2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana şu çok iyi geliyor. Mide yanmasına özellikle. Suyu hep kurtarıcı gibi görüyorum . Nerem ağrısa su içiyorum . Psikolojik de olabilir tabi.

Bilmiorum ya. Doktordan doktora degisiyor galiba. Hangisi dogru onu da bilmiorum. Ama iceride tutmak disarida olmasindan mantiken daha iyi yani…
Hepimizin bebesi azicik daha dursun iceride. Tek duam bu
kız ne var bir şeyler yemeye bahane buluyoruz işte
Hahaha yemeye yiyin cnm 1 porsiyon

Ayva muhabbetıne canım istedi iyi mi
Bız ayvayı haslayarak da tüketiriz az su ıle yumusatırız, çiğden cok onu severım, haşlayınca gamzeler kaybolur mu kızlar
Benim annemde kaşıkla vurur ayvaya aklıma o geldi sen anlatınca

Canım bu anlattığın şeylerim hiç birinin kızında şüphelenen hastalıkla hiç bir alakası yok en fazla erken doğumu tetiklerdin. İnsan suçlu arayınca şu sağlıksız gıdaları yedim ondan böyle oldu diyip yine kendini suçlar yine kendini suçlar. Her çocuğun gelişimi farklı 34 de doğup hiç küveze girmeyende var 34 de doğup 2 ay küvezde kalanda var. Bunları hiç kıyaslama bile canım. Hayalini kurduğun her şeyi rabbim sana yaşamayı nasip etsin inşallah rabbim şafi ismiyle şifa göndersin hem kızına hemde tüm bebişlere.

Ayva muhabbetıne canım istedi iyi mi
Bız ayvayı haslayarak da tüketiriz az su ıle yumusatırız, çiğden cok onu severım, haşlayınca gamzeler kaybolur mu kızlar
Ayvayi kucukken sobanin uzerinde pisirir yerdik. Mis gibi kokardi o aklima geldi benim de

Canım kendine eziyet etme. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. İnşallah senin bebeğine de bir şey olmayacak. Kilo alıp toparlacak inşallah. Yürüyüp, koştuğunu, konuştuğunu görürsün inşallah

Kızlar sol kadığıma agrı girip cıkıyo doğum belirtisi mi sizce? İlk defa yaşıyorum biraz panik olduk. Bi magnezyum içtim beklıyorum
Ben ilk hamilelikte sagolsunlar kadınlar kulübünde okumuştum. Doğum sancisı karından gelip sırta geçer, sırttan gelip karna geçer diye. O sayede hemen ayırt etmiştim geldiği zaman erken müdahaleyle bı hafta daha geciktirmistik doğumu. Bir de yatınca geçerse sıkinti yok diyorlar. Ben onu da denemiştim. Yatmıştim baktım aynı sıklikta geliyor. Anlamıştım o zaman.

Merak edıyorum, dogunca yazın gamzelı dıye, bende de esımde de gamze yok, belkı atalarımızda vardır
Yeğenimde var ablamda da var ama eniştemi bilemedim eğer olursa söyleyeceğim aralık bi gelsin artık

Bana şu çok iyi geliyor. Mide yanmasına özellikle. Suyu hep kurtarıcı gibi görüyorum . Nerem ağrısa su içiyorum . Psikolojik de olabilir tabi.
Ben yanınca su içersem kızgın yağa şu dökmüş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…