2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gecen gun starbucks da kahve ıcıyordu, bardagı ustten cekmıs, sonra kaldırdı hıkayeyı.. Neyse gıybet olmasın da, gıyımi fena deıl
Ben de ayni haftadayız diye takip ediyorum bir de zevklerimiz uyuşuyor, benim beğenip favorilediğim ya da aldığım şeyleri alıyor hep

Benim baktıklarım 4 kapılı. Fiyat farkı ondan kaynaklanıyor sanırım 4-5 bin farkediyor peşin fiyatında.Bir de burda Pallekids yok
ben de instagramda gördüm beğendim sipariş ettim eve geldi ölçüsünü sen seçiyorsun kuzum. ben zincir mobilya mağazalarından alışveriş yapmayı sevmiyorum. mdfnin kendi içinde kaliteleri var genelde en kötü mdfyi kullanıyorlar.

Hımm kötü müdür ki Meltem mobilyanın Mdf si

Kizicak bir şey yok bunda sende bebeğinle ilk defa tanışacaksin yani senin için de bu anlar çok özel. Ben eşime söylerim eğer demezse ben derim yani gerek yok diye Allah'tan alıngan kv var diyince gelmez
Benim ki arada yıkar yaa falan diyo dedim o öyle değil bana yıkatmak istemiyor. Ben bilmiyorum sanki huyunu zarar veririm sanıyo ben doğurdum yaa karışmasın kimse yani tabiki torunu ilgilenir ona bişi demiyorum zaten hatta işime yarar yani de herşeyin fazlası zarar. Sorumluluk verirsen tavizde vermek zorundasın. Benim çocuğuma çok fazla bakmak zorunda kalırsa yönetimde onunda payı olmak zorunda olur, istemez

Hemen getirip monte mi ettiler bir de İstanbul’da mısın canım

Hanımlar iyi akşamlar. Aramızdan birnin genital bölgedeki ağrısı için doktora gidecekti. Acaba doktor bu ağrı için ne dedi kendisine

Hımm kötü müdür ki Meltem mobilyanın Mdf si
şimdi kötüdür demeyeyim ama benim kalite algıma uymadı. evimdeki dolapların hepsini lake yaptırdım zamanında mutfak dolaplarım, yatak odamdaki gömme dolap, portmantom hepsi lake. ona alıştığım için belki kalitesiz geldi bana.
Hemen getirip monte mi ettiler bir de İstanbul’da mısın canım
bir yakınımda gördüm kalitesi iyiydi sipariş ettim 1 ay sonra getirdiler. benim şansıma mı normalde de çalışma sistemleri mi öyle bilmiyorum ama kaporada vermedim geldi kurdu gittiler ben parayı sonra attım hatta sormadılar bile

İlgilenecekse ev işine baksın

dün emzirme danışmanı diyo ki stres yaratacak ortamlardan insanlardan uzak durun stres yapanın sütü gelmez eşim dedi ki kulağıma o zaman senin annen kalsın benimkini boşver

İlgilenecekse ev işine baksın
Aynen öyle bak hamile olduğundan beri buraya aynı dertle geliyorum kv ile ilgili en büyük endişem bu yani hamile kaldığımdan beri hem bana hem doğmamış bebeğime karışıyo kadın bide değişti bana karşı

Meltem mobilya da full mdf lake kaplama

Allah'tan namazı bitirmiş

dün emzirme danışmanı diyo ki stres yaratacak ortamlardan insanlardan uzak durun stres yapanın sütü gelmez eşim dedi ki kulağıma o zaman senin annen kalsın benimkini boşver
Kız dibimde oturuyor zaten annemde gelecek o annemden önce gelir buraya annemde yani bi bu konuda istediğim gibi bebeğin bakımında da benim evimde de bişeye karışmaz bana karışır o ayrı ama onun dışında olması gerektiği gibi bana bırakır çocuğu annesi sensin der yani. Kv öyle değil bazen beni bile kendi doğurdu sanıyo değişik bişi. Şimdi bide oğlunun oğlu oluyo ya Allaaaaahh yandım ben

Ben hep yalnızlığa alışmışım ilk zamanlar yalnızlık zor geliyordu ama şimdi kalabalık zor geliyor 1 insan bile başıma kalabalık yapınca sinir oluyorum herşeyi eşimle yapmaya alıştım. O kadar zor zamanımiz oldu ki eşimle birbirimize destek çıktık hep kimse yoktu yanımızda şimdi o kadar şeyden sonra bende kimseyi istemiyorum. Eşim istiyor ona da bazen yaşadıklarımızı unuttun herhalde diyince o da bir şey demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…