- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.261
ben de kum dökerken acım olmuyor düzenli kum dökerim ama taş düşürürken yemin ederim ölüyorum sandım. bir anda öyle bir sancı girdi ki kardeşim kucağında hastaneye götürdü. bol su iç magnezyum ve kalsiyum gibi takviyeler alıyorsan arasında minimum 4 saat olsun geçmiş olsun canımBen de kum döküyormuşum öncesinde böyle bir sorunum yoktu idrar tahlilinde çıktı benim hissettiğim bir şey yok ne yanma ne acı doktor bol su iç dedi
Üşüme oluyor ilk etapta. Ameliyathane soğuk olduğu için sanirım. Bı de benim ayaklarım çok üsümüştü. Kat kat çorap giydirtmiştim ablama.Sezaryen sonrası üşüme mi oluyor terleme mi oluyor geceliği ve sabahlığı nasıl alacağım konusunda çok kararsız kaldım tecrübeliler tavsiye verebilir mi
ben pallde kidsten yaptırdım dolabı su bazlı boya malzeme olarak çam ağacı ve mdf peşinde 18bin tl ödedim. 150 cm dolap bayağı beğendim kaliteli.Kızlar bugün Almila ve Meltem mobilyaya baktım. İkisinde de beğendiğim model vardı onun İçin gittim.
Almila şifonyer+dolap
yonga+mdf peşin fiyat 26.000
Meltem mobilya şifonyer+dolap
Full mdf peşin fiyat 28.861 tl teklif verdiler. Ayın sonuna kadar geçerli bu teklif. Fiyatlara ne diyorsunuz? Siz ne kadara aldınız, kafam karışık.Çok mu fiyatlar, alınır mı? Karar vermek için 2 günüm var
Bende vermem ki vermicemi de belirttim kızıyo ama napimBenim ki laf ederse ben direkt söylerim yapacak bir şey yok evet belki ilk yıkama olabilir ama bu eşimle benim bebeğim ikimiz hallederiz kimse lazım değil.
Kizicak bir şey yok bunda sende bebeğinle ilk defa tanışacaksin yani senin için de bu anlar çok özel. Ben eşime söylerim eğer demezse ben derim yani gerek yok diye Allah'tan alıngan kv var diyince gelmezBende vermem ki vermicemi de belirttim kızıyo ama napim
Hemen bakıyorum belki bulabilirim
Bu kızın pijama takımını bana bulabilecek olan var mı
150 cm genişliği demi canım? 3 kapılı o zaman?ben pallde kidsten yaptırdım dolabı su bazlı boya malzeme olarak çam ağacı ve mdf peşinde 18bin tl ödedim. 150 cm dolap bayağı beğendim kaliteli.
Niye bu kadar süslenip kek yaptılar anlamadım.
evet 3 kapılı canım150 cm genişliği demi canım? 3 kapılı o zaman?
Mantar bebeğe zararlı değil, yukarı çıkmıyormuş sadece vajinada kalıyor doktorumOf kızlar antibiyotik kullanmıştım ya sancılardan sonra, bugün sabah son hapı yuttum ve şuan vajinada kaşınma varmantar mı oldum? Probiyotik falan mı tüketsem napsam? Bebişe zararlı mı bu?
Benim baktıklarım 4 kapılı. Fiyat farkı ondan kaynaklanıyor sanırım 4-5 bin farkediyor peşin fiyatında.Bir de burda Pallekids yokevet 3 kapılı canım
Influcer olmak bunu gerektiriyor demek kiNiye bu kadar süslenip kek yaptılar anlamadım.
Mantar bebeğe zararlı değil, yukarı çıkmıyormuş sadece vajinada kalıyor doktorum
Öyle demişti ama kendin için fitil verebilir..
Ben de bu kızın sabahlıgından aldım
Güzel giyiniyor ya bir de linklerini paylaşsaBen de bu kızın sabahlıgından aldımcok hosuma gıttı
Hıc sorma, sorablara cevap da yokGüzel giyiniyor ya bir de linklerini paylaşsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?