- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.841
Ben de geçen hafta gittiğimde doktoruma söyledim. Sanki bebek sırtını, poposunu ya da kafasını dayıyor bir yere gibi hissediyorum dedim. Ama ben pozisyon değiştirince geçiyor yumuşuyor, sancı mı yoksa bebek mi dedim. Ben böyle söyleyince bana da bebek hareketi bu dedi. Ama size göre daha erken benim haftam 28+4, o yüzden sancıdan şüphelenmemiştir. Sen de toplanma olduğunda pozisyon değiştir, düzeliyor mu takip et bakalımsavascii canım sancı değilmiş ebe korktu doktorda gram endişe yok yani bebeğin hareketiymiş miş miş o
Yok kız allah korusun hiç birimiz doğurmayalım kasım bitsin öyleBana da bu kadar riskli donem gecirmeme ragmen hic doguracakmisim gibi gelmedi bunca zamandir. Hala da gelmiyorsancim oluyor ama sadece yukari tarafta sertlesme seklinde aci verici degil, gunde 7 8 tane oldugu icin cok onemsemiyorum. Senin teorine gore once ben mi doguracagim acaba
Bana soyluyor canim ama olcumlerin saglikli olmadigini hatirlatiyor her seferinde. Ozellikle ikizlerde arik yer kalmadigi icin yanlis olcebiliyorlarmis. Muhtemelen sana da o yuzden soylemiyordur.
Evet benim de hep tepe kasiliyor. Ve tepede birinin kafasi birinin ayaklari var. Surekli orada bir hareket oluyor. Hareketi cok abarttiklarinda sonrasinda kasilma oluyor bazen.
Asagida hic kasilma, agri ya da baski yasamadim henuz. Birinin ayaklari cikacakmis asagidan gibi tekmeliyor sadece
Canım şu nst kağıdını bida atsana bi bakayım.savascii canım sancı değilmiş ebe korktu doktorda gram endişe yok yani bebeğin hareketiymiş miş miş o
Bana sicak basmiyor ama normalde usudugum havada usumuyorum :)Kızlar sizi de ateş basıyor mu resmen yazlık giyiniyorum yine de çok sicakliyorum aşırı bunaldım sıcak bir yerde de yaşamıyorum sonlara doğru yaklaştık diye mi acaba
Bende öyleyim terliyorumKızlar sizi de ateş basıyor mu resmen yazlık giyiniyorum yine de çok sicakliyorum aşırı bunaldım sıcak bir yerde de yaşamıyorum sonlara doğru yaklaştık diye mi acaba
O sıcaklık bende de var, eşim gece uyumuyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor kapatma çok sıcak diyorum yok tenin soğuk kapat kavga ediyoruzKızlar sizi de ateş basıyor mu resmen yazlık giyiniyorum yine de çok sicakliyorum aşırı bunaldım sıcak bir yerde de yaşamıyorum sonlara doğru yaklaştık diye mi acaba
O zaman çok takma bazen doktor umursamaz oluyor yanlış ölçü alıyor bazen ordaki cihazdan oluyorYok kuzum özele gitsem ağzından girer burunlarından çıkardımseviyorum doktorumu ama yani böyle umursamaz gibi geliyor akşam sancılandıgımda acile gidicem bakalım çarşamba kan göstermeye gittiğimde nstyde götürücem nolacak bakalım
Bu benO sıcaklık bende de var, eşim gece uyumuyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor kapatma çok sıcak diyorum yok tenin soğuk kapat kavga ediyoruz
Bana sicak basmiyor ama normalde usudugum havada usumuyorum :)
Bende öyleyim terliyorum
Eşim çok soğuk olunca üşür mesela o üşüyor ben sıcak ya da hava normal diyorum normalde sürekli üşüyen ben olurumİyi bari normal o zaman, etrafimdakiler hırka ile geziyor da iş yerinde cam açalım mi diyince absürt oluyor
Allah tan son aylarimiz yaza denk gelmemiş o zaman ya ben de en çok iş yerinde zorlanıyorumO sıcaklık bende de var, eşim gece uyumuyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor kapatma çok sıcak diyorum yok tenin soğuk kapat kavga ediyoruz
Birazcık bizi idare etsinler benim eşim çok üşüyen biri değil Allah tan evde şort falan giyiyor halaEşim çok soğuk olunca üşür mesela o üşüyor ben sıcak ya da hava normal diyorum normalde sürekli üşüyen ben olurum
Benim 0 20 arası gitti hep bir kez 60 oldu doktoruma attık 10 dakikalık bir tane daha çektir dedi 0 10 dakikada 0 40 arası çok küçük sancılar oldu fotoğrafini attık sorun görünmüyor ama sen 3 gün sonra tekrar çektir dedi seninkini atsam yanima gel derdiDeli etti beni ya hiç sormavalla usandım ya gece gidicem dedim ya kesin sancılanmam bu gece
balım 3 kilo olur o doğana kadar kesin boşver takılmaDoktor normal diyor hep bir hafta geri çıkıyorsa ara açılmazsa normal diyor ama ben pimpirikliyim illa bişeye takılmam lazımbeni de hep zayıf bebek zor büyür bakılır dedikleri için bende gurbette tekim ondan kafama takıyorum nasıl banyo yaptırıcam vs onları düşünüyorum basit şeyler aslında ama aklıma takılıyor
Sen kendini riske atma hiç doğum sancısı değil ama sürekli bir sancı var seninkindeKedidir o kedi
Benim doktorun modu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?