2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Böyle şeyleri okuyunca çok tedirgin oluyorum ya tuvalete giresim gelmiyo ya anlamazsam diye her akıntıya acaba su mu diyorum aşırı strese sokuyor insanı
Şimdi hastaneye nts çekilmeye gidecem bunu 2 ebe daha var onlari bulursam sorayım diğer ebeye sormamıs gibi size de soylerim

Şimdi hastaneye nts çekilmeye gidecem bunu 2 ebe daha var onlari bulursam sorayım diğer ebeye sormamıs gibi size de soylerim
Sor valla ya ama bu az önceki arkadaşın yazdığı gibi falan herkeste değil çoook çokkkk nadir oluyor yani bence. Öyle düşünmek istiyorum en azından

Bir bu kıza odayı zaten süslemiş olduğunu desin bende aynı şeyleri yapcam bi balon işine girmicem odayı bu şekilde süslediğimi düşünüyorum

Sor valla ya ama bu az önceki arkadaşın yazdığı gibi falan herkeste değil çoook çokkkk nadir oluyor yani bence. Öyle düşünmek istiyorum en azından
Bence de oyledir canim. Zaten benim suyun azalmis dediginde 38. Haftadaydim. Ileri haftalarda oluyordur belki

Gözün aydın canım Allah size bağışlasın bebişlerinizi. Durumun nasıl iyi misin tez zamanda kuvozdende cikarlar inşallah

Ayağını yiyesim geliyo sonra diyorum ki zecmel çocuk çocuk zaten içinde

Benim akıntımda o kadar fazla oluyor ki anlatamam. Kabullendim artık . Okulda çok sık çamaşır değiştiremem diye de Pamuklu bez aldım onları kestim . İç çamaşırıma koyuyorum saatte bir değiştiriyorum . Bugün onu koyarken doğumdan sonra kupkuru iç çamaşırı ile gezdiğimi hayal ederken gözlerim doldu resmen hayalime bak diye

Kupkuru ic camasir. Ama ust tarafta sut akintilari olacak sutyenimizde

İnşallah. Hergun bişeye bakıyolar. Bu hafta baya tetkik var kucucuk orda ole yatıo. Doktor temkinli konusuor durumunu sorunca. Ne düşüneceğimi de sasırdım.
Kendini suclama yeter. Bazi seylerin onune ne yezikki gecemiyoruz kader doye birsey var. Sen elinden geleni yaptin. Simdi bol dua ediceksin ve allahinnisniyle sagsalim cikacak bebisin o kuvezden gor bak
Benim cok hosuma gidiyor ya
Benim plesanta onde. İceride hareketleri hissediyorum ama disaridan gorunmuyo fark o
Bencede 1 gun bıle 1 gundur canım ya cok dua edıyorum 35 ten once gelmesin diye 1.5 haftam kaldı
Gelmicek gelmiceeeekkkkkk gor bak gelmicek annesi

Benimde plasenta önde. Hareketi 21. Haftada hissettim. Ama hamile olduğumu bilmesem içerdeki çocuk demem yani öyle bir hareketti. İçerde bebek var gibi hissetmem 29. Haftayı buldu benim ve doktorun plasentanın olduğunu söylediği yerde henüz hiç hareket hissetmedim ben. Belli yerlerden vuruyor sadece. Mesela son gidişimde plasentanın olduğu yerde ayakları vardı. O yüzden güçlü tekme hissetmiyorum demek ki demiştim

Naptın gittin mi inanılmaz kalabalıktı biz arabayla gittik kuleliye ben böyle bir kalabalık görmedim. 30 a kadar yerimden kalkmadım 30.üncü haftadan sonra fink atmaya başladım :)) hava gösterilerini kaçırdık uzaktan izledik ama savaş gemilerini gördüm sonra akşam ettik havai fişek gösterileri drone gösterisi falan izledik . Eve geldiğimde 10buçuktu . Bi de eşim araba kullanmıyor Pertim çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…