2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aa tabi 7 haftalık var ama plasentayı doktor gösterdi o yüzden işaretlemiştim hemen 7 haftalığı ekliyorum
Kuzum neden degişik senin ultrason 10 haftalıgı atarmısın tekrar işaretlemeden. Eger doktor bu pkesentası dediyse işaretlegin yere göre kız oluyor ama bana erkek gibi geldi

B
Ben rüyamda görmüştüm de doktor ben demeden erkeğe benziyor dedi şaşırdım bu haftada belli olmuyor ya
12 haftalikken deseydi belki derdim çünkü kızımda 12 haftaliktim söylemişti harbiden öyle oldu bende ruyamda kiz gördüm ama erkek hissediyorum nedense bu sefer

Kuzum neden degişik senin ultrason 10 haftalıgı atarmısın tekrar işaretlemeden. Eger doktor bu pkesentası dediyse işaretlegin yere göre kız oluyor ama bana erkek gibi geldi
Allah allah sanırım 4 boyutlu 7. Haftadaki bana da değişik geldi herkesinkinden

Eklentiler

• 8C521718-FAC9-4E70-B961-3DC2D59ACA00.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 49
  • 4DE1D0E8-9B6F-488A-B127-CAAE10F3557A.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 47
  • F2216B69-0E6B-4A52-96EA-4A6B8424BB1A.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 49
12 haftalikken deseydi belki derdim çünkü kızımda 12 haftaliktim söylemişti harbiden öyle oldu bende ruyamda kiz gördüm ama erkek hissediyorum nedense bu sefer
3 hafta sonra tekrar söylerim ama kalp atışından da yapisinda da erkek olduğunu düşünüyorum dedi ben Instagramdan innova Hastanesi'nde bir kadın doğumcuyu takıp ediyorum 10. Haftada adam göstererek pat diye söylüyor inşallah hangisi hayırlısı ise olur ama rüyanda gördüğün çıkar gibime geldi

Bakalim kuzu ne çıkacak sen bizden erken ogrencen hayırlı sağlıklı olsunlar da

Bakalim kuzu ne çıkacak sen bizden erken ogrencen hayırlı sağlıklı olsunlar da
Bakalım canım ben bir de Aralık ayında bu el cizgileri yorumlayan birini buldum gerçekten kadın işinde çok iyi kürtaj olduğumda doktor pelvis kemiğin aşırı dar sen normal doğum yapamazsin dedi. Kan uyuşmazlığımiz var eşimle dogumdan sonra iğne olman gerekiyor ve böbrek taşı sorunum oluyor. Elimi gönderdim kadına hiçbir şey bilmiyordu benimle ilgili kadın bana bilek çizgilerin içeri dönük sezeryan doğum üst el çizgilerin karışık doğumda kan sorunu dedi elinden böbrek sorunu görüyorum dedi nesil çizgime bakmıştı erkek kız kız dedi ve 26 sonu 27 başı hamilelik görüyorum dedi gerçekten temmuzda 27 olacağım çok şaşırmıştım. Burada bir bayanla da konuşunca tavsiye ettim onunda 3 oğlu varmış 4. Düşünüyormuş hiçbir şey demeden baktirmis ona da 3 oğlun var 1 tanesi sana 2 tanesi baba tarafına benziyor demiş 4. Gebelik yakında erkek görünüyor demiş o da çok şaşırmıştı

Sagol kuzucum bende oyle düşünmüştüm kızımda tam tersiydi geçen bakmıştım bakalim ne olacak herkes erkek diyor ben esim de hayırlı evlat olsun da hep iki kizim olsun istedim ama olunca erkek dogdu icime
Çok güzel olmuş böyle. Benim iki kızım var ekimde düşük yaptım bir senedir buralardayım 3. İçin ugraşıyoruz klomen ile devam ediyoruz bu ay umutluyum inşallah bir tanede benim ogluşum olur banada dua edermisin hamilelerin duası kabul olur saglıkla kucagına alırsın inşallah kuzum bu ay olursa bende ocak annesi olacagım

Bende el falıma baktirmistim ama uygulama makarasına 2 kiz görünüyordu işte eğlence amaçlı oluyor böyle şeyler yoksa fal denilen şey asla kabul edilebilecek bisi degil bana göre kuzum allah bilir saglikli olması en önemlisi sana şöyle bisi anlatayım ben kizimin cinsiyetini cok öğrenmek istedim hep kiz kiz dedim içimden o gun hem kizim olacağını hemde toksoplazma tehlikesi yasadim inan ki o kadar kızdım ki kendime agladim evet kizim olacak ama sağlık dedim ondan sonra evladın kizi erkeği olmaz saglikli olsun dedim yeterki

Tabi kuzucum rabbim gönlüne göre versin inşallah benim hayalim 2 kizdi ama sonra da bi erkek olsun demiştim hep ben 2 ile kalacağım o kesin ama insallah dilediğim bu hayal sende gerçek olur canim insallah

Tabi kuzucum rabbim gönlüne göre versin inşallah benim hayalim 2 kizdi ama sonra da bi erkek olsun demiştim hep ben 2 ile kalacağım o kesin ama insallah dilediğim bu hayal sende gerçek olur canim insallah
bende hep öyle düşünüyordum kuzum kesinşikle 3. Bir çocuk istemiyordum ama allaha büyük konuştum galiba şimdide çok istiyorum olmuyor. Ama inanıyorum olacak inşalalh çom teşekkür edeim güzel dileklerin için

Ben de öyle fala falan çok karşıyım da bu konuyu İslami olarak da çok araştırdım ve eskiden bebeği down sendromlu olan annelerin elinde diğer annelerin elinde olmayan bir çizgi oluyormuş. Her şeyin başı sağlık kürtajdan sonra çocuğum olmayacak anne olamayacak gibi hissedince bu dediğim kişiyi buldum yorumlar mesajlar ve bana dediği her şeyin a dan z ye doğru olması beni çok etkiledi. Bu söylediğim kişiden önce ilmi kef diye bir sayfaya baktırmistim benim hayatımla hiçbir ilgisi yoktu söylediklerinin bu ilmi çok iyi bilmek gerekiyor

Oyle düşünme kuzum elbet rabbim kucağını yine doldurur hep olumlu enerji yolla olumsuz düşünme yani olabilir büyük konuşmalar maddiyattan dolayi kimi de 2 cocuk yordugu için mesela benim hayalim 3 çocuktu ama maddi yönden yetemeyeceğim için 2 de kalmak istiyorum yoksa ben cocuk cok severim 4 5 i bulurdum belki

Tabi canım inanıp inanmamak herkesin kendi bileceği şey rabbim istediğin herseyi nasip etsin insallah ama hayatını ona gore yön verme tamamen canim ben sadece bu konuda demek istemiştim sonucta kaderimizi kendimiz çizeriz guzel yollarda seni en mutlu edebilecek yolları cizersin umarim

vallahi benimde hayalim dörttü ama bu devirde çocuk yetiştirmek onlara yetebilmek çok zor. Ama hayalim benimde 2 kız 1 oglan. Çünkü ben tek kızım. Kızımın bir kız kardeşi olsun çok istedim olduda. Sırada oglanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…