2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
olsun canım düzelir o daha çok küçük annesi. en azından boş gebelik değil kalp atımı var bence muz kalbe çok faydalı muz yemelisin

Kanama alanı ne kadar acaba

Tabi ki öyle onca tedaviden sonra kendiliğinden nasip etti Allah nasip ettiyse imkansız diye bir şey yok devam eder düzelir. Üzülmedim aslında ama kalp atışını duyunca bir oh çekerim diye düşünüyordum onun hayal kırıklığı oldu. Tedavi ile olan gebeliklerimde kalp atışını hiç görmemiştik bile . Ben onca şeyden sonra hep vardır Rabbimin bildiği dedim yine diyorum o isterse olmayacak şey yok o minik kalp hareketleri bile mucize. Bence sizinde sorun yoktur olsa belli ederdi doktorunuz. Siz de gönlünüzü ferah tutun

Benim kanamam yokken verdi progestanı önlem amaçlı kullanıyorum ama düşecek olan ne yaparsan yap durmuyor zaten dediğiniz gibi sağlıklı değilse atıyor vücut nasip kısmet . Siz yine kendinizi koruyun dikkat etmeye devam edin. Sımsıkı tutunsun bebeklerimiz

olsun canım düzelir o daha çok küçük annesi. en azından boş gebelik değil kalp atımı var bence muz kalbe çok faydalı muz yemelisin
Bunu bilmiyordum yerim tabi karnım açtı acaba ondan mı öyle oldu dedim belki de yeni atmaya başladı ondan yavaştı. Bir kaç gün sonra özele başka bir doktora giderim diye düşündüm. Çok şükür boş gebelik değil tutunmaya çalışıyor miniğim ben onu çok bekledim bırakmayacak inşallah beni

Hayırlı olsun. Benim bebeğimin de 6+1’de kalp atışı 100 ve 90 çıktı 2 farklı doktorda. 1 haftam zehir oldu bana da yavaş atıyor diye. Meğer bebeğim çok küçük olduğu içinmiş. Bir hafta sonra gittiğimde 140 çıktı toparlar kendini daha çok küçük endişelenmeyin

Merhaba, SAT’a göre 7+4 USGye göre 6+4 günlük hamileyim. Kusmam çok yok ama aşırı mide bulantım var. Mide bulantısı için kullandığınız herhangi bir uygulama var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…