2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet farkında olmadan üşütüyoruz aslında
Ya ateş basıyo uyurken anlamıyorum ki üstümü açtığımı. Ayyy gece horlamışım ilk defa eşim horlamama uyanmış üstüm başım hep açık bide sırt üstü yatamıyorum normalde ama sırt üstü yatmışım

Sürekli bir dalga varya o sürekli dalgalar rahmin kendini hazırladığını gösteriyormus bu aşamadan sonra yalancı sancılar başlıyormuş ondan sonrada doğum sancıları arada bir tane yükselmesi önemli değil dedi 80 olursa o sancı mutlaka hissedermisiz yalancı sancılar da ağrı hissedersin ama 5 dakikada bir 10 dakikada bir 20 dakikada bir gibi ama gerçek doğum sancıları girer 1 dakika sürer sonra tekrar aynı sürede girer 1 dakika sürer rahim aynı hareketi çok düzenli yaparak açıklık oluşturmuş

savascii

Artık rahat edemiyoruz uyuyamıyoruz doğru dürüz, bir de günün yorgunluğu derken normal

Ben toplamda 3 koydum hemşireye penye vercem bir tane pazen bi tanede kalın battaniye koydum
Ben iki tane koydum bide pofuduk tulum aldık ya migie miydi ondan koydum. Soğuk olursa tulumu giydirir üstüne bi tarafı waffle kumaş bi tarafı müslin olan battaniyesine sararım

ütü beklesin ya akşam oturduğum yerden yaparım basitinden bir yemek yapayım yeter canım kaçtı
Benimde misafirim gelecek sadece çay dediler ama ben yine bişeyler hazırladım. Evi topladım. Robotla evi süpürttüm şimdi yatıyorum

Nst biterken 78 sancıyı gördüm ama hemşire nst yi sonlandırdı kağıda yansımadı kız o kadar sık olursa zaten dediğin gibi doğururuz gider neyse ben gene çocuklarımı tembihliyeyim de 15 20 gün daha dayanıversinler sanki dışarda ne var

Duracak bence ben güveniyorum senin oğlanlara

Bilmiyorum ama tahmini 17 güne gelirler gibi geldi bana

Bilmiyorum ama tahmini 17 güne gelirler gibi geldi bana
Bende kasım 15 hissediyorum tam maaş günü doğacaklar. Bende öyle doğmuşum
33+4 de doğmuş olurlar zaten eşim başından beri 33-34 arası doğuracaksın sen diye diye evrene mesajı verdi

Bende kasım 15 hissediyorum tam maaş günü doğacaklar. Bende öyle doğmuşum
33+4 de doğmuş olurlar zaten eşim başından beri 33-34 arası doğuracaksın sen diye diye evrene mesajı verdi
Bakalım 15 Kasım'da gelecekler mi

Canım pozisyonla alakalı olabilir mi? Evde hangi pozisyonda sancılanıyorsun? Yattığında geçiyor mu? Belki nst cihazına girdiğinde yattığın için sancıların yüksek çıkmıyordur

Kızlar sizi de ateş basıyor mu resmen yazlık giyiniyorum yine de çok sicakliyorum aşırı bunaldım sıcak bir yerde de yaşamıyorum sonlara doğru yaklaştık diye mi acaba

Bana sicak basmiyor ama normalde usudugum havada usumuyorum :)

Ben de öyle sıcaktan fenalaşmıyorum ama atlet, hırka giymeye başlamış olmam lazımdı artık öyle şeyler daha yapmıyorum şuan sıcaklık olarak keyfim çok yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…