- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.061
Seninkide erkek canım maşallahBir de bu var daha küçük tabi burda
Amin Rabbım size de hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsinErkek canım saglıkla büyüsün inşallah
Amin kuzum çok teşekkür ederimAmin Rabbım size de hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin
kuzum tam emin olmamakla söylüyorum erkek gibi
Allah allah valla ben de anlamadımSizin ulturasyon cihazı da benimkinin aynısı ama benim B ulturasyon resmi de böyle değil
Ay sağol canım çin takvimi de erkek diyorum bakalım artık hayırlısıkuzum tam emin olmamakla söylüyorum erkek gibi
Vajinal ise kız canımYa cok ozendim bizi de tahminler misin :) vajinal bakilmisti. 6+1
Ikiside mi? Ikiz çünkü :) sayende hepimiz eglendik valla sagolasin :) hep beraber kucagimiza alalim insallahVajinal ise kız canımSaglıkla gelsin inşallah
İkiz mi ona dikkat etmedim desemIkiside mi? Ikiz çünkü :) sayende hepimiz eglendik valla sagolasin :) hep beraber kucagimiza alalim insallah
Valla ikiside kız gibi canım durma pozisyonları aynı oldugu için ikiz olduguna dikkat etmedim ortadaki ve alttakine baktım aynı görünümce fark edemedim tabiki eglence olsun diye tahminde bulunuyoruz kuzum allah bilir yanlış çıkanda oluyor zatenYa cok ozendim bizi de tahminler misin :) vajinal bakilmisti. 6+1
Canım hava soğuk olucağı için zıbını felan uzun kolu al kalsın ve mevsimlik iki çeşit bataniye muhakkak olmalı kış ayı olucağı için kendine de lohusa takımı uzun kolu al zaten hastane çıkışını biraz kıyafetini alırsan büyüdükçe küçüleceği için çok fazla bir şey alma canımKızlar hiç alışverişe başladınız mı ben almayım diyorum biyandan ama aralığa kadar herşeye zam gelir eminim diye bişeler almaya başladım yavaştan. Ama kış bebeğine tam olarak ne alınır onu da bilmiyorum. Küvet, anne çantası, Philips’in başlangıç seti bi iki zıbın falan aldım. Beşik dolap mama sandalyesi falan böyle şeyler hazır sayılır onları önemsemiyorum şuanlık. Ama diğer konularda bilgim de yok.
Hiç birşey almadım daha... Erken diye düşünüyorum ben zam öylede geliyor böylede geliyor beş bin olan altı bin olacak ne yapalım yaniKızlar hiç alışverişe başladınız mı ben almayım diyorum biyandan ama aralığa kadar herşeye zam gelir eminim diye bişeler almaya başladım yavaştan. Ama kış bebeğine tam olarak ne alınır onu da bilmiyorum. Küvet, anne çantası, Philips’in başlangıç seti bi iki zıbın falan aldım. Beşik dolap mama sandalyesi falan böyle şeyler hazır sayılır onları önemsemiyorum şuanlık. Ama diğer konularda bilgim de yok.
Canım benim içinde bir tahminin var mı, karından bakıldıTabiki canım tahminim erkek saglıkla kucagına alırsın inşallah kuzum
Kızlar hiç alışverişe başladınız mı ben almayım diyorum biyandan ama aralığa kadar herşeye zam gelir eminim diye bişeler almaya başladım yavaştan. Ama kış bebeğine tam olarak ne alınır onu da bilmiyorum. Küvet, anne çantası, Philips’in başlangıç seti bi iki zıbın falan aldım. Beşik dolap mama sandalyesi falan böyle şeyler hazır sayılır onları önemsemiyorum şuanlık. Ama diğer konularda bilgim de yok.
Senin sçylediğine ek birşey daha söylemek istiyorum direk uzun kollu giydirmekde olmaz uzun kollu zıbının içine kısa kollu veya sıfır kollu da giydirilir atlet gibi düşününCanım hava soğuk olucağı için zıbını felan uzun kolu al kalsın ve mevsimlik iki çeşit bataniye muhakkak olmalı kış ayı olucağı için kendine de lohusa takımı uzun kolu al zaten hastane çıkışını biraz kıyafetini alırsan büyüdükçe küçüleceği için çok fazla bir şey alma canım
Benim 3. Gebeliğim o yüzden kırklığımız var bir kaç parçada ben işliyorum hastane çıkışı ve zıbını alsam yeter şuan erken daha cinsiyetini öğrenelim alırız inşallahKızlar hiç alışverişe başladınız mı ben almayım diyorum biyandan ama aralığa kadar herşeye zam gelir eminim diye bişeler almaya başladım yavaştan. Ama kış bebeğine tam olarak ne alınır onu da bilmiyorum. Küvet, anne çantası, Philips’in başlangıç seti bi iki zıbın falan aldım. Beşik dolap mama sandalyesi falan böyle şeyler hazır sayılır onları önemsemiyorum şuanlık. Ama diğer konularda bilgim de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?