orada bulunacağın ili belirtiyorsun ya atıyorum izmir dedin o izin süresince izmirden rapor alabilirsin
Öğretmenlikte farklı biz eşimin memleketine gittik düğüne sonra orada eşim hastalandı pazar acile gittik ertesi günde eşime rapor aldık sorun olmadı ama ben görev yaptığımız yere dönmek zorunda kaldım

O zaman açılma belli bir boyuta gelene kadar müdahale etmezler
Arkadaşlarımın hepsi hemen hastaneye gitme diyor, çünkü eve geri yollayabiliyorlarmış bir de sürekli parmak yersin dediler gir duşunu felan al ağrım sıklaşınca git diyorlar hep

Bu his hepimizde var bence artık

Öyle mi ben devlette olunca memurla aynıdır diye düşündüm canım. Bizde baya takıklarda o durums

Sevindim balım
3 ay candida diyeti yapmis biri olarak soyluyorum hic de oyle olmayacak daha bi seveceksiniz. yiyemediklerinize duseceksiniz
Candida diyeti ne balım çok diyet yaptım hiç duymadım

Öğretmen olduğum için bizde izin olayı yok işte maleswf

Çok şükür durdurdular sancıları. Ben yattığım halde o kadar dikkat ediyorum 20mm düştü rahim boyu. Doktorun ne diyorsa uy

Bildirimler öyle karıştı ki tek ek alıntı yapamadım
Cansınız hepiniz
Allah razı olsun tüm dualarınız işin sağolun allah hepimize vaktinde güzel sağlıklı Doğum versin bebeklerimizi sağlıklarıyla alalım kucaklarımıza
Benim sancılar sürüyor yine ultrasona girdim sezeryan bölgem incelendi alttan muayene edildi şimdi tekrar nst ye gireceğim baya sıkı takip ediyorlar

Arkadaşlarımın hepsi hemen hastaneye gitme diyor, çünkü eve geri yollayabiliyorlarmış bir de sürekli parmak yersin dediler gir duşunu felan al ağrım sıklaşınca git diyorlar hep
Aynı şeyi bende söylüyorum canım ama sancı ve doğum süreci herkeste farklı mesela bazısı günlerce sancı çeker açılması olmaz bazısı açılma hemen olur benim öyle olmuştu hasteneye kostugum gibi doğuma alındım saat 1 gibi başlayan sancı sürecim üç buçuk gibi dayanılmaz bı hal aldı artık hata ben sabah giderim gibi birşey de dedim ama süreç çok hızlı ilerledi çok şükür çok pandim yemedim

Ya komşum öyle yaptı da sonra evde doğurdu. Gidin hastaneye parmaklasınlar daha iyi

Ayy inşallah hepimizde öyle hızlıca doğuralım hemen bitsin, açılma olmayınca yarım saatte veya saatte bir parmak atıyorlar dediler ona korkum

Sevindim balım

Candida diyeti ne balım çok diyet yaptım hiç duymadım
Alerjim icin yapmistim canim. Biyorezonansla birlikte o diyeti uygulamistim. Candida bi mantar turu aslinda hepimizin mide bagirsaklarinda var. Ama antibiyotikler vs. Ile bagirsaklarimizdaki yararli zararli bakteri dengesi bozulunca alerji ortaya cikiyor. Iste candida mantarlari normalde vucutta bulunurken cok zarar vermiyor bize ama cogalinca sikinti cikiyor. Candida diyetinde de iste bu candidalari azlatiyoruz vucudumuzdaki. Maya, seker gibi seyler en sevdikleri besin candidalarin. Meyve sekeri bile alamiyorsun, ekmek patates pirinc gibi besleyici hic bir sey yok diyette. Cay kahve yok. Bi de benim domates,sut, bugday gibi seylere de alerjim cikmisti. Onlari da yiyememistim. Cok zor gelmisti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…