- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.241
Bebek odası İçin miArkadaşım 100 bin liraya 6 kapılı bir dolap ve bir yatak yaptırdığı için bana her şey bedava geliyor.
Aile hekimi bakamıyorGlikoz üre falan var b12 yok
Bir daha ki kan aliminda söyleyeyim balık yağı kullanıyorum onun içinde b12 var ya galiba ondan çok takmıyorAile hekimi bakamıyor
Kadın doğumcu veya dahiliye ancak isteyebilir o da her kadın doğumcu gerek görmüyor işte.
aşırı kalabalıktı gerçekten herkes o kadar coşkuluydu ki geçiş genel anlamda pek hoş değildi ama insanların coşkusu muazzamdıBen kalabalıktan dolayı gidemedim. Trafik neredeyse kapının önünden başlıyor
Bebek odası İçin mineymiş özelliği o kadar
Canım bebege yetistireceksen bir an önce kararını ver,mobilya 15 gun dediler bana 45 günde geldi, iyice ağırlaşmadan yerlestirirdinBebek odası İçin mineymiş özelliği o kadar
Son iki günüm var zaten canım 31 ine kadar geçerliymiş bu teklif. %15 indirim yapıyor peşin fiyatınaCanım bebege yetistireceksen bir an önce kararını ver,mobilya 15 gun dediler bana 45 günde geldi, iyice ağırlaşmadan yerlestirirdin
Evet kasılma canım o benimde çok sık oluyor ama nst normal sancı çıkmıyorGaliba bende de öyle oluyor heralde kasılma o oluyo toplanıyo karnım bi değişik oluyo
Ben de kum döküyormuşum öncesinde böyle bir sorunum yoktu idrar tahlilinde çıktı benim hissettiğim bir şey yok ne yanma ne acı doktor bol su iç dediEğildikçe kasıklarım ağrıyor acıyor
Benimde yanmam yok şükür ama secdeye giderken acım oluyorBen de kum döküyormuşum öncesinde böyle bir sorunum yoktu idrar tahlilinde çıktı benim hissettiğim bir şey yok ne yanma ne acı doktor bol su iç dedi
Napim çocuğu kendinin sanıyoAllah seni ya lohusa yatağımi yapacan
yok çarşamba benim kontroller 1inde oluyo galibaÖdem konusunda herkes farklı galiba şuana kadar olmadı ama son haftalarda bundan sonra olur gibime geliyor kilo istemsizce de olsa yavaş yavaş alıyoruz. Bebeklerde büyüyor ama bu dönemde3unde kontrolun vardı dimi su zaman geçmek bilmiyor
Kişiden kişiye değişiyor olabilir ama ben tir tir titreyen olduğunu duydumSezaryen sonrası üşüme mi oluyor terleme mi oluyor geceliği ve sabahlığı nasıl alacağım konusunda çok kararsız kaldım tecrübeliler tavsiye verebilir mi
Bnde öyle duymuştum sezeryan sonrası üşüyorsun bebeği emzirmeni istiyorlar emzirince üşüme gidiyor diyeKişiden kişiye değişiyor olabilir ama ben tir tir titreyen olduğunu duydum
Sezaryende usudugumu hatirlamiyorum hic. Ama serklaj ve histeroskopide dondum dondum. Kat kat kiyafetim olsa giyecek durumdaydim. Sezaryenden sonra bebek de cok usumustu. Hastane cikisi, penye battaniye, kalin icin elyafli battaniye kullanmama ragmen. Bi kat kiyafet ve kalin yelek giydirmistim sonra. O yuzden hastane cantama kendim icin kalin fermuarli ust, bebege de kalin tulum ve yelek de koydum hastane cantasinaSezaryen sonrası üşüme mi oluyor terleme mi oluyor geceliği ve sabahlığı nasıl alacağım konusunda çok kararsız kaldım tecrübeliler tavsiye verebilir mi
Bizimki de alttan laf sokarsam anlamaz zaten ben pek laf sokmam söylerim direkHayatım diyet olmuş ya ama seninki de zormuş
Ya benimki dün benim yanımda oğlumu dolduruyor bana karşı kendini övüyor beni yeriyor. Verdim veriştirdim lafları ama laftan anlamaz tip.
B12 eksik olabilir mi balım
Ben şekerden sanıyodum yorgunluk halsizliği sonra b12 düşük çıkınca fikrim değişti.
Benim ki laf ederse ben direkt söylerim yapacak bir şey yok evet belki ilk yıkama olabilir ama bu eşimle benim bebeğim ikimiz hallederiz kimse lazım değil.Bizimki de alttan laf sokarsam anlamaz zaten ben pek laf sokmam söylerim direk
Bende gelip oturmuşlardı. Abim kayınbirader kv falan. Ben de eşime mesaj atmıştım tuvalete gitcem dışarı çıkar diye. O şekilde olmuştu. Başka da gelen olmadı zaten.Ben bişeyi çok merak ediyorum cümbür cemaat gelen herkesi içeri alıyorlar mı nasıl oluyor bu bebeği görme işi. Kış ayı malum grip olur salgın olur öyle kapıdan beş dk bakılıp gidiliyor mu yoksa oturuluyor mu
Ekimde sezaryen oldum. Gece sadece donla oturup emzirdim bebeği de hemşireler hanfendi napıyosunuz diye müdahele ettiler. Aralıkta nasıl olur bilmiyorum.Sezaryen sonrası üşüme mi oluyor terleme mi oluyor geceliği ve sabahlığı nasıl alacağım konusunda çok kararsız kaldım tecrübeliler tavsiye verebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?