- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #4.981
Teşekkür ederim canım
O konuda birşey söylemedi bir sonraki kontrolde kıyas yapacak sanırımKanama alanı ne kadar acaba
Hapşıracağım zaman yatıyorsam dizlerimi karnıma çekiyorum. Ayaktaysam öne eğiliyorum. Karın kasları gerilmeye başlıyor onunla alakalı diye düşünüyorum. Bu şekilde hapşırınca sancı girmiyor bende. Yoksa her hapşırdığımda kasık sancısı yaşıyorum.Kızlar merhaba az önce hapşurmamla sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandı ki çok korktum. Hafif kasık ağrım oluyordu ama bu çok başkaydı hiç böyle bir durum yaşadınız mı bi sıkıntı olur mu
Burdaki konumuna göre kız hayatım ama her zaman dogru çıkmayabiliyor saglıkla büyüsün inşallah canım benim
Ağzın bal yesin emi ihtimali bile güzelBurdaki konumuna göre kız hayatım ama her zaman dogru çıkmayabiliyor saglıkla büyüsün inşallah canım benim
Doktor hiç rahimde kanama alanı görmedi hatta vajinaya soktuğu o uzun aleti çıkardı hiç bir renk leke yoktu. Sanırım o yüzden iğne falan vermedi bana. Perinatolog ile ilerliyorum. O da ek biley vermedi sadece Progestan arttırdı. Yani hiç kanama alanının gözükmemesi çok ilginç geldi bana. Evet kanıyorum koyu kırmızı renginde . Hamile olduğumu bilmesem adet oldum derim . Tam adet kanaması , kanamayı da aynı adet gibi hissediyorum ne zaman geldiğini falanYani cok hadsizce olucak ama coraspini kessen mi acaba ya? Doktor iğneyi kesmisti kanama olunca coraspini de kesti ben soleyene kdr icme dedi
Hala kaniyo mu suan? İgne yaptin ozmn bgn di mi
Sen ve yazan destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorumahh teyzesının ballı ballısı olacak inanıyorum inşallah .
Allah gönlüne göre saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah kuzum. İlk bebegin mi olacakAğzın bal yesin emi ihtimali bile güzelamiiin Allah razı olsun
Canım doktor kanama sebepleri ile bir yorum da bulundu mu?Kanamanız az mıydı kıvamı nasıldı acaba. Ben bugün 9+5 im çok akışkan eşofmanımı da geçecek şekilde kanamam oldu hemen acile gittiö yani 2saat önce, vajinal ultrasonla baktılar kanama alanı görmediler. Bebek de kalp atışı da gelişimi de yerleşimi de çok iyiymiş 10+1 gördüler ama eve geldim gene aynı akışkan kanamam oldu çok endişeliyim . Siz nasılsınız geçti mi kanama bebiş iyi mi
Ben yaşadım canım hapşurma esnasında imkanınız varsa diyor cenin pozisyonuna gelin. Muhtemelen sende benim gibi yanlış bir pozisyon daydın.Kızlar merhaba az önce hapşurmamla sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandı ki çok korktum. Hafif kasık ağrım oluyordu ama bu çok başkaydı hiç böyle bir durum yaşadınız mı bi sıkıntı olur mu
Rahimin alt kısmında yara oluyor bazen ve o kanama yapabiliyor öyle bir şey mi acabaDoktor hiç rahimde kanama alanı görmedi hatta vajinaya soktuğu o uzun aleti çıkardı hiç bir renk leke yoktu. Sanırım o yüzden iğne falan vermedi bana. Perinatolog ile ilerliyorum. O da ek biley vermedi sadece Progestan arttırdı. Yani hiç kanama alanının gözükmemesi çok ilginç geldi bana. Evet kanıyorum koyu kırmızı renginde . Hamile olduğumu bilmesem adet oldum derim . Tam adet kanaması , kanamayı da aynı adet gibi hissediyorum ne zaman geldiğini falan
Anladım canımO konuda birşey söylemedi bir sonraki kontrolde kıyas yapacak sanırım
Kese mi bu tatlım?Yaa rica etsem benim için de bir tahmin de bulunur musunkarından bakıldıEki Görüntüle 3243647
Evet bebeğin kesedeki konumundan bir tahmin yapıyolar sanırımKese mi bu tatlım?
Tabiki canım tahminim erkek saglıkla kucagına alırsın inşallah kuzumYaa rica etsem benim için de bir tahmin de bulunur musunkarından bakıldıEki Görüntüle 3243647
Amiin hepimize inşallahAllah gönlüne göre saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah kuzum. İlk bebegin mi olacak
Anladım kuzum o zaman inşallah kızın olur kuzum saglıklı dogar inşallah bebegin konumuna göre kız canım. Cinsiyeti ögrenince yanlış yada dogru haber et kuzumAmiin hepimize inşallah
Yok ikinci doğumum olacak bir oğlum var ama eşiminde iki oğlu var üç erkek var o yüzden birde kızı tadalım istiyoruz sağlıkla gelsin inşallah bakalım Allah neyi nasip ettirüyamda erkek diyordu doktor
Gerçekten öyle ortada bir kanama alanı yok. Ama ben regl gibi kanıyorumCanım doktor kanama sebepleri ile bir yorum da bulundu mu?
Kadın Doğum uzmanımı baktı?
Valla adet gibi olan kadınlarımız da varmış ama sebebini anlamayınca insan tedirginim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?