2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benımde perinatolog prof ama calışma biçimi demekki oyle rahım agzı 10 gun once 17 mm di bu gittiğimde ısrarla sormama ragmen ölçmedi mesela zaten doğum yaklaştı ölçmeye gerek yok biz çiğer geliştiriciyide yaptık engellemeyız artık gibisinden bakıyo gibi geldi bana

Allah anali babali buyutsun canim. Cokk sevindim iyi olmaniza

Ayyy kuzum hayırlı olsun, allah analı babalı buyutmeyı nasip etsin kaç kilo dogdular minnaklar?

Gözünüz Aydın hayırlısıyla kavuşun inşallah sağlık sıhhatle iyi olmalarına sevindim merak etmiştik seni

Ayyyy canııımmmm gözün aydın Rabbim kucağına sağlıkla en yakın zaman da almayı nasip etsin.

Bendede uykusuzluk oluyo kuzum artan hormonlar yapıyo sanırım

Allah saglıkla eve gitmenizi nasip etsin, bahtları acık olsun güzel haberlerini alın, gözünüz aydın.

Kızlar bu hastane süsü olayı nasıl oluyo yaptırıcak olan var mı? Gelenler için bişeyler verılıyo mu
Ben onceleri kuvez riski var diye hic bir sey hazirlamayacagim diyordum. Ama gun gectikce hevesleniyorum :) burda kizlardan gorup minik selin kolonyalarindan aldim, uzerine etiket bastim. Dun de cikolata siparis verdim elit cikolatadan, ozel yaptrimadim. Belki ona da basarim etiket. Eger planli Tarihte olursa annem gelip kurabiye fln yapacak :) kapi susunu de kasnaktan annem yapti. Gun gectikce bir seyler eklemeye devam edecegim galiba

Kızlar bu hastane süsü olayı nasıl oluyo yaptırıcak olan var mı? Gelenler için bişeyler verılıyo mu
Ben çikolata + magnet + bir küçük balon standı + kapı süsü o kadar şuanlık planım
Doğum sancısında eşimin ve kız kardeşlerimin organizasyon gücüne inanmıyorum çünkü yok. Hazır ürünü bile darma dağınık ortada bırakabilirler.
Sülalede ve çevremde herşeyi ben organize ederim.
Fazla alıştılar rahatlarına . Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya. Konu ben olunca herkesler bir köşeye çekilir biz anlamayız o işlerden diye.
Bu sebeple çok basit bir süsleme yaptırcam yattığım yerden tarifler ile yanımdakilerin yapabileceği kadar
Bugün hatta çikolata etiketimi tasarlamaya başladım. Belki küçük kolonya filan alırsam aynı etiketten onlarada basarım

Eklentiler

• Colourful Baby Shower's Square Sticker.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 40
tatlım kolonyaların kapakları ne renk geldi?
Bu minik selin kolonyaların?

Benim hastanem odayı kendi süslüyor fotoğraf çekimi albümu kendi yapıuor belki seninki de yapıyordur

masallah hayirli ugurlu olsun guzel guzel saglikla buyusunler

Kapi susu ve tul aldim. Magnet ve isimli cikolata da yaptirdim. Balon standi almayi dusunuyorum bir de kucuk. Esimin elinden gelir o susler

bence senin bu değerleri kafana takmanı istemiyordur zaten doktorların sürekli mm söylemesi doğru gelmiyor bana. insanlar kendini başkalarıyla kıyaslamaya başlıyor örneğin 30mm çıkıyor haftasına göre normal endişelenecek bir şey yok ama başkasınınki 40 mm çıkıyor aa benimki niye düşük diyor bu sefer.

Kapi susu ve tul aldim. Magnet ve isimli cikolata da yaptirdim. Balon standi almayi dusunuyorum bir de kucuk. Esimin elinden gelir o susler
Bende kapı süsü alayım barı cok guzel bi anı bence baby shower da balonlarım cok vardı o yuzden hastanede yapmamayı düşünüyorum magnet ve isimli cikolatayı nerde yaptırdınız nasıl yapılıyo?

Bende kapı süsü alayım barı cok guzel bi anı bence baby shower da balonlarım cok vardı o yuzden hastanede yapmamayı düşünüyorum magnet ve isimli cikolatayı nerde yaptırdınız nasıl yapılıyo?
Kapi susu sonrasinda da oda kapisinda guzrl oluyor. Ogluma keceden yapmistik zamaninda, en sevdigi seylerden biri magneti isntagramdan bi sayfaya yaptirdim. Cikolatayi da interentten guvenemedim lezzetine, buradaki bi cikolatacidan yaptiriyorum kutulu isimli filan

Kız nerden buldun ayvayı mevsimi değildi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…