- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.221
Ahh keşke, sabah eşim diyor ki ikinci daha kolay olur. İkinciyi sen doğur dedim deli midir nedir çektiğimiz şeylere bak 9 aydır bunu tekrarlama niyetimiz olur mu acaba onu hiç sormuyorlarNe değişik şeyler ya baba mi olsaydık ne yapsaydık
Aynen öyle biz de bir tane dışarı tulumu alalım dedik ortak renk olsun 2. De giyer dedim Allah izin verirse ne zaman doğuruyorsunAhh keşke, sabah eşim diyor ki ikinci daha kolay olur. İkinciyi sen doğur dedim deli midir nedir çektiğimiz şeylere bak 9 aydır bunu tekrarlama niyetimiz olur mu acaba onu hiç sormuyorlar
Horul horul uyumazlarsa iyidirAynen öyle biz de bir tane dışarı tulumu alalım dedik ortak renk olsun 2. De giyer dedim Allah izin verirse ne zaman doğuruyorsundoğsun bu bebekler verelim kucaklarına her agladiklarinda onlar da bir uyansın gorecem o zaman onları şimdi eziyet çeken biziz.
Horul horul uyumazlarsa iyidir
Ay insallah tek duam sezeryanda normalde olsa inşallah hepimiz için sağlıklı ve çok güzel bı doğum olurAyy inşallah hepimizde öyle hızlıca doğuralım hemen bitsin, açılma olmayınca yarım saatte veya saatte bir parmak atıyorlar dediler ona korkum
Ben sürekli cips yerdim, hamileyken toplam iki paket yemisimdir ve tadı cok kötü geldi , çok tuzlu, cok yapay, böyle bulyon tadı gibi felan . Ben bunu nasıl yiyormusum dedim21 gün yemezsen unutursun diyorlar ya. Unutulmaz bence de.
Peki bi anda doğum başlamaz demi kızlar, evde annem ve ben varım sadece benim arabam var acaba diyorum arabayla mi giderim, sancı geldigi gibi bi anda doğum baslar mi arabada dogurur muyumEvde doğursam tek başıma bayılırım herhalde Allah korusun, parmak daha mantıklı geldi şu an
Kızlar normal doğumda veya sezaryende ne kadar süre hastanede kalınıyor?
Yok bir anda başlamaz su geliyor ondan sonra sancı sıklaşiyor tabi bu hemen hop diye olmuyor jdjskskBen sürekli cips yerdim, hamileyken toplam iki paket yemisimdir ve tadı cok kötü geldi , çok tuzlu, cok yapay, böyle bulyon tadı gibi felan . Ben bunu nasıl yiyormusum dedim
Peki bi anda doğum başlamaz demi kızlar, evde annem ve ben varım sadece benim arabam var acaba diyorum arabayla mi giderim, sancı geldigi gibi bi anda doğum baslar mi arabada dogurur muyum
Şu an iyi hoş gülüyoruz o zaman da bir ağlarız sancı giriyor diye ay ayAy insallah tek duam sezeryanda normalde olsa inşallah hepimiz için sağlıklı ve çok güzel bı doğum olurişte o parmak işi bozuyor ama evde dogurmaktan iyidir kız öyle düşün zaten bence. Herkes doğumun ne zmaan gerceklesecgini anlayabilir diyorlar ya üç dkda bire inince sancı sayiysii benim ki ara yoktu hep acı vardı anlayacgin ben bu böyle olmaz dedim az daha yolda doguruyordum doğum başladığında Altan birşey çikicak gibi hisediyor insan ayakta duramiyor o an
Yok yok o kadar hızlı gelişmez benim bildiğim ama araba kullanmak açılmayı daha iyi tetikler diye biliyorum sen kullanma her ihtimale karşıBen sürekli cips yerdim, hamileyken toplam iki paket yemisimdir ve tadı cok kötü geldi , çok tuzlu, cok yapay, böyle bulyon tadı gibi felan . Ben bunu nasıl yiyormusum dedim
Peki bi anda doğum başlamaz demi kızlar, evde annem ve ben varım sadece benim arabam var acaba diyorum arabayla mi giderim, sancı geldigi gibi bi anda doğum baslar mi arabada dogurur muyum
Arkadaşım sabah nişan geldi öğlen saat 2 gibi su geldi dedi akşam 10 gibi doğurduBen sürekli cips yerdim, hamileyken toplam iki paket yemisimdir ve tadı cok kötü geldi , çok tuzlu, cok yapay, böyle bulyon tadı gibi felan . Ben bunu nasıl yiyormusum dedim
Çok şükür durdurdular sancıları. Ben yattığım halde o kadar dikkat ediyorum 20mm düştü rahim boyu. Doktorun ne diyorsa uy
Beybi baktımYatmaktan korkma balım annen evde zaten
Gözetim altında olman daha iyi
Balım iyisindir inşallah tam geçmiş yapamadım
Balım daffne den ne aldınız ben geçmiş yapacak zamanım yok.
