- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.281
Hiç sevmediğim ınflucer tiplemesiHıc sorma, sorablara cevap da yok
Gecen gun starbucks da kahve ıcıyordu, bardagı ustten cekmıs, sonra kaldırdı hıkayeyı.. Neyse gıybet olmasın da, gıyımi fena deılHiç sevmediğim ınflucer tiplemesisadece kendine,iletişim yok
Ben de ayni haftadayız diye takip ediyorumGecen gun starbucks da kahve ıcıyordu, bardagı ustten cekmıs, sonra kaldırdı hıkayeyı.. Neyse gıybet olmasın da, gıyımi fena deıl
ben de instagramda gördüm beğendim sipariş ettim eve geldiBenim baktıklarım 4 kapılı. Fiyat farkı ondan kaynaklanıyor sanırım 4-5 bin farkediyor peşin fiyatında.Bir de burda Pallekids yok
Hımm kötü müdür ki Meltem mobilyanın Mdf siben de instagramda gördüm beğendim sipariş ettim eve geldiölçüsünü sen seçiyorsun kuzum. ben zincir mobilya mağazalarından alışveriş yapmayı sevmiyorum. mdfnin kendi içinde kaliteleri var genelde en kötü mdfyi kullanıyorlar.
Benim ki arada yıkar yaa falan diyo dedim o öyle değil bana yıkatmak istemiyor. Ben bilmiyorum sanki huyunu zarar veririm sanıyo ben doğurdum yaa karışmasın kimse yaniKizicak bir şey yok bunda sende bebeğinle ilk defa tanışacaksin yani senin için de bu anlar çok özel. Ben eşime söylerim eğer demezse ben derim yani gerek yok diye Allah'tan alıngan kv var diyince gelmez
Hemen getirip monte mi ettiler bir deben de instagramda gördüm beğendim sipariş ettim eve geldiölçüsünü sen seçiyorsun kuzum. ben zincir mobilya mağazalarından alışveriş yapmayı sevmiyorum. mdfnin kendi içinde kaliteleri var genelde en kötü mdfyi kullanıyorlar.
şimdi kötüdür demeyeyim ama benim kalite algıma uymadı. evimdeki dolapların hepsini lake yaptırdım zamanında mutfak dolaplarım, yatak odamdaki gömme dolap, portmantom hepsi lake. ona alıştığım için belki kalitesiz geldi bana.Hımm kötü müdür ki Meltem mobilyanın Mdf si
bir yakınımda gördüm kalitesi iyiydi sipariş ettim 1 ay sonra getirdiler. benim şansıma mı normalde de çalışma sistemleri mi öyle bilmiyorum ama kaporada vermedim geldi kurdu gittiler ben parayı sonra attım hatta sormadılar bileHemen getirip monte mi ettiler bir deİstanbul’da mısın canım
İlgilenecekse ev işine baksınBenim ki arada yıkar yaa falan diyo dedim o öyle değil bana yıkatmak istemiyor. Ben bilmiyorum sanki huyunu zarar veririm sanıyo ben doğurdum yaa karışmasın kimse yanitabiki torunu ilgilenir ona bişi demiyorum zaten hatta işime yarar yani de herşeyin fazlası zarar. Sorumluluk verirsen tavizde vermek zorundasın. Benim çocuğuma çok fazla bakmak zorunda kalırsa yönetimde onunda payı olmak zorunda olur, istemez
dün emzirme danışmanı diyo ki stres yaratacak ortamlardan insanlardan uzak durun stres yapanın sütü gelmezBenim ki arada yıkar yaa falan diyo dedim o öyle değil bana yıkatmak istemiyor. Ben bilmiyorum sanki huyunu zarar veririm sanıyo ben doğurdum yaa karışmasın kimse yanitabiki torunu ilgilenir ona bişi demiyorum zaten hatta işime yarar yani de herşeyin fazlası zarar. Sorumluluk verirsen tavizde vermek zorundasın. Benim çocuğuma çok fazla bakmak zorunda kalırsa yönetimde onunda payı olmak zorunda olur, istemez
Aynen öyle bak hamile olduğundan beri buraya aynı dertle geliyorumİlgilenecekse ev işine baksın
Meltem mobilya da full mdf lake kaplamaşimdi kötüdür demeyeyim ama benim kalite algıma uymadı. evimdeki dolapların hepsini lake yaptırdım zamanında mutfak dolaplarım, yatak odamdaki gömme dolap, portmantom hepsi lake. ona alıştığım için belki kalitesiz geldi bana.
bir yakınımda gördüm kalitesi iyiydi sipariş ettim 1 ay sonra getirdiler. benim şansıma mı normalde de çalışma sistemleri mi öyle bilmiyorum ama kaporada vermedim geldi kurdu gittiler ben parayı sonra attım hatta sormadılar bile
Allah'tan namazı bitirmişNapim çocuğu kendinin sanıyobugün eşimle beraber bebeği yıkayacak diyorum. Namaz kılıyordu o sırada çabuk çabuk bitirdi diyo ki düşürecekler çocuğu kendileri yıkayıp bütün yeğenlerimi yıkamış olmam dışında bir problem yok
yok çarşamba benim kontroller 1inde oluyo galiba
Ben de biriktirmeye başladım ama nasıl yapacaz biz bu jeli bilen var mıBende krem almadım ayva çekirdeğinden yapacam
Kız dibimde oturuyor zaten annemde gelecek o annemden önce gelir burayadün emzirme danışmanı diyo ki stres yaratacak ortamlardan insanlardan uzak durun stres yapanın sütü gelmezeşim dedi ki kulağıma o zaman senin annen kalsın benimkini boşver
Ben hep yalnızlığa alışmışım ilk zamanlar yalnızlık zor geliyordu ama şimdi kalabalık zor geliyor 1 insan bile başıma kalabalık yapınca sinir oluyorumAynen öyle bak hamile olduğundan beri buraya aynı dertle geliyorumkv ile ilgili en büyük endişem bu yani hamile kaldığımdan beri hem bana hem doğmamış bebeğime karışıyo kadın bide değişti bana karşı
Bitirmeden namazın ortasından karıştığını bilirim valla bak yaşandıAllah'tan namazı bitirmiş
Normal suda 24 saat bekletince oluyormuş diye biliyorumBen de biriktirmeye başladım ama nasıl yapacaz biz bu jeli bilen var mı
Benim bildiğim ayva çekirdeklerini bir kaba alıyorsun. İçine su koyuyorsun o kadar. Daha gelismiş tarifleri varsa ben de merak ediyorum.Ben de biriktirmeye başladım ama nasıl yapacaz biz bu jeli bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?