- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.801
sağlıklı olsun yeterli önde olunca da az ye diyorlar boşver onlar nasıl geleceğini kendisi biliyor, protein ağırlıklı beslenmeye devam et akışına bırakDün gece iki saat uyuyabildim mide ağrısından bugün kontrolüm vardı lansor verdi doktor inşallah hafifler. Bebek 32+4 kafa boy haftasıyla uyumlu karın çevresi bir hafta geride çıktı geçen kontrolde de öyleydi. Protein ağırlıklı beslen dedi en azından fark açılmamış 1850 gr olmuş sanırım minnak bir kız geliyor . Geçen iki haftada stres yapmıştım zayıf diye bu haftada güzel beslendim ama hala aynı neyse sağlıklı olsun da zayıf olsun. İkizler de gelmiş canım etiket yapamadım sağlıkla yanına gelirler inşallah gözün aydın olsun
İyim çok şükürEvet bu da çok mantıklı o sürekli gelir. Çok teşekkür ederimsen nasılsın bu arada var mı sıkıntı
Mide ağrısı gibi mi oluyor acaba? Benim midem ağrıyor gibi ama değil gibi o yüzden çözemedim midem mi kasılma mıBu rahim kasılması sancısı nerede olur dedim bu midemizin altında hamile göbeğimizin başladigi yer rahimin tepe noktasiymis rahim kasılmaları tepe noktasından olurmuş adet ağrıları rahmin altinda
Hayırlı sağlıklı olsun canım.Kızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Bundan önce önde çıkıyordu iyi gidiyordu şeker çıkınca çok sert diyet yaptırdı 1 ay aç kaldım resmen ondan sonra bişey oldu bebeğime, böyle toparlamaya çalışıyor o yüzden üzülmüştümsağlıklı olsun yeterli önde olunca da az ye diyorlar boşver onlar nasıl geleceğini kendisi biliyor, protein ağırlıklı beslenmeye devam et akışına bırak
Magnezyum kullanıyorum ama kalsiyum kullanmıyorum doğrudur taş daha büyük hissedersiniz bana da doktor antibiyotik verdi ama almadım yaben de kum dökerken acım olmuyor düzenli kum dökerim ama taş düşürürken yemin ederim ölüyorum sandım. bir anda öyle bir sancı girdi ki kardeşim kucağında hastaneye götürdü. bol su iç magnezyum ve kalsiyum gibi takviyeler alıyorsan arasında minimum 4 saat olsun geçmiş olsun canım
Ben yapıp gitmiştim ameliyathaneye girerken çıkarmışlardıKızlar yaa çekim için falan makyaj yapcakmısınız? Ben zaten tesettürlüyğm öyle abartı bişi yapmam ama fondöten sürmek acaba sorun olurmu ne bilim bebek yanağıma falan değer çekimde falan
Orası kasılır dedi ben de alt karın kasılır sanıyordum midemin alti kasılinca önemsemiyordim hayır dedi burası rahim kasilma noktası dediMide ağrısı gibi mi oluyor acaba? Benim midem ağrıyor gibi ama değil gibi o yüzden çözemedim midem mi kasılma mı
Çok geçmiş olsun canım antibiyotik kullanıyor musun pekiBenimde yanmam yok şükür ama secdeye giderken acım oluyor
haftana göre normal değil mi kilosu normal boyutlarda bir bebek doğacak bence. benimki 32+2de 2162 olduğu için ve ailemde iri bebek hikayesi olduğu için biraz dikkat etmemi önerdi beslenmeme. zaten asıl bundan sonra kiloyu çok hızlı alacaklar merak etme doğan büyüyo bizimkilerde büyür bir şekildeBundan önce önde çıkıyordu iyi gidiyordu şeker çıkınca çok sert diyet yaptırdı 1 ay aç kaldım resmen ondan sonra bişey oldu bebeğime, böyle toparlamaya çalışıyor o yüzden üzülmüştüm
taş kanala girerken inanılmaz bir ağrı yapıyor gerçekten, baygınlık geçirtecek bir ağrı. ilacı kullan bence bol su da iç, kum enfeksiyona sebebiyet verir ve genelde kum dökerken enfeksiyon da oluyor onu önlemek için veriyorlar. ilerleyen idrar yolu enfeksiyonu ilaçtan daha riskliMagnezyum kullanıyorum ama kalsiyum kullanmıyorum doğrudur taş daha büyük hissedersiniz bana da doktor antibiyotik verdi ama almadım ya
Valla az kaldı aglıycam hüngür hüngür doktor inadına hareketten ötürü sancılanıyorsundur diyor ben anlamadım bu işi gece o dev sancılarda üşenmeyip gidicem artık ya öğle arası eve geldim yine kasım kasım kasıldım hastaneye giriyorum girdiğim an kuş gibi hafifliyorum sankiAynen canım aksatma belki o an nstye denk gelmemiş de olabilir
Hashjasha ben de arada bunu düşünüyorum sürekli öyle sancı çektim böyle sancı çektim 80leri görüyorum diyip, 41. Haftada doğ artık diye yalvarıyormuşum
Doğrudur canım ama benim hiçbir acım yok. Doktor idrar tahlilimde bi sıkıntı görmed ben döktüğüm kumu WC de gördüm diyince antibiyotik verdi önlem amaçlı agumentin ama nedense alim almaya gitmedihaftana göre normal değil mi kilosu normal boyutlarda bir bebek doğacak bence. benimki 32+2de 2162 olduğu için ve ailemde iri bebek hikayesi olduğu için biraz dikkat etmemi önerdi beslenmeme. zaten asıl bundan sonra kiloyu çok hızlı alacaklar merak etme doğan büyüyo bizimkilerde büyür bir şekilde
taş kanala girerken inanılmaz bir ağrı yapıyor gerçekten, baygınlık geçirtecek bir ağrı. ilacı kullan bence bol su da iç, kum enfeksiyona sebebiyet verir ve genelde kum dökerken enfeksiyon da oluyor onu önlemek için veriyorlar. ilerleyen idrar yolu enfeksiyonu ilaçtan daha riskli
Yerim ya ben de seviyorum o duayı çocukluktan beri duyduğumdan heralde bi hoş geliyoreşimin babaannesi de felçli konuşma yeteneği ciddi etkilenmiş, çok az şey söylüyor sürekli Allahın duası olsun diyor çok hoş geliyor banabir de namazını kıldın mı diyor sürekli evet deyince yalan söyleme der gibi bakıyor hayır deyince de tüh diyo
Kabak çekirdeği kaşar peyniri yumurta muz kefirKızlar maşallah herkesin bebeği önden gidiyor ne yiyip ne içiyorsunuz bana da söyleyinbizim ki haftasıyla uyumlu dedi ama bana zayıf gibi geldi minyon bi kız olacak heralde bizimki
Canım gözün aydın çok şükür bebeklerde iyiymişKızlar günaydın dün doğum yaptım bebeklerim iyimis çok şükür bn çok göremedim eşim ve annem görmüş kontrol amaçlı kuvozde tutulcak ins en kısa zmnda kavusurum da hastandeyken sancılar ağrılar fln hiç giremedjm
Al işte hiç benim doktor sancı değil bunlar der gibi iki hafta önce de bebek hareketidir diyordu şimdide öyle ya bebek hareket edince gerginlik oluyor ama inlemiyorum azıcık zorlanıyorum o kadarBu rahim kasılması sancısı nerede olur dedim bu midemizin altında hamile göbeğimizin başladigi yer rahimin tepe noktasiymis rahim kasılmaları tepe noktasından olurmuş adet ağrıları rahmin altinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?