2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de bırakamadım yiyesim geliyo aksine azaltabildiğim kadar azalttım daha da azaltmaya çalışıyorum
Bende sabahtan beri benim gibi olanlar var mı diye arıyorum bende hamileyim 11 haftalık sigarayı bırakamıyorum günde 1 paket iciyodum azalttım doktorum 5 taneye kadar içebilirsin dedi ama vicdanım mahvediyo beni

Ah canım ne mutlu sana ben hala birakamadim içiyorum malesef peki ilk hamileliğinde ne kadar içiyordun çok merak ettim
Bende içiyorum malesef 11 haftalık hamileyim Kasım grubundayım sanırım senide orda görmüştüm doktorum günde 5 taneye kadar müsade etti ama çok korkuyorum vicdanım beni mahvediyo

Bende sabahtan beri benim gibi olanlar var mı diye arıyorum bende hamileyim 11 haftalık sigarayı bırakamıyorum günde 1 paket iciyodum azalttım doktorum 5 taneye kadar içebilirsin dedi ama vicdanım mahvediyo beni
Bende içiyorum canım, maalesef bırakamadın mı yapacak bir şey yok tiksinsen bile ilk 3 ay sonradan tekrar canın istiyormuş. Ben çok stresli biriyim normalde de içmesem daha çok stresli olurum sanırım.

Bende içiyorum canım, maalesef bırakamadın mı yapacak bir şey yok tiksinsen bile ilk 3 ay sonradan tekrar canın istiyormuş. Ben çok stresli biriyim normalde de içmesem daha çok stresli olurum sanırım.
Malesef olmadı denedim ama çok stres yaptım sırf bu yüzden her hafta doktora gitmek istiyorum sürekli vicdanım rahatsız böyle gider bırakabileceğimi sanmıyorum

Bende içiyorum malesef 11 haftalık hamileyim Kasım grubundayım sanırım senide orda görmüştüm doktorum günde 5 taneye kadar müsade etti ama çok korkuyorum vicdanım beni mahvediyo
Evet Kasım annelerine de yazıyorum canım. Aynen vicdan mahvediyor, ee içme o zaman diyorlar haklılar da ama öyle de olmuyor anladın beni sen

Benim doktorumdan asla umudum yok. Malesef sağlıklı beslenmeye çok takıntılı bi kadın. Yarın sorucam ve bana asla içme dicek eminim. Adet sayısı dahi vermez.. Çok zor bi durum içmediğim zaman dünyam kararıyo resmen 3 adete kadar düşürdüm ama yinede çok üzülüyorum

Kesinlikle kafamı koyduğum her yerde uyuyabiliyorum. Resmen acıktığım için uyanıyorum acıkmasam uyanmayacağim

Masa başı iş mi bari? ben de İzmir’deyim. Doktorunuz kim??
evet masa başı zaten öyle olmasadı direk bırakırdım işi.. benim aşkım canım doktorum şerife dikayak ben on yıldır sayısız doktra gittim onun gibi bırakın doktoru insan tanımadım desem yeri .. sizinki kim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…