2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sizi de ateş basıyor mu resmen yazlık giyiniyorum yine de çok sicakliyorum aşırı bunaldım sıcak bir yerde de yaşamıyorum sonlara doğru yaklaştık diye mi acaba
Burda hala yaz ben de yazlık giyiniyorum ve terliyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum klimasız duramıyorum

Ciger gelistiriciyi 32. Haftada yapmislardi ilk hamileligimde 38 de dogum yaptim. Ciger gelistirici biraz agir bir igne. Yaptirdigim zaman bebegim bi kac gun cok hareket etmemisti canim. Lekelenme onunla mi alakaliymis

İnanmıyorum canım ya ucuz atlatmışsınız çok geçmiş olsun

33.haftada değilsin 34.haftadasın 33+ larda sanırım günün

Adamı patates çuvalı gibi taşıyorlar bir de

Ayy çok güldüm ya Allâh affetsin karnım bile hop hop etti
Seni tebrik ederim nasıl öyle cesaretli davrandın
Ben olsam korkudan panikler altıma yapardım
Ben salak gibi özelde direk doktor doğum dedi girdim hiç sesimi çıkarmadım hala pişmanım bir de devlete gitseydim diye
Asistan masistan olunca demekki böyle deneme tahtası gibi önüne geleni erken doğuruyorlar
Çok geçmiş olsun
Evde iyi dınlen çok dikkat et

Ciger gelistiriciyi 32. Haftada yapmislardi ilk hamileligimde 38 de dogum yaptim. Ciger gelistirici biraz agir bir igne. Yaptirdigim zaman bebegim bi kac gun cok hareket etmemisti canim. Lekelenme onunla mi alakaliymis
Ben oldum adet sancısı gibi sancım oldu. O gece yatırdı sancılar da artınca nst de. Bir de şekerim çıkmıştı

Bilmiyorum ki canım çizgiler sık ve yüksekti valla yorumlanmasını doktor yaptı iki defa nst de aynı çıktı

Cok gecmis olsun canim. Insallah durud bebegin biraz daha seninle. Yatisi neden istemedin. Doktor kontrolunde olurdun en azindan
Sağol canım valla gece sancisinda gitsem direk doğuma alırlar gündüz okadar bile sancım olmuyor iyiyim diyerek kabul etmedim ilk hamilelikten biliyorum sancılar yalancı sancılar olacak bu kadar artık

Cok gecmis olsun canim. Insallah durud bebegin biraz daha seninle. Yatisi neden istemedin. Doktor kontrolunde olurdun en azindan
Sağol canım valla gece sancisinda gitsem direk doğuma alırlar gündüz okadar bile sancım olmuyor iyiyim diyerek kabul etmedim ilk hamilelikten biliyorum sancılar yalancı sancılar olacak bu kadar artık
Yaa geçmiş olsun inşallah bekler bebek. Şuna hala sancım var mı iyimisin? Niye yatışı kabul etmedin
Sağol canım inşallah bekler iyiyim şükür ara ara sancılar var ama iyiyim bakalım bekleyebildigi kadar beklesin yalancı sancılar olduğunu biliyorum gece daha çok sancım oluyor demek ki gitsem direk doğuma alırlar dua edelim birbirmize

A Allmala
Canım gözün aydın çok sevindim senin için inşallah bebislerini sağlıcakla hemen kucağına alır evine götürsün hersey gönlüne göre olur

Kizlar bu gün misafirim vardı sabahtan beri okuyamdim 23 te kalmistim 44 olmuş ben okudum bitmedi bı on sayfa atladım artikin he o on sayfada da inşallah birşey olmamiştir S Seray94 canım senin mesajı da bı arakdasta gördüm çok şükür doğru olanı yapmisin ben olsam hem. Yatmiştim onlardan önce sedyeye cama bu dogumuda noramlde olsa sezeryanda sağlıklı düşünmeye bakicam çünkü gerçekten bazen doktorlar kendileri için pratik olana kaçıyorlar heralde

Dogru diyorsun. Yatistan da korkar olduk ne yapacaklari belli degil

Adamı patates çuvalı gibi taşıyorlar bir de

Ay 5 dk tekrar tekrar izleyip guldum. Sonuna kadar dayanmissin, bebek cikinca niye bayiliyorsun be adam sheilata Dedim ya benim esim girecek sezeryana. Dr 34 den sonra alirim iceri dedi
Aaa canim buyuk cesaret. Gozetim altinda olmak icin zeynep kamile gitmistin dogurtuyorlarmis az kalsin. Simdi yatis yapmadin degil mi kendi dr hastanende? Sancilarin nasil?

Bu hikayeleri duydukca duzenli sanci olana kadar gitmeyecegim hastaneye diyorum ama sonra da ya ciddi bir sey ise ben onemsemezsem korkusu geliyor. Henuz cok sukur oyle muallakta kalacak bir sanci yasamadim.

Aldım şimdi netten iki tane penye battaniye daha uygunmuş aslında müslinlere göre annemin aklına uydum annem bunlar iyi falan deyince hiç penye almadım bende bunlarda penye kadar kalın falan deyince çabuk manipüle oluyorum

Eklentiler

• IMG_7282.webp
    125,5 KB · Görüntüleme: 54
Hisedersin Canim belki hickiriyordur fark etmiyorsundur bazen pozisyondan da arkalardaa hıçkırıyorlar o zaman hissetmek daha zor oluyor böyle kalp atışı gibi ritmik birşey ama hızlı hilzi değil

Sen nasıl oldun yaa iyi gibisin sanki
Kasılmasalarca bugünden beri çok fazla. Dün o kadar iyiydim ki ne oluyor da bir anda başlıyor bilmiyorum. Böyle oldukça strese giriyorum. Doktora desem en son ilaç yok artık dedi. Napıcam bilmiyorum 1 hafta daha beklese diyorum ama

kundak zaten yeterli bende götürsem mi götürmesem mi kararsızım. Onu koyarsam kalın battaniye ye pek gerek kalmaz. Benimki owli içinde dışı gibi bendekinin
Aynen benim zaten kalın battaniyem kv falan getirecek oda doğumdan sonra gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…