2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nisanda demisler canim. Ben de sen gibi simdi zannettim de manava pazara gitmeyince ne var ne yok hic haberim yok benim
Bizim burada bir koy var ayvalı diye her yeri ayva ağacı ve envayi türü burada biz sadece 3 4 ay bulamıyoruz ayva

Ayva muhabbetıne canım istedi iyi mi
Bız ayvayı haslayarak da tüketiriz az su ıle yumusatırız, çiğden cok onu severım, haşlayınca gamzeler kaybolur mu kızlar
bizde de var o elmayı da hafif şekerleyip fırınlayıp tatlı niyetine yerlermiş eskiden

Kızlar bu hastane süsü olayı nasıl oluyo yaptırıcak olan var mı? Gelenler için bişeyler verılıyo mu
Oda süslemesi olayına girmek istemiyorum açıkçası. Kapı süsü, takı yastığı yaptırıcam. Bebek çikolatası, lohusa şerbeti, ikramlık mamalar ve hediyelik olur diyorum (Allahtan süsleme yaptırmicam dedim ).

Hediyelikleri kv halledecek, gezip araştırıp foti atıyor sağ olsun. Kar küresi veya atlı karınca göndermişti geçende, uygun fiyatlı bulanabilirse süper olacak.

Login • Instagram bu adresten beğendim aslında ama henüz sipariş vermedim.

Canım kendine eziyet etme. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. İnşallah senin bebeğine de bir şey olmayacak. Kilo alıp toparlacak inşallah. Yürüyüp, koştuğunu, konuştuğunu görürsün inşallah
İnşallah. Hergun bişeye bakıyolar. Bu hafta baya tetkik var kucucuk orda ole yatıo. Doktor temkinli konusuor durumunu sorunca. Ne düşüneceğimi de sasırdım.

İnşallah. Hergun bişeye bakıyolar. Bu hafta baya tetkik var kucucuk orda ole yatıo. Doktor temkinli konusuor durumunu sorunca. Ne düşüneceğimi de sasırdım.
Doktorlar öyle hep temkinli konuşuyor zaten. İnşallah bolca dua edelim.

Kızlar kapı süsü hakkında destek olabilir misiniz
ben instagramda renkli düşler butiği diye bir sayfadan yaptırıyorum. Farklı modellerde var ama ben o modeli cok begendım sade ve şık

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-10-30 at 11.50.28.webp
    14 KB · Görüntüleme: 47
Beneğin ayak hareketleri sanırım çok güçlü vuruyor böbreğim acıyo denk gelirse yda kaburgam bir sağa uzatıyor bir sola uzatıyor habire dönüyor
Ben beneğin hareketleri 15. Haftalarda hissettim ilk olmasına rağmen çok erkendi
Dışardan eşimde hissetmişti
Neyse bu vurunca ben sinir olup bağırıyorum
Sizin hoşunuza mı gidiyor içerde oynaşması

Bende ilk 15. Haftada hissetmistim canım ilk gebelik benimde. Aynı şekilde eşimde hep elini koyunca hissedebiliyordu. Bu aşırı hissetme durumu plasentanın konumu ile alakaliymis benim plasentam rahmin arka tarafında muhtemelen seninde öyledir. Önde olanlar yastık etkisi yaptığı icin daha az hissediyorlarmis. Genelde hoşuma gidiyor oynaması, cok acitmadigi sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…