- 30 Aralık 2019
- 1.321
- 2.127
- 133
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.961
Sagol tatlim denicem insallah iyi gelir yoksa bu hamilelik cok zor geçecek gibi bi de iyice büyüdüklerinde nefes iyice alamam kizim hep yukardaydi kaburgalarımın hissediyordum son zamanda tepikledikce nefesim kesiliyordu onları düşündükçe bu da hep böyle sis geçerse vay halimeO zaman sana kefir ve kuru kayısı gün kurusu tavsiye ediyorum kabızlık sorunuma onlar çare oldu bende öyleydim sabah aç karnına bi bardak suyla iki gün kurusu ye öğlende bi bardak kefirle iki üç tane kayısı ye ikinci gün yumuşuyor karın tuvalete çıkabiliyorsun o zaman
Allah yardım ediyor çabuk geçiyor onlar büyüdü bile bakSagol tatlim denicem insallah iyi gelir yoksa bu hamilelik cok zor geçecek gibi bi de iyice büyüdüklerinde nefes iyice alamam kizim hep yukardaydi kaburgalarımın hissediyordum son zamanda tepikledikce nefesim kesiliyordu onları düşündükçe bu da hep böyle sis geçerse vay halime
Yuvarlaksa kiz geliyor demek kiAllah yardım ediyor çabuk geçiyor onlar büyüdü bile bakya bende tam iki aylığım karnım yusyuvarlak oldu normal mi acaba
İlk gittiğim zaman benim de öyleydi 6 haftalıkken sadece kese vardı bebek yoktu şimdi 8+2deyiz bir kaç gün gittim bebişin kalp atışını bile duyduk merak etme sende
Doktorlar emin olana kadar duş gebelik boş gebelik ihtimalini değerlendirir öyle yaklaşır hep hatta kalp atışını duyana kadar oh dedirtmez ama sen rahat ol gayet güzel büyüyorlar
Ay Allah razı olsun sizden., içimi o kadar rahatlattınız ki. Ne bileyim 5. 6. haftalarda kalp atışı duyan çok olunca biz de duyarız umuduyla gitmiştim bebeği bile göremeyince korktum. Ama siz içimi rahatlattınız sağolunCanim hemen strese girme belki geç dollendi alttan mi bakti mesela karından da görülmemiş olabilir evet seni anlıyorum bende mesela ilk gittiğimde bebek neden görünmedi diye stres oldum ama görünce rahatlıyorum o kadar stresi boşuna yaptım diyorsun haftaya her şey anlaşılır ve mutlu bi sekilde bize haber verirsin
Tüp yada normal farketmiyor bende çok şişim pantalonlarım kapanmıyor yuvarlak bi şekilde hamile göbeği olarak şiştim belimde kalınlaştı çok erken şaka gibi ama yaşadığım bu malesef kiloda almadım 800 Gr aldım sadeceBu kadar iştahsız ve yiyemeyişliğime rağmen pantooonlarım kapanmıyor dehşet bir şişlik var kilo olmadığına eminim çok saçma yani kilo olmasıtüp bebek olduğu için hem fitil hem iğne olarak progestan kullanıyorum onların verdiği bi şişlik sanırım
Ah ağzını yerim senin kız dedinYuvarlaksa kiz geliyor demek kişaka bi yana kuzu bence hormonlar etkiliyor vücudu yavas çalışıyor bence bu organlar bi kalp hızlı atıyor diğerleri ne olduğunun farkında değiller
Ahahahaha seni çok iyi anlıyorumKesinlikle kafamı koyduğum her yerde uyuyabiliyorum. Resmen acıktığım için uyanıyorum acıkmasam uyanmayacağim
Bi tane animasyon var bütün organlar isyanda fln o geldi aklıma suan adepte olmaya çalışıyorlar gariplerim artik alissinlar da bizde bi rahatlasakAh ağzını yerim senin kız dedinvalla midemin az altından başlıyor yusyuvarlak şiş mide bağırsak kalp isyanda evet
