2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sağlıklı olsun yeterli önde olunca da az ye diyorlar boşver onlar nasıl geleceğini kendisi biliyor, protein ağırlıklı beslenmeye devam et akışına bırak

Bu rahim kasılması sancısı nerede olur dedim bu midemizin altında hamile göbeğimizin başladigi yer rahimin tepe noktasiymis rahim kasılmaları tepe noktasından olurmuş adet ağrıları rahmin altinda

Bu rahim kasılması sancısı nerede olur dedim bu midemizin altında hamile göbeğimizin başladigi yer rahimin tepe noktasiymis rahim kasılmaları tepe noktasından olurmuş adet ağrıları rahmin altinda
Mide ağrısı gibi mi oluyor acaba? Benim midem ağrıyor gibi ama değil gibi o yüzden çözemedim midem mi kasılma mı

Hayırlı sağlıklı olsun canım.
Ciğer geliştirici vurdurmuş muydun?
Bebeklerin iyi olmasına çok sevindim.

sağlıklı olsun yeterli önde olunca da az ye diyorlar boşver onlar nasıl geleceğini kendisi biliyor, protein ağırlıklı beslenmeye devam et akışına bırak
Bundan önce önde çıkıyordu iyi gidiyordu şeker çıkınca çok sert diyet yaptırdı 1 ay aç kaldım resmen ondan sonra bişey oldu bebeğime, böyle toparlamaya çalışıyor o yüzden üzülmüştüm

Magnezyum kullanıyorum ama kalsiyum kullanmıyorum doğrudur taş daha büyük hissedersiniz bana da doktor antibiyotik verdi ama almadım ya

Mide ağrısı gibi mi oluyor acaba? Benim midem ağrıyor gibi ama değil gibi o yüzden çözemedim midem mi kasılma mı
Orası kasılır dedi ben de alt karın kasılır sanıyordum midemin alti kasılinca önemsemiyordim hayır dedi burası rahim kasilma noktası dedi

haftana göre normal değil mi kilosu normal boyutlarda bir bebek doğacak bence. benimki 32+2de 2162 olduğu için ve ailemde iri bebek hikayesi olduğu için biraz dikkat etmemi önerdi beslenmeme. zaten asıl bundan sonra kiloyu çok hızlı alacaklar merak etme doğan büyüyo bizimkilerde büyür bir şekilde
Magnezyum kullanıyorum ama kalsiyum kullanmıyorum doğrudur taş daha büyük hissedersiniz bana da doktor antibiyotik verdi ama almadım ya
taş kanala girerken inanılmaz bir ağrı yapıyor gerçekten, baygınlık geçirtecek bir ağrı. ilacı kullan bence bol su da iç, kum enfeksiyona sebebiyet verir ve genelde kum dökerken enfeksiyon da oluyor onu önlemek için veriyorlar. ilerleyen idrar yolu enfeksiyonu ilaçtan daha riskli

Kızlar merhaba geçmişi okuyucam şimdi ama ama sabah doktora gittim şükür yolunda herşey 2 kilo 42 cm olmuş bebiş 1-1,5 hafta kadar önden gidiyor ölçüleri daha önce sezeryanım olduğu ve bebek önden gittiği için dikişlerini zorlamasın diye 38 den sonra alırız dedi. Birde acayip grip oldum çok fenayım normalde 32 hafta çalışır raporu alacaktım ama normal 5 günlük rapor verdi haftaya pazartesi de çalışabilir raporu alacam inşallah

Valla az kaldı aglıycam hüngür hüngür doktor inadına hareketten ötürü sancılanıyorsundur diyor ben anlamadım bu işi gece o dev sancılarda üşenmeyip gidicem artık ya öğle arası eve geldim yine kasım kasım kasıldım hastaneye giriyorum girdiğim an kuş gibi hafifliyorum sanki psikolojimle oynadı resmen

Doğrudur canım ama benim hiçbir acım yok. Doktor idrar tahlilimde bi sıkıntı görmed ben döktüğüm kumu WC de gördüm diyince antibiyotik verdi önlem amaçlı agumentin ama nedense alim almaya gitmedi

Yerim ya ben de seviyorum o duayı çocukluktan beri duyduğumdan heralde bi hoş geliyor

Kızlar maşallah herkesin bebeği önden gidiyor ne yiyip ne içiyorsunuz bana da söyleyin bizim ki haftasıyla uyumlu dedi ama bana zayıf gibi geldi minyon bi kız olacak heralde bizimki
Kabak çekirdeği kaşar peyniri yumurta muz kefir

Al işte hiç benim doktor sancı değil bunlar der gibi iki hafta önce de bebek hareketidir diyordu şimdide öyle ya bebek hareket edince gerginlik oluyor ama inlemiyorum azıcık zorlanıyorum o kadar çileden çıkıcam az kaldı zaten iki hafta önce karın 34+3 çıktı bugün 34+0 biz 34+4teyiz bu arada bu ne perhiz bu ne lahana yani bir de diyor ki boyu uzamış ama boyu da 33+4 65mm o da geride görünüyor bir hafta ama hiç zayıf kısa bilmem ne demiyor kafası da hiç durmuyor çocuğumun 36+1 olmuş sağolsun valla moralim bozuldu ya hiç mutlu değilim Şuan nasıl geri çıktı demek ki düzgün ölçüm olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…