- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.881
Ya ateş basıyo uyurken anlamıyorum ki üstümü açtığımı. Ayyy gece horlamışım ilk defa eşim horlamama uyanmışEvet farkında olmadan üşütüyoruz aslında
Sürekli bir dalga varya o sürekli dalgalar rahmin kendini hazırladığını gösteriyormus bu aşamadan sonra yalancı sancılar başlıyormuş ondan sonrada doğum sancıları arada bir tane yükselmesi önemli değil dedi 80 olursa o sancı mutlaka hissedermisiz yalancı sancılar da ağrı hissedersin ama 5 dakikada bir 10 dakikada bir 20 dakikada bir gibi ama gerçek doğum sancıları girer 1 dakika sürer sonra tekrar aynı sürede girer 1 dakika sürer rahim aynı hareketi çok düzenli yaparak açıklık oluşturmuş
Ben hiç 10 lu hastane çıkışı almadım hep beşli aldım penyede almadım dört katlı müslin aldım üçer adet müslinlerde kalın aslında penyedemi alsamBen toplamda 3 koydum hemşireye penye vercem bir tane pazen bi tanede kalın battaniye koydum
Artık rahat edemiyoruz uyuyamıyoruz doğru dürüz, bir de günün yorgunluğu derken normalYa ateş basıyo uyurken anlamıyorum ki üstümü açtığımı. Ayyy gece horlamışım ilk defa eşim horlamama uyanmışüstüm başım hep açık bide sırt üstü yatamıyorum normalde ama sırt üstü yatmışım
Bence 1 tane en azından penye alBen hiç 10 lu hastane çıkışı almadım hep beşli aldım penyede almadım dört katlı müslin aldım üçer adet müslinlerde kalın aslında penyedemi alsam
Aynen aynen kendini çok yormaütü beklesin ya akşam oturduğum yerden yaparım basitinden bir yemek yapayım yeter canım kaçtı
Ben iki tane koydum bide pofuduk tulum aldık ya migie miydi ondan koydum. Soğuk olursa tulumu giydirir üstüne bi tarafı waffle kumaş bi tarafı müslin olan battaniyesine sararımBen toplamda 3 koydum hemşireye penye vercem bir tane pazen bi tanede kalın battaniye koydum
Benimde misafirim gelecek sadece çay dediler ama ben yine bişeyler hazırladım. Evi topladım. Robotla evi süpürttüm şimdi yatıyorumütü beklesin ya akşam oturduğum yerden yaparım basitinden bir yemek yapayım yeter canım kaçtı
Nst biterken 78 sancıyı gördüm ama hemşire nst yi sonlandırdı kağıda yansımadıSürekli bir dalga varya o sürekli dalgalar rahmin kendini hazırladığını gösteriyormus bu aşamadan sonra yalancı sancılar başlıyormuş ondan sonrada doğum sancıları arada bir tane yükselmesi önemli değil dedi 80 olursa o sancı mutlaka hissedermisiz yalancı sancılar da ağrı hissedersin ama 5 dakikada bir 10 dakikada bir 20 dakikada bir gibi ama gerçek doğum sancıları girer 1 dakika sürer sonra tekrar aynı sürede girer 1 dakika sürer rahim aynı hareketi çok düzenli yaparak açıklık oluşturmuş
Duracak bence ben güveniyorum senin oğlanlaraNst biterken 78 sancıyı gördüm ama hemşire nst yi sonlandırdı kağıda yansımadıkız o kadar sık olursa zaten dediğin gibi doğururuz gider neyse ben gene çocuklarımı tembihliyeyim de 15 20 gün daha dayanıversinler sanki dışarda ne var
Bilmiyorum ama tahmini 17 güne gelirler gibi geldi banaNst biterken 78 sancıyı gördüm ama hemşire nst yi sonlandırdı kağıda yansımadıkız o kadar sık olursa zaten dediğin gibi doğururuz gider neyse ben gene çocuklarımı tembihliyeyim de 15 20 gün daha dayanıversinler sanki dışarda ne var
Bi ben güvenemiyorum niyeyseDuracak bence ben güveniyorum senin oğlanlara
Bende kasım 15 hissediyorum tam maaş günü doğacaklar. Bende öyle doğmuşumBilmiyorum ama tahmini 17 güne gelirler gibi geldi bana
Bende kasım 15 hissediyorum tam maaş günü doğacaklar. Bende öyle doğmuşum
33+4 de doğmuş olurlar zaten eşim başından beri 33-34 arası doğuracaksın sen diye diye evrene mesajı verdi
Canım sağlıklı olsun da ne çok zayıf ne de çok kilolu olmasın zatenMuzu çok severim zaten kahvaltıda çoğu zaman kaşarlı Tost yiyorum et çok tüketiyorum evet dediğin gibi olabilir canım
Onlar gelmesede 15 kasımdan sonra ben yatmaktan bıkıp paso gezeceğimden emin olabilirsinizBakalım 15 Kasım'da gelecekler mi
Valla az kaldı aglıycam hüngür hüngür doktor inadına hareketten ötürü sancılanıyorsundur diyor ben anlamadım bu işi gece o dev sancılarda üşenmeyip gidicem artık ya öğle arası eve geldim yine kasım kasım kasıldım hastaneye giriyorum girdiğim an kuş gibi hafifliyorum sankipsikolojimle oynadı resmen
Kızlar sizi de ateş basıyor mu resmen yazlık giyiniyorum yine de çok sicakliyorum aşırı bunaldım sıcak bir yerde de yaşamıyorum sonlara doğru yaklaştık diye mi acaba
Bana sicak basmiyor ama normalde usudugum havada usumuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?