- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.041
İnşallah canım hepimizTabi canım inanıp inanmamak herkesin kendi bileceği şey rabbim istediğin herseyi nasip etsin insallah ama hayatını ona gore yön verme tamamen canim ben sadece bu konuda demek istemiştim sonucta kaderimizi kendimiz çizeriz guzel yollarda seni en mutlu edebilecek yolları cizersin umarim
Insallah kuzucum bende kizima kiz kardeş olsun çok istedim ama dediğim gibi sağlıklı olsun da erkek kardeşle de anlaşır insallah arkadaş olurlar benim de erkek kardeşim var çok anlaşamayız ondan kiz istedim ama nasip rabbim saglikli versin devallahi benimde hayalim dörttü ama bu devirde çocuk yetiştirmek onlara yetebilmek çok zor. Ama hayalim benimde 2 kız 1 oglan. Çünkü ben tek kızım. Kızımın bir kız kardeşi olsun çok istedim olduda. Sırada oglanda inşallah
O kadar çok zaman var ki öğrenmeyeAnladım kuzum o zaman inşallah kızın olur kuzum saglıklı dogar inşallah bebegin konumuna göre kız canım. Cinsiyeti ögrenince yanlış yada dogru haber et kuzum
Nerde bu kadınnnnBakalım canımben bir de Aralık ayında bu el cizgileri yorumlayan birini buldum gerçekten kadın işinde çok iyi kürtaj olduğumda doktor pelvis kemiğin aşırı dar sen normal doğum yapamazsin dedi. Kan uyuşmazlığımiz var eşimle dogumdan sonra iğne olman gerekiyor ve böbrek taşı sorunum oluyor. Elimi gönderdim kadına hiçbir şey bilmiyordu benimle ilgili kadın bana bilek çizgilerin içeri dönük sezeryan doğum üst el çizgilerin karışık doğumda kan sorunu dedi elinden böbrek sorunu görüyorum dedi nesil çizgime bakmıştı erkek kız kız dedi ve 26 sonu 27 başı hamilelik görüyorum dedi gerçekten temmuzda 27 olacağım çok şaşırmıştım. Burada bir bayanla da konuşunca tavsiye ettim onunda 3 oğlu varmış 4. Düşünüyormuş hiçbir şey demeden baktirmis ona da 3 oğlun var 1 tanesi sana 2 tanesi baba tarafına benziyor demiş 4. Gebelik yakında erkek görünüyor demiş o da çok şaşırmıştı
5+6 canımKaç haftalıksın şuan
Doktorum önermedi canım malesefNikotin sakizi alin 2mg lik
Tiksinme bende daha sonra başladı beşinci haftalarda bende yiyordum sigarayı iniallah seninde yedinci haftaya doğru giderken başlar5+6 canım
Instagramda yüksel kaya lisanslı ev hanımı ismi canımNerde bu kadınnnn
Bana da bakabilir misin rica etsem karından bakildiKuzum normal atarmısın plasente yok artık anneden besleniyor bebek 10 haftalık olmuş bu haftalarda nub teorisine gmre baklıyor cinsiyete. Sana tahminde bulunacam ama varsa rica etsem bebegi ilk gördügün 6 haftalık felan ultrason atarmısın
Erkek canım saglıkla büyüsün inşallahBana da bakabilir misin rica etsem karından bakildi
Merhaba bizede bakar mısınız karında 7haftalıkErkek canım saglıkla büyüsün inşallah
Evet sırt üstü uzanıyordumBen yaşadım canım hapşurma esnasında imkanınız varsa diyor cenin pozisyonuna gelin. Muhtemelen sende benim gibi yanlış bir pozisyon daydın.
Buldum yazdım da cevap vermedi henüz ne kadara bakıyor ne zaman baktırmıştın sen canımInstagramda yüksel kaya lisanslı ev hanımı ismi canım
Aralık'ta tek soru danışmanlığı almıştım 100 tlydi ama bir sürü şey soylediBuldum yazdım da cevap vermedi henüz ne kadara bakıyor ne zaman baktırmıştın sen canım
Ben ne soracağımı bilemem kiAralık'ta tek soru danışmanlığı almıştım 100 tlydi ama bir sürü şey soyledi
Canım sadece bu mu var tam ortada duruyor plesentasıMerhaba bizede bakar mısınız karında 7haftalık
Bir de bu var daha küçük tabi burdaCanım sadece bu mu var tam ortada duruyor plesentası
El yüz detaylı analizi de varBen ne soracağımı bilemem ki
MaşallahBiz bugün 9+4 günlük oldukdoktorum erkeğe benziyor dedi
Amin canım rabbim kucağımıza sağlıkla almayı sevdiklerimizle büyütmeyi nasip etsin hepimizeMaşallahAllahım bizlere de bu günleri göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?