- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.621
Maşallah bebeklerin iyi olmasına çok sevindim sen de iyisin inşallahKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Çok şaşırdım bunaAlmilada 1 gram MDF malzeme yok tatlım.
Ben ilk araştırma yaptığım dönemde aynı mağazada 2 farklı çalışan 2 ayrı bilgi vermişti.
Ben biraz sorularımla sıkıştırınca mdf+sunta karışık diyen kişi %100 sunta kullanıyoruz biz sunta MDF'den daha danayıklı dedi.Eşim arkasına bakmadan hemen çıktı gitti mağazadan .
Bu piyada MDF bir ürün fiyatından kendi belli ediyor.
Emin ol bir mağazaya gittiğinde dolabin yatağın malzeme ağırlığı bile sağlamlık olarak sana hemen fikir veriyor.
Meltem full MDF kullandığı için rakamları biraz daha yüksek ama daha dayanıklı bir ürün olacağı için verdiğin paraya değer
Hadi bir test edelim, siz de genetik var olabilir de biz de yokValla benim herif Ocak’ta doğmuş e eski zamanda kadınlar biz gibi adamlar eşlerimiz gibi değilmiş marketten bi şey almak yok bahçede ne varsa onu yiyorlarayva da kışa doğru oluşuyor bu durumda kv çok ayva yedim ben diyor son ayları oluyor sen gibi denk geliyor maşallah eşimin üç tane gamzesi var ikisi bildiğin belediye çukuru bende eşime güvenerek benimde sol yanagımdaki gamzeye güvenerek bebeğimde vardır diyorum ama martta nişanda bende yedim şimdi de başladım bir iki dilim yemeye ama bakalım nolacak
Canım benim doktorum inanılmaz dikkatli özenli yinede bu son gittiğimde baya yüksek sancılarım vardı artık yapılacak bişey kalmadı ne zaman doğarlarsa dediBenımde perinatolog prof ama calışma biçimi demekki oylerahım agzı 10 gun once 17 mm di bu gittiğimde ısrarla sormama ragmen ölçmedi mesela zaten doğum yaklaştı ölçmeye gerek yok biz çiğer geliştiriciyide yaptık engellemeyız artık gibisinden bakıyo gibi geldi bana
burada bir manav var orada bulunuyordu canım mayıs ortasına kadar, sonrasında kurusunun kompostosunu falan da bayağı tükettim midem onu alıyorduKız nerden buldun ayvayı mevsimi değildi sanki
Senin bebe kesin gamzeli olur, Bilgi ver bize merak ederimburada bir manav var orada bulunuyordu canım mayıs ortasına kadar, sonrasında kurusunun kompostosunu falan da bayağı tükettim midem onu alıyordu
detaylıda gamzeli gözüküyordu gerçekten ama haftası çok küçüktü sonrasında da ilk kez cumartesi yarım gösterdi kendiniSenin bebe kesin gamzeli olur, Bilgi ver bize merak ederim
Ayvalar cikmis kiz. Ben 2 hafta once yol kenarinda saticilar oluyor ya onalrdan almistimKız nerden buldun ayvayı mevsimi değildi sanki
Mavi geldi.tatlım kolonyaların kapakları ne renk geldi?
Bu minik selin kolkolonyaları
bana dedi ya nisanda nereden buldun diyeAyvalar cikmis kiz. Ben 2 hafta once yol kenarinda saticilar oluyor ya onalrdan almistim
Gözünüz aydın canım. İyi olmanıza çok sevindim. Allah sağlıklı, huzurlu ömürler versin bebeklerine. En kısa sürede kavuşacağınıza eminim.Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
kız ne var bir şeyler yemeye bahane buluyoruz işteArkadaslar şu hurafelerden kurtulamıyosunuz he
Gamze niye ayva yiyince olsun Allah askina?
Eki Görüntüle 3325896
Andırıyor bızımkılerben de bundan sipariş verdim az önce, kocam isyanda yeter artık dur diyoEki Görüntüle 3325811
Benimki de öyle kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben 33+6 dayım 34.hafta yani. 2 gün önce 20 mm ölçüldü başka doktora gittim kendi doktorum yoktu. Tlfnda bilgi verdim artık yapacak bir şey yok ilaç da yok artık diyor 1 doz ciğer geliştirici yapıldı. Çarşamba kontrol var alttan bakar mı bilmiyorum. Ama sanırım mantığı artık gelirse de gelsin.Benımde perinatolog prof ama calışma biçimi demekki oylerahım agzı 10 gun once 17 mm di bu gittiğimde ısrarla sormama ragmen ölçmedi mesela zaten doğum yaklaştı ölçmeye gerek yok biz çiğer geliştiriciyide yaptık engellemeyız artık gibisinden bakıyo gibi geldi bana
Geç kaldığımı düşünsem de alıcam ben de bugünAyvalar cikmis kiz. Ben 2 hafta once yol kenarinda saticilar oluyor ya onalrdan almistim
düşünüyorum düşünüyorum bulamıyordum sjdkkf bu kadar kolaysa yapılırne kadar lazım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?