2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dogum ve emzirme ruyalarini cok gorecegiz galiba doguma kadar gecen gun ben de dogum yapmistim. Emziriyorum. Ama bebek 15 gunlukken yuruyor filan pesinden kosuyorum emzirecegim diye
Bende öyle abuk subuk rüyalar görüyordum ya çok sacama sinir bozucu oluyor ben yendi dogurmuşun kucagimda üç bucuk yaşında çocuk ne alaka diye hayatı soruglayip durdum çok şükür uzun süredir görmedim
İnşallah biran önce kızını kucağına alır evine gidersin canım inşallah sağlığınız bebeğin sağlığı iyi olsun herşey yoluna girer kendini üzme eminim hemen eve gelicektir
Allah Yarabbi bana bir afakanlar basıyor uçan kuşa sinirleniyorum her şey gözüme batıyor herhalde bundan sonrası huysuzlukla geçecek
Aynı durum sende ve bende bu aralar çok mevcut sinirden ağlıyorum başım patliyor herkese sataşip kusesim geliyor ya çok saçmalıyorum artık kendimi de dovucem

Arkadaşlarımın hepsi hemen hastaneye gitme diyor, çünkü eve geri yollayabiliyorlarmış bir de sürekli parmak yersin dediler gir duşunu felan al ağrım sıklaşınca git diyorlar hep
Okulda biri normal kontrole gitmiş doktor bakmış ki açılması var bunu plates topuna oturtmuşlar 45 dakika falan diyor ki bayılıyordum az daha sonra bir şey hissettim diyor çatala çıkmadan bebeğin kafası indi ebe son anda tuttu tabii onun 3. Doğumuydu

Hissedermişsin zaten büyük tuvaletin geliyormuş gibi bir his olduğundan bilki tünelden çıkacak

Normal doğum ne kadar sürüyor acaba
Bebeğim hiç belli olmuyo düzenli sancılar gelecek belli bi açıklığın olacak kadar sancı odasında bekleyeceksin. 9-10cm de doğumhaneye alıyorlar sonrası hızlı gelişiyo. Ama açıklığın ideal boyuta gelecek olduğu süre belli değil

Aslında devlet memurunun şehir dışına çıkarken de izin alması gerekiyor ya. Ama uygulanmıyor artık pek.
Ya bana bu kaldırıldı dedi birisi geçmişteki gibi değil dedi ama resmî yazı bulamadım . Bide öğretmenlerin yıllık izni olmadığı için durum farklı sanırım

En azından dünya kadar ananas yeme bahanemiz olur 38 den sonra ananasini kapan gelsin

Bide hızlı kilo alma şiilik ödem arttı bu hafta
Ödem konusunda herkes farklı galiba şuana kadar olmadı ama son haftalarda bundan sonra olur gibime geliyor kilo istemsizce de olsa yavaş yavaş alıyoruz. Bebeklerde büyüyor ama bu dönemde 3unde kontrolun vardı dimi su zaman geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…