Bir de sana ne sorcam DERMOAKRİF mağazası Trendyoldaki büyük harfle mavi yazı üstü yeşil logo
N11 deki küçük harflerle dermoaktif logoları da farklı bununki yeşil sarı yaprak
Bu mağazalar aynı mı soru olarak sordum cevap vermiyolar başka platforma yönlendirme yapamıyoruz filan diyorlar
Balım iyi haberlerle gel inşallah
Balım nickin filan mı değişti bilmiyordum benimde 5.hamilelik
Üzdüysem affet.
Kaç haftalık erken doğdu?
Hayatım diyet olmuş ya ama seninki de zormuşAlerjim icin yapmistim canim. Biyorezonansla birlikte o diyeti uygulamistim. Candida bi mantar turu aslinda hepimizin mide bagirsaklarinda var. Ama antibiyotikler vs. Ile bagirsaklarimizdaki yararli zararli bakteri dengesi bozulunca alerji ortaya cikiyor. Iste candida mantarlari normalde vucutta bulunurken cok zarar vermiyor bize ama cogalinca sikinti cikiyor. Candida diyetinde de iste bu candidalari azlatiyoruz vucudumuzdaki. Maya, seker gibi seyler en sevdikleri besin candidalarin. Meyve sekeri bile alamiyorsun, ekmek patates pirinc gibi besleyici hic bir sey yok diyette. Cay kahve yok. Bi de benim domates,sut, bugday gibi seylere de alerjim cikmisti. Onlari da yiyememistim. Cok zor gelmisti bana
Ya benimki dün benim yanımda oğlumu dolduruyor bana karşı kendini övüyor beni yeriyor. Verdim veriştirdim lafları ama laftan anlamaz tip.Heee sadece bebeğe odaklı başka hiç bişeye değilbi lohusa yatağıda ona hazırlayacam
B12 eksik olabilir mi balımBende senin gibiyim bu aralar sık olmaya başladı hep bir halsizlik var. Kolumu kaldıracak hâlim yok
Hiç bilmiyorum ya geçen gittiğim de kan vermiştim ama doktor değerlerin normal demiştiHayatım diyet olmuş ya ama seninki de zormuş
Ya benimki dün benim yanımda oğlumu dolduruyor bana karşı kendini övüyor beni yeriyor. Verdim veriştirdim lafları ama laftan anlamaz tip.
B12 eksik olabilir mi balım
Ben şekerden sanıyodum yorgunluk halsizliği sonra b12 düşük çıkınca fikrim değişti.
Sağol balımBeybi baktım
Trenyoldali ve n11 deli dermoaktif aynı mağaza
E nabızdan baksanaHiç bilmiyorum ya geçen gittiğim de kan vermiştim ama doktor değerlerin normal demişti
Arkadaşım 100 bin liraya 6 kapılı bir dolap ve bir yatak yaptırdığı için bana her şey bedava geliyor.Kızlar bugün Almila ve Meltem mobilyaya baktım. İkisinde de beğendiğim model vardı onun İçin gittim.
Almila şifonyer+dolap
yonga+mdf peşin fiyat 26.000
Meltem mobilya şifonyer+dolap
Full mdf peşin fiyat 28.861 tl teklif verdiler. Ayın sonuna kadar geçerli bu teklif. Fiyatlara ne diyorsunuz? Siz ne kadara aldınız, kafam karışık.Çok mu fiyatlar, alınır mı? Karar vermek için 2 günüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?