- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.341
Benim kv çok sinir bozucu bir kadın ben onun suratını görünce bile moralim bozuluyor hiç görmek istemezdim kendisini doğumda ama doğuma gelmezse bu sefer evime kalmaya gelir hiç çekemem o yüzden doğumda gelsin yarım saat bi saat neyse görsün sonrada gitsinler istiyorumBen hiç konuşmuyorum böyle olunca yok sayıyorum 2 3 zaten 4. Yüz bulamıyor
İnsanın düzeninj bozuyorlarBenim kv çok sinir bozucu bir kadın ben onun suratını görünce bile moralim bozuluyor hiç görmek istemezdim kendisini doğumda ama doğuma gelmezse bu sefer evime kalmaya gelir hiç çekemem o yüzden doğumda gelsin yarım saat bi saat neyse görsün sonrada gitsinler istiyorum
şehir dışından gelecekler ben annemde kalacagım için gelip bizim evde kalamazlar. Kendi evimde olsam gelir 40 çıkana kadar kalır beni delirtirdi ama şansına küssün en az üç ay annemlerde kalıcam
Senden anahtarı ister yine kalırBenim kv çok sinir bozucu bir kadın ben onun suratını görünce bile moralim bozuluyor hiç görmek istemezdim kendisini doğumda ama doğuma gelmezse bu sefer evime kalmaya gelir hiç çekemem o yüzden doğumda gelsin yarım saat bi saat neyse görsün sonrada gitsinler istiyorum
şehir dışından gelecekler ben annemde kalacagım için gelip bizim evde kalamazlar. Kendi evimde olsam gelir 40 çıkana kadar kalır beni delirtirdi ama şansına küssün en az üç ay annemlerde kalıcam
Gerçekten öyleİnsanın düzeninj bozuyorlar
Aslında dediğin çok da mantıklı beğenmezse değiştirir. İnstada hesabı falan var mı canım bu mobilyanın
İnşallah o kadar enerjin kalırKızlar bu sinirle kv yapamadığımizi kocaya yapacağız gibime geliyor
Normalde gelmez ama eşim kalacak yer ayarlayacakmış onlara öyle söyledi kardeşleri yeğenleri babası falanda gelecek muhtemelen cümbür cemaat ben nasıl ağırlayayım onlarıSenden anahtarı ister yine kalırŞehir dışından günübirlik gelir mi kv
Tabi kötü niyetten değil. Bizim bebekler kuvozdeydi. Durumları daha net değildi. O yüzden biraz da destek için durdular sanırım.Ya kimse kötü niyetli değil tabiki ama lohusa kadının yanında oturup beklemek yanlış bence, görsünler beşer onar dk gitsinler yani
Ne yapacak doğumda şey de babası yeğeni insanlar çok düşüncesizNormalde gelmez ama eşim kalacak yer ayarlayacakmış onlara öyle söyledi kardeşleri yeğenleri babası falanda gelecek muhtemelen cümbür cemaat ben nasıl ağırlayayım onlarıotelde kalırlar artık bir iki gün ne kadar kalacaklarsa sonrada giderler.
Benim evimde kalmak istiyolarsa gitsinler hiç problem değil 1700 km uzakta evim hahahdoğumum Ankara'da olacak ama evim Şırnak'ta
Benimki hamileliğimin başında bulantılarım falan çoktu ve riskli bir durumum vardı diye geldi. Hergün laf sokmalı işte bizde hamile olduk böyle yatmadık temalı cümleleri sayıp sayıp gitti. Doğru düzgün ne yemeğini ne temizliğini görmedim benim ona bakmam hayaliyle geldi baktı ben takmıyorum geri gittiİnsanın düzeninj bozuyorlar
Sen eve geçince anne babası gelse bir kaç gün hafta bile değil kalıp gitse daha makul olmaz mıydı gerçi eşin yer ayarlarda çok kalmazlar amaNormalde gelmez ama eşim kalacak yer ayarlayacakmış onlara öyle söyledi kardeşleri yeğenleri babası falanda gelecek muhtemelen cümbür cemaat ben nasıl ağırlayayım onlarıotelde kalırlar artık bir iki gün ne kadar kalacaklarsa sonrada giderler.
Benim evimde kalmak istiyolarsa gitsinler hiç problem değil 1700 km uzakta evim hahahdoğumum Ankara'da olacak ama evim Şırnak'ta
Ya arada bıkkınlık modumuz olcak illaki canım. Hele korkutmakta istemiyorum ama ilk zamanlar gece uykusu yok hormanlar aldı başını gitti bilmem neİnşallah çocuğu annemlerin kapısına koyup kaçmam
İşte şov olsun diye geliyorlar başka bişey değilNe yapacak doğumda şey de babası yeğeni insanlar çok düşüncesiz
ayyy Allahım göze gösteriyorsun başa vermeBen inşallah cinnet geçirip herkesi kovmam ahahahbi arkadaşımın çok üstüne gelmişler çığlık atıp bağırıp sonra da bayılmıştı doğum sonrasında sinirden kaynanası tutturmus cocuk emmiyo böyle tut çocuk aç kaldı falan diye gögsünü tutup bebeğin ağzına sokmaya falan çalışmış en son çıldırmış kız yazık garibim. Anlatınca çok üzülmüştüm. Bana böyle bişey yapmaya kalksalar naparım bilmiyorum kimse biyerime dokunmaya çalışmamalı galiba bende kovardım şuan düşündüm de
hahahaha senin doğum hikayesi bütün okulun dilinde dolanacak sonraErkekler de nerede ne diyeceğini bilmiyor her şeye karışıyorlarbiz sağlık lisesinde çalışıyoruz gittiğimiz hastanenin doğum bölümünde bizim ogrencilerimiz var ikimizin kızlara kaşla göz arasında hocanizon doğumuna sizde girin hocanıza yardımcı olursunuz dedi az daha boğacaktimm öğrencim beni çıplak çığlık atarken falan görüyor en kötü şekilde niye dedin diyorum tanıdık iyi olur diyor
Bazen annem de yatma kalk dolaş filan dedi onu bile tersledim canım nasıl isterse öyle yaparım yaBenimki hamileliğimin başında bulantılarım falan çoktu ve riskli bir durumum vardı diye geldi. Hergün laf sokmalı işte bizde hamile olduk böyle yatmadık temalı cümleleri sayıp sayıp gitti. Doğru düzgün ne yemeğini ne temizliğini görmedim benim ona bakmam hayaliyle geldi baktı ben takmıyorum geri gittine derse desin kalkmadım umursamadım bebeğimi düşündüm çünkü
Bu sefer kopeğı özledim diye gelirBen alsam yine gelir
Bence çok yanlış bir şey orada doğum yapıyorsun bir insan kaç kez böyle bir şey Yaşar başından operasyon geçiyor ve yatıp dinlenme şansın yok kucağına bebek veriyorlar senden başka besleyebilevek kimse yok o an bunların şoku üzerinde geceligin pijaman ister istemez kanaman oluyor geçti mu geçmedi mi derdi düzgün yürümiyirsun bir süre her şey kafan birbirine girmiş bir de birileri geliyor seni bebeğini izliyor çok saçma geliyor banaBende gelip oturmuşlardı. Abim kayınbirader kv falan. Ben de eşime mesaj atmıştım tuvalete gitcem dışarı çıkar diye. O şekilde olmuştu. Başka da gelen olmadı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?