2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
savascii canım sancı değilmiş ebe korktu doktorda gram endişe yok yani bebeğin hareketiymiş miş miş o
Ben de geçen hafta gittiğimde doktoruma söyledim. Sanki bebek sırtını, poposunu ya da kafasını dayıyor bir yere gibi hissediyorum dedim. Ama ben pozisyon değiştirince geçiyor yumuşuyor, sancı mı yoksa bebek mi dedim. Ben böyle söyleyince bana da bebek hareketi bu dedi. Ama size göre daha erken benim haftam 28+4, o yüzden sancıdan şüphelenmemiştir. Sen de toplanma olduğunda pozisyon değiştir, düzeliyor mu takip et bakalım . Düzelmezse direk söyle doktoruna

Kizlar, enfeksiyonum da yok bişi de yok, mantarda da tyrosyd kullan dedi doktorum krem o kadar… bir de benim böyle alt taraflarımda su döngüsü oluşuyor gibi hep hissediyorum, böyle içimde su ordan oraya sallanıyo gibi, sizlerde de var mı öyle bişi ?

Ayyy kızlar valiz içlerini hazırlayım dedim yoruldum yarım kaldı annem ütüledi ben koydum ama bu arada annemle kayınvalidem bir haftadır bendeler valla ben yatıyorum sürekli Allahtan anlaşıyorlar arada alışverişe gidiyorlar bana kârları var zararları yok doğurunca da vereceğim ellerine bebekleri

Eklentiler

• IMG_7278.webp
    115,4 KB · Görüntüleme: 63
Yok kız allah korusun hiç birimiz doğurmayalım kasım bitsin öyle

Kızlar sizi de ateş basıyor mu resmen yazlık giyiniyorum yine de çok sicakliyorum aşırı bunaldım sıcak bir yerde de yaşamıyorum sonlara doğru yaklaştık diye mi acaba
O sıcaklık bende de var, eşim gece uyumuyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor kapatma çok sıcak diyorum yok tenin soğuk kapat kavga ediyoruz

O zaman çok takma bazen doktor umursamaz oluyor yanlış ölçü alıyor bazen ordaki cihazdan oluyor

O sıcaklık bende de var, eşim gece uyumuyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor kapatma çok sıcak diyorum yok tenin soğuk kapat kavga ediyoruz
Allah tan son aylarimiz yaza denk gelmemiş o zaman ya ben de en çok iş yerinde zorlanıyorum

Deli etti beni ya hiç sorma valla usandım ya gece gidicem dedim ya kesin sancılanmam bu gece
Benim 0 20 arası gitti hep bir kez 60 oldu doktoruma attık 10 dakikalık bir tane daha çektir dedi 0 10 dakikada 0 40 arası çok küçük sancılar oldu fotoğrafini attık sorun görünmüyor ama sen 3 gün sonra tekrar çektir dedi seninkini atsam yanima gel derdi

balım 3 kilo olur o doğana kadar kesin boşver takılma kilolu bebekte zor doyuyor diyorlar her şeye bir yorum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…