2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya cok ozendim bizi de tahminler misin :) vajinal bakilmisti. 6+1

Eklentiler

• IMG_1510.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1511.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1512.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 29
Ya cok ozendim bizi de tahminler misin :) vajinal bakilmisti. 6+1
Valla ikiside kız gibi canım durma pozisyonları aynı oldugu için ikiz olduguna dikkat etmedim ortadaki ve alttakine baktım aynı görünümce fark edemedim tabiki eglence olsun diye tahminde bulunuyoruz kuzum allah bilir yanlış çıkanda oluyor zaten

Kızlar hiç alışverişe başladınız mı ben almayım diyorum biyandan ama aralığa kadar herşeye zam gelir eminim diye bişeler almaya başladım yavaştan. Ama kış bebeğine tam olarak ne alınır onu da bilmiyorum. Küvet, anne çantası, Philips’in başlangıç seti bi iki zıbın falan aldım. Beşik dolap mama sandalyesi falan böyle şeyler hazır sayılır onları önemsemiyorum şuanlık. Ama diğer konularda bilgim de yok.

Kız bi kaç günde buraya yeni bisürü birileri gelmiş hoşgeldiniz kızlar

Canım hava soğuk olucağı için zıbını felan uzun kolu al kalsın ve mevsimlik iki çeşit bataniye muhakkak olmalı kış ayı olucağı için kendine de lohusa takımı uzun kolu al zaten hastane çıkışını biraz kıyafetini alırsan büyüdükçe küçüleceği için çok fazla bir şey alma canım

Hiç birşey almadım daha... Erken diye düşünüyorum ben zam öylede geliyor böylede geliyor beş bin olan altı bin olacak ne yapalım yani kıyafet konusuna gelince çok fazla yeni doğan alma hemen büyüyorlar kıyafetler küçülüyor en fazla yedi sekiz çeşit alsan yeter günde iki takım değiştirdiğini düşün yine yeter hemen yıkanır kurutulur .. yelek iki tane örme yada polar gibi olanlar var ondan alsan üç tane penye alsan yeter bence kırkı çıktıktan sonra yeniden alışveriş yavaş yavaş bedenine göre gelişimine göre yapınca daha iyi oluyor

Senin sçylediğine ek birşey daha söylemek istiyorum direk uzun kollu giydirmekde olmaz uzun kollu zıbının içine kısa kollu veya sıfır kollu da giydirilir atlet gibi düşünün

Benim 3. Gebeliğim o yüzden kırklığımız var bir kaç parçada ben işliyorum hastane çıkışı ve zıbını alsam yeter şuan erken daha cinsiyetini öğrenelim alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…