- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.841
günaydın hayırlı haberlerle gelin minikle inşallah..Günaydın kızlar bugün kontrolüm var 9 da kalp atışını duymak için gidicem inşallah bir sıkıntı olmaz hayırlısıyla duyarızdualarınızı eksik etmeyin
ben şerife yılmaz dikayak doktoruma gidiyorum vazgeçmem ondanİzmirde ki kızçeler nereye gidiyorsunuz ben ekole gidiyorum ama yarın için devlete randevu aldım
merhaba kalp atışı için erken.. inşalah çok güzel haberlerle gelirsin bize de haber etKızlar yarın saat 16:00 da ilk randevum varÇok heycanlıyım umarım herşey yolundadır. 5+5 şuan bakalım kalp atışını duyabilcekmiyim inşallah güzel geçer
aa ne guzel hangi doktora gidiyorsunBende izmirdeyim canim
Aldı mı doktor canımGünaydın kızlar bugün kontrolüm var 9 da kalp atışını duymak için gidicem inşallah bir sıkıntı olmaz hayırlısıyla duyarızdualarınızı eksik etmeyin
İlk iki hamileliğimde 26-27 kg almış biri olarak bu hamileliğimde bu kadar almamak için uğraşacağımHaftada kag gram aliyorsunuz? Yada aliyormusunuz? Takip eden var mi?
Sandiviç yine iyiKabizlik bende de var sabah kucuk yapinca tartiliyorum :) ikizlerde mecbur alacagim tabi ama en azindan gereginden fazla almak istemiyorum. Bu istahla gidersem zaten mumkun olmayacak. Gecen gece burnuma domates peynir konusu geldi diye 23.30 da oturdum sandwich yaptim kendime. Kokacak bir sey de yok ha, evde kimse bile yok. Gaipten kokular duyuyorum resmen. Foto cekip esime atcaktim onu bile unutup oracikta yuttum. Guya kahvaltida 1 dilim ekmek yiyorum dikkat edecegim diye
Olmaz bir sıkıntı. Yutarsanız tansiyon yükselebilir sadece tuzlu su. Burnu serum fizyolojikten daha iyi açar. Burna sıkacağınız şişesi var daha tazyikli sıkmak için. Onu sıkarken de ağzınızı açık tutun ki basınçla kulaklarınıza zarar vermesinGebelikte bir sıkıntı olmuyor dimi? Çünkü sağlık ocağında sadece serum fizyolojik verdi ama bir işe yaramıyor. O yüzden dahiliye ye geldim bende
Aynen kayınvalidem öyleymiş eşimin kuzeni de doğuma giderken bile kusuyormuş. Yani genetik sanırım biraz.Kızlar mide bulantısı gecmeyen gebelikte oluyomuş 9 ay bulantı oluyomuş başına gelen ya da etraftan goren var mı? Korkuyorum gecmıcek diye
Aa bana da gittiğimde isim sordu 4-5 haftaya belli olacak iyi düşün dedi daha 7+2 yim halbuki erken gelmiştiBu arada arkadaşıma 12. Haftada cinsiyetini söyledi ve sonrasında da değişmedi o yüzden ümitliyim bu konuda da
Gozde hastanesi doktorun adi Kerem tetik canimaa ne guzel hangi doktora gidiyorsun
Canım activia yoğurt tüket her gün probiyotik 3-4 günden sonra iyi gelmeye başlıyorKızlar günaydııınn ben hala kabızım yaa kayısı bile işe yaramıyo
gittin mi canım randevuya ne dedı doktorBenim bugun o kadar az ki zaten eskiye gore azalmıştı bugun baya az bende korkuyorum perşembeye randevum var
evet canım bende de devamlı var 9 ay sürer demişti doktor rahim genişlediği içinKızlar 8+6 olduk şükür. Alt karnım da böyle sürekli çok fazla olmasa da kendini hissettiren ağrı var. Sizde de oluyor mu normal mi acaba perşembe kontrolüm var ama evham yapıyorum çok…
ne kadar pekı muayenesı.. memnun musunGozde hastanesi doktorun adi Kerem tetik canim
Evet canim memnunum şimdilik bakalimne kadar pekı muayenesı.. memnun musun
Tatlım magnezyum kullanmaya başladın mı?Kızlar günaydııınn ben hala kabızım yaa kayısı bile işe yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?