2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben kalabalıktan dolayı gidemedim. Trafik neredeyse kapının önünden başlıyor
aşırı kalabalıktı gerçekten herkes o kadar coşkuluydu ki geçiş genel anlamda pek hoş değildi ama insanların coşkusu muazzamdı

Ben de kum döküyormuşum öncesinde böyle bir sorunum yoktu idrar tahlilinde çıktı benim hissettiğim bir şey yok ne yanma ne acı doktor bol su iç dedi
Benimde yanmam yok şükür ama secdeye giderken acım oluyor

Allah seni ya lohusa yatağımi yapacan
Napim çocuğu kendinin sanıyo bugün eşimle beraber bebeği yıkayacak diyorum. Namaz kılıyordu o sırada çabuk çabuk bitirdi diyo ki düşürecekler çocuğu kendileri yıkayıp bütün yeğenlerimi yıkamış olmam dışında bir problem yok
yok çarşamba benim kontroller 1inde oluyo galiba

Bugün yazışmalarınızı okuyamadım 12 sayfa biriktirmişsiniz Her şey yolunda mı,bir sıkıntısı olan yok demi?

Sezaryen sonrası üşüme mi oluyor terleme mi oluyor geceliği ve sabahlığı nasıl alacağım konusunda çok kararsız kaldım tecrübeliler tavsiye verebilir mi
Sezaryende usudugumu hatirlamiyorum hic. Ama serklaj ve histeroskopide dondum dondum. Kat kat kiyafetim olsa giyecek durumdaydim. Sezaryenden sonra bebek de cok usumustu. Hastane cikisi, penye battaniye, kalin icin elyafli battaniye kullanmama ragmen. Bi kat kiyafet ve kalin yelek giydirmistim sonra. O yuzden hastane cantama kendim icin kalin fermuarli ust, bebege de kalin tulum ve yelek de koydum hastane cantasina

Bizimki de alttan laf sokarsam anlamaz zaten ben pek laf sokmam söylerim direk

Bende gelip oturmuşlardı. Abim kayınbirader kv falan. Ben de eşime mesaj atmıştım tuvalete gitcem dışarı çıkar diye. O şekilde olmuştu. Başka da gelen olmadı zaten.

Sezaryen sonrası üşüme mi oluyor terleme mi oluyor geceliği ve sabahlığı nasıl alacağım konusunda çok kararsız kaldım tecrübeliler tavsiye verebilir mi
Ekimde sezaryen oldum. Gece sadece donla oturup emzirdim bebeği de hemşireler hanfendi napıyosunuz diye müdahele ettiler. Aralıkta nasıl olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…