- 23 Ekim 2023
- 83
- 205
- 13
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #48.941
İnanmıyorum canım ya ucuz atlatmışsınız çok geçmiş olsun
Herşekilde işine yararlar merak etme diğer aldıklarında işe yarayacak zaten onlarda ihtiyaç inanAldım şimdi netten iki tane penye battaniye daha uygunmuş aslında müslinlere göre annemin aklına uydum annem bunlar iyi falan deyince hiç penye almadım bende bunlarda penye kadar kalın falan deyince çabuk manipüle oluyorum
Şaka gibi nasıl bu şekilde davranabiliyorlar ve erken doğuma zorluyorlar şikayette bulunmalısın kesinlikle. Sinir bozucuKızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Yazamadım çünkü başıma gelmeyen kalmadı valla iki gündür ben bende değilim
Sizi hem telaşa sokmak istemedim hemde başım yoğundu
Dün gece nerdeyse beni acil ameliyata alıyorlardı Zeynep kamilde
Karşı çıktım ilaç istedim hiç bana sancı kesici ilaç vermediler
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Bebek normal çıktı zorla ameliyat edeceklerdi beni
Bugünde kendi doktoruma geldim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
İki hafta daha tutarız inşallah dedi
Senin baktım da yarın 34 oluyon çok şükür. 35i görsen hayırlısıyla sendeKasılmasalarca bugünden beri çok fazla. Dün o kadar iyiydim ki ne oluyor da bir anda başlıyor bilmiyorum. Böyle oldukça strese giriyorum. Doktora desem en son ilaç yok artık dedi. Napıcam bilmiyorum 1 hafta daha beklese diyorum ama
Olsun yaa aldıkların sana zaten yeter şuanAynen benim zaten kalın battaniyem kv falan getirecek oda doğumdan sonra gelir
Benimki öyleBen şu an kontrol ediyorum kendiminkini bebeği karnım hemen göğsümun altındarahmim inmemiş bir de halam hep rahim inerse bebeği kucağına almış gibi hissedersin der
Cok gecmis olsun bacım yaa bebek beslenemiyor demelerinde ki sebep ne amaç ne yani bu kadsr acil olan onu anlamadım aslında devlet hastanesi kolay kolay sezeryana almaz acemi bir doktor muydu bir önceki mesajında çok memnundun çok güzel ilgileniyorlar diyordun ne oldu bir anda onu anlamadım?Kızları merhabaaasizi merakta bıraktım hakkınızı helal edin
Yazamadım çünkü başıma gelmeyen kalmadı valla iki gündür ben bende değilim
Sizi hem telaşa sokmak istemedim hemde başım yoğundu
Dün gece nerdeyse beni acil ameliyata alıyorlardı Zeynep kamilde
Karşı çıktım ilaç istedim hiç bana sancı kesici ilaç vermediler
Akşam yedi buçuğa kadar herşey normaldi ama yedi buçuktan sonra sancılar yüzünden bebek tehlikeye girdi beslenemiyor ölüm riski var diyerek beni sezeryane hazırlamak istediler
İlk başta açıklama yapmadan hazırlamaya kalktılar istemedim ilaç istedim doktorla kavga ettim sorumluluk alıyorum diye tutanak verdim ve kendi doktorumun verdiği ilacı nidicard ı içtim dil altı olarak
Bana bebek ölüm riskinde dediklerinde kabul ettim Doğum haneye gitmeyi ve nidicard içtiğimi söyledim
Doğum hanede baya baya azar işittim iki doktorla tartıştım çıkışımı istedim özel başka hastaneye gittim
Bebek normal çıktı zorla ameliyat edeceklerdi beni
Bugünde kendi doktoruma geldim
Endol progestan verdi ciğer geliştirici verdi ve oda Şuan Doğum başlangıcı görmedi
İki hafta daha tutarız inşallah dedi
Hafta takibi şöyle Zecmelcim doktor söykedi. Bugün 33+6 yım ya 34.haftanın içindesin dedi. Biraz yaş muhabbeti gibi bir durum bu. Yarın 34+0ım 35.haftayı sürüyor olucamSenin baktım da yarın 34 oluyon çok şükür. 35i görsen hayırlısıyla sende
Tamam bende 34.haftadayım diyorum şuan ama gelişimi için 34haftan yarın doluyo işteHafta takibi şöyle Zecmelcim doktor söykedi. Bugün 33+6 yım ya 34.haftanın içindesin dedi. Biraz yaş muhabbeti gibi bir durum bu. Yarın 34+0ım 35.haftayı sürüyor olucam
Aramızda 1 hafta varmışBenimki öyleama yavrum sağ olsun hep aşağıdaydı oturunca karnım bacaklarıma değiyor bi de büyüdü baya ama yinede gören 8 aylık demiyor karnıma. Hem korkuyorum hem heyecanlıyım hem endişeliyim. Biraz önce dedim ki şu 34'ten 35'e kadar olan 1 hafta geçmedi yani resmen iliklerimde hissettim. Yarın 34+0 nasipse bu gece bişey olmazsa.
