- 27 Nisan 2023
- 44
- 52
- 3
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.881
İnşallah canım doktordan sonra mutlaka haber vericemmerhaba kalp atışı için erken.. inşalah çok güzel haberlerle gelirsin bize de haber et
Ben sormasam eşim kesin soracakBana direk zaten kesiyorsun dedi danışmaya gerek yok ki ama şöylede birşey var hamileyken sigaraya da aşerme oluyor zaten çok içmyorsun söyleme bence
çınarlı 350k kendi doktorum 800 aldı öhhh öhhhhh bataklardayım vallahiEvet canim memnunum şimdilik bakalim450 oldu muayene ücreti canim en son 365 vermiştim zam gelmiş
olsun canım düzelir o daha çok küçük annesi. en azından boş gebelik değil kalp atımı var bence muz kalbe çok faydalı muz yemelisinEvet muayene oldum bebek büyümüş kalp atışını da gördük ama dinletmedi. Normalden yavaş atıyormuşbazen böyle olabiliyor haftaya tekrar gel hızlanması lazım yoksa düşükle sonuçlanır dedi. Ne üzülebildim be sevinebildim. Allah’ıma emanet duaya devam. Rabbim sevincimi yarım bırakmasın
Kanama alanı ne kadar acabaSağlıklı değilse vücut bir şekilde hamileliği sonlandıracak. Hayırlısını isteyinbenim de kese dışı kanama alanı göründü dr önlem amaçlı progestan verdi ki kanama olmasın bebeğin kesesine zarar vermesin diye. Fakat kullanmıyorum belki sağlıklı olmayacak vücut atmak isteyecek ve ben ona engel olursam diye korkuyorum. Kanama olur da mecbur kalırsam kullanmaya o ayrı ama en azından 3 ay tamamlanana kadar beklemeyi düşünüyorum. Akışına bırakın olacağı varsa ne yaparsanız yapın olacaktır. Tabiki bu süreçte kendime dikkat edip çok yorucu işler yapmamaya çalışıyorum.
roseee kalp atışı için zaten çok erkendi ama yine de duyulmuş gönlünü gerçekten ferah tut en net zaten 8. haftada duyuluyor ancak bebeıs toparlar kendınıAmin inşallah 6 haftalık
Ayyy çok heycanlııAramız çok az o zaman canım yaUmarım sende güzel haberler alırsın şuan çok heycanlıyım 2 saat sonra doktordayız nasipse senin bat kaç canım benim 26 Mart
Soylemedi kac attığını ben kendim yavaş attığı izlenimine vardim doktor bisey demedi6+6 dayken kaç atıyordu canım kalbi
Tabi ki öyle onca tedaviden sonra kendiliğinden nasip etti Allah nasip ettiyse imkansız diye bir şey yok devam eder düzelir. Üzülmedim aslında ama kalp atışını duyunca bir oh çekerim diye düşünüyordum onun hayal kırıklığı oldu. Tedavi ile olan gebeliklerimde kalp atışını hiç görmemiştik bile . Ben onca şeyden sonra hep vardır Rabbimin bildiği dedim yine diyorum o isterse olmayacak şey yok o minik kalp hareketleri bile mucize. Bence sizinde sorun yoktur olsa belli ederdi doktorunuz. Siz de gönlünüzü ferah tutunBence düzelecek moralinizi yüksek tutun üzülmeyin Allahtan ümidinizi kesmeyin bolca dua edin O diledikten sonra olmayacak şey yok öyle değil mi. Bende 6+6 da kalp atışı için gittim biraz dinletti doktor çok güçlü değil gibi geldi bana atışı sanki yavaş atıyor hocam dedim birsey demedi 2 hafta sonra gel dedi ama ben gitmicem içimde kötü bir his yok ikidebir ultrasona girmek istemiyorum zaten yiyecek ekmeği varsa benimle kalır Allahin izniyle
Sağlıklı değilse vücut bir şekilde hamileliği sonlandıracak. Hayırlısını isteyinbenim de kese dışı kanama alanı göründü dr önlem amaçlı progestan verdi ki kanama olmasın bebeğin kesesine zarar vermesin diye. Fakat kullanmıyorum belki sağlıklı olmayacak vücut atmak isteyecek ve ben ona engel olursam diye korkuyorum. Kanama olur da mecbur kalırsam kullanmaya o ayrı ama en azından 3 ay tamamlanana kadar beklemeyi düşünüyorum. Akışına bırakın olacağı varsa ne yaparsanız yapın olacaktır. Tabiki bu süreçte kendime dikkat edip çok yorucu işler yapmamaya çalışıyorum.
Bunu bilmiyordum yerim tabiolsun canım düzelir o daha çok küçük annesi. en azından boş gebelik değil kalp atımı var bence muz kalbe çok faydalı muz yemelisin
Hayırlı olsun. Benim bebeğimin de 6+1’de kalp atışı 100 ve 90 çıktı 2 farklı doktorda. 1 haftam zehir oldu bana da yavaş atıyor diye. Meğer bebeğim çok küçük olduğu içinmiş. Bir hafta sonra gittiğimde 140 çıktıEvet muayene oldum bebek büyümüş kalp atışını da gördük ama dinletmedi. Normalden yavaş atıyormuşbazen böyle olabiliyor haftaya tekrar gel hızlanması lazım yoksa düşükle sonuçlanır dedi. Ne üzülebildim be sevinebildim. Allah’ıma emanet duaya devam. Rabbim sevincimi yarım bırakmasın
Benim de randevum yarındı ben erteledim 12’ye bugün devlete geldiö herşey yolundaBen de 10 da gidicem 12de yine giderim artık
Bence 6 hafta erken bir bekleyiş doktoru anlamadım inan küçükmüş dahaAmin inşallah 6 haftalık
Prilam tatlımMerhaba, SAT’a göre 7+4 USGye göre 6+4 günlük hamileyim. Kusmam çok yok ama aşırı mide bulantım var. Mide bulantısı için kullandığınız herhangi bir uygulama var mı?
Prilam mı yazdıBulantı içinde ilaç yazdı inşallah kurtulurum artık
MaşallahBenim de randevum yarındı ben erteledim 12’ye bugün devlete geldiö herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?