- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.601
Benımde perinatolog prof ama calışma biçimi demekki oyleBnm eski doktorum oyleydi. Bni delirtti sonunda30. Haftada simdiki doktoruma gectim. Perinatolog prof. Cok pozitif cok aciklayici. Cok memnunum suan cok sukur.
Goz karari cekirdegi suya atip cezvede jellesene kdr kaynatip gunde 4-5 keere iciyorum. Bukdr. Sicak iciliyor olabbdigince
Allah anali babali buyutsun canim. Cokk sevindim iyi olmanizaKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Ayyy kuzum hayırlı olsun, allah analı babalı buyutmeyı nasip etsinKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Gözünüz Aydın hayırlısıyla kavuşun inşallah sağlık sıhhatle iyi olmalarına sevindim merak etmiştik seniKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Magnezyum içtim 1 saat sonra gecti kuzum cok şükürŞimdi nasılsın? Nasıl oldun?
Ayyyy canııımmmm gözün aydın Rabbim kucağına sağlıkla en yakın zaman da almayı nasip etsin.Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Bendede uykusuzluk oluyo kuzum artan hormonlar yapıyo sanırımCanım gözün aydın.Bebeklerin ve senin iyi olmana çok sevindim.
Sürecin nasıl ilerledi gece neler neler oldu . Kendini topladığın iyi hissettiğin bir vakitte paylaşmanı merakla bekliyorum.
Akşam acilen ayva tedavisi yapayım kendime tüm çareleri deniyorum 6. güne giriyorum bağırsaklaırmda kilitlenip kalanlar ile
Cumartesi -Pazar full doğm öncesi genel temizliğe giriştik. Annem Eşim ben ve roboto süpürgem (parasını haketsin diye 4-5 kere çalıştırdım 2 günde)
Bana pek iş kalmadığı kaldı getir götür etrafta dolan derken yürüyecek konuşacak halim bile kalmamış.
Bide anlamadım Gece 1 gram uyuyamadım heralde yorgunluktan vücut ağrısı yaptı. Yada bir yerlerde Ay tutulması v.s mi oldu anlayamadım
ben bugün çalışabilir raporu almaya gideceğim.
Niyetim 17 kasım cuma iş çıkışı iznimi başlatmak . Deliksiz sabah 06:30'da kalkmalarıma 1 ayda olsa mola verdirecek izni hevesle bekliyorum şuan
Allah saglıkla eve gitmenizi nasip etsin, bahtları acık olsun güzel haberlerini alın, gözünüz aydın.Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Ben onceleri kuvez riski var diye hic bir sey hazirlamayacagim diyordum. Ama gun gectikce hevesleniyorum :) burda kizlardan gorup minik selin kolonyalarindan aldim, uzerine etiket bastim. Dun de cikolata siparis verdim elit cikolatadan, ozel yaptrimadim. Belki ona da basarim etiket. Eger planli Tarihte olursa annem gelip kurabiye fln yapacak :) kapi susunu de kasnaktan annem yapti. Gun gectikce bir seyler eklemeye devam edecegim galibaKızlar bu hastane süsü olayı nasıl oluyo yaptırıcak olan var mı? Gelenler için bişeyler verılıyo mu
Ben çikolata + magnet + bir küçük balon standı + kapı süsü o kadar şuanlık planımKızlar bu hastane süsü olayı nasıl oluyo yaptırıcak olan var mı? Gelenler için bişeyler verılıyo mu
tatlım kolonyaların kapakları ne renk geldi?Ben onceleri kuvez riski var diye hic bir sey hazirlamayacagim diyordum. Ama gun gectikce hevesleniyorum :) burda kizlardan gorup minik selin kolonyalarindan aldim, uzerine etiket bastim. Dun de cikolata siparis verdim elit cikolatadan, ozel yaptrimadim. Belki ona da basarim etiket. Eger planli Tarihte olursa annem gelip kurabiye fln yapacak :) kapi susunu de kasnaktan annem yapti. Gun gectikce bir seyler eklemeye devam edecegim galiba
Benim hastanem odayı kendi süslüyor fotoğraf çekimi albümu kendi yapıuor belki seninki de yapıyordurKızlar bu hastane süsü olayı nasıl oluyo yaptırıcak olan var mı? Gelenler için bişeyler verılıyo mu
masallah hayirli ugurlu olsun guzel guzel saglikla buyusunlerKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Kapi susu ve tul aldim. Magnet ve isimli cikolata da yaptirdim. Balon standi almayi dusunuyorum bir de kucuk. Esimin elinden gelir o suslerKızlar bu hastane süsü olayı nasıl oluyo yaptırıcak olan var mı? Gelenler için bişeyler verılıyo mu
bence senin bu değerleri kafana takmanı istemiyordur zaten doktorların sürekli mm söylemesi doğru gelmiyor bana. insanlar kendini başkalarıyla kıyaslamaya başlıyor örneğin 30mm çıkıyor haftasına göre normal endişelenecek bir şey yok ama başkasınınki 40 mm çıkıyor aa benimki niye düşük diyor bu sefer.Benımde perinatolog prof ama calışma biçimi demekki oylerahım agzı 10 gun once 17 mm di bu gittiğimde ısrarla sormama ragmen ölçmedi mesela zaten doğum yaklaştı ölçmeye gerek yok biz çiğer geliştiriciyide yaptık engellemeyız artık gibisinden bakıyo gibi geldi bana
Bende kapı süsü alayım barı cok guzel bi anı benceKapi susu ve tul aldim. Magnet ve isimli cikolata da yaptirdim. Balon standi almayi dusunuyorum bir de kucuk. Esimin elinden gelir o susler
Kapi susu sonrasinda da oda kapisinda guzrl oluyor. Ogluma keceden yapmistik zamaninda, en sevdigi seylerden biriBende kapı süsü alayım barı cok guzel bi anı bencebaby shower da balonlarım cok vardı o yuzden hastanede yapmamayı düşünüyorum magnet ve isimli cikolatayı nerde yaptırdınız nasıl yapılıyo?
Kız nerden buldun ayvayı mevsimi değildi sankibenimkinin erken gelip yardım etmeye niyeti yok annem burada o yardım eder diye düşünüyor doğurduktan sonra gelir bir şeye karışmaya çalışırsa ben derim
kilo başına 35 ml su içmek gerekiyormuş ona göre hesapla iç kuzum
doğuma yakın ipek kirpik yaptıracağım ben her an bakımlı gözükmek istiyorumsonrasında bir kapatıcı allık ve rujla devam ederim. çekimde de yaparım tabii
ben çok yedim ilk 4 ayda mide bulantısına iyi geliyordu poşetlerle yedimlimonlayıp limonlayıp
baş gelişli olduğundan öyle yapıyorlarmış ben dra dedimki kaburgalarımın içinden geçiyor ayakları yukardadır dedi gerçekten öyle çıktı
ay canım çok sevindim iyi olmalarına, sen de iyi olursun bir an önce kavuşursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?