Sen bensin savaşçımAyyyy ne kadar güzel dua ettim bana yaallah razı olsun içim ısındı resmen
Benim karın ineli çok oldu ya baya otururken yavrularım kucağımda oturuyorhatta önceden 3 parmak göğsümün altındaydı 1 haftadır 5 parmak civarı oldu.
Aynennn. İnşallah 35.haftayı da bitirebilirim seninle aynıydık. Dua beklerim sendenTamam bende 34.haftadayım diyorum şuan ama gelişimi için 34haftan yarın doluyo işte
1gün var aramızda. Ay hep dua ediyorum yaaAynennn. İnşallah 35.haftayı da bitirebilirim seninle aynıydık. Dua beklerim senden
Hiç anlamıyorum alışverişden hep sağdan soldan söylenenleri aldım artık eksik gedik olursa alırız saçma sapan alışverişler yaptım ev mesela yastık yorgan ve nevresim doldu kayınvalidem yüzünden aldığım yorganları beğenmedi gitti kendi de aldı yok şu özelliği var bu özelliği varHerşekilde işine yararlar merak etme diğer aldıklarında işe yarayacak zaten onlarda ihtiyaç inanben biraz satın aldım biraz kendim diktim ayrıca sonrasında bana birsürü battaniye geldi toplamda 15tane vardır heralde. Sonradan gelenleri yıkadım kaldırdım sağa sola giderken alt açma diye kullanırım arada gözden çıkartmam gerekn olursa kullanırım diye düşünüyorum.
Keşke elinde olmayan başka şeylere ağırlık verseymiş. Neyse olsun kullanmazsan millet dolaptan satıyo nolacak sende satarsın ihtiyacın olan başka bişi alırsınHiç anlamıyorum alışverişden hep sağdan soldan söylenenleri aldım artık eksik gedik olursa alırız saçma sapan alışverişler yaptım ev mesela yastık yorgan ve nevresim doldu kayınvalidem yüzünden aldığım yorganları beğenmedi gitti kendi de aldı yok şu özelliği var bu özelliği var
Yok canım kist varmış ondan olabilir belki dedi doktorum kesin olarak neyden olduğunu bilemedi bende 32+4 haftalık gebeyim ondan sordumCiger gelistiriciyi 32. Haftada yapmislardi ilk hamileligimde 38 de dogum yaptim. Ciger gelistirici biraz agir bir igne. Yaptirdigim zaman bebegim bi kac gun cok hareket etmemisti canim. Lekelenme onunla mi alakaliymis
Çektim rabbim şifa versinKızlar bugündeAselece için 99kere “ya mübdi” çekelim
Evet canım Ankara, benim bildiğim alıyorlar ama doktorlar bazen gıcıklık yapabiliyorNormal Doğum olsa napacak bubak içeri almışlar adamı benim doktor alınmıyor dedi bir de Türkiye mi burası
Bizim bi tanıdığımızda bebişe pişik kremi yerine vazelin sürüyordum. Çok faydasını görmüş ama içeriği nasıl hiç bakmadımBen de hiç almadım en güzeli en doğalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?