- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.941
Allah size de bağışlasın inşallah . Benim de adet gibi anlamadım gitti. Doktor kanamamı öğrenince (acilden girdim) tüp bebek mi diye sordu sanırım tüp bebeklerde bu durum normal olabilir. Kaç gündür kanamanız var sizin ? İnşallah çabuk geçer. Ben ped taktım o kadar akışkan bir kanama ki su gibiAllah size bagislasin. Yatin dinlenin. Baya regl kanamasi gbiydi. 1 gun once kan sulandirci igne ve coraspini birakmistim o da arttiydi heralde. Hastaneye gittik progestan igne (hergun vuruluyorum ztn tup bebek oldugu icin) yapildi once ustune endol fitil durmayinca da prolutan depot ustjne hastanede yattim bi gun anca durdu ama hala kahverengi geliyo.
Tup bebekte belki kan sulandirici kullaniliyor diye daha cok kanama oluyodur. Yada sonucta plesanta 12. Haftada gorevi alana kdr disaridan progestan almak zorundayiz belki bazi zamnlarda yetmiyodur bilmiyorum. Bunlardan biri yuzunden tahminimce. Bnm kanama durdu ama 1 haftadir kahverengi devam ediyo 6 gundur tam olarak yani.Allah size de bağışlasın inşallah . Benim de adet gibi anlamadım gitti. Doktor kanamamı öğrenince (acilden girdim) tüp bebek mi diye sordu sanırım tüp bebeklerde bu durum normal olabilir. Kaç gündür kanamanız var sizin ? İnşallah çabuk geçer. Ben ped taktım o kadar akışkan bir kanama ki su gibi
Hapisrmak etkilemio diye okudum bi suru yerdeKızlar merhaba az önce hapşurmamla sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandı ki çok korktum. Hafif kasık ağrım oluyordu ama bu çok başkaydı hiç böyle bir durum yaşadınız mı bi sıkıntı olur mu
Yani öyle ağrı saplanınca baya da şiddetliydi korktum açıkçası inşallah bişey olmamıştırHapisrmak etkilemio diye okudum bi suru yerde
Tarif ettiğiniz şey böyle şiddetli bi iğne batması gibiyse benimde her hapşurmamda oluyor belki farketmeden kendimizi kasıyoruzdur ben ona yoruyorum .Kızlar merhaba az önce hapşurmamla sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandı ki çok korktum. Hafif kasık ağrım oluyordu ama bu çok başkaydı hiç böyle bir durum yaşadınız mı bi sıkıntı olur mu
Bünyeden bünyeye farklılık var 9 ay bulantı yaşayan var hiç bulantısı olmayan var. Şuan benim ki 8+2 mide bulantısı yönünde çok kötüyümNasılsınız kızlar?
Keyifsizim sürekli okuyorum ancak yazamıyorum. Bulantım mutsuzlaştırıyo beni. İnternette de bi araştırayım dedim 9. Haftada şiddetlenir yazıyo. 6. Haftamda başlamıştı henüz kusma yok ama aşırı iştahsızlık suyu bile zorla içme var. 9. Haftada şiddetlenicek mi acabao haftalara gelen arkadaşlar ne durumdasınız?
Yemin ederim aynı bende burumdayımKızlar iyi akşamlar napıyosunuz? Ben dün bi hevesle yeşil fasülye yaptım. Şuan asla midem alacak durumda değil. Çubuk kraker muz çikolata idare ettimbi an canım bi şey çekio 10 dk sonra ıyy diyorum midem bulanıyo
İlk gittiğim zaman benim de öyleydi 6 haftalıkken sadece kese vardı bebek yoktu şimdi 8+2deyiz bir kaç gün gittim bebişin kalp atışını bile duyduk merak etme sendeHanımlar iyi akşamlar, son adet tarihine göre 6+5 gebeyim. Bugün ilk kez doktora gittik. Kese filan göründü ama bebek yokdoktor geç döllenme de olabilir, boş gebelik de haftaya tekrar gel dedi. Anlayan var mıdır bi baksa ultrasona
Aynı dert bende de var hep midem ağzımda göbek kocaman geziyorum yemek yemeğe o yüzden korkuyorum çünkü yemekten sonra en az yedi saat şiş oluyorum midem ağzımda kussam rahatlıcam modunda oluyorum.. soda dene bir çay kaşığı karbonat üç suyla onu dene.. bak mesela şimdi yaptım ben limsod, limonlu soda yani rahatlatıyor birazBende hersey gaz mı yapıyor anlamıyorum midem hazmetmiyor mu resmen midem o kadar sisti ki nefes alamıyorum esim bile senin karnının şişmesi gerekmiyor muydu cocuk midende buyuyor galiba dedi o derece yani midem ağrıyor bi de yaa kussam belki rahatlardim ama hiç kusmadim
