- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.701
Hissetmez olur muyum geceleri olan kasılmaların yanında bunlar etki etmiyor artık
Evettt adet oluyormuş gibiyim bel bacak ya son günlerde çok sıklaştı bende acile gitmedim şu üç gündür eşim de yok işte oluyor diye bir de muayene olcam zaten diye demek ki ebe ondan öyle dedi bakalım doktor ne diyecekArada vuran değil de sürekli olab sancılar rahîmde açılma yapıyormuş o yüzden sıklığı önemliymişbel ağrın var mu
Ne cahilliği olur mu öyle şey
dur deniycem bekle ahsjsjdjGözün aydın olsun canımdoktorun ne diyor sen nasılsın
Mesaj yazdım ya cevapla demeden diğer cevap vermek istediğin mesaja gel yorumla yaz zaten mesajlar alt alta geliyor yazdıktan sonra bir kez cevaplaya bas
Ahaaa valla oldu, oldu beeeeCigit mağazasından alışveriş yaptığını hatırladım ne alakaysa sanırım çok uyguna almıştın
Maşallah yavrulara, Hızlıca kilolalarını alıp kucağuna kavuşsunlar inşallah.Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Kasılma bide kasıklarımda adet sancı var o bel agrısı rutine oturmuş gibi düşünüyordum benCanım 60’lara vurmuş duruyor sancıların, bu sancı sürecinde sadece kasılman mı oluyor yoksa ağrı eşlik ediyor mu bu önemli? Regl ağrısı gibi olabilir, bel ağrısı, bacak ağrısı gibi
Ben bile şoka giriyorum sancı gelince garibim Minnosum nasıl hareket etsin teyzesiNe cahilliği olur mu öyle şeyevet sürekli 40larda kalması sürekli bir sancı var demek ama 40 rahim açacak kadar şiddetli değil surekli 60 Lara daynsaydi o zaman farklı olurdu ama kalp atışlarında sorun yok şiddetli sancinin olduğu yerde hareket edememiş bebis
Benim de bugün belim çok fazla ağrıyor birazdan hastaneye gidecemEvettt adet oluyormuş gibiyim bel bacak ya son günlerde çok sıklaştı bende acile gitmedim şu üç gündür eşim de yok işte oluyor diye bir de muayene olcam zaten diye demek ki ebe ondan öyle dedi bakalım doktor ne diyecekben 2 hafta veriyorum kendime 13-19 Kasım arası her an her şey olabilir 15-16 Kasım içime çok doğuyor zorla doğurtcam kendimi ya
Bazen onlarda kendini yasliyorB
Ben bile şoka giriyorum sancı gelince garibim Minnosum nasıl hareket etsin teyzesikıyamam ya ben de iki hafta önce sanıyordum ki o kasıyor karnımı o götünü başını dayıyor meğer sancıymış anam günahını almıştım bebişin hep
İnşallah artmaz da rahat rahat gününü beklersin bebegimBenim de bugün belim çok fazla ağrıyor birazdan hastaneye gidecembenim bu konudaki korkakliğim> bütün hayatımdaki korkakliğim günlerimiz yakın büyük ihtimalle rahîm kendini hazırlıyor doğuma hastaneye gitsekte bize yapacakları uygulama belli serum takarlar aciklik bakarlar. Eve yollarlar , bir de ntS takibini sık isterler benim 3 güne düşmüştü bugün sancı sıklığı artmissa her gün giderim
Ya mesela benim bazen karnım hiç gerilip yükselmiyor ama adet ağrısı gibi kasıklarıma bacağıma vuran ağrım oluyor sence bu nedir? yükseldiğinde nstde 60-80 arası sancı çıkıyordu.Benim de bugün belim çok fazla ağrıyor birazdan hastaneye gidecembenim bu konudaki korkakliğim> bütün hayatımdaki korkakliğim günlerimiz yakın büyük ihtimalle rahîm kendini hazırlıyor doğuma hastaneye gitsekte bize yapacakları uygulama belli serum takarlar aciklik bakarlar. Eve yollarlar , bir de ntS takibini sık isterler benim 3 güne düşmüştü bugün sancı sıklığı artmissa her gün giderim
Evet oyle olanda vardır ama artık 33. Haftadayım kimle kendımı kıyaslayabılırım ki anca bebeklerımı kendi cabamla ne kadar içerde tutarsam kardır diye dusunurum ben bu haftaya kadar sorunsuz geldiğimiz için şükredıyorum zatenbence senin bu değerleri kafana takmanı istemiyordur zaten doktorların sürekli mm söylemesi doğru gelmiyor bana. insanlar kendini başkalarıyla kıyaslamaya başlıyor örneğin 30mm çıkıyor haftasına göre normal endişelenecek bir şey yok ama başkasınınki 40 mm çıkıyor aa benimki niye düşük diyor bu sefer.
