- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.681
Canım kilon çok yoksa daha erken hissediliyorBeneğin ayak hareketleri sanırım çok güçlü vuruyor böbreğim acıyo denk gelirse yda kaburgam bir sağa uzatıyor bir sola uzatıyor habire dönüyor
Ben beneğin hareketleri 15. Haftalarda hissettim ilk olmasına rağmen çok erkendi
Dışardan eşimde hissetmişti
Neyse bu vurunca ben sinir olup bağırıyorum
Sizin hoşunuza mı gidiyor içerde oynaşması
Ben de hiç ayva yemedim ama eşimin gamzeleri olduğu için çok ümitliyimAyva da yiyemedik gamzeli olmıcak bebiş
Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Kız nerden buldun ayvayı mevsimi değildi sanki
Bebeğin hareketli olduğu yerde sancın azalmıs sürekli sancinin olması sıkıntili sankiEki Görüntüle 3326013
L Lmntbrdgi Günlerdir yaşadığım o kasılmalarım gündüz nst ye girince sanki çok rahat hamileymişim gibi öyle sancısız ağrısız nst de durdum çıktım yine kasıldım bana şaka yapıyor ama bu gece acile gelicem kaç gündür kasılıp duruyorum nefesimi kesiyor artık
Bi baksana kuzum ebe dedi ki azıcık kasılman oldu mu acile gel dedi de doktor ameliyathanede öğleden sonra gösterebilcem
Sürekli sancılar 60 a vurursa bu sıklıkta serum verirler bir ihtimalde açıklık bakmak isteyebilirlerEki Görüntüle 3326013
L Lmntbrdgi Günlerdir yaşadığım o kasılmalarım gündüz nst ye girince sanki çok rahat hamileymişim gibi öyle sancısız ağrısız nst de durdum çıktım yine kasıldım bana şaka yapıyor ama bu gece acile gelicem kaç gündür kasılıp duruyorum nefesimi kesiyor artık
Bi baksana kuzum ebe dedi ki azıcık kasılman oldu mu acile gel dedi de doktor ameliyathanede öğleden sonra gösterebilcem
Ben hiç anlamıyorum ilk girdiğimde çok hareket etti sonra duruldu ama karnım pek kasılmadı ya akşamları inleye inleye bi hal oluyorum bide iki üç gündür adet sancısı iyice arttı birde bıçak saplıyorlar sankiBebeğin hareketli olduğu yerde sancın azalmıs sürekli sancinin olması sıkıntili sanki
Dur dur ebe dedi ki alttan muayene edelim diye tedirgin olduğumu anladı bu sefer bitince doktorun öğleden sonra gelecek öğleden sonra muhakkak gel dediSürekli sancılar 60 a vurursa bu sıklıkta serum verirler bir ihtimalde açıklık bakmak isteyebilirler
Ben de 60 70 vurduğunda sancım anlamadım hissedilebilir olması için sanırım 80 falan olması lazımBen hiç anlamıyorum ilk girdiğimde çok hareket etti sonra duruldu ama karnım pek kasılmadı ya akşamları inleye inleye bi hal oluyorum bide iki üç gündür adet sancısı iyice arttı birde bıçak saplıyorlar sankişimdi burda sancı var mı yok mu bebeğim
Canımm şu an böyle hissetmen normal, kendini çevreni ne kadar suçlarsan boşa olacak çünkü böyle olmasını istedi Allah. Bu kaderlerinde var ve çok iyi olup kavuşacaksınız inşallah. Bizim şer bildiklerimizde hayır, hayır bildiklerimiz de şer olabilir. O yüzden mümkün olduğunda canını sıkmamaya çalış. Bu olumsuz görünen durumu Rabbim olumluya çevirsin inşallah. Bol bol dua et, edelim. İçine ferahlık versin Rabbim.Kuvoz olayı genelde , ilk dogdugunda apgar testi varmıs onu yapıolar, sonra solunum da hareketlerde emme ve yutma refleksi iyiyse, haftasi iyiyse bunlar önemliymiş.yakın arkadaşım 34.haftada doğurdu 10 gune cıktı dedı. 5 yasında oğlu. Biz 2 hafta olcak sabretmek zor kızlar.
Geriye dönük düşündüm de, yanlıs bişey yaptım mı dıe, kardesım geldı dıe anneme gittim yol 500m mesafe var, eve varmaya 50 metre diyeyim yolda nefesim kesildi baygınlık gecırıodum ellerim tıtredı kapı ziline basamadım zorla eve cıktım kusma hissi geldi tuvalete zor attm kendimi, uzandım 15 dk belkı kendime gelemedim. Sol ayak bılek baya şişti. Yüzüm zaten şiş ti hatta kardesım abla yüzün baya şiş daha 20lerdesin demıstı, ben normal sandım, belkı bısey yasadım bılmıorum doktora gitmedim. Bu olay ayrıntıldan sonra oldu 23. Haftadan sonra keske doktora gitseydım ileri yas ve ilk gebelık. Sıslık ve kusma hıssi vs. Beni en zorlayan olay buydu. Acaba zehirlenme felan mı gecırdım gebelık zehirlenmesi.resmen ölüyordum.
Gecen gectı işe felan gitmeseydım cok dedı ailem dinlemedim. Rapor alabılıodum ilk doktorum cok dıkkat et demıstı cok kıymetli bir bebek demıstı masabası dıe rahatım diodum. Halbuki gidiş 1 saat arabayla sürüyordu mesafe.
Evım cok sessiz eşimle iyice içimize kapandık. Ses soluk yok. Uyku yok yemekte yıyemıyorum elim kolum kırıldı sanki.
Annemlere gidecektim dogumdan sonra sevincimi onlarla yasamak istiodum. Esimin yakınları geldi herkes sevindi moral verdiler. Sımdı hergun arıyorlar aynı dıoruzOdamda beraber oluruz diodum eve beraber geliriz ah be kızım ne safsın sen.
Hissetmez olur muyum geceleri olan kasılmaların yanında bunlar etki etmiyor artıkBen de 60 70 vurduğunda sancım anlamadım hissedilebilir olması için sanırım 80 falan olması lazım
Ben de göz rengini çok merak ediyorum bizim gözler renkli değil ama anne baba tarafı hep renkli gözlüBen de hiç ayva yemedim ama eşimin gamzeleri olduğu için çok ümitliyimbide benim baba tarafımda hiç kahverengi göz yok ful cam mavisi ya da yeşil. Gözleri de mavi olacak diye umuyorum bu yönde enerji gönderiyorum hep. Eşimle benim ela ama bakalım en çok merak ettiğim iki şey göz rengi ve Gamze
Arada vuran değil de sürekli olab sancılar rahîmde açılma yapıyormuş o yüzden sıklığı önemliymişDur dur ebe dedi ki alttan muayene edelim diye tedirgin olduğumu anladı bu sefer bitince doktorun öğleden sonra gelecek öğleden sonra muhakkak gel dedi
O zaman akşam sancilarin 80 lere yakındır doktora söylersen gözetim altında kal diyebilirHissetmez olur muyum geceleri olan kasılmaların yanında bunlar etki etmiyor artık
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Umarım küvözde çok kalmadan çabucak çıkacaklar.Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
İhtimaller böyle canımBen de hiç ayva yemedim ama eşimin gamzeleri olduğu için çok ümitliyimbide benim baba tarafımda hiç kahverengi göz yok ful cam mavisi ya da yeşil. Gözleri de mavi olacak diye umuyorum bu yönde enerji gönderiyorum hep. Eşimle benim ela ama bakalım en çok merak ettiğim iki şey göz rengi ve Gamze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?