2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sagol tatlim denicem insallah iyi gelir yoksa bu hamilelik cok zor geçecek gibi bi de iyice büyüdüklerinde nefes iyice alamam kizim hep yukardaydi kaburgalarımın hissediyordum son zamanda tepikledikce nefesim kesiliyordu onları düşündükçe bu da hep böyle sis geçerse vay halime

Allah yardım ediyor çabuk geçiyor onlar büyüdü bile bak ya bende tam iki aylığım karnım yusyuvarlak oldu normal mi acaba

Allah yardım ediyor çabuk geçiyor onlar büyüdü bile bak ya bende tam iki aylığım karnım yusyuvarlak oldu normal mi acaba
Yuvarlaksa kiz geliyor demek ki şaka bi yana kuzu bence hormonlar etkiliyor vücudu yavas çalışıyor bence bu organlar bi kalp hızlı atıyor diğerleri ne olduğunun farkında değiller

İlk gittiğim zaman benim de öyleydi 6 haftalıkken sadece kese vardı bebek yoktu şimdi 8+2deyiz bir kaç gün gittim bebişin kalp atışını bile duyduk merak etme sende
Doktorlar emin olana kadar duş gebelik boş gebelik ihtimalini değerlendirir öyle yaklaşır hep hatta kalp atışını duyana kadar oh dedirtmez ama sen rahat ol gayet güzel büyüyorlar
Ay Allah razı olsun sizden., içimi o kadar rahatlattınız ki. Ne bileyim 5. 6. haftalarda kalp atışı duyan çok olunca biz de duyarız umuduyla gitmiştim bebeği bile göremeyince korktum. Ama siz içimi rahatlattınız sağolun

Tüp yada normal farketmiyor bende çok şişim pantalonlarım kapanmıyor yuvarlak bi şekilde hamile göbeği olarak şiştim belimde kalınlaştı çok erken şaka gibi ama yaşadığım bu malesef kiloda almadım 800 Gr aldım sadece

Yuvarlaksa kiz geliyor demek ki şaka bi yana kuzu bence hormonlar etkiliyor vücudu yavas çalışıyor bence bu organlar bi kalp hızlı atıyor diğerleri ne olduğunun farkında değiller
Ah ağzını yerim senin kız dedin valla midemin az altından başlıyor yusyuvarlak şiş mide bağırsak kalp isyanda evet

Ah ağzını yerim senin kız dedin valla midemin az altından başlıyor yusyuvarlak şiş mide bağırsak kalp isyanda evet
Bi tane animasyon var bütün organlar isyanda fln o geldi aklıma suan adepte olmaya çalışıyorlar gariplerim artik alissinlar da bizde bi rahatlasak

Bi tane animasyon var bütün organlar isyanda fln o geldi aklıma suan adepte olmaya çalışıyorlar gariplerim artik alissinlar da bizde bi rahatlasak
Tam adapte olacklar oh diyeceğiz bu sefer son üç aylık dönemde birden şişecek karnımız organlara yer kalmayacak gene bi hallere gireceğiz ,

Tam adapte olacklar oh diyeceğiz bu sefer son üç aylık dönemde birden şişecek karnımız organlara yer kalmayacak gene bi hallere gireceğiz ,
Kuzu zaten hamileligin balayı 2.trimester o zmn mis mis yaza denk geliyor allahtan guzel gececek yaz ama 3.trimester nefes kesilmesi surekli idrara çıkma ayaklarda şişme tekmeler sayesinde uyumama dönemi başlayacak rabbim hepimize yaşatsın o dönemleri de sagsaglim kavuşalım bebislerimize hepimiz

Netten de baktım biraz rahatladım kaslardan kaynaklanıyormuş genelde çok sağolun kızlar ay bu 2. Gebeliğim ama yinede çok heyecanlıyım evham yapıyorım böyle şeylerde

Amiin amin amiin yalnız biz böyle konuşuyoruz ilk yaşayacak olanlar korkacak süreçten
Kızlar ikinci üç aylık dönem bayram dönemi bulantılar hafifletecek enerjimiz yükselecek atlayıp hoplama dönemi olacak ve ne güzel ki yaza denk geliyor hepsi mutlu olun

Bende bugün akşam 7gibi kanama başladı. Alttan muayenede bakınca herhangi bir kanama alanı görmedi, görmediği için başlatmamış olabilir akşam gittiğim kadın doğum doktoru. Kendi doktorumu aradım Progestan kullanıyordum ben günde iki kere . Onu 1 e düşürmüştük , tekrar 2 ye çıkardı.
Bir de corasprin kullanıyorum.
Ama anlamıyorum adet gibi kanıyorum ilk suluydu şimdiki koyu renkli bildiğin adet gibi
Bir de şimdi antibiyotik kullanıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum doktor onunla da ilgili değil dedi. ah ah İnşallah sağ Salim atlatır!

Yani cok hadsizce olucak ama coraspini kessen mi acaba ya? Doktor iğneyi kesmisti kanama olunca coraspini de kesti ben soleyene kdr icme dedi
Hala kaniyo mu suan? İgne yaptin ozmn bgn di mi

Ah keşke bende istemesem kokusu kötü gelse resmen içim istiyor

Bana da oldu bu bir kaç kez baya da korkuttu ama problem olmadı kasıyoruz ister istemez o yüzden oluyor. Yatakta dönerken de bir anda ağrı saplanıyordu. Hamileliğin başlangıcında böyleydi şimdi biraz biraz hafifledi diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…