- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.781
Swsi6ki üstten delik sızıntı yapar o nadir olur bazen de dedi şu hiç gelmez ama doğum başlar o zaman keseyi elimizle patlatıriz dedi nasıl ayırt edecem dedim akıntı belli aralıklarla gelir dedi ama sızıntı varsa sürekli çamaşırinda nemli bir his olur oradan anlarsın dediSor valla ya ama bu az önceki arkadaşın yazdığı gibi falan herkeste değil çoook çokkkk nadir oluyor yani bence. Öyle düşünmek istiyorum en azından
İnşallah sordururDoktora sorunca banada söyleseneaynıları valla. Benim kontrol perşembe daha
Ben düşüyordum bunu denediğimde denemekte şöyle sırtımı yasladım azıcık çömeldim o kadar kalkmak bile zulümdüDuvara sırtını tam yasla ayaklarını uzat o şekilde bir bacağını diğerinin üzerine atmaya çalış Instagramda görmüştüm doğum yakınsa bacak bacağın üstüne gelmiyormus
Ben her an doğurucam diye günleri geçiriyorum ama bi bakıyormuşuz 35. Hafta olmuş ben hala doğurmamışımvalla içimdeki bi hissiyatta en çok böyle sancıları olanların doğuramayıp hiç hesapta olmayan kişilerin doğurdum diye gruba yazacak olması
Arkadaşım bir hafta büyüktü benden
Dün acil sezaryene almışlar
Bebeği küvezde şimdi
Doktor suyun bitmiş neden hastaneye gelmedin demiş
Ama kız hiç su falan hissetmemiş hangi ara gelmiş anlamadım diyor
Demekki bu su işi wc de de gelebiliyor belki farketmedi tuvaletini yaparken
Gözün aydınKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Babaannem bize dua ederken hep Allah’ın duası üzerinize olsun derdi bütün hamilelere çok dua ediyorum çok en çokta böyleAyyyy ne kadar güzel dua ettim bana yaallah razı olsun içim ısındı resmen
Benim karın ineli çok oldu ya baya otururken yavrularım kucağımda oturuyorhatta önceden 3 parmak göğsümün altındaydı 1 haftadır 5 parmak civarı oldu.
Ben de gecen gun esım sırt ustu yatmıstı, ne guzell yatıyosun dedım, halının ustune oturup kedıyle oynuyordu bı ımrendım kiBenim akıntımda o kadar fazla oluyor ki anlatamam. Kabullendim artık . Okulda çok sık çamaşır değiştiremem diye de Pamuklu bez aldım onları kestim . İç çamaşırıma koyuyorum saatte bir değiştiriyorum . Bugün onu koyarken doğumdan sonra kupkuru iç çamaşırı ile gezdiğimi hayal ederken gözlerim doldu resmen hayalime bak diye
Her şeyi analar çekiyor zaten
Evet bu da çok mantıklı o sürekli gelir. Çok teşekkür ederimSwsi6ki üstten delik sızıntı yapar o nadir olur bazen de dedi şu hiç gelmez ama doğum başlar o zaman keseyi elimizle patlatıriz dedi nasıl ayırt edecem dedim akıntı belli aralıklarla gelir dedi ama sızıntı varsa sürekli çamaşırinda nemli bir his olur oradan anlarsın dedi
Heh Bundan sonra bide bunu yapmaya başlarım benSırf bunun korkusuna çişimi yaparken yarısında durduruyorum bakıyorum duruyor mu diye? Çişi durdurabiliyorsun, suyu durduramıyorsun çünkü sonra gönül rahatlığı ile çişe devamarkadaşın da umarım en kısa zamanda bebeği ile kavuşur
Benim eşimde normalde yüz üstü uyumaz geçen yüz üstü uyumuş çok kıskandımBen de gecen gun esım sırt ustu yatmıstı, ne guzell yatıyosun dedım, halının ustune oturup kedıyle oynuyordu bı ımrendım ki
Gerçekten insanın içi gidiyorBen de gecen gun esım sırt ustu yatmıstı, ne guzell yatıyosun dedım, halının ustune oturup kedıyle oynuyordu bı ımrendım ki
Heh Bundan sonra bide bunu yapmaya başlarım bentutma bırakma kaslarımı denerim her seferinde
Maşallah bebeklerine ve sana en kısa sırada kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun tekrardanKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
eşimin babaannesi de felçli konuşma yeteneği ciddi etkilenmiş, çok az şey söylüyor sürekli Allahın duası olsun diyor çok hoş geliyor banaBabaannem bize dua ederken hep Allah’ın duası üzerinize olsun derdi bütün hamilelere çok dua ediyorum çok en çokta böylebir de anne olmak isteyen herkese dua ediyorum hep aklımdasınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?