2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım doğurdun mu düşük mü oldu? Benımde tüp bebek cok kanamam oldu ama doktorum rahat davrandı

Canım doğurdun mu düşük mü oldu? Benımde tüp bebek cok kanamam oldu ama doktorum rahat davrandı
Evet canım 20aylık şimdi normal gebelik yaşıyorum kardeş geliyor kızıma tüpbebekte çok oluyor bu kan sulandırıcılar öncesinde falanda kullandığımız için kahverengiye dönüştüyse içini ferah tut bol bol yat hiç kalkma

Kızlar ben geldim doktordan mercimeği gördük 5+6 keseyi gördük ve kalp atışını çok belirgin olmasada duyduk çok şükür herşey yolunda 18 Mayısta tekrar gidicem
Ohhh maşallahhhh süper. Daim olsun inşallah. Sigarayla ilgili soru sorma fırsatınız oldu mu?

Soylemedi kac attığını ben kendim yavaş attığı izlenimine vardim doktor bisey demedi
Anladım canım ultrasonda da yazıyor bende 6+4 ken duyduk kalbini 120 idi atışı videoya da almıştım orda da 120 yazıyordu ama hiç kötü düşünme canım Allahım en hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

Ohhh maşallahhhh süper. Daim olsun inşallah. Sigarayla ilgili soru sorma fırsatınız oldu mu?
Evet Asla içme dedi bende bırakamadığımı 3 e düşürdüğümü söyledim bırakmaya çalış dedi bırakamazsanda ne kadar az içersen o kadar iyi dedi konuyu kapattım biraz kızdı tabii sonra konuşma şekli bile değişti ama yapabilcek bişey yok malesef

Sağlık olsun ben son sigaramı içtim. Daha da içmeyeceğim ve bıraktım inşallah

Ben sormasam eşim kesin soracak
Sinir oluyo sigara içmeme diyorum ki kolaysa sende bırak
Bu yönden şanslıyım ya eşim hiç karışmadı ben karışır diye bekledim ama kendiliğinden bırakmamı bekledi şimdi canım istese de içemiyorum bak bugün bi sabah yarım içtim az önce annem sordu içecek misin diye dedim getir deneyeyim canım istiyor ama kokusunda duramıyorum

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız? Ben bugün öğlene kadar iyiydim sonra yamuldum öğlen doktora gittik dışarı çıkmak yaramadı bana her kokuyu aldım aldıkça midem kalktı bi posta dışarıda eve gelincede bi posta daha kustum doktor herşeyin güzel gittiğini haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi gelişimin .. pıt pıt atan kalbini gördük ya gözle de görülüyordu maşallah kaç attığını sordum 130 dedi sizce erkek mi geliyor

Ben bıraktım diye yalan söyledim doktora

kızlar ben çok kötüyüm ya yerimden kalkamıyorum ya kusuyorum ya öğürüyorum ya uyuyorum prilam alıyorum o da kesmiyor. ne canım yemek istiyor ne su. hiçbir şey yapamıyorum yatıyorum öyle.

kızlar ben çok kötüyüm ya yerimden kalkamıyorum ya kusuyorum ya öğürüyorum ya uyuyorum prilam alıyorum o da kesmiyor. ne canım yemek istiyor ne su. hiçbir şey yapamıyorum yatıyorum öyle.
Serum taktırırsan bir bir buçuk gün toparlanırsın o arada belki prilam da etki eder çok kötüyken etki etmiyor bende de

Kanamanız az mıydı kıvamı nasıldı acaba. Ben bugün 9+5 im çok akışkan eşofmanımı da geçecek şekilde kanamam oldu hemen acile gittiö yani 2saat önce, vajinal ultrasonla baktılar kanama alanı görmediler. Bebek de kalp atışı da gelişimi de yerleşimi de çok iyiymiş 10+1 gördüler ama eve geldim gene aynı akışkan kanamam oldu çok endişeliyim . Siz nasılsınız geçti mi kanama bebiş iyi mi

Bende hersey gaz mı yapıyor anlamıyorum midem hazmetmiyor mu resmen midem o kadar sisti ki nefes alamıyorum esim bile senin karnının şişmesi gerekmiyor muydu cocuk midende buyuyor galiba dedi o derece yani midem ağrıyor bi de yaa kussam belki rahatlardim ama hiç kusmadim

Allah size bagislasin. Yatin dinlenin. Baya regl kanamasi gbiydi. 1 gun once kan sulandirci igne ve coraspini birakmistim o da arttiydi heralde. Hastaneye gittik progestan igne (hergun vuruluyorum ztn tup bebek oldugu icin) yapildi once ustune endol fitil durmayinca da prolutan depot ustjne hastanede yattim bi gun anca durdu ama hala kahverengi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…