2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhabalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Bat 29 nisandı
30.04 te beta hcg 58
01.05 te beta hcg 92
03.05 de beta hcg 250 idi.
Sizce normal mi tekrar kan vermelimiyim?
Normal artmış kan vermek sana kalmış 5.5 de 500 10.5 1000 12.5 2000 şeklinde kese gözükür inşallah yani 1 haftaya ben 5000 leri görene kadar 2 günde 1 verdim sonra kadın doğumdan randevu aldım

Çok sevindim benim bebişte toparlar inşallah

Bence 6 hafta erken bir bekleyiş doktoru anlamadım inan küçükmüş daha

Karından değil ama vajinal muayne oldum. Bekleyeceğim artık. Biraz uyudum iyi geldi daha iyiyim çok şükür moralim de iyi

Devlette muayne olanlar karından mı bakıyor doktor? Pazartesi devlet hastanesinden randevu almıştım kan tahlillerimi falan yaptırırm diye acaba ona gitsem mi? Ben araştırma hastanesinde tüp bebek doktoruna muayne oluyorum normalde. Nasıl yapsam bilemedim

Kızlar dün akşam pembe ama baya kanamam oldu pantolonum bile kan içinde kaldı hemen progestan 500 mg lık iğne yaptılar ama keseler bozılmamıştı duruyorlardı cok şükür. Sabah kalktıgımda kırmızıya dondu kanama biraz geldi hemen doktorumu aradım corasprın ve oksapar 6000 i kesti şimdilik sonra kahveye dondu kanamam butun gun kahve olarak geldi. Acaba keselere bişey olmuş mudur ya olsa zaten kanamam kesilmezdi heralde bilgisi olan var mı?

Ben devlete gittim karından baktı haftanıza bağlı 10. Hafta bugün benim normalde 7 haftada vermek gerekiyor rutin tahlilleri ama ben bir türlü sağlık ocağına gidememiştim bugün ben tüm tahlilleri burda vermek istiyorum dedim 6 tüp kan ve idrar tahlili aldılar

Benım doktorum hep karından bakıyor canım

Ağrın var mi

Normal artmış kan vermek sana kalmış 5.5 de 500 10.5 1000 12.5 2000 şeklinde kese gözükür inşallah yani 1 haftaya ben 5000 leri görene kadar 2 günde 1 verdim sonra kadın doğumdan randevu aldım
Ay çok teşekkür ederim yorumunuz için, o halde bende kan vermeye devam edeyim çok sağ olun

Merhaba kızlar benimde bugun kontrolum vardi sata gore 5+2 yim. Kese 6.4mm crl 1.4mm çıktı umarim sorun yoktur bir kaybim var ne kadar endiselenmeyecegim desemde elde degil. Hepimiz saglikla kucağımıza alalim amin
Bu endişe bebeğini kaybetmiss herkeste fazlaca var bence inşallah bu sefer sağlıkla doğarlar

Ağrı tehlikeli oluyor uzanın hiçbir şey için kalkmayın inşallah düzelir
Cok hafif bir ağrı doktoruma anlattım tehlike gormedi kanama kesildiği için bi de dün herşey yolundaydı keseler yerındeydı heralde bozulma olurdu bilmiyorum daha oncede kaydım var 6 haftlık kalbı yavaş atmıştı, dün kalpleride guzel atıyordu boyutları iyi idi herşey yolundaydı

Tüp bebekle gebeliğimde benim de çok kanamam olmuştu bebekten kat kat büyük kanama alanlarım vardı dinlen bol bol kan sulandırıcıyı bizde kesmiştik hemen Progestan hergün almıştım Allah’ın izniyle birşey olmaz

Sen hastaydın dimi iyileştin mi naptın?

Allahin izniyle bir şey yoktur o zaman canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…