- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.741
Tek gebelik olsaydı bende sormazdım ama ikiz gebelikte bu rahım agzı cok sıkıntı bi olayonu da abartmış ya boyunu kilosunu falan söylemesi lazım. ben de 32+4teyim şuan kaç mm rahim bilmiyorum hiç merak edip sormadım da ideal mi ideal okey yeterli diyorum
Ben şöyle bişey duymuştum ne kadar dogru bılmıyorum eger küçük bi delik olmuşsa sızdırıyomuş sadece diye ama ben doktoruma su gelmesi nasıl olcak diye sordugumda baya bi su gelcek dedi sızdırmadan hiç bahsetmediArkadaşım bir hafta büyüktü benden
Dün acil sezaryene almışlar
Bebeği küvezde şimdi
Doktor suyun bitmiş neden hastaneye gelmedin demiş
Ama kız hiç su falan hissetmemiş hangi ara gelmiş anlamadım diyor
Demekki bu su işi wc de de gelebiliyor belki farketmedi tuvaletini yaparken
aynen öyle doktoruna güveniyorsan akışa bırakmak en iyisi. bildiğinde yapabileceğin bir şey yok çünkü gerekenleri de yapmışlar. olabildiğince sakin olup dua et Allahın izniyle bebişler küvezde kalsa da hayati tehlikeleri gittikçe azalıyor.Tek gebelik olsaydı bende sormazdım ama ikiz gebelikte bu rahım agzı cok sıkıntı bi olay2 kat yukleniyor her şey… belkide soylememesi daha iyi sonucta rahım agzını tutamıcaz elden bişey gelmiyor vucut ne zaman derse doğum o zaman başlayacak
Ayyyy ne kadar güzel dua ettim bana yaHahahahaAllahım öyle zamanda getirsin ki dünyaya onları küvez sıkıntısı çekmeden kucağına almayı nasip etsin inşallah bebegim hayırlısıyla
Benim karın ineli çok oldu ya baya otururken yavrularım kucağımda oturuyorBen şu an kontrol ediyorum kendiminkini bebeği karnım hemen göğsümun altındarahmim inmemiş bir de halam hep rahim inerse bebeği kucağına almış gibi hissedersin der
Onunki sızıntı şeklinde gelmiştir akıntı oluyor ya ben de onunla karıştıririm diye korkuyordum akıntı islakligi hissedersen çamaşırına bak iz kalmışsa akintidir kalmamissa bebeğin suyudur dedi ebeArkadaşım bir hafta büyüktü benden
Bebeği küvezde şimdi
Büyük ihtimalle o yüzden o kadar ağrı hissediyorsinAyyyy ne kadar güzel dua ettim bana yaallah razı olsun içim ısındı resmen
Benim karın ineli çok oldu ya baya otururken yavrularım kucağımda oturuyorhatta önceden 3 parmak göğsümün altındaydı 1 haftadır 5 parmak civarı oldu.
Gebe okulundaki eğer üstten delik olursa sızdırma şeklinde azar azar gelir aşağıda olursa daha çok gelir demiştiBen şöyle bişey duymuştum ne kadar dogru bılmıyorum eger küçük bi delik olmuşsa sızdırıyomuş sadece diye ama ben doktoruma su gelmesi nasıl olcak diye sordugumda baya bi su gelcek dedi sızdırmadan hiç bahsetmedi
Oturup sırtımı yaslıcam ve ayaklarımı uzatıp dediğini denicem demi canım doğru anladımDuvara sırtını tam yasla ayaklarını uzat o şekilde bir bacağını diğerinin üzerine atmaya çalış Instagramda görmüştüm doğum yakınsa bacak bacağın üstüne gelmiyormus
Ay benim ilk hamilelikte akinti zannetmistim hep. Meger bebegin suyuymus, azalmisti kontrole gittgimde. Ikisini ayirt etmek gercekten zorOnunki sızıntı şeklinde gelmiştir akıntı oluyor ya ben de onunla karıştıririm diye korkuyordum akıntı islakligi hissedersen çamaşırına bak iz kalmışsa akintidir kalmamissa bebeğin suyudur dedi ebe
Bana da bir kez bile rahim ağzı uzunluğun şu kadar demedi ya da şu miktarın şu demediTek gebelik olsaydı bende sormazdım ama ikiz gebelikte bu rahım agzı cok sıkıntı bi olay2 kat yukleniyor her şey… belkide soylememesi daha iyi sonucta rahım agzını tutamıcaz elden bişey gelmiyor vucut ne zaman derse doğum o zaman başlayacak
Hatırlıyor musun çamaşırında su iz yapmış miydiAy benim ilk hamilelikte akinti zannetmistim hep. Meger bebegin suyuymus, azalmisti kontrole gittgimde. Ikisini ayirt etmek gercekten zor
Evet canım Instagramda kadın öyle anlıyorum dogumumu demiştiOturup sırtımı yaslıcam ve ayaklarımı uzatıp dediğini denicem demi canım doğru anladım
Her şeyi analar çekiyor zatenSenin ki ikiz büyüdükçe bel ağrısı normal. Sana iki kat ağırlık yükleniyor öyle düşün
Hatirlamıyorum canim 8-9 sene gecti ustundenHatırlıyor musun çamaşırında su iz yapmış miydi
10 gune indirdi muayene randevusunu zatenDeseydin gelmeyeyim ya doğurunca haber veririm sizebence doğumumuzu yakın görüyolar ondan artık saldılar
Hatirlamıyorum canim 8-9 sene gecti ustunden
Böyle şeyleri okuyunca çok tedirgin oluyorum ya tuvalete giresim gelmiyo ya anlamazsam diye her akıntıya acaba su mu diyorum aşırı strese sokuyor insanıArkadaşım bir hafta büyüktü benden
Bebeği küvezde şimdi
Valla bacagım diğer baçağı 10 cm 20 cm bıle gecıyoDuvara sırtını tam yasla ayaklarını uzat o şekilde bir bacağını diğerinin üzerine atmaya çalış Instagramda görmüştüm doğum yakınsa bacak bacağın üstüne gelmiyormus
Suyum azalir korkuma ben de surekli su iciyorumBöyle şeyleri okuyunca çok tedirgin oluyorum ya tuvalete giresim gelmiyo ya anlamazsam diye her akıntıya acaba su mu diyorum aşırı strese sokuyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?