2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben hiç konuşmuyorum böyle olunca yok sayıyorum 2 3 zaten 4. Yüz bulamıyor
Benim kv çok sinir bozucu bir kadın ben onun suratını görünce bile moralim bozuluyor hiç görmek istemezdim kendisini doğumda ama doğuma gelmezse bu sefer evime kalmaya gelir hiç çekemem o yüzden doğumda gelsin yarım saat bi saat neyse görsün sonrada gitsinler istiyorum
şehir dışından gelecekler ben annemde kalacagım için gelip bizim evde kalamazlar. Kendi evimde olsam gelir 40 çıkana kadar kalır beni delirtirdi ama şansına küssün en az üç ay annemlerde kalıcam

İnsanın düzeninj bozuyorlar

Senden anahtarı ister yine kalır Şehir dışından günübirlik gelir mi kv

Senden anahtarı ister yine kalır Şehir dışından günübirlik gelir mi kv
Normalde gelmez ama eşim kalacak yer ayarlayacakmış onlara öyle söyledi kardeşleri yeğenleri babası falanda gelecek muhtemelen cümbür cemaat ben nasıl ağırlayayım onları otelde kalırlar artık bir iki gün ne kadar kalacaklarsa sonrada giderler.
Benim evimde kalmak istiyolarsa gitsinler hiç problem değil 1700 km uzakta evim hahah doğumum Ankara'da olacak ama evim Şırnak'ta

Ya kimse kötü niyetli değil tabiki ama lohusa kadının yanında oturup beklemek yanlış bence, görsünler beşer onar dk gitsinler yani
Tabi kötü niyetten değil. Bizim bebekler kuvozdeydi. Durumları daha net değildi. O yüzden biraz da destek için durdular sanırım.

Ne yapacak doğumda şey de babası yeğeni insanlar çok düşüncesiz

İnsanın düzeninj bozuyorlar
Benimki hamileliğimin başında bulantılarım falan çoktu ve riskli bir durumum vardı diye geldi. Hergün laf sokmalı işte bizde hamile olduk böyle yatmadık temalı cümleleri sayıp sayıp gitti. Doğru düzgün ne yemeğini ne temizliğini görmedim benim ona bakmam hayaliyle geldi baktı ben takmıyorum geri gitti ne derse desin kalkmadım umursamadım bebeğimi düşündüm çünkü

Sen eve geçince anne babası gelse bir kaç gün hafta bile değil kalıp gitse daha makul olmaz mıydı gerçi eşin yer ayarlarda çok kalmazlar ama

İnşallah çocuğu annemlerin kapısına koyup kaçmam
Ya arada bıkkınlık modumuz olcak illaki canım. Hele korkutmakta istemiyorum ama ilk zamanlar gece uykusu yok hormanlar aldı başını gitti bilmem ne yardıma ihtiyacımız zaten olacak ama kimse unu çıkartmasın konu bu

ayyy Allahım göze gösteriyorsun başa verme benim babamın babaannesinin ilk evliliğinde kayınvalidesi işine çok karışıyormuş, büyük babaannemde agresifliğiyle nam salmış bir kadındır bir gün bir düğünde aşçılık yaparken yine karışmaya çalışmış babaannem çekmiş kepçeyi yarmış kaynananın kafasını sonra kocası kızınca kocasını da dövüp bırakmış gelmiş büyük dedemle evlenmiş ben kayınvalideme bu hikayeyi anlattığımda kadın bir yutkunmuştu
hahahaha senin doğum hikayesi bütün okulun dilinde dolanacak sonra

Bazen annem de yatma kalk dolaş filan dedi onu bile tersledim canım nasıl isterse öyle yaparım ya

Bende gelip oturmuşlardı. Abim kayınbirader kv falan. Ben de eşime mesaj atmıştım tuvalete gitcem dışarı çıkar diye. O şekilde olmuştu. Başka da gelen olmadı zaten.
Bence çok yanlış bir şey orada doğum yapıyorsun bir insan kaç kez böyle bir şey Yaşar başından operasyon geçiyor ve yatıp dinlenme şansın yok kucağına bebek veriyorlar senden başka besleyebilevek kimse yok o an bunların şoku üzerinde geceligin pijaman ister istemez kanaman oluyor geçti mu geçmedi mi derdi düzgün yürümiyirsun bir süre her şey kafan birbirine girmiş bir de birileri geliyor seni bebeğini izliyor çok saçma geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…