- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.021
Sağlıkla hayırla gelsinler kız erkek başımızın tacı ikisi deErkek kuzum seninkitabiki bunlar tahmin canım allah bilir saglıklı olsunda
Kuzum neden degişik senin ultrason 10 haftalıgı atarmısın tekrar işaretlemeden. Eger doktor bu pkesentası dediyse işaretlegin yere göre kız oluyor ama bana erkek gibi geldiAa tabi 7 haftalık var ama plasentayı doktor gösterdi o yüzden işaretlemiştim hemen 7 haftalığı ekliyorum
12 haftalikken deseydi belki derdim çünkü kızımda 12 haftaliktim söylemişti harbiden öyle olduB
Ben rüyamda görmüştüm de doktor ben demeden erkeğe benziyor dedi şaşırdımbu haftada belli olmuyor ya
Allah allah sanırım 4 boyutlu 7. Haftadaki bana da değişik geldi herkesinkindenKuzum neden degişik senin ultrason 10 haftalıgı atarmısın tekrar işaretlemeden. Eger doktor bu pkesentası dediyse işaretlegin yere göre kız oluyor ama bana erkek gibi geldi
3 hafta sonra tekrar söylerim ama kalp atışından da yapisinda da erkek olduğunu düşünüyorum dedi12 haftalikken deseydi belki derdim çünkü kızımda 12 haftaliktim söylemişti harbiden öyle oldubende ruyamda kiz gördüm ama erkek hissediyorum nedense bu sefer
Sizin ulturasyon cihazı da benimkinin aynısı ama benim B ulturasyon resmi de böyle değilAllah allah sanırım 4 boyutlu 7. Haftadaki bana da değişik geldi herkesinkinden
kuzum tam emin olmamakla söylüyorum erkek gibiAllah allah sanırım 4 boyutlu 7. Haftadaki bana da değişik geldi herkesinkinden
Bakalim kuzu ne çıkacak sen bizden erken ogrencen3 hafta sonra tekrar söylerim ama kalp atışından da yapisinda da erkek olduğunu düşünüyorum dediben Instagramdan innova Hastanesi'nde bir kadın doğumcuyu takıp ediyorum 10. Haftada adam göstererek pat diye söylüyor inşallah hangisi hayırlısı ise olur ama rüyanda gördüğün çıkar gibime geldi
Plasentasına göre erkek canım saglıkla gelsin inşallah
Sagol kuzucum bende oyle düşünmüştüm kızımda tam tersiydi geçen bakmıştım bakalim ne olacak herkes erkek diyor ben esim de hayırlı evlat olsun da hep iki kizim olsun istedim ama olunca erkek dogdu icimePlasentasına göre erkek canım saglıkla gelsin inşallah
Bakalım canımBakalim kuzu ne çıkacak sen bizden erken ogrencenhayırlı sağlıklı olsunlar da
Çok güzel olmuş böyle. Benim iki kızım var ekimde düşük yaptım bir senedir buralardayım 3. İçin ugraşıyoruz klomen ile devam ediyoruz bu ay umutluyum inşallah bir tanede benim ogluşum olur banada dua edermisin hamilelerin duası kabul olur saglıkla kucagına alırsın inşallah kuzum bu ay olursa bende ocak annesi olacagımSagol kuzucum bende oyle düşünmüştüm kızımda tam tersiydi geçen bakmıştım bakalim ne olacak herkes erkek diyor ben esim de hayırlı evlat olsun da hep iki kizim olsun istedim ama olunca erkek dogdu icime
Bende el falıma baktirmistim ama uygulama makarasına 2 kiz görünüyorduBakalım canımben bir de Aralık ayında bu el cizgileri yorumlayan birini buldum gerçekten kadın işinde çok iyi kürtaj olduğumda doktor pelvis kemiğin aşırı dar sen normal doğum yapamazsin dedi. Kan uyuşmazlığımiz var eşimle dogumdan sonra iğne olman gerekiyor ve böbrek taşı sorunum oluyor. Elimi gönderdim kadına hiçbir şey bilmiyordu benimle ilgili kadın bana bilek çizgilerin içeri dönük sezeryan doğum üst el çizgilerin karışık doğumda kan sorunu dedi elinden böbrek sorunu görüyorum dedi nesil çizgime bakmıştı erkek kız kız dedi ve 26 sonu 27 başı hamilelik görüyorum dedi gerçekten temmuzda 27 olacağım çok şaşırmıştım. Burada bir bayanla da konuşunca tavsiye ettim onunda 3 oğlu varmış 4. Düşünüyormuş hiçbir şey demeden baktirmis ona da 3 oğlun var 1 tanesi sana 2 tanesi baba tarafına benziyor demiş 4. Gebelik yakında erkek görünüyor demiş o da çok şaşırmıştı
