- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.821
Kefir harici hepsini tüketiyorum canımKabak çekirdeği kaşar peyniri yumurta muz kefir
Al işte hiç benim doktor sancı değil bunlar der gibi iki hafta önce de bebek hareketidir diyordu şimdide öyle ya bebek hareket edince gerginlik oluyor ama inlemiyorum azıcık zorlanıyorum o kadarBu rahim kasılması sancısı nerede olur dedim bu midemizin altında hamile göbeğimizin başladigi yer rahimin tepe noktasiymis rahim kasılmaları tepe noktasından olurmuş adet ağrıları rahmin altinda
idrarda kum çıkmadı mı? o zaman salla bence de almaDoğrudur canım ama benim hiçbir acım yok. Doktor idrar tahlilimde bi sıkıntı görmed ben döktüğüm kumu WC de gördüm diyince antibiyotik verdi önlem amaçlı agumentin ama nedense alim almaya gitmedi
çok güzel bence deYerim ya ben de seviyorum o duayı çocukluktan beri duyduğumdan heralde bi hoş geliyor
idrarda kum çıkmadı mı? o zaman salla bence de alma
çok güzel bence de
lökosit esteraz değerim yüksek çoktı son tahlilde bi önceki tahlilimde kalsiyum kristali yüksek çıkmıştıidrarda kum çıkmadı mı? o zaman salla bence de alma
çok güzel bence de
lökosit yüksekse enfeksiyon vardırlökosit esteraz değerim yüksek çoktı son tahlilde bi önceki tahlilimde kalsiyum kristali yüksek çıkmıştı
Bana da bu kadar riskli donem gecirmeme ragmen hic doguracakmisim gibi gelmedi bunca zamandir. Hala da gelmiyorBen her an doğurucam diye günleri geçiriyorum ama bi bakıyormuşuz 35. Hafta olmuş ben hala doğurmamışımvalla içimdeki bi hissiyatta en çok böyle sancıları olanların doğuramayıp hiç hesapta olmayan kişilerin doğurdum diye gruba yazacak olması
Bana soyluyor canim ama olcumlerin saglikli olmadigini hatirlatiyor her seferinde. Ozellikle ikizlerde arik yer kalmadigi icin yanlis olcebiliyorlarmis. Muhtemelen sana da o yuzden soylemiyordur.Benım doktorumda özenli ama bana hiç bişey anlatmıyo kendisi bakıp bakıp duruyo kilosunu falan bile ben soruyorum hani kendisi demiyo ki şöyle şöyle belkide problem gormedıgı içindir. Banada oyle dedi acıkcası doğuma gelirsin falan gibi
Evet benim de hep tepe kasiliyor. Ve tepede birinin kafasi birinin ayaklari var. Surekli orada bir hareket oluyor. Hareketi cok abarttiklarinda sonrasinda kasilma oluyor bazen.Orası kasılır dedi ben de alt karın kasılır sanıyordum midemin alti kasılinca önemsemiyordim hayır dedi burası rahim kasilma noktası dedi
Al işte hiç benim doktor sancı değil bunlar der gibi iki hafta önce de bebek hareketidir diyordu şimdide öyle ya bebek hareket edince gerginlik oluyor ama inlemiyorum azıcık zorlanıyorum o kadarçileden çıkıcam az kaldı zaten iki hafta önce karın 34+3 çıktı bugün 34+0 biz 34+4teyiz bu arada bu ne perhiz bu ne lahana yani bir de diyor ki boyu uzamış
O zaman aynıysa bebiş genetik olarak öyledirKefir harici hepsini tüketiyorum canım
Canım sen özele mi gidiyordunAl işte hiç benim doktor sancı değil bunlar der gibi iki hafta önce de bebek hareketidir diyordu şimdide öyle ya bebek hareket edince gerginlik oluyor ama inlemiyorum azıcık zorlanıyorum o kadarçileden çıkıcam az kaldı zaten iki hafta önce karın 34+3 çıktı bugün 34+0 biz 34+4teyiz bu arada bu ne perhiz bu ne lahana yani bir de diyor ki boyu uzamış
