- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.721
HahahahaBen her an doğurucam diye günleri geçiriyorum ama bi bakıyormuşuz 35. Hafta olmuş ben hala doğurmamışımvalla içimdeki bi hissiyatta en çok böyle sancıları olanların doğuramayıp hiç hesapta olmayan kişilerin doğurdum diye gruba yazacak olması
Bende zayıfım Demekki biraz daha fazla hissediyorum oyüzdenCanım kilon çok yoksa daha erken hissediliyor
Benim kilom olmadığı için hareket ve vuruş sertlikleirni 2 hafta kadar önden hissedebiyorsun doktorum demişti.Cidden de öyle oluyor benim
Zamanında gelsin sen de öyle deme bütün canlıların en hızlı büyüdüğü yer anne karnı şu an dogsalar akciğer gelişimi vb tamam ama tekli gebelikte böbrek gelişiminin tam bitmesi 36 sindirim sisteminin tam gelişimi 37 ye kadar gidiyorİnşallah artmaz da rahat rahat gününü beklersin bebegimbenim hevesim bir an önce kavuşmak ondan bu kadar heyecanlıyım sağlıklı sıhhatli olsunlar rabbim korusun onları
Ya onuda idrar yaparken farkettim ama böyle sanki düşük yaparken ki baskı var ya öyle gibi hafif hafifTam bilmiyorum ama her sancı büyük ihtimalle aynı şekilde vurmuyordur bir de rahmin sence yavaş yavaş aşağıya iniyor olabilir mi çünkü rahim aşağıya indikçe bel bacak alt karın ağrısı yapiyor
Üstteki çizgi varya o bebeğin kalp atışı 140 olması normaldir o kalp atışının 140 i gecmesi bebeğin hareket ettigi anlamına geliyor sancı arttıkça hareket edemiyorlar kalp atışı düşüyor sancı ile kalp atışı ters gidiyor birbirine o yüzden doğuma yakın sürekli sancı takibi yaparlar bebeğin kalp atışına göre doğumun gidişatı belirlenirNstde hareketi bebeğin kalp atışından anlıyoruz doğrumu anladım geçen sefer doktor bana bebek hareket ettiği için sancılanıyorsundur BELKİİİİİ dedi ama bakıyorum da bebek kasılma olduktan biraz sonra az bi şey kıvranıyor gibi oluyoray içerde ne haldeler acaba
Evet internete girip bende onu okudum baktım karından falan bi ağrı yok ama kasıkta sancı olunca korktum. Dun kutlamalar için cıkmıştık biraz o yordu heralde bniBen ilk hamilelikte sagolsunlar kadınlar kulübünde okumuştum. Doğum sancisı karından gelip sırta geçer, sırttan gelip karna geçer diye. O sayede hemen ayırt etmiştim geldiği zaman erken müdahaleyle bı hafta daha geciktirmistik doğumu. Bir de yatınca geçerse sıkinti yok diyorlar. Ben onu da denemiştim. Yatmıştim baktım aynı sıklikta geliyor. Anlamıştım o zaman.
Dediğim tarihler 37 haftaya denk geliyorZamanında gelsin sen de öyle deme bütün canlıların en hızlı büyüdüğü yer anne karnı şu an dogsalar akciğer gelişimi vb tamam ama tekli gebelikte böbrek gelişiminin tam bitmesi 36 sindirim sisteminin tam gelişimi 37 ye kadar gidiyor
Ayy o ne demekTam bilmiyorum ama her sancı büyük ihtimalle aynı şekilde vurmuyordur bir de rahmin sence yavaş yavaş aşağıya iniyor olabilir mi çünkü rahim aşağıya indikçe bel bacak alt karın ağrısı yapiyor
Sen bi harikasınÜstteki çizgi varya o bebeğin kalp atışı 140 olması normaldir o kalp atışının 140 i gecmesi bebeğin hareket ettigi anlamına geliyor sancı arttıkça hareket edemiyorlar kalp atışı düşüyor sancı ile kalp atışı ters gidiyor birbirine o yüzden doğuma yakın sürekli sancı takibi yaparlar bebeğin kalp atışına göre doğumun gidişatı belirlenir
İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli gelsinDediğim tarihler 37 haftaya denk geliyorAllahım zamanında sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kolaylıkla normal doğum yapmamı nasip etsin hep böyle dua ediyorum bakma ama içim içimi yiyor meraktan dün çoraplarını katlarken konuşuyorum ben konuştukça karnımda hareket ediyor aklım gidiyor böyle hevesten heyecandan ölücem
Keşke karnımiz şeffaf olsaNstde hareketi bebeğin kalp atışından anlıyoruz doğrumu anladım geçen sefer doktor bana bebek hareket ettiği için sancılanıyorsundur BELKİİİİİ dedi ama bakıyorum da bebek kasılma olduktan biraz sonra az bi şey kıvranıyor gibi oluyoray içerde ne haldeler acaba
Bende gamze var cok istıyorum gamze olmasını bebişlerde yaMerak edıyorum, dogunca yazın gamzelı dıye, bende de esımde de gamze yok, belkı atalarımızda vardır
O neyse kesin böyle bişey 5 gündür felan bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı modu yüklendi hatta geçen perşembe o kadar ağrım olduki gece gruba yazmıştım kesin doğuruyorum sandımTam bilmiyorum ama her sancı büyük ihtimalle aynı şekilde vurmuyordur bir de rahmin sence yavaş yavaş aşağıya iniyor olabilir mi çünkü rahim aşağıya indikçe bel bacak alt karın ağrısı yapiyor
Ben şu an kontrol ediyorum kendiminkini bebeği karnım hemen göğsümun altındaAyy o ne demeknasıl anlayacağız onu
Doktora sorunca banada söyleseneEvet bir de böyle oluyor yükselmesede karnım gerginlik oluyor kasıklarıma bi sancı giriyor belimle beraber birde mide bulantısı gibi oluyor içim bi tuhaf
Deseydin gelmeyeyim ya doğurunca haber veririm sizeBenım doktorumda özenli ama bana hiç bişey anlatmıyo kendisi bakıp bakıp duruyo kilosunu falan bile ben soruyorum hani kendisi demiyo ki şöyle şöyle belkide problem gormedıgı içindir. Banada oyle dedi acıkcası doğuma gelirsin falan gibi
Duvara sırtını tam yasla ayaklarını uzat o şekilde bir bacağını diğerinin üzerine atmaya çalış Instagramda görmüştüm doğum yakınsa bacak bacağın üstüne gelmiyormusO neyse kesin böyle bişey 5 gündür felan bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı modu yüklendi hatta geçen perşembe o kadar ağrım olduki gece gruba yazmıştım kesin doğuruyorum sandım
Bencede 1 gun bıle 1 gundur canım yaBilmiorum ya. Doktordan doktora degisiyor galiba. Hangisi dogru onu da bilmiorum. Ama iceride tutmak disarida olmasindan mantiken daha iyi yani…
Hepimizin bebesi azicik daha dursun iceride. Tek duam bu
Hahaha yemeye yiyin cnm 1 porsiyon
Senin ki ikiz büyüdükçe bel ağrısı normal. Sana iki kat ağırlık yükleniyor öyle düşünO neyse kesin böyle bişey 5 gündür felan bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı modu yüklendi hatta geçen perşembe o kadar ağrım olduki gece gruba yazmıştım kesin doğuruyorum sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?