2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ne değişik şeyler ya baba mi olsaydık ne yapsaydık
Ahh keşke, sabah eşim diyor ki ikinci daha kolay olur. İkinciyi sen doğur dedim deli midir nedir çektiğimiz şeylere bak 9 aydır bunu tekrarlama niyetimiz olur mu acaba onu hiç sormuyorlar

Ahh keşke, sabah eşim diyor ki ikinci daha kolay olur. İkinciyi sen doğur dedim deli midir nedir çektiğimiz şeylere bak 9 aydır bunu tekrarlama niyetimiz olur mu acaba onu hiç sormuyorlar
Aynen öyle biz de bir tane dışarı tulumu alalım dedik ortak renk olsun 2. De giyer dedim Allah izin verirse ne zaman doğuruyorsun doğsun bu bebekler verelim kucaklarına her agladiklarinda onlar da bir uyansın gorecem o zaman onları şimdi eziyet çeken biziz.

Horul horul uyumazlarsa iyidir

Ayy inşallah hepimizde öyle hızlıca doğuralım hemen bitsin, açılma olmayınca yarım saatte veya saatte bir parmak atıyorlar dediler ona korkum
Ay insallah tek duam sezeryanda normalde olsa inşallah hepimiz için sağlıklı ve çok güzel bı doğum olur işte o parmak işi bozuyor ama evde dogurmaktan iyidir kız öyle düşün zaten bence. Herkes doğumun ne zmaan gerceklesecgini anlayabilir diyorlar ya üç dkda bire inince sancı sayiysii benim ki ara yoktu hep acı vardı anlayacgin ben bu böyle olmaz dedim az daha yolda doguruyordum doğum başladığında Altan birşey çikicak gibi hisediyor insan ayakta duramiyor o an

Kızlar bugün Almila ve Meltem mobilyaya baktım. İkisinde de beğendiğim model vardı onun İçin gittim.
Almila şifonyer+dolap
yonga+mdf peşin fiyat 26.000
Meltem mobilya şifonyer+dolap
Full mdf peşin fiyat 28.861 tl teklif verdiler. Ayın sonuna kadar geçerli bu teklif. Fiyatlara ne diyorsunuz? Siz ne kadara aldınız, kafam karışık.Çok mu fiyatlar, alınır mı? Karar vermek için 2 günüm var

21 gün yemezsen unutursun diyorlar ya. Unutulmaz bence de.
Ben sürekli cips yerdim, hamileyken toplam iki paket yemisimdir ve tadı cok kötü geldi , çok tuzlu, cok yapay, böyle bulyon tadı gibi felan . Ben bunu nasıl yiyormusum dedim
Evde doğursam tek başıma bayılırım herhalde Allah korusun, parmak daha mantıklı geldi şu an
Peki bi anda doğum başlamaz demi kızlar, evde annem ve ben varım sadece benim arabam var acaba diyorum arabayla mi giderim, sancı geldigi gibi bi anda doğum baslar mi arabada dogurur muyum

Kızlar normal doğumda veya sezaryende ne kadar süre hastanede kalınıyor?

Canım dün doğum yapacağım hastaneye bakmaya gittik biz odalara falan bakarken hemşire zaten bir gün kalacaksınız max 2 yani dedi. Aksilik olmadığı sürece normal doğum bir gün genelde

Yok bir anda başlamaz su geliyor ondan sonra sancı sıklaşiyor tabi bu hemen hop diye olmuyor jdjsksk

Şu an iyi hoş gülüyoruz o zaman da bir ağlarız sancı giriyor diye ay ay

Yok yok o kadar hızlı gelişmez benim bildiğim ama araba kullanmak açılmayı daha iyi tetikler diye biliyorum sen kullanma her ihtimale karşı

Arkadaşım sabah nişan geldi öğlen saat 2 gibi su geldi dedi akşam 10 gibi doğurdu

Beybi baktım
Trenyoldali ve n11 deli dermoaktif aynı mağaza

Eklentiler

• IMG_5139.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 33
Hayatım diyet olmuş ya ama seninki de zormuş
Heee sadece bebeğe odaklı başka hiç bişeye değil bi lohusa yatağıda ona hazırlayacam
Ya benimki dün benim yanımda oğlumu dolduruyor bana karşı kendini övüyor beni yeriyor. Verdim veriştirdim lafları ama laftan anlamaz tip.
Bende senin gibiyim bu aralar sık olmaya başladı hep bir halsizlik var. Kolumu kaldıracak hâlim yok
B12 eksik olabilir mi balım
Ben şekerden sanıyodum yorgunluk halsizliği sonra b12 düşük çıkınca fikrim değişti.

Hiç bilmiyorum ya geçen gittiğim de kan vermiştim ama doktor değerlerin normal demişti

Hiç bilmiyorum ya geçen gittiğim de kan vermiştim ama doktor değerlerin normal demişti
E nabızdan baksana
Benimki de referans arasında gibi görünüyor öyle pembe kırmızı çizik değil ama yetişkinlerde mesela daha yüksek olması gereken bir rakam var sanırım
Benim alt sınıra daha yakın
Sen bak bakalım kaç imiş?

K Kaskade kaç olmalı ideal b12?

Glikoz üre falan var b12 yok

Arkadaşım 100 bin liraya 6 kapılı bir dolap ve bir yatak yaptırdığı için bana her şey bedava geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…