2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuvoz olayı genelde , ilk dogdugunda apgar testi varmıs onu yapıolar, sonra solunum da hareketlerde emme ve yutma refleksi iyiyse, haftasi iyiyse bunlar önemliymiş.yakın arkadaşım 34.haftada doğurdu 10 gune cıktı dedı. 5 yasında oğlu. Biz 2 hafta olcak sabretmek zor kızlar.
Geriye dönük düşündüm de, yanlıs bişey yaptım mı dıe, kardesım geldı dıe anneme gittim yol 500m mesafe var, eve varmaya 50 metre diyeyim yolda nefesim kesildi baygınlık gecırıodum ellerim tıtredı kapı ziline basamadım zorla eve cıktım kusma hissi geldi tuvalete zor attm kendimi, uzandım 15 dk belkı kendime gelemedim. Sol ayak bılek baya şişti. Yüzüm zaten şiş ti hatta kardesım abla yüzün baya şiş daha 20lerdesin demıstı, ben normal sandım, belkı bısey yasadım bılmıorum doktora gitmedim. Bu olay ayrıntıldan sonra oldu 23. Haftadan sonra keske doktora gitseydım ileri yas ve ilk gebelık. Sıslık ve kusma hıssi vs. Beni en zorlayan olay buydu. Acaba zehirlenme felan mı gecırdım gebelık zehirlenmesi.resmen ölüyordum.
Gecen gectı işe felan gitmeseydım cok dedı ailem dinlemedim. Rapor alabılıodum ilk doktorum cok dıkkat et demıstı cok kıymetli bir bebek demıstı masabası dıe rahatım diodum. Halbuki gidiş 1 saat arabayla sürüyordu mesafe.
Evım cok sessiz eşimle iyice içimize kapandık. Ses soluk yok. Uyku yok yemekte yıyemıyorum elim kolum kırıldı sanki.
Annemlere gidecektim dogumdan sonra sevincimi onlarla yasamak istiodum. Esimin yakınları geldi herkes sevindi moral verdiler. Sımdı hergun arıyorlar aynı dıoruz Odamda beraber oluruz diodum eve beraber geliriz ah be kızım ne safsın sen.

Maşallah bebeklerin iyi olmasına çok sevindim sen de iyisin inşallah

Çok şaşırdım buna

Hadi bir test edelim, siz de genetik var olabilir de biz de yok bugünden itibaren ayva yiyorum olacak mı

Canım benim doktorum inanılmaz dikkatli özenli yinede bu son gittiğimde baya yüksek sancılarım vardı artık yapılacak bişey kalmadı ne zaman doğarlarsa dedi ben mesela kesin yatırır diyordum baya sancım vardı onuda yapmadı. Ki benim haftam baya küçük daha. 31+2 yim bugün düşün

Gözünüz aydın canım. İyi olmanıza çok sevindim. Allah sağlıklı, huzurlu ömürler versin bebeklerine. En kısa sürede kavuşacağınıza eminim.

Benimki de öyle kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben 33+6 dayım 34.hafta yani. 2 gün önce 20 mm ölçüldü başka doktora gittim kendi doktorum yoktu. Tlfnda bilgi verdim artık yapacak bir şey yok ilaç da yok artık diyor 1 doz ciğer geliştirici yapıldı. Çarşamba kontrol var alttan bakar mı bilmiyorum. Ama sanırım mantığı artık gelirse de gelsin.

A Allmala canım hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. İnşallah yakın zamanda bebişler çıkarlar hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…