Bende instagramdan bir butiğe yaptırıyorum bu hafta bitip gelicek güzel olursa veririm ismini. Anahtarlık ve magnet şeklindeben instagramda renkli düşler butiği diye bir sayfadan yaptırıyorum. Farklı modellerde var ama ben o modeli cok begendım sade ve şık
Muzu çok severim zaten kahvaltıda çoğu zaman kaşarlı Tost yiyorum et çok tüketiyorum evet dediğin gibi olabilir canımO zaman aynıysa bebiş genetik olarak öyledir
Senin k ntsdekiler sancı 60 usti olmadığı için doğum sancısı değil demeye çalışmıştır ama emin ol sancı onlarAl işte hiç benim doktor sancı değil bunlar der gibi iki hafta önce de bebek hareketidir diyordu şimdide öyle ya bebek hareket edince gerginlik oluyor ama inlemiyorum azıcık zorlanıyorum o kadarçileden çıkıcam az kaldı zaten iki hafta önce karın 34+3 çıktı bugün 34+0 biz 34+4teyiz bu arada bu ne perhiz bu ne lahana yani bir de diyor ki boyu uzamış
Teşekkür ederim evet piyeloseptyl diye bir antibiyotik kullanıyorumÇok geçmiş olsun canım antibiyotik kullanıyor musun peki
Yok kuzum özele gitsem ağzından girer burunlarından çıkardımCanım sen özele mi gidiyordun
Deli etti beni ya hiç sormaSenin k ntsdekiler sancı 60 usti olmadığı için doğum sancısı değil demeye çalışmıştır ama emin ol sancı onlar
Kedidir o kediSenin k ntsdekiler sancı 60 usti olmadığı için doğum sancısı değil demeye çalışmıştır ama emin ol sancı onlar
Benimde öyle tüketiyorum her şeyi de yapıları bu galibaMuzu çok severim zaten kahvaltıda çoğu zaman kaşarlı Tost yiyorum et çok tüketiyorum evet dediğin gibi olabilir canım
Doktor normal diyor hep bir hafta geri çıkıyorsa ara açılmazsa normal diyor ama ben pimpirikliyim illa bişeye takılmam lazımhaftana göre normal değil mi kilosu normal boyutlarda bir bebek doğacak bence. benimki 32+2de 2162 olduğu için ve ailemde iri bebek hikayesi olduğu için biraz dikkat etmemi önerdi beslenmeme. zaten asıl bundan sonra kiloyu çok hızlı alacaklar merak etme doğan büyüyo bizimkilerde büyür bir şekilde
taş kanala girerken inanılmaz bir ağrı yapıyor gerçekten, baygınlık geçirtecek bir ağrı. ilacı kullan bence bol su da iç, kum enfeksiyona sebebiyet verir ve genelde kum dökerken enfeksiyon da oluyor onu önlemek için veriyorlar. ilerleyen idrar yolu enfeksiyonu ilaçtan daha riskli
Kuzum benim de 1 hafta gerilik vardı, 2 hafta sonra tekrar gel dedi o ara protein ağırlıklı beslenmemi istedi. Gittiğimde aynıydı bende bir işe yaramadı o zaman diyet diye üzüldüm, biz o arayı kapatmayı çalışmıyoruz dedi sadece o aranın daha fazla açılmasını istemiyoruz dedi 3 hafta ara olunca sıkıntıymış. En son gittiğimde 1 haftadan 4 güne felan düşmüştü şimdi bakalım çarşamba ne diyecek ne durumda çok merak ediyorum.Doktor normal diyor hep bir hafta geri çıkıyorsa ara açılmazsa normal diyor ama ben pimpirikliyim illa bişeye takılmam lazımbeni de hep zayıf bebek zor büyür bakılır dedikleri için bende gurbette tekim ondan kafama takıyorum nasıl banyo yaptırıcam vs onları düşünüyorum basit şeyler aslında ama aklıma takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?