2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de kum döküyormuşum öncesinde böyle bir sorunum yoktu idrar tahlilinde çıktı benim hissettiğim bir şey yok ne yanma ne acı doktor bol su iç dedi
ben de kum dökerken acım olmuyor düzenli kum dökerim ama taş düşürürken yemin ederim ölüyorum sandım. bir anda öyle bir sancı girdi ki kardeşim kucağında hastaneye götürdü. bol su iç magnezyum ve kalsiyum gibi takviyeler alıyorsan arasında minimum 4 saat olsun geçmiş olsun canım

Sezaryen sonrası üşüme mi oluyor terleme mi oluyor geceliği ve sabahlığı nasıl alacağım konusunda çok kararsız kaldım tecrübeliler tavsiye verebilir mi
Üşüme oluyor ilk etapta. Ameliyathane soğuk olduğu için sanirım. Bı de benim ayaklarım çok üsümüştü. Kat kat çorap giydirtmiştim ablama.

ben pallde kidsten yaptırdım dolabı su bazlı boya malzeme olarak çam ağacı ve mdf peşinde 18bin tl ödedim. 150 cm dolap bayağı beğendim kaliteli.

Bende vermem ki vermicemi de belirttim kızıyo ama napim
Kizicak bir şey yok bunda sende bebeğinle ilk defa tanışacaksin yani senin için de bu anlar çok özel. Ben eşime söylerim eğer demezse ben derim yani gerek yok diye Allah'tan alıngan kv var diyince gelmez

Of kızlar antibiyotik kullanmıştım ya sancılardan sonra, bugün sabah son hapı yuttum ve şuan vajinada kaşınma var mantar mı oldum? Probiyotik falan mı tüketsem napsam? Bebişe zararlı mı bu?

Kızlar az önce tuvalette pecetede çok çok az 1 cm kadar sümüksü akıntım oldu, normal midir? Biraz korktum
Nedense…

Of kızlar antibiyotik kullanmıştım ya sancılardan sonra, bugün sabah son hapı yuttum ve şuan vajinada kaşınma var mantar mı oldum? Probiyotik falan mı tüketsem napsam? Bebişe zararlı mı bu?
Mantar bebeğe zararlı değil, yukarı çıkmıyormuş sadece vajinada kalıyor doktorum
Öyle demişti ama kendin için fitil verebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…