2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hahahaha Allahım öyle zamanda getirsin ki dünyaya onları küvez sıkıntısı çekmeden kucağına almayı nasip etsin inşallah bebegim hayırlısıyla

Canım kilon çok yoksa daha erken hissediliyor
Benim kilom olmadığı için hareket ve vuruş sertlikleirni 2 hafta kadar önden hissedebiyorsun doktorum demişti.Cidden de öyle oluyor benim
Bende zayıfım Demekki biraz daha fazla hissediyorum oyüzden

İnşallah artmaz da rahat rahat gününü beklersin bebegim benim hevesim bir an önce kavuşmak ondan bu kadar heyecanlıyım sağlıklı sıhhatli olsunlar rabbim korusun onları
Zamanında gelsin sen de öyle deme bütün canlıların en hızlı büyüdüğü yer anne karnı şu an dogsalar akciğer gelişimi vb tamam ama tekli gebelikte böbrek gelişiminin tam bitmesi 36 sindirim sisteminin tam gelişimi 37 ye kadar gidiyor

Ya onuda idrar yaparken farkettim ama böyle sanki düşük yaparken ki baskı var ya öyle gibi hafif hafif bir de ben 64.60 kilodan 64.00 a düştüm suyumda sanki azalmamı var anlamıyorum da ya

Üstteki çizgi varya o bebeğin kalp atışı 140 olması normaldir o kalp atışının 140 i gecmesi bebeğin hareket ettigi anlamına geliyor sancı arttıkça hareket edemiyorlar kalp atışı düşüyor sancı ile kalp atışı ters gidiyor birbirine o yüzden doğuma yakın sürekli sancı takibi yaparlar bebeğin kalp atışına göre doğumun gidişatı belirlenir

Evet internete girip bende onu okudum baktım karından falan bi ağrı yok ama kasıkta sancı olunca korktum. Dun kutlamalar için cıkmıştık biraz o yordu heralde bni

Dediğim tarihler 37 haftaya denk geliyor Allahım zamanında sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kolaylıkla normal doğum yapmamı nasip etsin hep böyle dua ediyorum bakma ama içim içimi yiyor meraktan dün çoraplarını katlarken konuşuyorum ben konuştukça karnımda hareket ediyor aklım gidiyor böyle hevesten heyecandan ölücem

Ayy o ne demek nasıl anlayacağız onu

Sen bi harikasın iyi ki varsın

İnşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli gelsin bana normal sezeryan fark etmez

Keşke karnımiz şeffaf olsa

Merak edıyorum, dogunca yazın gamzelı dıye, bende de esımde de gamze yok, belkı atalarımızda vardır
Bende gamze var cok istıyorum gamze olmasını bebişlerde ya gecen arkadasıma diyorum gamzesını benden alsa eşimden sarısınlığı annemlerdende renkli gozu cok dua ettim falan diye arkadasım diyo senın ki dua yı gecmiş sen sipariş vermişsin resmen hahshsh

O neyse kesin böyle bişey 5 gündür felan bel ağrısı bacak ağrısı kasık ağrısı modu yüklendi hatta geçen perşembe o kadar ağrım olduki gece gruba yazmıştım kesin doğuruyorum sandım

Ayy o ne demek nasıl anlayacağız onu
Ben şu an kontrol ediyorum kendiminkini bebeği karnım hemen göğsümun altında rahmim inmemiş bir de halam hep rahim inerse bebeği kucağına almış gibi hissedersin der

Evet bir de böyle oluyor yükselmesede karnım gerginlik oluyor kasıklarıma bi sancı giriyor belimle beraber birde mide bulantısı gibi oluyor içim bi tuhaf
Doktora sorunca banada söylesene aynıları valla. Benim kontrol perşembe daha

Deseydin gelmeyeyim ya doğurunca haber veririm size bence doğumumuzu yakın görüyolar ondan artık saldılar

Duvara sırtını tam yasla ayaklarını uzat o şekilde bir bacağını diğerinin üzerine atmaya çalış Instagramda görmüştüm doğum yakınsa bacak bacağın üstüne gelmiyormus

Bilmiorum ya. Doktordan doktora degisiyor galiba. Hangisi dogru onu da bilmiorum. Ama iceride tutmak disarida olmasindan mantiken daha iyi yani…
Hepimizin bebesi azicik daha dursun iceride. Tek duam bu

Hahaha yemeye yiyin cnm 1 porsiyon
Bencede 1 gun bıle 1 gundur canım ya cok dua edıyorum 35 ten once gelmesin diye 1.5 haftam kaldı

Senin ki ikiz büyüdükçe bel ağrısı normal. Sana iki kat ağırlık yükleniyor öyle düşün

Arkadaşım bir hafta büyüktü benden
Dün acil sezaryene almışlar
Bebeği küvezde şimdi
Doktor suyun bitmiş neden hastaneye gelmedin demiş
Ama kız hiç su falan hissetmemiş hangi ara gelmiş anlamadım diyor
Demekki bu su işi wc de de gelebiliyor belki farketmedi tuvaletini yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…