- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.921
Burda hala yaz ben de yazlık giyiniyorum ve terliyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum klimasız duramıyorumKızlar sizi de ateş basıyor mu resmen yazlık giyiniyorum yine de çok sicakliyorum aşırı bunaldım sıcak bir yerde de yaşamıyorum sonlara doğru yaklaştık diye mi acaba
Ciger gelistiriciyi 32. Haftada yapmislardi ilk hamileligimde 38 de dogum yaptim. Ciger gelistirici biraz agir bir igne. Yaptirdigim zaman bebegim bi kac gun cok hareket etmemisti canim. Lekelenme onunla mi alakaliymisKızlar aranızda ciğer geliştirici vurulduğu halde doğum olmayan var mı dün akşam kahverengi lekelenmem geldi hemen doktoruma gittik sancı yok bebeğin kalp atışında sorun yok hareketlerinde sorun yok rahim ağzı iyi kısalma yada açılma yok ama lekelenmem vardı daha önce de bı düşüğüm olduğu için doktor ciğer geliştirici vurdu dün geceyi hastanede geçirdim şükür hareketler iyi olup lekelenmede kesince çıkardı ama takibe devam tabii sorum ciğer geliştiricinin kötü bı yan etkisi olmuş olabilir mi doğum olmadı yaa
İnanmıyorum canım ya ucuz atlatmışsınız çok geçmiş olsunKızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Yazamadım çünkü başıma gelmeyen kalmadı valla iki gündür ben bende değilim
Sizi hem telaşa sokmak istemedim hemde başım yoğundu
Dün gece nerdeyse beni acil ameliyata alıyorlardı Zeynep kamilde
Karşı çıktım ilaç istedim hiç bana sancı kesici ilaç vermediler
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Bebek normal çıktı zorla ameliyat edeceklerdi beni
Bugünde kendi doktoruma geldim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
İki hafta daha tutarız inşallah dedi
33.haftada değilsinEvet oyle olanda vardır ama artık 33. Haftadayım kimle kendımı kıyaslayabılırım ki anca bebeklerımı kendi cabamla ne kadar içerde tutarsam kardır diye dusunurum ben bu haftaya kadar sorunsuz geldiğimiz için şükredıyorum zatentabi doktorunda vardır bi bildiği sonuc olarak artık doğumu erteleyemez suyun falan gelınce direk gel dedi ama bebegın boyu ne kadar falan hiç bişey soylemıyo ben cok merak edıyorum
Ayy çok güldüm ya Allâh affetsinAdamı patates çuvalı gibi taşıyorlar bir de
Seni tebrik ederim nasıl öyle cesaretli davrandınKızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
Sen nasıl oldun yaa iyi gibisin sanki33.haftada değilsin34.haftadasın 33+ larda sanırım günün
Ben oldum adet sancısı gibi sancım oldu. O gece yatırdı sancılar da artınca nst de. Bir de şekerim çıkmıştıCiger gelistiriciyi 32. Haftada yapmislardi ilk hamileligimde 38 de dogum yaptim. Ciger gelistirici biraz agir bir igne. Yaptirdigim zaman bebegim bi kac gun cok hareket etmemisti canim. Lekelenme onunla mi alakaliymis
Normal Doğum olsa napacak buAdamı patates çuvalı gibi taşıyorlar bir de
Bilmiyorum ki canım çizgiler sık ve yüksekti valla yorumlanmasını doktor yaptı iki defa nst de aynı çıktıCanım yorma artık kendini, bana da geldiler kahve yaptım bir tek kek kurabiye eşim pastaneden aldı onları verdik, yeter. Farketmeden yoruluyoruz çünkü
Canım geçmiş olsun önceliklekaç çıktı nst sonucun? İnşallah
Geçmiş olsun canım, kızlar böyle bir şeyden bahsetmedi diye hatırlıyorum ama sen takipte kal bakalım nişan olabilir mi acaba? Su gibi miydi yoksa akıntı gibi mi?
Anaaaaa kız başına gelmeyen kalmamış çok geçmiş olsuniyi ki kendi doktoruna da gitmişsin yoksa alacaklarmış bebişi şaka gibi. Kime güveneceğimizi şaşırıcaz bu gidişle. Eee şimdi napıyorsun, özelde mi yatıştasın?
