- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.001
Aynen rahim de yara oluşmuş ise oda kanama yapmış olabilir ama şuan her yerin temiz dedi Acıbadem’de oldum muayeneyi ultrasonuna güvenmesem başka bi hastaneye de gidecektimRahimin alt kısmında yara oluyor bazen ve o kanama yapabiliyor öyle bir şey mi acaba
Çok şükür sorun yokmus o zaman canimAynen rahim de yara oluşmuş ise oda kanama yapmış olabilir ama şuan her yerin temiz dedi Acıbadem’de oldum muayeneyi ultrasonuna güvenmesem başka bi hastaneye de gidecektim
Oy masallahhBiz bugün 9+4 günlük oldukdoktorum erkeğe benziyor dedi
Ne demek hepimiz aynı yollardayız. insan gerçekten destek gördü mü ferahlıyorSen ve yazan destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Allah razı olsun
maşallah maşallah sağlıkla gelsin minişBiz bugün 9+4 günlük oldukdoktorum erkeğe benziyor dedi
Amin hepimizinki.maşallah maşallah sağlıkla gelsin miniş
9 haftalik daha kuzu belli olmaz hiç sen tabi erkek istiyorsan allah gönlüne göre versin amaBiz bugün 9+4 günlük oldukdoktorum erkeğe benziyor dedi
Hayır malesef bebek görmek istiyorlarEvet bebeğin kesedeki konumundan bir tahmin yapıyolar sanırım
Evet evet canım bu tarz şeyler var doktoruna GüvenmelisinGerçekten öyle ortada bir kanama alanı yok. Ama ben regl gibi kanıyorum
Evet kadın doğum doktoru baktı canım , damar genişlemesi olabilir. Belki bir yara vardı o kanama yapmış olabilir , Corasprin kaynaklı olabilir , üstüne görme olabilir dedi, ama alanda hiç bir kanama görmedi hatta bebişin gelişimi de 3gün ilerde imiş .
Benim komşumda 2.gebeliğinden sonra düzensiz adet oluyormuş, ara ara adet olmuş, karnı şişmeye başlayınca doktora gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş.yaptı doğumunu bebiş 1 yaşında
İnşallah benim de bu tarz bişeydir
Kuzum bu şekilde anlamıyorum ilk haftalar plesentaua göre yorumlayabilirim kuzum eger 6 7 haftalık ultrason resmi varsa onu atsın bakalım
Ama bebek 9 haftaya göre güzel gelişmiş iri duruyor iri bebekler erken ultrasonda oluşmuş bebekler erkek oluyor kızlar daha minnak gözüküyor
Kuzum normal atarmısın plasente yok artık anneden besleniyor bebek 10 haftalık olmuş bu haftalarda nub teorisine gmre baklıyor cinsiyete. Sana tahminde bulunacam ama varsa rica etsem bebegi ilk gördügün 6 haftalık felan ultrason atarmısınKızlar cinsiyet tahminleri alabilir miyiz 10 haftalık karından (plasentayı işaretledim)
Aa tabi 7 haftalık var ama plasentayı doktor gösterdi o yüzden işaretlemiştim hemen 7 haftalığı ekliyorumKuzum normal atarmısın plasente yok artık anneden besleniyor bebek 10 haftalık olmuş bu haftalarda nub teorisine gmre baklıyor cinsiyete. Sana tahminde bulunacam ama varsa rica etsem bebegi ilk gördügün 6 haftalık felan ultrason atarmısın
Dur atayim canım 6 haftalık varKuzum bu şekilde anlamıyorum ilk haftalar plesentaua göre yorumlayabilirim kuzum eger 6 7 haftalık ultrason resmi varsa onu atsın bakalım
Ben rüyamda görmüştüm de doktor ben demeden erkeğe benziyor dedi şaşırdım9 haftalik daha kuzu belli olmaz hiç sen tabi erkek istiyorsan allah gönlüne göre versin ama
Erkek kuzum seninkiDur atayim canım 6 haftalık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?