Kızlar merhaba az önce hapşurmamla sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandı ki çok korktum. Hafif kasık ağrım oluyordu ama bu çok başkaydı hiç böyle bir durum yaşadınız mı bi sıkıntı olur mu
ahh teyzesının ballı ballısı olacak inanıyorum inşallah .Bunu bilmiyordum yerim tabikarnım açtı acaba ondan mı öyle oldu dedim belki de yeni atmaya başladı ondan yavaştı. Bir kaç gün sonra özele başka bir doktora giderim diye düşündüm. Çok şükür boş gebelik değil tutunmaya çalışıyor miniğim ben onu çok bekledim bırakmayacak inşallah beni
Doktorlar emin olana kadar duş gebelik boş gebelik ihtimalini değerlendirir öyle yaklaşır hep hatta kalp atışını duyana kadar oh dedirtmez ama sen rahat ol gayet güzel büyüyorlarHanımlar iyi akşamlar, son adet tarihine göre 6+5 gebeyim. Bugün ilk kez doktora gittik. Kese filan göründü ama bebek yokdoktor geç döllenme de olabilir, boş gebelik de haftaya tekrar gel dedi. Anlayan var mıdır bi baksa ultrasona
Kuzu inan ki balon balığı gibiyim yaa bi de dışarı çıkmada sikntm var zaten ömrüm boyunca hep vardı smdi bi de her şey sisirince yemin ediyorum fenalık gecircem soda aldırdım onu iciyorum zaten benim her gun soda içmem gerekecek kızımda da her gün içmiştim bi günüm sodasiz geçmediAynı dert bende de var hep midem ağzımda göbek kocaman geziyorum yemek yemeğe o yüzden korkuyorum çünkü yemekten sonra en az yedi saat şiş oluyorum midem ağzımda kussam rahatlıcam modunda oluyorum.. soda dene bir çay kaşığı karbonat üç suyla onu dene.. bak mesela şimdi yaptım ben limsod, limonlu soda yani rahatlatıyor biraz
Aynıyız tıpa tıp aynıyız ... Mutsuz keyifsiz hasta agresif öfffNasılsınız kızlar?
Keyifsizim sürekli okuyorum ancak yazamıyorum. Bulantım mutsuzlaştırıyo beni. İnternette de bi araştırayım dedim 9. Haftada şiddetlenir yazıyo. 6. Haftamda başlamıştı henüz kusma yok ama aşırı iştahsızlık suyu bile zorla içme var. 9. Haftada şiddetlenicek mi acabao haftalara gelen arkadaşlar ne durumdasınız?
Canim hemen strese girme belki geç dollendi alttan mi bakti mesela karından da görülmemiş olabilir evet seni anlıyorum bende mesela ilk gittiğimde bebek neden görünmedi diye stres oldum ama görünce rahatlıyorum o kadar stresi boşuna yaptım diyorsun haftaya her şey anlaşılır ve mutlu bi sekilde bize haber verirsinHanımlar iyi akşamlar, son adet tarihine göre 6+5 gebeyim. Bugün ilk kez doktora gittik. Kese filan göründü ama bebek yokdoktor geç döllenme de olabilir, boş gebelik de haftaya tekrar gel dedi. Anlayan var mıdır bi baksa ultrasona
O zaman sana kefir ve kuru kayısı gün kurusu tavsiye ediyorum kabızlık sorunuma onlar çare oldu bende öyleydim sabah aç karnına bi bardak suyla iki gün kurusu ye öğlende bi bardak kefirle iki üç tane kayısı ye ikinci gün yumuşuyor karın tuvalete çıkabiliyorsun o zamanKuzu inan ki balon balığı gibiyim yaa bi de dışarı çıkmada sikntm var zaten ömrüm boyunca hep vardı smdi bi de her şey sisirince yemin ediyorum fenalık gecircem soda aldırdım onu iciyorum zaten benim her gun soda içmem gerekecek kızımda da her gün içmiştim bi günüm sodasiz geçmedi
Bu kadar iştahsız ve yiyemeyişliğime rağmen pantooonlarım kapanmıyor dehşet bir şişlik var kilo olmadığına eminim çok saçma yani kilo olmasıAynıyız tıpa tıp aynıyız ... Mutsuz keyifsiz hasta agresif öfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?