2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen kendini riske atma hiç doğum sancısı değil ama sürekli bir sancı var seninkinde
benim de öyle sıklıkla kasılmam oluyor ama açılmam yok, bazı gebelerin normali mi bu acaba? 1 saatlik nstde 70lere çıktı 1 saate tamamladık saatte 1 olunca drum bu gün içinde de oluyor değil mi sana dedi evet dedim çok sık olursa gel dedi günlük 10u geçerse

Doğru yerden hissediyormussun

Kızlar 33+6yız kilosu 1950 boy 43 cm karın çevresi 1 hafta geriden geliyo ama takılma bunlara dedi bi şema gösterdi bu aralıktaysa normal diye o aralıkta olduğu için kafana takma sakın dedi doktorum. Bu 1 hafta geriden gelmesi sorun yaratır mı bilemedim yine de. 2 haftada 250 gram almış bebiş

Benim cumartesi 60 ve 70 iki sancım olunca doktorum 3 güne düşürdü ntsyi bugün ebe sancın 80 e vurursa yalancı sancılar başlar doğuma da 10 gün kalır dedi tahmini senden 70 e çıkınca kaç günde bir nts istedi

Ay benim nst ye baksana cuma günü çektik 1 tane sonra doktorum sağdaki bebeğin kalp atışını istedi diye kısa 1 tane daha çektik. Doktorum nst yi gördükten sonra sancın var artık doğum ne zaman başlarsa dedi. Perşembe bakayım nst nasıl çıkacak gerildim

Eklentiler

• IMG_5295.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_5297.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar mobilya işini hallettim, üstümden büyük bir yük kalktı şimdi derin bir nefes alıp dinlenebilirim
oh gözün aydın ben de sabah biraz para harcadım gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
Ayy ama o normalde de çok terletici bir şey şuan daha da terletmistir maşallah sana ben süpürgeyi elime almadım ne zamandır
valla geçen akıl veriyordum temizlik yapmayın diye ama kurtlu ben duramadım bir de akşama yemek yapacağım daha bir sepet ütü var Allaha emanet bekliyorlar

Benim de çok işim var aslında bebeğin kiyafetlerini bir haftada bitirdim utulemeyi yavaş yavaş yapıyorum aklimdakileri ama bayağı yavaş dinlene dinlene yap sen de aman dikkat et

Benim de çok işim var aslında bebeğin kiyafetlerini bir haftada bitirdim utulemeyi yavaş yavaş yapıyorum aklimdakileri ama bayağı yavaş dinlene dinlene yap sen de aman dikkat et
ütü beklesin ya akşam oturduğum yerden yaparım basitinden bir yemek yapayım yeter canım kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…