2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar aranızda ciğer geliştirici vurulduğu halde doğum olmayan var mı dün akşam kahverengi lekelenmem geldi hemen doktoruma gittik sancı yok bebeğin kalp atışında sorun yok hareketlerinde sorun yok rahim ağzı iyi kısalma yada açılma yok ama lekelenmem vardı daha önce de bı düşüğüm olduğu için doktor ciğer geliştirici vurdu dün geceyi hastanede geçirdim şükür hareketler iyi olup lekelenmede kesince çıkardı ama takibe devam tabii sorum ciğer geliştiricinin kötü bı yan etkisi olmuş olabilir mi doğum olmadı yaa

Neee o zaman ben 4-5 güne doğuruyorum öyle mi?

Kızları merhabaaa sizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Yazamadım çünkü başıma gelmeyen kalmadı valla iki gündür ben bende değilim
Sizi hem telaşa sokmak istemedim hemde başım yoğundu
Dün gece nerdeyse beni acil ameliyata alıyorlardı Zeynep kamilde
Karşı çıktım ilaç istedim hiç bana sancı kesici ilaç vermediler
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Bebek normal çıktı zorla ameliyat edeceklerdi beni
Bugünde kendi doktoruma geldim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
İki hafta daha tutarız inşallah dedi

Çok geçmiş olsun ya bunlar oyun mu oynuyor

Benimde misafirim gelecek sadece çay dediler ama ben yine bişeyler hazırladım. Evi topladım. Robotla evi süpürttüm şimdi yatıyorum

Canım yorma artık kendini, bana da geldiler kahve yaptım bir tek kek kurabiye eşim pastaneden aldı onları verdik, yeter. Farketmeden yoruluyoruz çünkü

Canım geçmiş olsun öncelikle kaç çıktı nst sonucun? İnşallah

Geçmiş olsun canım, kızlar böyle bir şeyden bahsetmedi diye hatırlıyorum ama sen takipte kal bakalım nişan olabilir mi acaba? Su gibi miydi yoksa akıntı gibi mi?

Anaaaaa kız başına gelmeyen kalmamış çok geçmiş olsun iyi ki kendi doktoruna da gitmişsin yoksa alacaklarmış bebişi şaka gibi. Kime güveneceğimizi şaşırıcaz bu gidişle. Eee şimdi napıyorsun, özelde mi yatıştasın?

Kac çıktı sancılar çok geçmiş olsun

Ay canım bu bence zararlı bişey olabilir mesanenin idrar tutma kapasitesini kaslarini falan etkilemesin sonra

Ben hiç 10 lu hastane çıkışı almadım hep beşli aldım penyede almadım dört katlı müslin aldım üçer adet müslinlerde kalın aslında penyedemi alsam
Bebeğim penye de illaki lazım olur bence al kenarda dursun dandik bişi bile olsa lazım oluyo. Bebekler çok kusuyo ilk zamanlarda koltuğa bebeği direk koyamazsın kalın battaniye sersen olmaz pis olursa kocaman şeyi yıkayacan. Bebek arabasına koyarken yine aynı. Çok çabuk pis oluyorlar bide terletmiyor da.

Geçmiş olsun canım, kızlar böyle bir şeyden bahsetmedi diye hatırlıyorum ama sen takipte kal bakalım nişan olabilir mi acaba? Su gibi miydi yoksa akıntı gibi mi?
Sanki adet baslangici gibi canım su gibi değil nişan olduğunu sanmıyorum

Artık rahat edemiyoruz uyuyamıyoruz doğru dürüz, bir de günün yorgunluğu derken normal
Aynen yaa
Ben iki tane koydum bide pofuduk tulum aldık ya migie miydi ondan koydum. Soğuk olursa tulumu giydirir üstüne bi tarafı waffle kumaş bi tarafı müslin olan battaniyesine sararım
kundak zaten yeterli bende götürsem mi götürmesem mi kararsızım. Onu koyarsam kalın battaniye ye pek gerek kalmaz. Benimki owli içinde dışı gibi bendekinin

Gecmis olsun canim. Bu devlet hastaneleri neden boyle yapiyor ilac vermeyelim dogarsa dogsun modundalar hep nedense. Bebeklerimizin 1 gun bile daha fazla kalmasi karnimizda kar. Insallah daha iyi olursun canim

Cok gecmis olsun canim. Insallah durud bebegin biraz daha seninle. Yatisi neden istemedin. Doktor kontrolunde olurdun en azindan

Anaaa vay arkadaş yaa nasıl iki hastane farklı şeyler söyler anlamadım geçmiş olsun canım çok şükür iyisin bi 10 gün en azından geçse yaa 35bitse hayırlısıyla

Yaa geçmiş olsun inşallah bekler bebek. Şuna hala sancım var mı iyimisin? Niye yatışı kabul etmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…