Tabi kuzucum rabbim gönlüne göre versin inşallah benim hayalim 2 kizdi ama sonra da bi erkek olsun demiştim hep ben 2 ile kalacağım o kesin ama insallah dilediğim bu hayal sende gerçek olur canim insallahÇok güzel olmuş böyle. Benim iki kızım var ekimde düşük yaptım bir senedir buralardayım 3. İçin ugraşıyoruz klomen ile devam ediyoruz bu ay umutluyum inşallah bir tanede benim ogluşum olur banada dua edermisin hamilelerin duası kabul olur saglıkla kucagına alırsın inşallah kuzum bu ay olursa bende ocak annesi olacagım
bende hep öyle düşünüyordum kuzum kesinşikle 3. Bir çocuk istemiyordum ama allaha büyük konuştum galiba şimdide çok istiyorum olmuyor. Ama inanıyorum olacak inşalalh çom teşekkür edeim güzel dileklerin içinTabi kuzucum rabbim gönlüne göre versin inşallah benim hayalim 2 kizdi ama sonra da bi erkek olsun demiştim hep ben 2 ile kalacağım o kesin ama insallah dilediğim bu hayal sende gerçek olur canim insallah
Ben de öyle fala falan çok karşıyım da bu konuyu İslami olarak da çok araştırdım ve eskiden bebeği down sendromlu olan annelerin elinde diğer annelerin elinde olmayan bir çizgi oluyormuş. Her şeyin başı sağlık kürtajdan sonra çocuğum olmayacak anne olamayacak gibi hissedince bu dediğim kişiyi buldum yorumlar mesajlar ve bana dediği her şeyin a dan z ye doğru olması beni çok etkiledi. Bu söylediğim kişiden önce ilmi kef diye bir sayfaya baktırmistim benim hayatımla hiçbir ilgisi yoktu söylediklerinin bu ilmi çok iyi bilmek gerekiyorBende el falıma baktirmistim ama uygulama makarasına 2 kiz görünüyorduişte eğlence amaçlı oluyor böyle şeyler yoksa fal denilen şey asla kabul edilebilecek bisi degil bana göre kuzum allah bilir saglikli olması en önemlisi sana şöyle bisi anlatayım ben kizimin cinsiyetini cok öğrenmek istedim hep kiz kiz dedim içimden o gun hem kizim olacağını hemde toksoplazma tehlikesi yasadim inan ki o kadar kızdım ki kendime agladim evet kizim olacak ama sağlık dedim ondan sonra evladın kizi erkeği olmaz saglikli olsun dedim yeterki
Oyle düşünme kuzum elbet rabbim kucağını yine doldurur hep olumlu enerji yolla olumsuz düşünme yani olabilir büyük konuşmalar maddiyattan dolayi kimi de 2 cocuk yordugu için mesela benim hayalim 3 çocuktu ama maddi yönden yetemeyeceğim için 2 de kalmak istiyorum yoksa ben cocuk cok severim 4 5 i bulurdum belkibende hep öyle düşünüyordum kuzum kesinşikle 3. Bir çocuk istemiyordum ama allaha büyük konuştum galiba şimdide çok istiyorum olmuyor. Ama inanıyorum olacak inşalalh çom teşekkür edeim güzel dileklerin için
Tabi canım inanıp inanmamak herkesin kendi bileceği şey rabbim istediğin herseyi nasip etsin insallah ama hayatını ona gore yön verme tamamen canim ben sadece bu konuda demek istemiştim sonucta kaderimizi kendimiz çizeriz guzel yollarda seni en mutlu edebilecek yolları cizersin umarimBen de öyle fala falan çok karşıyım da bu konuyu İslami olarak da çok araştırdım ve eskiden bebeği down sendromlu olan annelerin elinde diğer annelerin elinde olmayan bir çizgi oluyormuş. Her şeyin başı sağlık kürtajdan sonra çocuğum olmayacak anne olamayacak gibi hissedince bu dediğim kişiyi buldum yorumlar mesajlar ve bana dediği her şeyin a dan z ye doğru olması beni çok etkiledi. Bu söylediğim kişiden önce ilmi kef diye bir sayfaya baktırmistim benim hayatımla hiçbir ilgisi yoktu söylediklerinin bu ilmi çok iyi bilmek gerekiyor
Oyle düşünme kuzum elbet rabbim kucağını yine doldurur hep olumlu enerji yolla olumsuz düşünme yani olabilir büyük konuşmalar maddiyattan dolayi kimi de 2 cocuk yordugu için mesela benim hayalim 3 çocuktu ama maddi yönden yetemeyeceğim için 2 de kalmak istiyorum yoksa ben cocuk cok severim 4 5 i bulurdum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?