2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Rahimin alt kısmında yara oluyor bazen ve o kanama yapabiliyor öyle bir şey mi acaba
Aynen rahim de yara oluşmuş ise oda kanama yapmış olabilir ama şuan her yerin temiz dedi Acıbadem’de oldum muayeneyi ultrasonuna güvenmesem başka bi hastaneye de gidecektim

Aynen rahim de yara oluşmuş ise oda kanama yapmış olabilir ama şuan her yerin temiz dedi Acıbadem’de oldum muayeneyi ultrasonuna güvenmesem başka bi hastaneye de gidecektim
Çok şükür sorun yokmus o zaman canim

Evet evet canım bu tarz şeyler var doktoruna Güvenmelisin

Kızlar cinsiyet tahminleri alabilir miyiz 10 haftalık karından (plasentayı işaretledim)

Eklentiler

• EE68BD3D-76F9-493A-82E5-B72D2D44A88A.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 92
  • EFCD30C3-56B0-4577-943D-12BCE4E85AFD.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar cinsiyet tahminleri alabilir miyiz 10 haftalık karından (plasentayı işaretledim)
Kuzum normal atarmısın plasente yok artık anneden besleniyor bebek 10 haftalık olmuş bu haftalarda nub teorisine gmre baklıyor cinsiyete. Sana tahminde bulunacam ama varsa rica etsem bebegi ilk gördügün 6 haftalık felan ultrason atarmısın

Aa tabi 7 haftalık var ama plasentayı doktor gösterdi o yüzden işaretlemiştim hemen 7 haftalığı ekliyorum

Eklentiler

• 7E8316FA-3F0A-41AD-B37A-28322C49026C.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 79
Kuzum bu şekilde anlamıyorum ilk haftalar plesentaua göre yorumlayabilirim kuzum eger 6 7 haftalık ultrason resmi varsa onu atsın bakalım
Dur atayim canım 6 haftalık var

Eklentiler

• IMG_20230412_114751.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 89
B
9 haftalik daha kuzu belli olmaz hiç sen tabi erkek istiyorsan allah gönlüne göre versin ama
Ben rüyamda görmüştüm de doktor ben demeden erkeğe benziyor dedi şaşırdım bu haftada belli olmuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…