2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

L Lmntbrdgi Günlerdir yaşadığım o kasılmalarım gündüz nst ye girince sanki çok rahat hamileymişim gibi öyle sancısız ağrısız nst de durdum çıktım yine kasıldım bana şaka yapıyor ama bu gece acile gelicem kaç gündür kasılıp duruyorum nefesimi kesiyor artık
Bi baksana kuzum ebe dedi ki azıcık kasılman oldu mu acile gel dedi de doktor ameliyathanede öğleden sonra gösterebilcem

Canım kilon çok yoksa daha erken hissediliyor
Benim kilom olmadığı için hareket ve vuruş sertlikleirni 2 hafta kadar önden hissedebiyorsun doktorum demişti.Cidden de öyle oluyor benim

Ayva da yiyemedik gamzeli olmıcak bebiş
Ben de hiç ayva yemedim ama eşimin gamzeleri olduğu için çok ümitliyim bide benim baba tarafımda hiç kahverengi göz yok ful cam mavisi ya da yeşil. Gözleri de mavi olacak diye umuyorum bu yönde enerji gönderiyorum hep. Eşimle benim ela ama bakalım en çok merak ettiğim iki şey göz rengi ve Gamze

Canım benim Allah kavuştursun bir an önce bebeklerinle seni umarım en kısa zamanda çıkacaklardır küvözden.

Kız nerden buldun ayvayı mevsimi değildi sanki

Biz eşimin dedesinin bahçesinden topladık, iki ağaç vardı biri yaz ayvası bunları toplayın diğeri kış ayvası ona dokunmayın daha demişti

Bebeğin hareketli olduğu yerde sancın azalmıs sürekli sancinin olması sıkıntili sanki

Sürekli sancılar 60 a vurursa bu sıklıkta serum verirler bir ihtimalde açıklık bakmak isteyebilirler

Kızlar bu arada dün düğüne gittim güzel bir mekandı. Fotoğrafçıda eşimle fotoğraflarımızı çekti sağ olsun dış çekim gibi oldu giydiğim elbisenin linkini paylaşıyorum şimdi hem uygun fiyatlı hemde hamilelere çok uygun bence çok güzel duruyo. 40a yakın elbise denedim ama bunun kadar içime sinen olmadı. Ben siyah giydim ama keşke renkli giyseymişim dedim sonradan fotoğraf çektirmeyi düşünen varsa alsın mutlaka

Bebeğin hareketli olduğu yerde sancın azalmıs sürekli sancinin olması sıkıntili sanki
Ben hiç anlamıyorum ilk girdiğimde çok hareket etti sonra duruldu ama karnım pek kasılmadı ya akşamları inleye inleye bi hal oluyorum bide iki üç gündür adet sancısı iyice arttı birde bıçak saplıyorlar sanki şimdi burda sancı var mı yok mu bebeğim

Sürekli sancılar 60 a vurursa bu sıklıkta serum verirler bir ihtimalde açıklık bakmak isteyebilirler
Dur dur ebe dedi ki alttan muayene edelim diye tedirgin olduğumu anladı bu sefer bitince doktorun öğleden sonra gelecek öğleden sonra muhakkak gel dedi

Ben de 60 70 vurduğunda sancım anlamadım hissedilebilir olması için sanırım 80 falan olması lazım

Canımm şu an böyle hissetmen normal, kendini çevreni ne kadar suçlarsan boşa olacak çünkü böyle olmasını istedi Allah. Bu kaderlerinde var ve çok iyi olup kavuşacaksınız inşallah. Bizim şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimiz de şer olabilir. O yüzden mümkün olduğunda canını sıkmamaya çalış. Bu olumsuz görünen durumu Rabbim olumluya çevirsin inşallah. Bol bol dua et, edelim. İçine ferahlık versin Rabbim.

Ben de göz rengini çok merak ediyorum bizim gözler renkli değil ama anne baba tarafı hep renkli gözlü

Dur dur ebe dedi ki alttan muayene edelim diye tedirgin olduğumu anladı bu sefer bitince doktorun öğleden sonra gelecek öğleden sonra muhakkak gel dedi
Arada vuran değil de sürekli olab sancılar rahîmde açılma yapıyormuş o yüzden sıklığı önemliymiş bel ağrın var mu

Maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Umarım küvözde çok kalmadan çabucak çıkacaklar.

İhtimaller böyle canım benim eşimin koyu yeşil benim mavi inşallah benim gibi mavi olur

Eklentiler

• IMG_1002.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 69
L Lmntbrdgi bi müddet hep 40larda kalmış bi kere 60ı görmüş 50yi geçmiş bi kere doğru mu anladım
Sürekli 40larda olması mı sorun cahilliğime ver

Eklentiler

• IMG_8899.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…