- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.761
Şimdi hastaneye nts çekilmeye gidecem bunu 2 ebe daha var onlari bulursam sorayım diğer ebeye sormamıs gibiBöyle şeyleri okuyunca çok tedirgin oluyorum ya tuvalete giresim gelmiyo ya anlamazsam diye her akıntıya acaba su mu diyorum aşırı strese sokuyor insanı
Ya da doğuma varValla bacagım diğer baçağı 10 cm 20 cm bıle gecıyoama esnektir vucudum ondanda olqbılır
Amin aminnn cümlemizin inşallahYa da doğuma var
bende çok rahat attım demekki daha çok varValla bacagım diğer baçağı 10 cm 20 cm bıle gecıyoama esnektir vucudum ondanda olqbılır
Sor valla ya ama bu az önceki arkadaşın yazdığı gibi falan herkeste değil çoook çokkkk nadir oluyor yani bence. Öyle düşünmek istiyorum en azındanŞimdi hastaneye nts çekilmeye gidecem bunu 2 ebe daha var onlari bulursam sorayım diğer ebeye sormamıs gibisize de soylerim
Ya ben de içiyorum sürekli ama gelse anlaşılır bence. Bide buna stres yapmak çok yorucu gerçekten yaSuyum azalir korkuma ben de surekli su iciyorum
Aynen bendeBen yanınca su içersem kızgın yağa şu dökmüş gibi hissediyorum
Bir bu kıza odayı zaten süslemiş olduğunu desinOda süslemesi olayına girmek istemiyorum açıkçası. Kapı süsü, takı yastığı yaptırıcam. Bebek çikolatası, lohusa şerbeti, ikramlık mamalar ve hediyelik olur diyorum (Allahtan süsleme yaptırmicam dedim).
Hediyelikleri kv halledecek, gezip araştırıp foti atıyor sağ olsun. Kar küresi veya atlı karınca göndermişti geçende, uygun fiyatlı bulanabilirse süper olacak.
Login • Instagram bu adresten beğendim aslında ama henüz sipariş vermedim.
Eki Görüntüle 3325936 Eki Görüntüle 3325938
Bence de oyledir canim. Zaten benim suyun azalmis dediginde 38. Haftadaydim. Ileri haftalarda oluyordur belkiSor valla ya ama bu az önceki arkadaşın yazdığı gibi falan herkeste değil çoook çokkkk nadir oluyor yani bence. Öyle düşünmek istiyorum en azından
Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Benim böyle bi huyum var mutlaka unutmamam gereken şeyleri unuturum ama böyle şeyleri hatırlıyorumBende şaşırdım halbuki hamilelik bende unutkanlık yaptı bir saat önce ne yaptığımu hatırlamıyorum
Ayağını yiyesim geliyo sonra diyorum ki zecmel çocuk çocuk zaten içindeBeneğin ayak hareketleri sanırım çok güçlü vuruyor böbreğim acıyo denk gelirse yda kaburgam bir sağa uzatıyor bir sola uzatıyor habire dönüyor
Ben beneğin hareketleri 15. Haftalarda hissettim ilk olmasına rağmen çok erkendi
Dışardan eşimde hissetmişti
Neyse bu vurunca ben sinir olup bağırıyorum
Sizin hoşunuza mı gidiyor içerde oynaşması
Evet böyle birbirimize moral verelim korkutmayalım lütfenBence de oyledir canim. Zaten benim suyun azalmis dediginde 38. Haftadaydim. Ileri haftalarda oluyordur belki
Kupkuru ic camasir. Ama ust tarafta sut akintilari olacak sutyenimizdeBenim akıntımda o kadar fazla oluyor ki anlatamam. Kabullendim artık . Okulda çok sık çamaşır değiştiremem diye de Pamuklu bez aldım onları kestim . İç çamaşırıma koyuyorum saatte bir değiştiriyorum . Bugün onu koyarken doğumdan sonra kupkuru iç çamaşırı ile gezdiğimi hayal ederken gözlerim doldu resmen hayalime bak diye
Kendini suclama yeter. Bazi seylerin onune ne yezikki gecemiyoruz kader doye birsey var. Sen elinden geleni yaptin. Simdi bol dua ediceksin ve allahinnisniyle sagsalim cikacak bebisin o kuvezden gor bakİnşallah. Hergun bişeye bakıyolar. Bu hafta baya tetkik var kucucuk orda ole yatıo. Doktor temkinli konusuor durumunu sorunca. Ne düşüneceğimi de sasırdım.
