- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.201
Evde doğursam tek başıma bayılırım herhalde Allah korusun, parmak daha mantıklı geldi şu anYa komşum öyle yaptı da sonra evde doğurdu. Gidin hastaneye parmaklasınlar daha iyi
Bende öyle abuk subuk rüyalar görüyordum ya çok sacama sinir bozucu oluyor ben yendi dogurmuşun kucagimda üç bucuk yaşında çocuk ne alaka diye hayatı soruglayip durdum çok şükür uzun süredir görmedimDogum ve emzirme ruyalarini cok gorecegiz galiba doguma kadargecen gun ben de dogum yapmistim. Emziriyorum. Ama bebek 15 gunlukken yuruyor filan pesinden kosuyorum emzirecegim diye
İnşallah biran önce kızını kucağına alır evine gidersin canım inşallah sağlığınız bebeğin sağlığı iyi olsun herşey yoluna girer kendini üzme eminim hemen eve gelicektirCuma günü 34+0 da kızım acil sezaryenle dünyaya geldi şuan solunum sıkıntısı nedeniyle yenidoğan yoğunbakımda ben taburcu oldum tüm anneler lütfen kızım için dua edin sağlıklı bir şekilde evine biran evvel gelsin
Aynı durum sende ve bende bu aralar çok mevcut sinirden ağlıyorum başım patliyor herkese sataşip kusesim geliyor ya çok saçmalıyorum artık kendimi de dovucemAllah Yarabbi bana bir afakanlar basıyor uçan kuşa sinirleniyorum her şey gözüme batıyor herhalde bundan sonrası huysuzlukla geçecek
Pazar günü çalıştığın ilde olma zorunluluğun yok acil girişi yap yarın rapor al hallolurAma bulunduğum şehir İstanbul. Raporu alacağım şehir Bursa. O sıkıntı olur mu acaba
Bizim de önceden yasaktı sonra düzenleme geldiÖyle mi ben devlette olunca memurla aynıdır diye düşündüm canım. Bizde baya takıklarda o durums
Bana normal doğumda 1 gün, sezaryende 2 gün dediler hastaneden.Kızlar normal doğumda veya sezaryende ne kadar süre hastanede kalınıyor?
Aslında devlet memurunun şehir dışına çıkarken de izin alması gerekiyor ya. Ama uygulanmıyor artık pek.Öğretmen olduğum için bizde izin olayı yok işte maleswf
Okulda biri normal kontrole gitmiş doktor bakmış ki açılması var bunu plates topuna oturtmuşlar 45 dakika falan diyor ki bayılıyordum az daha sonra bir şey hissettim diyor çatala çıkmadan bebeğin kafası indi ebe son anda tuttuArkadaşlarımın hepsi hemen hastaneye gitme diyor, çünkü eve geri yollayabiliyorlarmış bir de sürekli parmak yersin dedilergir duşunu felan al ağrım sıklaşınca git diyorlar hep
Hissedermişsin zaten büyük tuvaletin geliyormuş gibi bir his olduğundan bilki tünelden çıkacakOkulda biri normal kontrole gitmiş doktor bakmış ki açılması var bunu plates topuna oturtmuşlar 45 dakika falan diyor ki bayılıyordum az daha sonra bir şey hissettim diyor çatala çıkmadan bebeğin kafası indi ebe son anda tuttutabii onun 3. Doğumuydu
Heee sadece bebeğe odaklı başka hiç bişeye değilBence kadınlara babaanne olunca değişik şeyler oluyoroğlanı kaptırdık bari torun kalsın modu
Yok kız hep böyle arada halsizlik oluyo sıklaştı bu aralarAy nazar değdirmedim inşallah
Bebeğim hiç belli olmuyo düzenli sancılar gelecek belli bi açıklığın olacak kadar sancı odasında bekleyeceksin. 9-10cm de doğumhaneye alıyorlar sonrası hızlı gelişiyo. Ama açıklığın ideal boyuta gelecek olduğu süre belli değilNormal doğum ne kadar sürüyor acaba
Bende senin gibiyim bu aralar sık olmaya başladı hep bir halsizlik var. Kolumu kaldıracak hâlim yokYok kız hep böyle arada halsizlik oluyo sıklaştı bu aralar
Bide hızlı kilo alma şiilik ödem arttı bu haftaBende senin gibiyim bu aralar sık olmaya başladı hep bir halsizlik var. Kolumu kaldıracak hâlim yok
Teşekkür ederim canımPazar günü çalıştığın ilde olma zorunluluğun yok acil girişi yap yarın rapor al hallolur
Ya bana bu kaldırıldı dedi birisi geçmişteki gibi değil dedi ama resmî yazı bulamadım . Bide öğretmenlerin yıllık izni olmadığı için durum farklı sanırımAslında devlet memurunun şehir dışına çıkarken de izin alması gerekiyor ya. Ama uygulanmıyor artık pek.
En azından dünya kadar ananas yeme bahanemiz olurBebeğim hiç belli olmuyo düzenli sancılar gelecek belli bi açıklığın olacak kadar sancı odasında bekleyeceksin. 9-10cm de doğumhaneye alıyorlar sonrası hızlı gelişiyo. Ama açıklığın ideal boyuta gelecek olduğu süre belli değil
Heee sadece bebeğe odaklı başka hiç bişeye değilbi lohusa yatağıda ona hazırlayacam
Yazılı izin şarti yokYa bana bu kaldırıldı dedi birisi geçmişteki gibi değil dedi ama resmî yazı bulamadım . Bide öğretmenlerin yıllık izni olmadığı için durum farklı sanırım
Hissedermişsin zaten büyük tuvaletin geliyormuş gibi bir his olduğundan bilki tünelden çıkacak
Ödem konusunda herkes farklı galiba şuana kadar olmadı ama son haftalarda bundan sonra olur gibime geliyor kilo istemsizce de olsa yavaş yavaş alıyoruz. Bebeklerde büyüyor ama bu dönemdeBide hızlı kilo alma şiilik ödem arttı bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?