2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şuna eşime çok sinir oldum arada o da yıkar dediği için de çaktırmıyorum gösteririm ben ona sanki oyuncak bebek azcık oynasın hevesini alsın

Bizimki iki tarafında ilk torunu ve iki tarafta da bizden başka evli olan yok okuyorlar ama herkes senin çocuğuna karisilmaz diyor ben anneme resmen yalvarıyorum gel okula gidince çocuğa bak diye
Ahahahh kız çok iyi bişi baştan ayar vermişsin misss

Dur bacım kedinin de başını yakmayın
Bi arkadaşımın kv iki haftalığına gelip 6ay kalıp gidiyordu. Bide herşeyine karışıyordu evinin. Köpek aldılar kv daha adım atmıyo bende diyorum bu kız hayatta evde hayvan bakacak tip değil

Ben inşallah cinnet geçirip herkesi kovmam ahahah bi arkadaşımın çok üstüne gelmişler çığlık atıp bağırıp sonra da bayılmıştı doğum sonrasında sinirden kaynanası tutturmus cocuk emmiyo böyle tut çocuk aç kaldı falan diye gögsünü tutup bebeğin ağzına sokmaya falan çalışmış en son çıldırmış kız yazık garibim. Anlatınca çok üzülmüştüm. Bana böyle bişey yapmaya kalksalar naparım bilmiyorum kimse biyerime dokunmaya çalışmamalı galiba bende kovardım şuan düşündüm de

Doğalı 9 gun oldu gözü pek acmadı, hareketlerı güçsüz gibi. Genelde uyku halinde herkes kucuk dio haftası.
Tatlım geriden geliyorum ama şunları yazmak istedim. Çok yakınım 26. Haftada doğum yaptı.
Yaşamaz bu çocuk, felçli olur, sıkıntılı olur, aklına gelen ne varsa söyledi doktorlar.
Bütün olumsuz yorumların hepsini yaptılar.
Oda güçsüzdü mesela. Başını dahi tutamazdı.
Şimdi kocaman 10 yaşında kız oldu.
Masallahı var. Doktorlar hep ihtimaller üzerinden konuşur. Ve olumsuz konuşur. Allahın izniyle Hiçbirsey olmayacak

Kim olsa bağırır bence

Bi arkadaşımın kv iki haftalığına gelip 6ay kalıp gidiyordu. Bide herşeyine karışıyordu evinin. Köpek aldılar kv daha adım atmıyo bende diyorum bu kız hayatta evde hayvan bakacak tip değil
Hahahaha arkadaşın on numara oynamış

Ben hiç konuşmuyorum böyle olunca yok sayıyorum 2 3 zaten 4. Yüz bulamıyor

Çok uyguna almışsın canım Temmuz fiyatıyla şimdiki baya farklıdır ama bence. 1 ay önce instadan sormuştum 1000 kusur lira değişmiş fiyat. 1 Kasımda yine değişecek diyorlar

Kızlar güzel pijamaları olan bir sayfa buldum fiyatları da 600 tl civarı. Sadece lohusalık için uygun olur mu emin olamadım

Aslında dediğin çok da mantıklı beğenmezse değiştirir. İnstada hesabı falan var mı canım bu mobilyanın

hamileliğinde eşine takmayan kadın yok herhalde ya
Erkekler de nerede ne diyeceğini bilmiyor her şeye karışıyorlar biz sağlık lisesinde çalışıyoruz gittiğimiz hastanenin doğum bölümünde bizim ogrencilerimiz var ikimizin kızlara kaşla göz arasında hocanizon doğumuna sizde girin hocanıza yardımcı olursunuz dedi az daha boğacaktimm öğrencim beni çıplak çığlık atarken falan görüyor en kötü şekilde niye dedin diyorum tanıdık iyi olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…