2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu rahim kasılması sancısı nerede olur dedim bu midemizin altında hamile göbeğimizin başladigi yer rahimin tepe noktasiymis rahim kasılmaları tepe noktasından olurmuş adet ağrıları rahmin altinda
Al işte hiç benim doktor sancı değil bunlar der gibi iki hafta önce de bebek hareketidir diyordu şimdide öyle ya bebek hareket edince gerginlik oluyor ama inlemiyorum azıcık zorlanıyorum o kadar çileden çıkıcam az kaldı zaten iki hafta önce karın 34+3 çıktı bugün 34+0 biz 34+4teyiz bu arada bu ne perhiz bu ne lahana yani bir de diyor ki boyu uzamış

Doğrudur canım ama benim hiçbir acım yok. Doktor idrar tahlilimde bi sıkıntı görmed ben döktüğüm kumu WC de gördüm diyince antibiyotik verdi önlem amaçlı agumentin ama nedense alim almaya gitmedi
idrarda kum çıkmadı mı? o zaman salla bence de alma
Yerim ya ben de seviyorum o duayı çocukluktan beri duyduğumdan heralde bi hoş geliyor
çok güzel bence de

Bana da bu kadar riskli donem gecirmeme ragmen hic doguracakmisim gibi gelmedi bunca zamandir. Hala da gelmiyor sancim oluyor ama sadece yukari tarafta sertlesme seklinde aci verici degil, gunde 7 8 tane oldugu icin cok onemsemiyorum. Senin teorine gore once ben mi doguracagim acaba
Bana soyluyor canim ama olcumlerin saglikli olmadigini hatirlatiyor her seferinde. Ozellikle ikizlerde arik yer kalmadigi icin yanlis olcebiliyorlarmis. Muhtemelen sana da o yuzden soylemiyordur.
Orası kasılır dedi ben de alt karın kasılır sanıyordum midemin alti kasılinca önemsemiyordim hayır dedi burası rahim kasilma noktası dedi
Evet benim de hep tepe kasiliyor. Ve tepede birinin kafasi birinin ayaklari var. Surekli orada bir hareket oluyor. Hareketi cok abarttiklarinda sonrasinda kasilma oluyor bazen.

Asagida hic kasilma, agri ya da baski yasamadim henuz. Birinin ayaklari cikacakmis asagidan gibi tekmeliyor sadece

savascii canım sancı değilmiş ebe korktu doktorda gram endişe yok yani bebeğin hareketiymiş miş miş o

Canım sen özele mi gidiyordun

ben instagramda renkli düşler butiği diye bir sayfadan yaptırıyorum. Farklı modellerde var ama ben o modeli cok begendım sade ve şık
Bende instagramdan bir butiğe yaptırıyorum bu hafta bitip gelicek güzel olursa veririm ismini. Anahtarlık ve magnet şeklinde

Eklentiler

• B3352FBF-2744-4262-9203-D2679B4AC608.webp
    152,9 KB · Görüntüleme: 73
  • b40635d8-da0b-4417-99d2-77259b0dffde.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 76
Senin k ntsdekiler sancı 60 usti olmadığı için doğum sancısı değil demeye çalışmıştır ama emin ol sancı onlar

Canım sen özele mi gidiyordun
Yok kuzum özele gitsem ağzından girer burunlarından çıkardım seviyorum doktorumu ama yani böyle umursamaz gibi geliyor akşam sancılandıgımda acile gidicem bakalım çarşamba kan göstermeye gittiğimde nstyde götürücem nolacak bakalım

Doktor normal diyor hep bir hafta geri çıkıyorsa ara açılmazsa normal diyor ama ben pimpirikliyim illa bişeye takılmam lazım beni de hep zayıf bebek zor büyür bakılır dedikleri için bende gurbette tekim ondan kafama takıyorum nasıl banyo yaptırıcam vs onları düşünüyorum basit şeyler aslında ama aklıma takılıyor

Kuzum benim de 1 hafta gerilik vardı, 2 hafta sonra tekrar gel dedi o ara protein ağırlıklı beslenmemi istedi. Gittiğimde aynıydı bende bir işe yaramadı o zaman diyet diye üzüldüm, biz o arayı kapatmayı çalışmıyoruz dedi sadece o aranın daha fazla açılmasını istemiyoruz dedi 3 hafta ara olunca sıkıntıymış. En son gittiğimde 1 haftadan 4 güne felan düşmüştü şimdi bakalım çarşamba ne diyecek ne durumda çok merak ediyorum.
Bir de kız çocukları minyon olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…