- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.861
2 taneKızlar hastane çantası için bir bebeğe kaç battaniye koyacaksınız hemşireye vericeğimiz haricinde
Ben hastane çıkışindaki battaniyesi pazen battaniye bir de kalın battaniye koydumKızlar hastane çantası için bir bebeğe kaç battaniye koyacaksınız hemşireye vericeğimiz haricinde
Benim ki de öyle ama koluma dokunuyor buz gibi oysaki ben sicakliyorumBirazcık bizi idare etsinler benim eşim çok üşüyen biri değil Allah tan evde şort falan giyiyor hala
benim de öyle sıklıkla kasılmam oluyor ama açılmam yok, bazı gebelerin normali mi bu acaba? 1 saatlik nstde 70lere çıktı 1 saate tamamladık saatte 1 olunca drum bu gün içinde de oluyor değil mi sana dedi evet dedim çok sık olursa gel dedi günlük 10u geçerseSen kendini riske atma hiç doğum sancısı değil ama sürekli bir sancı var seninkinde
Doğru yerden hissediyormussunBana da bu kadar riskli donem gecirmeme ragmen hic doguracakmisim gibi gelmedi bunca zamandir. Hala da gelmiyorsancim oluyor ama sadece yukari tarafta sertlesme seklinde aci verici degil, gunde 7 8 tane oldugu icin cok onemsemiyorum. Senin teorine gore once ben mi doguracagim acaba
Bana soyluyor canim ama olcumlerin saglikli olmadigini hatirlatiyor her seferinde. Ozellikle ikizlerde arik yer kalmadigi icin yanlis olcebiliyorlarmis. Muhtemelen sana da o yuzden soylemiyordur.
Evet benim de hep tepe kasiliyor. Ve tepede birinin kafasi birinin ayaklari var. Surekli orada bir hareket oluyor. Hareketi cok abarttiklarinda sonrasinda kasilma oluyor bazen.
Asagida hic kasilma, agri ya da baski yasamadim henuz. Birinin ayaklari cikacakmis asagidan gibi tekmeliyor sadece
Yani iki tane yedek koydun ?Ben hastane çıkışindaki battaniyesi pazen battaniye bir de kalın battaniye koydum
bir ev süpürdüm sildim bir yerimden ter damladı afedersinKızlar sizi de ateş basıyor mu resmen yazlık giyiniyorum yine de çok sicakliyorum aşırı bunaldım sıcak bir yerde de yaşamıyorum sonlara doğru yaklaştık diye mi acaba
Benim cumartesi 60 ve 70 iki sancım olunca doktorum 3 güne düşürdü ntsyi bugün ebe sancın 80 e vurursa yalancı sancılar başlar doğuma da 10 gün kalır dedi tahmini senden 70 e çıkınca kaç günde bir nts istedibenim de öyle sıklıkla kasılmam oluyor ama açılmam yok, bazı gebelerin normali mi bu acaba? 1 saatlik nstde 70lere çıktı 1 saate tamamladık saatte 1 olunca drum bu gün içinde de oluyor değil mi sana dedi evet dedim çok sık olursa gel dedi günlük 10u geçerse
Yedek gibi değil de hastaneden çıkarken hastane çıkışı ve pazene sarılır üstüne de kalın battaniye orterim dedimYani iki tane yedek koydun ?
Zor gerçekten bizim için ya neyse ki az kaldı birazcık daha dayanalımBenim ki de öyle ama koluma dokunuyor buz gibi oysaki ben sicakliyorum
Ayy ama o normalde de çok terletici bir şey şuan daha da terletmistir maşallah sana ben süpürgeyi elime almadım ne zamandırbir ev süpürdüm sildim bir yerimden ter damladı afedersin
Bende hem üstümü açıyorum hem karnımı falan sonra ağrı giriyo uyanıyorumO sıcaklık bende de var, eşim gece uyumuyor ben üstümü açıyorum o kapatıyor kapatma çok sıcak diyorum yok tenin soğuk kapat kavga ediyoruz
Ay benim nst ye baksana cuma günü çektik 1 tane sonra doktorum sağdaki bebeğin kalp atışını istedi diye kısa 1 tane daha çektik. Doktorum nst yi gördükten sonra sancın var artık doğum ne zaman başlarsa dedi. Perşembe bakayım nst nasıl çıkacak gerildimBenim cumartesi 60 ve 70 iki sancım olunca doktorum 3 güne düşürdü ntsyi bugün ebe sancın 80 e vurursa yalancı sancılar başlar doğuma da 10 gün kalır dedi tahmini senden 70 e çıkınca kaç günde bir nts istedi
oh gözün aydın ben de sabah biraz para harcadım gençleştim resmen bu kadar mı fark ederKızlar mobilya işini hallettim, üstümden büyük bir yük kalktışimdi derin bir nefes alıp dinlenebilirim
valla geçen akıl veriyordum temizlik yapmayın diye ama kurtlu ben duramadımAyy ama o normalde de çok terletici bir şey şuan daha da terletmistir maşallah sana ben süpürgeyi elime almadım ne zamandır
Ben toplamda 3 koydum hemşireye penye vercem bir tane pazen bi tanede kalın battaniye koydumKızlar hastane çantası için bir bebeğe kaç battaniye koyacaksınız hemşireye vericeğimiz haricinde
Evet farkında olmadan üşütüyoruz aslındaBende hem üstümü açıyorum hem karnımı falan sonra ağrı giriyo uyanıyorum
Benim de çok işim var aslında bebeğin kiyafetlerini bir haftada bitirdim utulemeyioh gözün aydın ben de sabah biraz para harcadım gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
valla geçen akıl veriyordum temizlik yapmayın diye ama kurtlu ben duramadımbir de akşama yemek yapacağım daha bir sepet ütü var Allaha emanet bekliyorlar
ütü beklesin ya akşam oturduğum yerden yaparım basitinden bir yemek yapayım yeter canım kaçtıBenim de çok işim var aslında bebeğin kiyafetlerini bir haftada bitirdim utulemeyiyavaş yavaş yapıyorum aklimdakileri ama bayağı yavaş dinlene dinlene yap sen de aman dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?