Benim cok hosuma gidiyor yaBeneğin ayak hareketleri sanırım çok güçlü vuruyor böbreğim acıyo denk gelirse yda kaburgam bir sağa uzatıyor bir sola uzatıyor habire dönüyor
Ben beneğin hareketleri 15. Haftalarda hissettim ilk olmasına rağmen çok erkendi
Dışardan eşimde hissetmişti
Neyse bu vurunca ben sinir olup bağırıyorum
Sizin hoşunuza mı gidiyor içerde oynaşması
Benim plesanta onde. İceride hareketleri hissediyorum ama disaridan gorunmuyo fark oBende ilk 15. Haftada hissetmistim canım ilk gebelik benimde. Aynı şekilde eşimde hep elini koyunca hissedebiliyordu. Bu aşırı hissetme durumu plasentanın konumu ile alakaliymis benim plasentam rahmin arka tarafında muhtemelen seninde öyledir. Önde olanlar yastık etkisi yaptığı icin daha az hissediyorlarmis. Genelde hoşuma gidiyor oynaması, cok acitmadigi sürece
Gelmicek gelmiceeeekkkkkk gor bak gelmicek annesiBencede 1 gun bıle 1 gundur canım yacok dua edıyorum 35 ten once gelmesin diye 1.5 haftam kaldı
Benimde plasenta önde. Hareketi 21. Haftada hissettim. Ama hamile olduğumu bilmesem içerdeki çocuk demem yani öyle bir hareketti. İçerde bebek var gibi hissetmem 29. Haftayı buldu benimKendini suclama yeter. Bazi seylerin onune ne yezikki gecemiyoruz kader doye birsey var. Sen elinden geleni yaptin. Simdi bol dua ediceksin ve allahinnisniyle sagsalim cikacak bebisin o kuvezden gor bak
Benim cok hosuma gidiyor ya
Benim plesanta onde. İceride hareketleri hissediyorum ama disaridan gorunmuyo fark o
Gelmicek gelmiceeeekkkkkk gor bak gelmicek annesi
Naptın gittin mi inanılmaz kalabalıktı biz arabayla gittik kuleliye ben böyle bir kalabalık görmedim. 30 a kadar yerimden kalkmadım 30.üncü haftadan sonra fink atmaya başladım :)) hava gösterilerini kaçırdık uzaktan izledik ama savaş gemilerini gördüm sonra akşam ettik havai fişek gösterileri drone gösterisi falan izledik . Eve geldiğimde 10buçuktu . Bi de eşim araba kullanmıyor Pertim çıkmıştıEpidurali bilmiorum. Ben normal istiyorum ama nirmalinde epidurali oluyormus. Solemezmiydi doktor Epidural olursa esin giremez die. Genel anestezide giremiyolwr diye biliyorum ben. Cars kontrol var sorarim unutmazsam
Moms green tavsiye ederim. Piyasadaki cogu urune gore en temiz icerik
Ayy bizde gidicez insallah. Uskudara gidelim dedik metroyla. Arabayla gidemeyiz cok trafik olur die orda inip izleyelim dedik
Ay evet yaKeşke karnımiz şeffaf olsa
Bayrağı önde taşıyoruz bakalım sen mi ben mi :)Sen önden gidip bana ışık var mı söyleyeceksin daha ona göre gelecem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?