- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.301
Ya o kadar iyi anlıyorum ki inanBen hep yalnızlığa alışmışım ilk zamanlar yalnızlık zor geliyordu ama şimdi kalabalık zor geliyor 1 insan bile başıma kalabalık yapınca sinir oluyorumherşeyi eşimle yapmaya alıştım. O kadar zor zamanımiz oldu ki eşimle birbirimize destek çıktık hep kimse yoktu yanımızda şimdi o kadar şeyden sonra bende kimseyi istemiyorum. Eşim istiyor ona da bazen yaşadıklarımızı unuttun herhalde diyince o da bir şey demiyor
Meltem piyasadaki en pahalı mağazalardan ama %100mdf kullan tek mağaza eşimle kaç tane mobilyacı gezdik bilmiyorum en son internetten %100 MDF satan bir firma Bulduk baya da ilgiliydiler yavrulu karyola 3 kapaklı dolap sifonyer ve komidini temmuzda 12. 500 aldık geldi kurduk baya sağlam MDF den eksik parçayı hemen yolladılar memnun kaldık. İleride de begenmezse istemezse 12.500 gözüme gelmez dedim istediğini alirimKızlar bugün Almila ve Meltem mobilyaya baktım. İkisinde de beğendiğim model vardı onun İçin gittim.
Almila şifonyer+dolap
yonga+mdf peşin fiyat 26.000
Meltem mobilya şifonyer+dolap
Full mdf peşin fiyat 28.861 tl teklif verdiler. Ayın sonuna kadar geçerli bu teklif. Fiyatlara ne diyorsunuz? Siz ne kadara aldınız, kafam karışık.Çok mu fiyatlar, alınır mı? Karar vermek için 2 günüm var
O potansiyeli sezdimBitirmeden namazın ortasından karıştığını bilirim valla bak yaşandı
Altın almış güya ben pek inanmıyorum amaYa o kadar iyi anlıyorum ki inanen güzeli bu aslında eşinle beraber yaptığın çocuğa yine beraber bakmak. Kimsede kusura bakmasın yani
İnşallah ağlayarak aramayizYa o kadar iyi anlıyorum ki inanen güzeli bu aslında eşinle beraber yaptığın çocuğa yine beraber bakmak. Kimsede kusura bakmasın yani
Konu yine çocuk bakımı ama başrolde ben değilim neysekiO potansiyeli sezdim
İnşallahİnşallah ağlayarak aramayizanneğ gel anneğ diye
Kadına kedi medi alın ona baksınKonu yine çocuk bakımı ama başrolde ben değilim neyseki
Senin kp mi yurtdışındaAltın almış güya ben pek inanmıyorum amagörümcem de ayrı almış gelin bakın neye benziyor altını takın gidin bir de eşimin tarafında ilk torun bizim tarafta tek kız benim kızdan ilk torun sen düşün. Neyse dedesi yurtdışında geldiğinde biraz sevsin
EvetSenin kp mi yurtdışında
Çok değil şurda en fazla iki ay yok yani o günlere yazacam buraya n’oluyo diyeİnşallah ağlayarak aramayizanneğ gel anneğ diye
Ohhh ne güzelEvetbir de torun istiyordu ilk torunu da
Çok değil şurda en fazla iki ay yok yani o günlere yazacam buraya n’oluyo diyebakalım ne kadar delirtecek beni
kuzum bunlar herkesin kendi beğenisine göre değişiyor hangisi içine sinerse onu al boşver insanlarıMeltem mobilya da full mdf lake kaplama
benim ikisi de dibimde oturuyorKız dibimde oturuyor zaten annemde gelecek o annemden önce gelir burayaannemde yani bi bu konuda istediğim gibi bebeğin bakımında da benim evimde de bişeye karışmaz bana karışır o ayrı ama onun dışında olması gerektiği gibi bana bırakır çocuğu annesi sensin der yani. Kv öyle değil bazen beni bile kendi doğurdu sanıyo değişik bişi. Şimdi bide oğlunun oğlu oluyo ya Allaaaaahh yandım ben
aynen ben de böyle biliyorum kuzum, gül suyu toniğini de böyle yapıyorum kendi kendine pelteleşiyor zatenBenim bildiğim ayva çekirdeklerini bir kaba alıyorsun. İçine su koyuyorsun o kadar. Daha gelismiş tarifleri varsa ben de merak ediyorum.
Benim kp her dediğini yapar bebişin zaten adam ayda yılda bir geliyor sürekli göremez iste de ama kv 10 dk yol yaz olsa gelemez de kışın gelirOhhh ne güzelbizimkiler torundan bıktı da benimki uzun zaman sonra olduğu için hevesliler
Temizlik hastası kedinin akıbetinden korkuyorum istemez hayattaKadına kedi medi alın ona baksın
Ya kimse kötü niyetli değil tabiki ama lohusa kadının yanında oturup beklemek yanlış bence, görsünler beşer onar dk gitsinler yaniBende gelip oturmuşlardı. Abim kayınbirader kv falan. Ben de eşime mesaj atmıştım tuvalete gitcem dışarı çıkar diye. O şekilde olmuştu. Başka da gelen olmadı zaten.
Bizimki iki tarafında ilk torunu ve iki tarafta da bizden başka evli olan yokOhhh ne güzelbizimkiler torundan bıktı da benimki uzun zaman sonra olduğu için hevesliler
Dur bacım kedinin de başını yakmayınTemizlik hastası kedinin akıbetinden korkuyorum istemez hayattabiz almaya kalkıştık bi ara ben pek evcil hayvan bakamıyorum bende de var biraz takıntı. Bakan bakar yani ben bakmıyorum yine boş denesek mi dedik anaaa sanki onun evine düşündük kıyamet koparttı
Senin kv olmaz yani.Temizlik hastası kedinin akıbetinden korkuyorum istemez hayattabiz almaya kalkıştık bi ara ben pek evcil hayvan bakamıyorum bende de var biraz takıntı. Bakan bakar yani ben bakmıyorum yine boş denesek mi dedik anaaa sanki onun evine düşündük kıyamet koparttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?