- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.901
Normal artmışMerhabalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Bat 29 nisandı
30.04 te beta hcg 58
01.05 te beta hcg 92
03.05 de beta hcg 250 idi.
Sizce normal mi tekrar kan vermelimiyim?
Çok sevindim benim bebişte toparlar inşallahHayırlı olsun. Benim bebeğimin de 6+1’de kalp atışı 100 ve 90 çıktı 2 farklı doktorda. 1 haftam zehir oldu bana da yavaş atıyor diye. Meğer bebeğim çok küçük olduğu içinmiş. Bir hafta sonra gittiğimde 140 çıktıtoparlar kendini daha çok küçük endişelenmeyin
Bence 6 hafta erken bir bekleyiş doktoru anlamadım inan küçükmüş daha
EvetPrilam mı yazdı
Gittim bebişlerin kalbi atmaya başlamış canım ama akşam kanamam oldu baya doktora gittim keseler düzgundu hala beklemedeyımgittin mi canım randevuya ne dedı doktor
Ben devlete gittim karından baktı haftanıza bağlı 10. Hafta bugün benim normalde 7 haftada vermek gerekiyor rutin tahlilleri ama ben bir türlü sağlık ocağına gidememiştim bugün ben tüm tahlilleri burda vermek istiyorum dedim 6 tüp kan ve idrar tahlili aldılarDevlette muayne olanlar karından mı bakıyor doktor? Pazartesi devlet hastanesinden randevu almıştım kan tahlillerimi falan yaptırırm diye acaba ona gitsem mi? Ben araştırma hastanesinde tüp bebek doktoruna muayne oluyorum normalde. Nasıl yapsam bilemedim
Benım doktorum hep karından bakıyor canımDevlette muayne olanlar karından mı bakıyor doktor? Pazartesi devlet hastanesinden randevu almıştım kan tahlillerimi falan yaptırırm diye acaba ona gitsem mi? Ben araştırma hastanesinde tüp bebek doktoruna muayne oluyorum normalde. Nasıl yapsam bilemedim
Ağrın var miKızlar dün akşam pembe ama baya kanamam oldu pantolonum bile kan içinde kaldıhemen progestan 500 mg lık iğne yaptılar ama keseler bozılmamıştı duruyorlardı cok şükür. Sabah kalktıgımda kırmızıya dondu kanama biraz geldi hemen doktorumu aradım corasprın ve oksapar 6000 i kesti şimdilik sonra kahveye dondu kanamam butun gun kahve olarak geldi. Acaba keselere bişey olmuş mudur ya olsa zaten kanamam kesilmezdi heralde bilgisi olan var mı?
Ay çok teşekkür ederim yorumunuz için, o halde bende kan vermeye devam edeyim çok sağ olunNormal artmışkan vermek sana kalmış 5.5 de 500 10.5 1000 12.5 2000 şeklinde kese gözükür inşallah yani 1 haftaya ben 5000 leri görene kadar 2 günde 1 verdim sonra kadın doğumdan randevu aldım
Karnım hafif agrıyo ama kadıklarımda hiç bişey yokAğrın var mi
Kasıklarımda agrım yok sadece üst karnımda varAğrın var mi
Ağrı tehlikeli oluyor uzanın hiçbir şey için kalkmayın inşallah düzelirKasıklarımda agrım yok sadece üst karnımda var
Bu endişe bebeğini kaybetmiss herkeste fazlaca var benceMerhaba kızlar benimde bugun kontrolum vardi sata gore 5+2 yim. Kese 6.4mm crl 1.4mm çıktı umarim sorun yoktur bir kaybim var ne kadar endiselenmeyecegim desemde elde degil. Hepimiz saglikla kucağımıza alalim amin
Ay çok teşekkür ederim yorumunuz için, o halde bende kan vermeye devam edeyim çok sağ olun
Cok hafif bir ağrı doktoruma anlattım tehlike gormedi kanama kesildiği için bi de dün herşey yolundaydı keseler yerındeydı heralde bozulma olurdu bilmiyorumAğrı tehlikeli oluyor uzanın hiçbir şey için kalkmayın inşallah düzelir
Tüp bebekle gebeliğimde benim de çok kanamam olmuştu bebekten kat kat büyük kanama alanlarım vardı dinlen bol bol kan sulandırıcıyı bizde kesmiştik hemen Progestan hergün almıştım Allah’ın izniyle birşey olmazKızlar dün akşam pembe ama baya kanamam oldu pantolonum bile kan içinde kaldıhemen progestan 500 mg lık iğne yaptılar ama keseler bozılmamıştı duruyorlardı cok şükür. Sabah kalktıgımda kırmızıya dondu kanama biraz geldi hemen doktorumu aradım corasprın ve oksapar 6000 i kesti şimdilik sonra kahveye dondu kanamam butun gun kahve olarak geldi. Acaba keselere bişey olmuş mudur ya olsa zaten kanamam kesilmezdi heralde bilgisi olan var mı?
Sen hastaydın dimi iyileştin mi naptın?Ben devlete gittim karından baktı haftanıza bağlı 10. Hafta bugün benim normalde 7 haftada vermek gerekiyor rutin tahlilleri ama ben bir türlü sağlık ocağına gidememiştim bugün ben tüm tahlilleri burda vermek istiyorum dedim 6 tüp kan ve idrar tahlili aldılar
Allahin izniyle bir şey yoktur o zaman canimCok hafif bir ağrı doktoruma anlattım tehlike gormedi kanama kesildiği için bi de dün herşey yolundaydı keseler yerındeydı heralde bozulma olurdu bilmiyorumdaha oncede kaydım var 6 haftlık kalbı yavaş atmıştı, dün kalpleride guzel atıyordu boyutları iyi idi herşey yolundaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?