2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Herşekilde işine yararlar merak etme diğer aldıklarında işe yarayacak zaten onlarda ihtiyaç inan ben biraz satın aldım biraz kendim diktim ayrıca sonrasında bana birsürü battaniye geldi toplamda 15tane vardır heralde. Sonradan gelenleri yıkadım kaldırdım sağa sola giderken alt açma diye kullanırım arada gözden çıkartmam gerekn olursa kullanırım diye düşünüyorum.

Şaka gibi nasıl bu şekilde davranabiliyorlar ve erken doğuma zorluyorlar şikayette bulunmalısın kesinlikle. Sinir bozucu

Senin baktım da yarın 34 oluyon çok şükür. 35i görsen hayırlısıyla sende

Ben şu an kontrol ediyorum kendiminkini bebeği karnım hemen göğsümun altında rahmim inmemiş bir de halam hep rahim inerse bebeği kucağına almış gibi hissedersin der
Benimki öyle ama yavrum sağ olsun hep aşağıdaydı oturunca karnım bacaklarıma değiyor bi de büyüdü baya ama yinede gören 8 aylık demiyor karnıma. Hem korkuyorum hem heyecanlıyım hem endişeliyim. Biraz önce dedim ki şu 34'ten 35'e kadar olan 1 hafta geçmedi yani resmen iliklerimde hissettim. Yarın 34+0 nasipse bu gece bişey olmazsa.

Cok gecmis olsun bacım yaa bebek beslenemiyor demelerinde ki sebep ne amaç ne yani bu kadsr acil olan onu anlamadım aslında devlet hastanesi kolay kolay sezeryana almaz acemi bir doktor muydu bir önceki mesajında çok memnundun çok güzel ilgileniyorlar diyordun ne oldu bir anda onu anlamadım?

Senin baktım da yarın 34 oluyon çok şükür. 35i görsen hayırlısıyla sende
Hafta takibi şöyle Zecmelcim doktor söykedi. Bugün 33+6 yım ya 34.haftanın içindesin dedi. Biraz yaş muhabbeti gibi bir durum bu. Yarın 34+0ım 35.haftayı sürüyor olucam

Hafta takibi şöyle Zecmelcim doktor söykedi. Bugün 33+6 yım ya 34.haftanın içindesin dedi. Biraz yaş muhabbeti gibi bir durum bu. Yarın 34+0ım 35.haftayı sürüyor olucam
Tamam bende 34.haftadayım diyorum şuan ama gelişimi için 34haftan yarın doluyo işte

Aramızda 1 hafta varmış artık riskli durumlar bitiyor belki psikolojik rahatlayinca kasılma da olmaz

Sen bensin savaşçım

Hiç anlamıyorum alışverişden hep sağdan soldan söylenenleri aldım artık eksik gedik olursa alırız saçma sapan alışverişler yaptım ev mesela yastık yorgan ve nevresim doldu kayınvalidem yüzünden aldığım yorganları beğenmedi gitti kendi de aldı yok şu özelliği var bu özelliği var

Keşke elinde olmayan başka şeylere ağırlık verseymiş. Neyse olsun kullanmazsan millet dolaptan satıyo nolacak sende satarsın ihtiyacın olan başka bişi alırsın

Ciger gelistiriciyi 32. Haftada yapmislardi ilk hamileligimde 38 de dogum yaptim. Ciger gelistirici biraz agir bir igne. Yaptirdigim zaman bebegim bi kac gun cok hareket etmemisti canim. Lekelenme onunla mi alakaliymis
Yok canım kist varmış ondan olabilir belki dedi doktorum kesin olarak neyden olduğunu bilemedi bende 32+4 haftalık gebeyim ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…