- 12 Ocak 2023
- 109
- 51
- 28
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.821
Bende sabahtan beri benim gibi olanlar var mı diye arıyorum bende hamileyim 11 haftalık sigarayı bırakamıyorum günde 1 paket iciyodum azalttım doktorum 5 taneye kadar içebilirsin dedi ama vicdanım mahvediyo beniBen de bırakamadım yiyesim geliyo aksine azaltabildiğim kadar azalttım daha da azaltmaya çalışıyorum
Bende içiyorum malesef 11 haftalık hamileyim Kasım grubundayım sanırım senide orda görmüştüm doktorum günde 5 taneye kadar müsade etti ama çok korkuyorum vicdanım beni mahvediyoAh canım ne mutlu sana ben hala birakamadim içiyorum malesefpeki ilk hamileliğinde ne kadar içiyordun çok merak ettim
Aşko valla mecbur. Sabahları sandviç yiyorum öğlenleri kuruyemiş vs. Akşam düzgün beslenmek lazım
Bende içiyorum canım, maalesef bırakamadın mı yapacak bir şey yok tiksinsen bile ilk 3 ay sonradan tekrar canın istiyormuş. Ben çok stresli biriyim normalde de içmesem daha çok stresli olurum sanırım.Bende sabahtan beri benim gibi olanlar var mı diye arıyorum bende hamileyim 11 haftalık sigarayı bırakamıyorum günde 1 paket iciyodum azalttım doktorum 5 taneye kadar içebilirsin dedi ama vicdanım mahvediyo beni
Malesef olmadı denedim ama çok stres yaptım sırf bu yüzden her hafta doktora gitmek istiyorum sürekli vicdanım rahatsız böyle gider bırakabileceğimi sanmıyorumBende içiyorum canım, maalesef bırakamadın mı yapacak bir şey yok tiksinsen bile ilk 3 ay sonradan tekrar canın istiyormuş. Ben çok stresli biriyim normalde de içmesem daha çok stresli olurum sanırım.
daha önce kürtaj olduğum için düşük riskine karşı verdiBu ilaçları niye verdi kanama için mi
benim yedinci haftadan başladı yedi aya kadar midem kötüydü prilam kullanmama rağmenKızlar mide bulantısı gecmeyen gebelikte oluyomuş 9 ay bulantı oluyomuş başına gelen ya da etraftan goren var mı? Korkuyorum gecmıcek diye
Özel de mı devlette miBenim 2 lı taramada 12.hafta söylemişti bir daha da değişmedi.
Özelde.Özel de mı devlette mi
Devlette 17-18 haftaya kadar belli olmuyor dedilerÖzelde.
Evet Kasım annelerine de yazıyorum canım. Aynen vicdan mahvediyor, ee içme o zaman diyorlar haklılar da ama öyle de olmuyor anladın beni senBende içiyorum malesef 11 haftalık hamileyim Kasım grubundayım sanırım senide orda görmüştüm doktorum günde 5 taneye kadar müsade etti ama çok korkuyorum vicdanım beni mahvediyo
Benim doktorumdan asla umudum yok. Malesef sağlıklı beslenmeye çok takıntılı bi kadın. Yarın sorucam ve bana asla içme dicek eminim. Adet sayısı dahi vermez.. Çok zor bi durum içmediğim zaman dünyam kararıyo resmen 3 adete kadar düşürdüm ama yinede çok üzülüyorumBende sabahtan beri benim gibi olanlar var mı diye arıyorum bende hamileyim 11 haftalık sigarayı bırakamıyorum günde 1 paket iciyodum azalttım doktorum 5 taneye kadar içebilirsin dedi ama vicdanım mahvediyo beni
Kesinlikle kafamı koyduğum her yerde uyuyabiliyorum. Resmen acıktığım için uyanıyorum acıkmasam uyanmayacağimKızlar siz de benim gibi uyuyor musunuz? Öğlen 12’de kalktım kahvaltı vs 3’te yine yattım 4’te kalktım muhtemelen akşam 7-8 gibi yine kaykılırım. Çalışan arkadaşlara sabır diliyorum. Enerji namına bir şey kalmadı sifır sifır sifır
Hayırlı olsunKızlar yarın saat 16:00 da ilk randevum varÇok heycanlıyım umarım herşey yolundadır. 5+5 şuan bakalım kalp atışını duyabilcekmiyim inşallah güzel geçer
TabikiiHayırlı olsunduyarsanız haber verir misiniz
Tabikii
Ben 5+5 teyim dünbaşladı benim de lekelenmemKaçıncı haftada sın ben 4.hafta içindeyim hep peçeteye az miktarda geliyor, doktor kırmızı olmadığı müddetçe sıkıntı yok hatta aspirinide yut dedi.
evet masa başı zaten öyle olmasadı direk bırakırdım işi.. benim aşkım canım doktorum şerife dikayak ben on yıldır sayısız doktra gittim onun gibi bırakın doktoru insan tanımadım desem yeri .. sizinki kim ?Masa başı iş mi bari?ben de İzmir’deyim. Doktorunuz kim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?