- 4 Eylül 2014
- 543
- 761
- 103
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.861
Aldı mı doktor canım
Allahın izniyle bebeğin seninledir kaç haftalık gittin tatlım bebek kaç haftalık?Evet muayene oldum bebek büyümüş kalp atışını da gördük ama dinletmedi. Normalden yavaş atıyormuşbazen böyle olabiliyor haftaya tekrar gel hızlanması lazım yoksa düşükle sonuçlanır dedi. Ne üzülebildim be sevinebildim. Allah’ıma emanet duaya devam. Rabbim sevincimi yarım bırakmasın
Yok normal o söylüyor bende bir sonraki randevuyu 12’lerr aldımAa bana da gittiğimde isim sordu 4-5 haftaya belli olacak iyi düşün dedi daha 7+2 yim halbuki erken gelmişti
Çok iyi anlıyorum seni kaç tane içiyorsun gündeEvet Kasım annelerine de yazıyorum canım. Aynen vicdan mahvediyor, ee içme o zaman diyorlar haklılar da ama öyle de olmuyor anladın beni sen
Keşke böyle konuşmasalar kesinliği olmayan bir şey de bu hassas dönemde bizi uzmeseler çünkü elimizden gelen bir şey yok haftaya bir daha gel deseydi sen de stres olmasaydın daha faydalı olurdu. İnşallah kucağına alır sağlıkla büyütursunEvet muayene oldum bebek büyümüş kalp atışını da gördük ama dinletmedi. Normalden yavaş atıyormuşbazen böyle olabiliyor haftaya tekrar gel hızlanması lazım yoksa düşükle sonuçlanır dedi. Ne üzülebildim be sevinebildim. Allah’ıma emanet duaya devam. Rabbim sevincimi yarım bırakmasın
Ekranda bana da gösterdi az önce baktım videolara normalde daha hızlı hareket ediyor. Bir kaç yerde yorum okudum kiminin düşükle sonuçlanmış kiminin hızlanmış normale dönmüş. Allah ne yazdıysa o umudumu kesmedim hiç .Keşke böyle konuşmasalar kesinliği olmayan bir şey de bu hassas dönemde bizi uzmeseler çünkü elimizden gelen bir şey yok haftaya bir daha gel deseydi sen de stres olmasaydın daha faydalı olurdu. İnşallah kucağına alır sağlıkla büyütursun
Rabbim güzel günler yazmış olsun inşallah ama sakın üzülme her şey güzel olacakEkranda bana da gösterdi az önce baktım videolara normalde daha hızlı hareket ediyor. Bir kaç yerde yorum okudum kiminin düşükle sonuçlanmış kiminin hızlanmış normale dönmüş. Allah ne yazdıysa o umudumu kesmedim hiç .
Güzel duaların için teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz sıkıntısız hamilelik versin hayırlısıyla kucağımıza alalım
7-10 arası ama 10u bulmuyorumÇok iyi anlıyorum seni kaç tane içiyorsun günde
Kaç attığını söyledi mi peki canım?Ekranda bana da gösterdi az önce baktım videolara normalde daha hızlı hareket ediyor. Bir kaç yerde yorum okudum kiminin düşükle sonuçlanmış kiminin hızlanmış normale dönmüş. Allah ne yazdıysa o umudumu kesmedim hiç .
Güzel duaların için teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz sıkıntısız hamilelik versin hayırlısıyla kucağımıza alalım
Bana direk zaten kesiyorsun dedi danışmaya gerek yok ki ama şöylede birşey var hamileyken sigaraya da aşerme oluyor zaten çok içmyorsun söyleme benceMalesef canım cuma saat 4 randevum o zaman sorucam ama büyük ihtimalle asla izin vermicek. Halâ 3 ten daha fazla azaltamadım çok çarpıntım var üstelik. Sanırım sigara kullanıp doktoruna danışan yok sayfada
Hayırlı haberlerle gelin inşallahGünaydın kızlar bugün kontrolüm var 9 da kalp atışını duymak için gidicem inşallah bir sıkıntı olmaz hayırlısıyla duyarızdualarınızı eksik etmeyin
Hayır söylemediKaç attığını söyledi mi peki canım?
Bence düzelecek moralinizi yüksek tutun üzülmeyin Allahtan ümidinizi kesmeyin bolca dua edin O diledikten sonra olmayacak şey yok öyle değil mi. Bende 6+6 da kalp atışı için gittim biraz dinletti doktor çok güçlü değil gibi geldi bana atışı sanki yavaş atıyor hocam dedim birsey demedi 2 hafta sonra gel dedi ama ben gitmicem içimde kötü bir his yok ikidebir ultrasona girmek istemiyorum zaten yiyecek ekmeği varsa benimle kalır Allahin izniyleHayır söylemedi
Ben de 10 da gidicem 12de yine giderim artıkYok normal o söylüyor bende bir sonraki randevuyu 12’lerr aldım
6+6 dayken kaç atıyordu canım kalbiBence düzelecek moralinizi yüksek tutun üzülmeyin Allahtan ümidinizi kesmeyin bolca dua edin O diledikten sonra olmayacak şey yok öyle değil mi. Bende 6+6 da kalp atışı için gittim biraz dinletti doktor çok güçlü değil gibi geldi bana atışı sanki yavaş atıyor hocam dedim birsey demedi 2 hafta sonra gel dedi ama ben gitmicem içimde kötü bir his yok ikidebir ultrasona girmek istemiyorum zaten yiyecek ekmeği varsa benimle kalır Allahin izniyle
Sağlıklı değilse vücut bir şekilde hamileliği sonlandıracak. Hayırlısını isteyinEvet muayene oldum bebek büyümüş kalp atışını da gördük ama dinletmedi. Normalden yavaş atıyormuşbazen böyle olabiliyor haftaya tekrar gel hızlanması lazım yoksa düşükle sonuçlanır dedi. Ne üzülebildim be sevinebildim. Allah’ıma emanet duaya devam. Rabbim sevincimi yarım bırakmasın
Yapcak bişey yok inşallah bi an önce tiksinir bırakırız canım benim7-10 arası ama 10u bulmuyorum
Aramız çok az o zaman canım yaBende cumartesi ilk randevuma gideceğim ve regle göre 5+5 olacak meraklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?