2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah size de bağışlasın inşallah . Benim de adet gibi anlamadım gitti. Doktor kanamamı öğrenince (acilden girdim) tüp bebek mi diye sordu sanırım tüp bebeklerde bu durum normal olabilir. Kaç gündür kanamanız var sizin ? İnşallah çabuk geçer. Ben ped taktım o kadar akışkan bir kanama ki su gibi

Tup bebekte belki kan sulandirici kullaniliyor diye daha cok kanama oluyodur. Yada sonucta plesanta 12. Haftada gorevi alana kdr disaridan progestan almak zorundayiz belki bazi zamnlarda yetmiyodur bilmiyorum. Bunlardan biri yuzunden tahminimce. Bnm kanama durdu ama 1 haftadir kahverengi devam ediyo 6 gundur tam olarak yani.
Siz igne yaptirmadiniz mi? Suan kanio mu hala?

Kızlar merhaba az önce hapşurmamla sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandı ki çok korktum. Hafif kasık ağrım oluyordu ama bu çok başkaydı hiç böyle bir durum yaşadınız mı bi sıkıntı olur mu

Hapisrmak etkilemio diye okudum bi suru yerde

Nasılsınız kızlar?
Keyifsizim sürekli okuyorum ancak yazamıyorum. Bulantım mutsuzlaştırıyo beni. İnternette de bi araştırayım dedim 9. Haftada şiddetlenir yazıyo. 6. Haftamda başlamıştı henüz kusma yok ama aşırı iştahsızlık suyu bile zorla içme var. 9. Haftada şiddetlenicek mi acaba o haftalara gelen arkadaşlar ne durumdasınız?

Tarif ettiğiniz şey böyle şiddetli bi iğne batması gibiyse benimde her hapşurmamda oluyor belki farketmeden kendimizi kasıyoruzdur ben ona yoruyorum .

Bünyeden bünyeye farklılık var 9 ay bulantı yaşayan var hiç bulantısı olmayan var. Şuan benim ki 8+2 mide bulantısı yönünde çok kötüyüm

Hanımlar iyi akşamlar, son adet tarihine göre 6+5 gebeyim. Bugün ilk kez doktora gittik. Kese filan göründü ama bebek yok doktor geç döllenme de olabilir, boş gebelik de haftaya tekrar gel dedi. Anlayan var mıdır bi baksa ultrasona

Eklentiler

• IMG_20230505_214147.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20230505_210400.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 49
İlk gittiğim zaman benim de öyleydi 6 haftalıkken sadece kese vardı bebek yoktu şimdi 8+2deyiz bir kaç gün gittim bebişin kalp atışını bile duyduk merak etme sende

Aynı dert bende de var hep midem ağzımda göbek kocaman geziyorum yemek yemeğe o yüzden korkuyorum çünkü yemekten sonra en az yedi saat şiş oluyorum midem ağzımda kussam rahatlıcam modunda oluyorum.. soda dene bir çay kaşığı karbonat üç suyla onu dene.. bak mesela şimdi yaptım ben limsod, limonlu soda yani rahatlatıyor biraz

Bn yaşadım .. sadece hapşırmakla değil aniden yerimden kalktığımda falan yaşadım .. korktum ama kas acısı gibi diye dğşünüp endişemi attım üzerimden arada bir oluyor

ahh teyzesının ballı ballısı olacak inanıyorum inşallah .

Doktorlar emin olana kadar duş gebelik boş gebelik ihtimalini değerlendirir öyle yaklaşır hep hatta kalp atışını duyana kadar oh dedirtmez ama sen rahat ol gayet güzel büyüyorlar

Kuzu inan ki balon balığı gibiyim yaa bi de dışarı çıkmada sikntm var zaten ömrüm boyunca hep vardı smdi bi de her şey sisirince yemin ediyorum fenalık gecircem soda aldırdım onu iciyorum zaten benim her gun soda içmem gerekecek kızımda da her gün içmiştim bi günüm sodasiz geçmedi

Aynıyız tıpa tıp aynıyız ... Mutsuz keyifsiz hasta agresif öfff

Canim hemen strese girme belki geç dollendi alttan mi bakti mesela karından da görülmemiş olabilir evet seni anlıyorum bende mesela ilk gittiğimde bebek neden görünmedi diye stres oldum ama görünce rahatlıyorum o kadar stresi boşuna yaptım diyorsun haftaya her şey anlaşılır ve mutlu bi sekilde bize haber verirsin

O zaman sana kefir ve kuru kayısı gün kurusu tavsiye ediyorum kabızlık sorunuma onlar çare oldu bende öyleydim sabah aç karnına bi bardak suyla iki gün kurusu ye öğlende bi bardak kefirle iki üç tane kayısı ye ikinci gün yumuşuyor karın tuvalete çıkabiliyorsun o zaman

Aynıyız tıpa tıp aynıyız ... Mutsuz keyifsiz hasta agresif öfff
Bu kadar iştahsız ve yiyemeyişliğime rağmen pantooonlarım kapanmıyor dehşet bir şişlik var kilo olmadığına eminim çok saçma yani kilo olması tüp bebek olduğu için hem fitil hem iğne olarak progestan kullanıyorum onların verdiği bi şişlik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…