2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uzun kollu krem rengi beyaz aldım civilde daha uygun galiba ebebekte indirim yok şuan sanırım biraz daha pahalı.
Senin sçylediğine ek birşey daha söylemek istiyorum direk uzun kollu giydirmekde olmaz uzun kollu zıbının içine kısa kollu veya sıfır kollu da giydirilir atlet gibi düşünün
mantıklı ya internetten bi kaç siteye baktım orda liste daha kısa yeni doğanlar çok çabuk kusuyo kakası falan bulaşıyor az gibi geldi bana ama bilemedim de

Benim 3. Gebeliğim o yüzden kırklığımız var bir kaç parçada ben işliyorum hastane çıkışı ve zıbını alsam yeter şuan erken daha cinsiyetini öğrenelim alırız inşallah
Ya cinsiyetini öğrensem hep bişiler alcam da benim doktorum 15.haftadan önce asla söylemiyo daha 6 7 hafta var o zamana

Söylediğim gibi günde iki takım değiştirmiş olsan bile yedi sekiz takım varsa elinde yeter .. takım desiğimde ne iç zıbın uzun kollu ve üstüne giydirilerek tulum veya çoraplı pijama takımı.. çorap dört tane olsa o bile yeter zaten kirlenmeye fırsatı olmuyor kusmadıkça veya kaka olmadıkça ağzım sulandı

Ya cinsiyetini öğrensem hep bişiler alcam da benim doktorum 15.haftadan önce asla söylemiyo daha 6 7 hafta var o zamana
Kız acelen ne daha çoook zamanın var almak için şimdiden almaya başlarsan çok gereksiz şey birikir doğumdan sonra pişman olursun ve şuan yazlıklar çıkıyor piyasaya bizim bebekler kış bebeği olacak

Pilli törpüler , ateş ölçer

Yaz sezonu geldiği için kış sezonu indirime giriyor çoraplı pijamaların 2 tanesini 50 TL'ye almıştım e bebekten

Amazonda Koton çok ucuz oluyor takip edilince arkadaşımın kızına alt üst takım almıştım mağazada 320 tlydi amazonda 85 lira gibi bir şeye almistim

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-06-16-34-14-522_com.pozitron.hepsiburada.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 54
Pilli törpüler , ateş ölçer
Mantıklı pilli törpüye bakarım ay çok iyi oldu hee ben trendyoldan bakacaktım ebebeğe diğerinden bakim
ya şuan komple hastane çıkışı falan almayı düşünmüyorum ki ufak tefek şeyler bakıyorum bide aynen şuan kışlıklar indirimde. Bu konuda da geriyim hiç bebek indirimi nerde nasıl olur onu da bilmiyorum. Ben anca mutfak eşyası ev eşyası falan filan

ya ben de mesaj atmakta kararsizim bu kadina. bilek cizgi ice donuk nasil oluyor foto atar misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…