2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aldı mı doktor canım

Evet muayene oldum bebek büyümüş kalp atışını da gördük ama dinletmedi. Normalden yavaş atıyormuş bazen böyle olabiliyor haftaya tekrar gel hızlanması lazım yoksa düşükle sonuçlanır dedi. Ne üzülebildim be sevinebildim. Allah’ıma emanet duaya devam. Rabbim sevincimi yarım bırakmasın

Allahın izniyle bebeğin seninledir kaç haftalık gittin tatlım bebek kaç haftalık?

Keşke böyle konuşmasalar kesinliği olmayan bir şey de bu hassas dönemde bizi uzmeseler çünkü elimizden gelen bir şey yok haftaya bir daha gel deseydi sen de stres olmasaydın daha faydalı olurdu. İnşallah kucağına alır sağlıkla büyütursun

Ekranda bana da gösterdi az önce baktım videolara normalde daha hızlı hareket ediyor. Bir kaç yerde yorum okudum kiminin düşükle sonuçlanmış kiminin hızlanmış normale dönmüş. Allah ne yazdıysa o umudumu kesmedim hiç .

Güzel duaların için teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz sıkıntısız hamilelik versin hayırlısıyla kucağımıza alalım

Rabbim güzel günler yazmış olsun inşallah ama sakın üzülme her şey güzel olacak

Kaç attığını söyledi mi peki canım?

Bana direk zaten kesiyorsun dedi danışmaya gerek yok ki ama şöylede birşey var hamileyken sigaraya da aşerme oluyor zaten çok içmyorsun söyleme bence

Kızlaaar aranızda hamileliğini 15 gün geç öğrenen hatta annesi dedi diye bi kere daha test yaptırıp öğrenen vardı burda mısın hala yada kimdi o bilen var mı ?

Hayır söylemedi
Bence düzelecek moralinizi yüksek tutun üzülmeyin Allahtan ümidinizi kesmeyin bolca dua edin O diledikten sonra olmayacak şey yok öyle değil mi. Bende 6+6 da kalp atışı için gittim biraz dinletti doktor çok güçlü değil gibi geldi bana atışı sanki yavaş atıyor hocam dedim birsey demedi 2 hafta sonra gel dedi ama ben gitmicem içimde kötü bir his yok ikidebir ultrasona girmek istemiyorum zaten yiyecek ekmeği varsa benimle kalır Allahin izniyle

6+6 dayken kaç atıyordu canım kalbi

Sağlıklı değilse vücut bir şekilde hamileliği sonlandıracak. Hayırlısını isteyin benim de kese dışı kanama alanı göründü dr önlem amaçlı progestan verdi ki kanama olmasın bebeğin kesesine zarar vermesin diye. Fakat kullanmıyorum belki sağlıklı olmayacak vücut atmak isteyecek ve ben ona engel olursam diye korkuyorum. Kanama olur da mecbur kalırsam kullanmaya o ayrı ama en azından 3 ay tamamlanana kadar beklemeyi düşünüyorum. Akışına bırakın olacağı varsa ne yaparsanız yapın olacaktır. Tabiki bu süreçte kendime dikkat edip çok yorucu işler yapmamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…