Nstde hareketi bebeğin kalp atışından anlıyoruz doğrumu anladım geçen sefer doktor bana bebek hareket ettiği için sancılanıyorsundur BELKİİİİİ dedi ama bakıyorum da bebek kasılma olduktan biraz sonra az bi şey kıvranıyor gibi oluyorBazen onlarda kendini yasliyoro zaman bakıyorum hareket varsa diyorum kendini yaslamış
Ben her an doğurucam diye günleri geçiriyorum ama bi bakıyormuşuz 35. Hafta olmuş ben hala doğurmamışımİnşallah artmaz da rahat rahat gününü beklersin bebegimbenim hevesim bir an önce kavuşmak ondan bu kadar heyecanlıyım sağlıklı sıhhatli olsunlar rabbim korusun onları
Tam bilmiyorum ama her sancı büyük ihtimalle aynı şekilde vurmuyordur bir de rahmin sence yavaş yavaş aşağıya iniyor olabilir mi çünkü rahim aşağıya indikçe bel bacak alt karın ağrısı yapiyorYa mesela benim bazen karnım hiç gerilip yükselmiyor ama adet ağrısı gibi kasıklarıma bacağıma vuran ağrım oluyor sence bu nedir? yükseldiğinde nstde 60-80 arası sancı çıkıyordu.
Evet bir de böyle oluyor yükselmesede karnım gerginlik oluyor kasıklarıma bi sancı giriyor belimle beraber birde mide bulantısı gibi oluyor içim bi tuhafYa mesela benim bazen karnım hiç gerilip yükselmiyor ama adet ağrısı gibi kasıklarıma bacağıma vuran ağrım oluyor sence bu nedir? yükseldiğinde nstde 60-80 arası sancı çıkıyordu.
onu da abartmış ya boyunu kilosunu falan söylemesi lazım. ben de 32+4teyim şuan kaç mm rahim bilmiyorum hiç merak edip sormadım da ideal mi ideal okey yeterli diyorumEvet oyle olanda vardır ama artık 33. Haftadayım kimle kendımı kıyaslayabılırım ki anca bebeklerımı kendi cabamla ne kadar içerde tutarsam kardır diye dusunurum ben bu haftaya kadar sorunsuz geldiğimiz için şükredıyorum zatentabi doktorunda vardır bi bildiği sonuc olarak artık doğumu erteleyemez suyun falan gelınce direk gel dedi ama bebegın boyu ne kadar falan hiç bişey soylemıyo ben cok merak edıyorum
Benım doktorumda özenli ama bana hiç bişey anlatmıyo kendisi bakıp bakıp duruyo kilosunu falan bile ben soruyorum hani kendisi demiyo ki şöyle şöyle belkide problem gormedıgı içindir. Banada oyle dedi acıkcası doğuma gelirsin falan gibiCanım benim doktorum inanılmaz dikkatli özenli yinede bu son gittiğimde baya yüksek sancılarım vardı artık yapılacak bişey kalmadı ne zaman doğarlarsa dediben mesela kesin yatırır diyordum baya sancım vardı onuda yapmadı. Ki benim haftam baya küçük daha. 31+2 yim bugün düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?