2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
onu da abartmış ya boyunu kilosunu falan söylemesi lazım. ben de 32+4teyim şuan kaç mm rahim bilmiyorum hiç merak edip sormadım da ideal mi ideal okey yeterli diyorum
Tek gebelik olsaydı bende sormazdım ama ikiz gebelikte bu rahım agzı cok sıkıntı bi olay 2 kat yukleniyor her şey… belkide soylememesi daha iyi sonucta rahım agzını tutamıcaz elden bişey gelmiyor vucut ne zaman derse doğum o zaman başlayacak

Ben şöyle bişey duymuştum ne kadar dogru bılmıyorum eger küçük bi delik olmuşsa sızdırıyomuş sadece diye ama ben doktoruma su gelmesi nasıl olcak diye sordugumda baya bi su gelcek dedi sızdırmadan hiç bahsetmedi

aynen öyle doktoruna güveniyorsan akışa bırakmak en iyisi. bildiğinde yapabileceğin bir şey yok çünkü gerekenleri de yapmışlar. olabildiğince sakin olup dua et Allahın izniyle bebişler küvezde kalsa da hayati tehlikeleri gittikçe azalıyor.

Hahahaha Allahım öyle zamanda getirsin ki dünyaya onları küvez sıkıntısı çekmeden kucağına almayı nasip etsin inşallah bebegim hayırlısıyla
Ayyyy ne kadar güzel dua ettim bana ya allah razı olsun içim ısındı resmen
Ben şu an kontrol ediyorum kendiminkini bebeği karnım hemen göğsümun altında rahmim inmemiş bir de halam hep rahim inerse bebeği kucağına almış gibi hissedersin der
Benim karın ineli çok oldu ya baya otururken yavrularım kucağımda oturuyor hatta önceden 3 parmak göğsümün altındaydı 1 haftadır 5 parmak civarı oldu.

Onunki sızıntı şeklinde gelmiştir akıntı oluyor ya ben de onunla karıştıririm diye korkuyordum akıntı islakligi hissedersen çamaşırına bak iz kalmışsa akintidir kalmamissa bebeğin suyudur dedi ebe

Büyük ihtimalle o yüzden o kadar ağrı hissediyorsin

Gebe okulundaki eğer üstten delik olursa sızdırma şeklinde azar azar gelir aşağıda olursa daha çok gelir demişti

Duvara sırtını tam yasla ayaklarını uzat o şekilde bir bacağını diğerinin üzerine atmaya çalış Instagramda görmüştüm doğum yakınsa bacak bacağın üstüne gelmiyormus
Oturup sırtımı yaslıcam ve ayaklarımı uzatıp dediğini denicem demi canım doğru anladım

Ay benim ilk hamilelikte akinti zannetmistim hep. Meger bebegin suyuymus, azalmisti kontrole gittgimde. Ikisini ayirt etmek gercekten zor

Bana da bir kez bile rahim ağzı uzunluğun şu kadar demedi ya da şu miktarın şu demedi sorsam da söylemedi iyi iyi dedi hep doktorun seni düşündüğü için söylememiştir

Böyle şeyleri okuyunca çok tedirgin oluyorum ya tuvalete giresim gelmiyo ya anlamazsam diye her akıntıya acaba su mu diyorum aşırı strese sokuyor insanı

Benim de bugun sag alt taraf aciyor. Sanirim elini ayagini oraya bi yere soktu bi sertlik var. Eliyle ayagiyla dikisi acacakmis gibi hissediyorum kipir kipir cunku

Duvara sırtını tam yasla ayaklarını uzat o şekilde bir bacağını diğerinin üzerine atmaya çalış Instagramda görmüştüm doğum yakınsa bacak bacağın üstüne gelmiyormus
Valla bacagım diğer baçağı 10 cm 20 cm bıle gecıyo ama esnektir vucudum ondanda olqbılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…