2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sor valla ya ama bu az önceki arkadaşın yazdığı gibi falan herkeste değil çoook çokkkk nadir oluyor yani bence. Öyle düşünmek istiyorum en azından
Swsi6ki üstten delik sızıntı yapar o nadir olur bazen de dedi şu hiç gelmez ama doğum başlar o zaman keseyi elimizle patlatıriz dedi nasıl ayırt edecem dedim akıntı belli aralıklarla gelir dedi ama sızıntı varsa sürekli çamaşırinda nemli bir his olur oradan anlarsın dedi

Duvara sırtını tam yasla ayaklarını uzat o şekilde bir bacağını diğerinin üzerine atmaya çalış Instagramda görmüştüm doğum yakınsa bacak bacağın üstüne gelmiyormus
Ben düşüyordum bunu denediğimde denemekte şöyle sırtımı yasladım azıcık çömeldim o kadar kalkmak bile zulümdü gerisi yok

Aynen canım aksatma belki o an nstye denk gelmemiş de olabilir

Hashjasha ben de arada bunu düşünüyorum sürekli öyle sancı çektim böyle sancı çektim 80leri görüyorum diyip, 41. Haftada doğ artık diye yalvarıyormuşum

Sırf bunun korkusuna çişimi yaparken yarısında durduruyorum bakıyorum duruyor mu diye? Çişi durdurabiliyorsun, suyu durduramıyorsun çünkü sonra gönül rahatlığı ile çişe devam arkadaşın da umarım en kısa zamanda bebeği ile kavuşur

Gözün aydın sağlıkla kavuşmuşsunuz Allah kucağına almayı da nasip etsin en kısa zamanda

Babaannem bize dua ederken hep Allah’ın duası üzerinize olsun derdi bütün hamilelere çok dua ediyorum çok en çokta böyle bir de anne olmak isteyen herkese dua ediyorum hep aklımdasınız kızlar

Ben de gecen gun esım sırt ustu yatmıstı, ne guzell yatıyosun dedım, halının ustune oturup kedıyle oynuyordu bı ımrendım ki

Evet bu da çok mantıklı o sürekli gelir. Çok teşekkür ederim sen nasılsın bu arada var mı sıkıntı

Heh Bundan sonra bide bunu yapmaya başlarım ben tutma bırakma kaslarımı denerim her seferinde

Ben de gecen gun esım sırt ustu yatmıstı, ne guzell yatıyosun dedım, halının ustune oturup kedıyle oynuyordu bı ımrendım ki
Gerçekten insanın içi gidiyor bide benim en çok ince bellilere içim gidiyor nasıl yani ben de mi böyleydim diyorum gözlerim doluyo

Maşallah bebeklerine ve sana en kısa sırada kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun tekrardan

Dün gece iki saat uyuyabildim mide ağrısından bugün kontrolüm vardı lansor verdi doktor inşallah hafifler. Bebek 32+4 kafa boy haftasıyla uyumlu karın çevresi bir hafta geride çıktı geçen kontrolde de öyleydi. Protein ağırlıklı beslen dedi en azından fark açılmamış 1850 gr olmuş sanırım minnak bir kız geliyor . Geçen iki haftada stres yapmıştım zayıf diye bu haftada güzel beslendim ama hala aynı neyse sağlıklı olsun da zayıf olsun. İkizler de gelmiş canım etiket yapamadım sağlıkla yanına gelirler inşallah gözün aydın olsun

Babaannem bize dua ederken hep Allah’ın duası üzerinize olsun derdi bütün hamilelere çok dua ediyorum çok en çokta böyle bir de anne olmak isteyen herkese dua ediyorum hep aklımdasınız kızlar
eşimin babaannesi de felçli konuşma yeteneği ciddi etkilenmiş, çok az şey söylüyor sürekli Allahın duası olsun diyor çok hoş geliyor bana bir de namazını kıldın mı diyor sürekli evet deyince yalan söyleme der gibi bakıyor hayır deyince de tüh diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…