- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.321
Değil mi yaniYa kimse kötü niyetli değil tabiki ama lohusa kadının yanında oturup beklemek yanlış bence, görsünler beşer onar dk gitsinler yani
Şuna eşime çok sinir oldum arada o da yıkar dediği için de çaktırmıyorum gösteririm ben onakuzum bunlar herkesin kendi beğenisine göre değişiyor hangisi içine sinerse onu al boşver insanları
benim ikisi de dibimde oturuyorkvdem de kesin kendi doğurmuş gibi tribe girer ama bacı biz seninle hepsinin hakkından geliriz evelallah onların gücü bize yetmez
aynen ben de böyle biliyorum kuzum, gül suyu toniğini de böyle yapıyorum kendi kendine pelteleşiyor zaten
Gece uyurken bir tane tokatŞuna eşime çok sinir oldum arada o da yıkar dediği için de çaktırmıyorum gösteririm ben onasanki oyuncak bebek azcık oynasın hevesini alsın
AhahahhBizimki iki tarafında ilk torunu ve iki tarafta da bizden başka evli olan yokokuyorlar ama herkes senin çocuğuna karisilmaz diyor ben anneme resmen yalvarıyorum gel okula gidince çocuğa bak diye
Bi arkadaşımın kv iki haftalığına gelip 6ay kalıp gidiyordu. Bide herşeyine karışıyordu evinin. Köpek aldılar kv daha adım atmıyoDur bacım kedinin de başını yakmayın
hamileliğinde eşine takmayan kadın yok herhalde yaŞuna eşime çok sinir oldum arada o da yıkar dediği için de çaktırmıyorum gösteririm ben onasanki oyuncak bebek azcık oynasın hevesini alsın
Ben inşallah cinnet geçirip herkesi kovmam ahahahDeğil mi yani
Bi arkadaşımın kv iki haftalığına gelip 6ay kalıp gidiyordu. Bide herşeyine karışıyordu evinin. Köpek aldılar kv daha adım atmıyobende diyorum bu kız hayatta evde hayvan bakacak tip değil
Tatlım geriden geliyorum ama şunları yazmak istedim. Çok yakınım 26. Haftada doğum yaptı.Doğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.
İnşallah çocuğu annemlerin kapısına koyup kaçmamAhahahhkız çok iyi bişi baştan ayar vermişsin misss
Kim olsa bağırır benceBen inşallah cinnet geçirip herkesi kovmam ahahahbi arkadaşımın çok üstüne gelmişler çığlık atıp bağırıp sonra da bayılmıştı doğum sonrasında sinirden kaynanası tutturmus cocuk emmiyo böyle tut çocuk aç kaldı falan diye gögsünü tutup bebeğin ağzına sokmaya falan çalışmış en son çıldırmış kız yazık garibim. Anlatınca çok üzülmüştüm. Bana böyle bişey yapmaya kalksalar naparım bilmiyorum kimse biyerime dokunmaya çalışmamalı galiba bende kovardım şuan düşündüm de
Hahahaha arkadaşın on numara oynamışBi arkadaşımın kv iki haftalığına gelip 6ay kalıp gidiyordu. Bide herşeyine karışıyordu evinin. Köpek aldılar kv daha adım atmıyobende diyorum bu kız hayatta evde hayvan bakacak tip değil
Ya takmamaya çalışıyorum da Allahtan kv mim yanında demedi evde dedi. Orda ben biraz üsteledim ben kendim yıkıcam çocuğumu diyehamileliğinde eşine takmayan kadın yok herhalde ya
Bencede çok haklısınKim olsa bağırır bence
Ben hiç konuşmuyorum böyle olunca yok sayıyorum 2 3 zaten 4. Yüz bulamıyorBen inşallah cinnet geçirip herkesi kovmam ahahahbi arkadaşımın çok üstüne gelmişler çığlık atıp bağırıp sonra da bayılmıştı doğum sonrasında sinirden kaynanası tutturmus cocuk emmiyo böyle tut çocuk aç kaldı falan diye gögsünü tutup bebeğin ağzına sokmaya falan çalışmış en son çıldırmış kız yazık garibim. Anlatınca çok üzülmüştüm. Bana böyle bişey yapmaya kalksalar naparım bilmiyorum kimse biyerime dokunmaya çalışmamalı galiba bende kovardım şuan düşündüm de
Çok uyguna almışsın canımMeltem piyasadaki en pahalı mağazalardan ama %100mdf kullan tek mağaza eşimle kaç tane mobilyacı gezdik bilmiyorum en son internetten %100 MDF satan bir firma Bulduk baya da ilgiliydiler yavrulu karyola 3 kapaklı dolap sifonyer ve komidini temmuzda 12. 500 aldık geldi kurduk baya sağlam MDF den eksik parçayı hemen yolladılar memnun kaldık. İleride de begenmezse istemezse 12.500 gözüme gelmez dedim istediğini alirim
Eşim bana annem gelir görür yıkarsıniz filan dedi bende ona ben çocuğu annenle yapmadim dedimYa takmamaya çalışıyorum da Allahtan kv mim yanında demedi evde dedi. Orda ben biraz üsteledim ben kendim yıkıcam çocuğumu diye
Aslında dediğin çok da mantıklı beğenmezse değiştirir. İnstada hesabı falan var mı canım bu mobilyanınMeltem piyasadaki en pahalı mağazalardan ama %100mdf kullan tek mağaza eşimle kaç tane mobilyacı gezdik bilmiyorum en son internetten %100 MDF satan bir firma Bulduk baya da ilgiliydiler yavrulu karyola 3 kapaklı dolap sifonyer ve komidini temmuzda 12. 500 aldık geldi kurduk baya sağlam MDF den eksik parçayı hemen yolladılar memnun kaldık. İleride de begenmezse istemezse 12.500 gözüme gelmez dedim istediğini alirim
Erkekler de nerede ne diyeceğini bilmiyor her şeye karışıyorlarhamileliğinde eşine takmayan kadın yok herhalde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?