- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.081
Uzun kollu krem rengi beyaz aldım civilde daha uygun galiba ebebekte indirim yok şuan sanırım biraz daha pahalı.Canım hava soğuk olucağı için zıbını felan uzun kolu al kalsın ve mevsimlik iki çeşit bataniye muhakkak olmalı kış ayı olucağı için kendine de lohusa takımı uzun kolu al zaten hastane çıkışını biraz kıyafetini alırsan büyüdükçe küçüleceği için çok fazla bir şey alma canım
mantıklı ya internetten bi kaç siteye baktım orda liste daha kısa yeni doğanlar çok çabuk kusuyo kakası falan bulaşıyor az gibi geldi bana ama bilemedim deSenin sçylediğine ek birşey daha söylemek istiyorum direk uzun kollu giydirmekde olmaz uzun kollu zıbının içine kısa kollu veya sıfır kollu da giydirilir atlet gibi düşünün
Ya cinsiyetini öğrensem hep bişiler alcam da benim doktorum 15.haftadan önce asla söylemiyo daha 6 7 hafta var o zamanaBenim 3. Gebeliğim o yüzden kırklığımız var bir kaç parçada ben işliyorum hastane çıkışı ve zıbını alsam yeter şuan erken daha cinsiyetini öğrenelim alırız inşallah
Söylediğim gibi günde iki takım değiştirmiş olsan bile yedi sekiz takım varsa elinde yeter .. takım desiğimde ne iç zıbın uzun kollu ve üstüne giydirilerek tulum veya çoraplı pijama takımı.. çorap dört tane olsa o bile yeter zaten kirlenmeye fırsatı olmuyor kusmadıkça veya kaka olmadıkçaUzun kollu krem rengi beyaz aldım civilde daha uygun galiba ebebekte indirim yok şuan sanırım biraz daha pahalı.
mantıklı ya internetten bi kaç siteye baktım orda liste daha kısa yeni doğanlar çok çabuk kusuyo kakası falan bulaşıyor az gibi geldi bana ama bilemedim de
Kız acelen ne daha çoook zamanın var almak için şimdiden almaya başlarsan çok gereksiz şey birikir doğumdan sonra pişman olursunYa cinsiyetini öğrensem hep bişiler alcam da benim doktorum 15.haftadan önce asla söylemiyo daha 6 7 hafta var o zamana
Pilli törpüler , ateş ölçerKızlar hiç alışverişe başladınız mı ben almayım diyorum biyandan ama aralığa kadar herşeye zam gelir eminim diye bişeler almaya başladım yavaştan. Ama kış bebeğine tam olarak ne alınır onu da bilmiyorum. Küvet, anne çantası, Philips’in başlangıç seti bi iki zıbın falan aldım. Beşik dolap mama sandalyesi falan böyle şeyler hazır sayılır onları önemsemiyorum şuanlık. Ama diğer konularda bilgim de yok.
Yaz sezonu geldiği için kış sezonu indirime giriyorKız acelen ne daha çoook zamanın var almak için şimdiden almaya başlarsan çok gereksiz şey birikir doğumdan sonra pişman olursunve şuan yazlıklar çıkıyor piyasaya bizim bebekler kış bebeği olacak
Ben niye görmüyorum onları habire bakıyorumYaz sezonu geldiği için kış sezonu indirime giriyorçoraplı pijamaların 2 tanesini 50 TL'ye almıştım e bebekten
Amazonda Koton çok ucuz oluyor takip edilince arkadaşımın kızına alt üst takım almıştım mağazada 320 tlydi amazonda 85 lira gibi bir şeye almistimUzun kollu krem rengi beyaz aldım civilde daha uygun galiba ebebekte indirim yok şuan sanırım biraz daha pahalı.
mantıklı ya internetten bi kaç siteye baktım orda liste daha kısa yeni doğanlar çok çabuk kusuyo kakası falan bulaşıyor az gibi geldi bana ama bilemedim de
Hepsiburada e bebek indirimi oluyorBen niye görmüyorum onları habire bakıyorummağazalarda mı var
Ben bunu 86 TL almışım şu an 199 tl olmuşBen niye görmüyorum onları habire bakıyorummağazalarda mı var
E bu erkek ya kızsa cinsiyetiBen bunu 86 TL almışım şu an 199 tl olmuş
He ben direk ebebek uygulamasına bakıyorum orayada bakayımHepsiburada e bebek indirimi oluyorTrendyolda pahalı oluyor
Mantıklı pilli törpüye bakarım ay çok iyi oldu hee ben trendyoldan bakacaktım ebebeğe diğerinden bakimPilli törpüler , ateş ölçer
ya şuan komple hastane çıkışı falan almayı düşünmüyorum ki ufak tefek şeyler bakıyorum bide aynen şuan kışlıklar indirimde. Bu konuda da geriyim hiç bebek indirimi nerde nasıl olur onu da bilmiyorum. Ben anca mutfak eşyası ev eşyası falan filanKız acelen ne daha çoook zamanın var almak için şimdiden almaya başlarsan çok gereksiz şey birikir doğumdan sonra pişman olursunve şuan yazlıklar çıkıyor piyasaya bizim bebekler kış bebeği olacak
E bu erkek ya kızsa cinsiyetiben almıyorum ama fvorilere ekliyorum
ya ben de mesaj atmakta kararsizim bu kadina. bilek cizgi ice donuk nasil oluyor foto atar misinBakalım canımben bir de Aralık ayında bu el cizgileri yorumlayan birini buldum gerçekten kadın işinde çok iyi kürtaj olduğumda doktor pelvis kemiğin aşırı dar sen normal doğum yapamazsin dedi. Kan uyuşmazlığımiz var eşimle dogumdan sonra iğne olman gerekiyor ve böbrek taşı sorunum oluyor. Elimi gönderdim kadına hiçbir şey bilmiyordu benimle ilgili kadın bana bilek çizgilerin içeri dönük sezeryan doğum üst el çizgilerin karışık doğumda kan sorunu dedi elinden böbrek sorunu görüyorum dedi nesil çizgime bakmıştı erkek kız kız dedi ve 26 sonu 27 başı hamilelik görüyorum dedi gerçekten temmuzda 27 olacağım çok şaşırmıştım. Burada bir bayanla da konuşunca tavsiye ettim onunda 3 oğlu varmış 4. Düşünüyormuş hiçbir şey demeden baktirmis ona da 3 oğlun var 1 tanesi sana 2 tanesi baba tarafına benziyor demiş 4. Gebelik yakında erkek görünüyor demiş o da çok şaşırmıştı
Ay yerimBen şu coraplara çok aşık olmuştum
Erkek teyzesinin minnoşu
Trendyolda almıştımAy yerim
Seninkide tam ortada pek anlaşılmıyor ama erkek gibi canımCanım benim içinde bir tahminin var mı, karından bakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?