2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya o kadar iyi anlıyorum ki inan en güzeli bu aslında eşinle beraber yaptığın çocuğa yine beraber bakmak. Kimsede kusura bakmasın yani

Meltem piyasadaki en pahalı mağazalardan ama %100mdf kullan tek mağaza eşimle kaç tane mobilyacı gezdik bilmiyorum en son internetten %100 MDF satan bir firma Bulduk baya da ilgiliydiler yavrulu karyola 3 kapaklı dolap sifonyer ve komidini temmuzda 12. 500 aldık geldi kurduk baya sağlam MDF den eksik parçayı hemen yolladılar memnun kaldık. İleride de begenmezse istemezse 12.500 gözüme gelmez dedim istediğini alirim

Ya o kadar iyi anlıyorum ki inan en güzeli bu aslında eşinle beraber yaptığın çocuğa yine beraber bakmak. Kimsede kusura bakmasın yani
Altın almış güya ben pek inanmıyorum ama görümcem de ayrı almış gelin bakın neye benziyor altını takın gidin bir de eşimin tarafında ilk torun bizim tarafta tek kız benim kızdan ilk torun sen düşün. Neyse dedesi yurtdışında geldiğinde biraz sevsin

Senin kp mi yurtdışında

Meltem mobilya da full mdf lake kaplama
kuzum bunlar herkesin kendi beğenisine göre değişiyor hangisi içine sinerse onu al boşver insanları
benim ikisi de dibimde oturuyor kvdem de kesin kendi doğurmuş gibi tribe girer ama bacı biz seninle hepsinin hakkından geliriz evelallah onların gücü bize yetmez
Benim bildiğim ayva çekirdeklerini bir kaba alıyorsun. İçine su koyuyorsun o kadar. Daha gelismiş tarifleri varsa ben de merak ediyorum.
aynen ben de böyle biliyorum kuzum, gül suyu toniğini de böyle yapıyorum kendi kendine pelteleşiyor zaten

Ohhh ne güzel bizimkiler torundan bıktı da benimki uzun zaman sonra olduğu için hevesliler
Benim kp her dediğini yapar bebişin zaten adam ayda yılda bir geliyor sürekli göremez iste de ama kv 10 dk yol yaz olsa gelemez de kışın gelir

Kadına kedi medi alın ona baksın
Temizlik hastası kedinin akıbetinden korkuyorum istemez hayatta biz almaya kalkıştık bi ara ben pek evcil hayvan bakamıyorum bende de var biraz takıntı. Bakan bakar yani ben bakmıyorum yine boş denesek mi dedik anaaa sanki onun evine düşündük kıyamet koparttı

Bende gelip oturmuşlardı. Abim kayınbirader kv falan. Ben de eşime mesaj atmıştım tuvalete gitcem dışarı çıkar diye. O şekilde olmuştu. Başka da gelen olmadı zaten.
Ya kimse kötü niyetli değil tabiki ama lohusa kadının yanında oturup beklemek yanlış bence, görsünler beşer onar dk gitsinler yani

Ohhh ne güzel bizimkiler torundan bıktı da benimki uzun zaman sonra olduğu için hevesliler
Bizimki iki tarafında ilk torunu ve iki tarafta da bizden başka evli olan yok okuyorlar ama herkes senin çocuğuna karisilmaz diyor ben anneme resmen yalvarıyorum gel okula gidince çocuğa bak diye

Dur bacım kedinin de başını yakmayın

Senin kv olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…