2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
melegim can sana özel çektim bak tam ortasından tahminde bulunur musun

Eklentiler

• IMG_20230506_001530.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 100
Hapşıracağım zaman yatıyorsam dizlerimi karnıma çekiyorum. Ayaktaysam öne eğiliyorum. Karın kasları gerilmeye başlıyor onunla alakalı diye düşünüyorum. Bu şekilde hapşırınca sancı girmiyor bende. Yoksa her hapşırdığımda kasık sancısı yaşıyorum.

Yani cok hadsizce olucak ama coraspini kessen mi acaba ya? Doktor iğneyi kesmisti kanama olunca coraspini de kesti ben soleyene kdr icme dedi
Hala kaniyo mu suan? İgne yaptin ozmn bgn di mi
Doktor hiç rahimde kanama alanı görmedi hatta vajinaya soktuğu o uzun aleti çıkardı hiç bir renk leke yoktu. Sanırım o yüzden iğne falan vermedi bana. Perinatolog ile ilerliyorum. O da ek biley vermedi sadece Progestan arttırdı. Yani hiç kanama alanının gözükmemesi çok ilginç geldi bana. Evet kanıyorum koyu kırmızı renginde . Hamile olduğumu bilmesem adet oldum derim . Tam adet kanaması , kanamayı da aynı adet gibi hissediyorum ne zaman geldiğini falan

Canım doktor kanama sebepleri ile bir yorum da bulundu mu?
Kadın Doğum uzmanımı baktı?
Valla adet gibi olan kadınlarımız da varmış ama sebebini anlamayınca insan tedirginim oluyor.

Ben yaşadım canım hapşurma esnasında imkanınız varsa diyor cenin pozisyonuna gelin. Muhtemelen sende benim gibi yanlış bir pozisyon daydın.

Rahimin alt kısmında yara oluyor bazen ve o kanama yapabiliyor öyle bir şey mi acaba

Allah gönlüne göre saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah kuzum. İlk bebegin mi olacak
Amiin hepimize inşallah
Yok ikinci doğumum olacak bir oğlum var ama eşiminde iki oğlu var üç erkek var o yüzden birde kızı tadalım istiyoruz sağlıkla gelsin inşallah bakalım Allah neyi nasip etti rüyamda erkek diyordu doktor

Anladım kuzum o zaman inşallah kızın olur kuzum saglıklı dogar inşallah bebegin konumuna göre kız canım. Cinsiyeti ögrenince yanlış yada dogru haber et kuzum

Canım doktor kanama sebepleri ile bir yorum da bulundu mu?
Kadın Doğum uzmanımı baktı?
Valla adet gibi olan kadınlarımız da varmış ama sebebini anlamayınca insan tedirginim oluyor.
Gerçekten öyle ortada bir kanama alanı yok. Ama ben regl gibi kanıyorum
Evet kadın doğum doktoru baktı canım , damar genişlemesi olabilir. Belki bir yara vardı o kanama yapmış olabilir , Corasprin kaynaklı olabilir , üstüne görme olabilir dedi, ama alanda hiç bir kanama görmedi hatta bebişin gelişimi de 3gün ilerde imiş .
Benim komşumda 2.gebeliğinden sonra düzensiz adet oluyormuş, ara ara adet olmuş, karnı şişmeye başlayınca doktora gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş.yaptı doğumunu bebiş 1 yaşında
İnşallah benim de bu tarz bişeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…