Tam adapte olacklar oh diyeceğiz bu sefer son üç aylık dönemde birden şişecek karnımız organlara yer kalmayacak gene bi hallere gireceğiz ,Bi tane animasyon var bütün organlar isyanda fln o geldi aklıma suan adepte olmaya çalışıyorlar gariplerim artik alissinlar da bizde bi rahatlasak
Kuzu zaten hamileligin balayı 2.trimester o zmn mis mis yaza denk geliyor allahtan guzel gececek yaz ama 3.trimester nefes kesilmesi surekli idrara çıkma ayaklarda şişme tekmeler sayesinde uyumama dönemi başlayacak rabbim hepimize yaşatsın o dönemleri de sagsaglim kavuşalım bebislerimize hepimizTam adapte olacklar oh diyeceğiz bu sefer son üç aylık dönemde birden şişecek karnımız organlara yer kalmayacak gene bi hallere gireceğiz ,
Amiin amin amiinKuzu zaten hamileligin balayı 2.trimester o zmn mis mis yaza denk geliyor allahtan guzel gececek yaz ama 3.trimester nefes kesilmesi surekli idrara çıkma ayaklarda şişme tekmeler sayesinde uyumama dönemi başlayacak rabbim hepimize yaşatsın o dönemleri de sagsaglim kavuşalım bebislerimize hepimiz
Bende bugün akşam 7gibi kanama başladı. Alttan muayenede bakınca herhangi bir kanama alanı görmedi, görmediği için başlatmamış olabilir akşam gittiğim kadın doğum doktoru. Kendi doktorumu aradım Progestan kullanıyordum ben günde iki kere . Onu 1 e düşürmüştük , tekrar 2 ye çıkardı.Tup bebekte belki kan sulandirici kullaniliyor diye daha cok kanama oluyodur. Yada sonucta plesanta 12. Haftada gorevi alana kdr disaridan progestan almak zorundayiz belki bazi zamnlarda yetmiyodur bilmiyorum. Bunlardan biri yuzunden tahminimce. Bnm kanama durdu ama 1 haftadir kahverengi devam ediyo 6 gundur tam olarak yani.
Siz igne yaptirmadiniz mi? Suan kanio mu hala?
Yani cok hadsizce olucak ama coraspini kessen mi acaba ya? Doktor iğneyi kesmisti kanama olunca coraspini de kesti ben soleyene kdr icme dediBende bugün akşam 7gibi kanama başladı. Alttan muayenede bakınca herhangi bir kanama alanı görmedi, görmediği için başlatmamış olabilir akşam gittiğim kadın doğum doktoru. Kendi doktorumu aradım Progestan kullanıyordum ben günde iki kere . Onu 1 e düşürmüştük , tekrar 2 ye çıkardı.
Bir de corasprin kullanıyorum.
Ama anlamıyorum adet gibi kanıyorum ilk suluydu şimdiki koyu renkli bildiğin adet gibi
Bir de şimdi antibiyotik kullanıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum doktor onunla da ilgili değil dedi. ah ah İnşallah sağ Salim atlatır!
Ah keşke bende istemesem kokusu kötü gelse resmen içim istiyorBu yönden şanslıyım ya eşim hiç karışmadı ben karışır diye bekledim ama kendiliğinden bırakmamı bekledi şimdi canım istese de içemiyorum bak bugün bi sabah yarım içtim az önce annem sordu içecek misin diye dedim getir deneyeyim canım istiyor ama kokusunda duramıyorum
Bana da oldu bu bir kaç kez baya da korkuttu ama problem olmadıKızlar merhaba az önce hapşurmamla sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandı ki çok korktum. Hafif kasık ağrım oluyordu ama bu çok başkaydı hiç böyle bir durum yaşadınız mı bi sıkıntı olur mu
Nikotin sakizi alin 2mg likAh keşke bende istemesem kokusu kötü gelse resmen içim istiyor
Kaç haftalıksın şuanAh keşke bende istemesem kokusu kötü gelse resmen içim istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?