Canım bilmiyorum doktor söyledi ben iki defa nstye gönderdi dedi sancıların var yatış yapalım yok dedimKac çıktı sancılar çok geçmiş olsun
Sağol canım valla gece sancisinda gitsem direk doğuma alırlar gündüz okadar bile sancım olmuyor iyiyim diyerek kabul etmedim ilk hamilelikten biliyorum sancılar yalancı sancılar olacak bu kadar artıkCok gecmis olsun canim. Insallah durud bebegin biraz daha seninle. Yatisi neden istemedin. Doktor kontrolunde olurdun en azindan
Sağol canım valla gece sancisinda gitsem direk doğuma alırlar gündüz okadar bile sancım olmuyor iyiyim diyerek kabul etmedim ilk hamilelikten biliyorum sancılar yalancı sancılar olacak bu kadar artıkCok gecmis olsun canim. Insallah durud bebegin biraz daha seninle. Yatisi neden istemedin. Doktor kontrolunde olurdun en azindan
Sağol canım inşallah bekler iyiyim şükür ara ara sancılar var ama iyiyim bakalım bekleyebildigi kadar beklesin yalancı sancılar olduğunu biliyorum gece daha çok sancım oluyor demek ki gitsem direk doğuma alırlar dua edelim birbirmizeYaa geçmiş olsun inşallah bekler bebek. Şuna hala sancım var mı iyimisin? Niye yatışı kabul etmedin
Dogru diyorsun. Yatistan da korkar olduk ne yapacaklari belli degilSağol canım valla gece sancisinda gitsem direk doğuma alırlar gündüz okadar bile sancım olmuyor iyiyim diyerek kabul etmedim ilk hamilelikten biliyorum sancılar yalancı sancılar olacak bu kadar artık
Sağol canım inşallah bekler iyiyim şükür ara ara sancılar var ama iyiyim bakalım bekleyebildigi kadar beklesin yalancı sancılar olduğunu biliyorum gece daha çok sancım oluyor demek ki gitsem direk doğuma alırlar dua edelim birbirmize
Ay 5 dk tekrar tekrar izleyip guldum. Sonuna kadar dayanmissin, bebek cikinca niye bayiliyorsun be adamAdamı patates çuvalı gibi taşıyorlar bir de
Aaa canim buyuk cesaret. Gozetim altinda olmak icin zeynep kamile gitmistin dogurtuyorlarmis az kalsin. Simdi yatis yapmadin degil mi kendi dr hastanende? Sancilarin nasil?Kızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Aldım şimdi netten iki tane penye battaniye daha uygunmuş aslında müslinlere göre annemin aklına uydum annem bunlar iyi falan deyince hiç penye almadım bende bunlarda penye kadar kalın falan deyince çabuk manipüle oluyorumBebeğim penye de illaki lazım olur bence al kenarda dursun dandik bişi bile olsa lazım oluyo. Bebekler çok kusuyo ilk zamanlarda koltuğa bebeği direk koyamazsın kalın battaniye sersen olmaz pis olursa kocaman şeyi yıkayacan. Bebek arabasına koyarken yine aynı. Çok çabuk pis oluyorlar bide terletmiyor da.
Hisedersin Canim belki hickiriyordur fark etmiyorsundur bazen pozisyondan da arkalardaa hıçkırıyorlar o zaman hissetmek daha zor oluyor böyle kalp atışı gibi ritmik birşey ama hızlı hilzi değilCanım peki buzdolabında durma süresi var mi bozulma gibi bir sey oluyor mu?
Bende hastanede dogumdan sonra yapsam yapmasam konusunda kararsızım, ilk dogumdan annenin kucağına verdikleri fotograflarda rimeli olan anneler felan cok hosuma gitmiyor aslında bi yandan fotoğrafta güzel cikiym istiyorum
Yaaaa kızlar benim bebeğim hickirmiyor hiç , daha hiç öyle bir sey hissetmedim
Kasılmasalarca bugünden beri çok fazla. Dün o kadar iyiydim ki ne oluyor da bir anda başlıyor bilmiyorum. Böyle oldukça strese giriyorum. Doktora desem en son ilaç yok artık dedi. Napıcam bilmiyorum 1 hafta daha beklese diyorum amaSen nasıl oldun yaa iyi gibisin sanki
Aynen benim zaten kalın battaniyem kv falan getirecek oda doğumdan sonra gelirkundak zaten yeterli bende götürsem mi götürmesem mi kararsızım. Onu koyarsam kalın battaniye ye pek gerek kalmaz. Benimki owli içinde dışı gibi bendekinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?