- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.661
Bizim burada bir koy var ayvalı diye her yeri ayva ağacı ve envayi türüNisanda demisler canim. Ben de sen gibi simdi zannettim demanava pazara gitmeyince ne var ne yok hic haberim yok benim
Ay olsa ne güzel olurHadi bir test edelim, siz de genetik var olabilir de biz de yokbugünden itibaren ayva yiyorum olacak mı
bizde de var oAyva muhabbetıne canım istedi iyi mi
Bız ayvayı haslayarak da tüketiriz az su ıle yumusatırız, çiğden cok onu severım, haşlayınca gamzeler kaybolur mu kızlar
Oda süslemesi olayına girmek istemiyorum açıkçası. Kapı süsü, takı yastığı yaptırıcam. Bebek çikolatası, lohusa şerbeti, ikramlık mamalar ve hediyelik olur diyorum (Allahtan süsleme yaptırmicam dedimKızlar bu hastane süsü olayı nasıl oluyo yaptırıcak olan var mı? Gelenler için bişeyler verılıyo mu
Benimde öyle ya. Gündüz çok değil ama gece yatarken su içersem hem mide yanması hemde ağzıma içtiğim su geri geliyorBen yanınca su içersem kızgın yağa şu dökmüş gibi hissediyorum
O da guzel olur bak, dogumdan sonra denıyım onu dabizde de var oelmayı da hafif şekerleyip fırınlayıp tatlı niyetine yerlermiş eskiden
ben pek sevmem ama dene bakalım sevecek misinO da guzel olur bak, dogumdan sonra denıyım onu da
Şekerlı herseyı severımmben pek sevmem ama dene bakalım sevecek misin
çikolataŞekerlı herseyı severımm
Bende şaşırdım halbuki hamilelik bende unutkanlık yaptı bir saat önce ne yaptığımu hatırlamıyorumAhahahhbenim o kadar şeyin içinde bu detayı hatırlamam ne alakaysa
Canım kendine eziyet etme. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. İnşallah senin bebeğine de bir şey olmayacak. Kilo alıp toparlacak inşallah. Yürüyüp, koştuğunu, konuştuğunu görürsün inşallah
Doğumdan önceki 15 günde rahatlarmisBenimde öyle ya. Gündüz çok değil ama gece yatarken su içersem hem mide yanması hemde ağzıma içtiğim su geri geliyor
Karnımız şu an çok yukarıda ya aşağıya inerse rahatlatız bencede. Şu an resmen göğsümün altında oturuyor sankiDoğumdan önceki 15 günde rahatlarmis
Zaten en büyük korkum buAyyy Allah hayırlısını versin bide oğlan anası olcaz gelinler ne sayar arkamızdan artık
Doktorlar öyle hep temkinli konuşuyor zaten. İnşallah bolca dua edelim.İnşallah. Hergun bişeye bakıyolar. Bu hafta baya tetkik var kucucuk orda ole yatıo. Doktor temkinli konusuor durumunu sorunca. Ne düşüneceğimi de sasırdım.
ben instagramda renkli düşler butiği diye bir sayfadan yaptırıyorum. Farklı modellerde var ama ben o modeli cok begendım sade ve şıkKızlar kapı süsü hakkında destek olabilir misiniz
Bende ilk 15. Haftada hissetmistim canım ilk gebelik benimde. Aynı şekilde eşimde hep elini koyunca hissedebiliyordu. Bu aşırı hissetme durumu plasentanın konumu ile alakaliymis benim plasentam rahmin arka tarafında muhtemelen seninde öyledir. Önde olanlar yastık etkisi yaptığı icin daha az hissediyorlarmis. Genelde hoşuma gidiyor oynaması, cok acitmadigi süreceBeneğin ayak hareketleri sanırım çok güçlü vuruyor böbreğim acıyo denk gelirse yda kaburgam bir sağa uzatıyor bir sola uzatıyor habire dönüyor
Ben beneğin hareketleri 15. Haftalarda hissettim ilk olmasına rağmen çok erkendi
Dışardan eşimde hissetmişti
Neyse bu vurunca ben sinir olup bağırıyorum
Sizin hoşunuza mı gidiyor içerde oynaşması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?