- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.101
ya ben de mesaj atmakta kararsizim bu kadina. bilek cizgi ice donuk nasil oluyor foto atar misin
Ben tek soru danismalihi almıştım 2 dakikalık video yollamıştı el analizi vb daha uzun video olduğu için video telegramdan ancak gidiyor sanırım alacağınız danışmanlığa bağlıtesekkurrr yalniz bu kadin telegram diyor bu programi indirmek mi gerek
Ya bugün mini ayakkabılar gördük aşırı tatlıydı şuan o kadar tuhaf geliyo ki bize bu alışverişleri yapmak hem çok almak istiyoruz hem istemiyoruz çok karışıkTrendyolda almıştım
İçinizde kalmasın küçük küçük alın benceYa bugün mini ayakkabılar gördük aşırı tatlıydı şuan o kadar tuhaf geliyo ki bize bu alışverişleri yapmak hem çok almak istiyoruz hem istemiyoruz çok karışık
Şimdilik olduğu kadar işte çok açılmadan alıyoruzİçinizde kalmasın küçük küçük alın bence
Canım ya sorma kilomdan dolayı net fotoğraf alamadığını söyledi ama plesantayı gösterdi assagida çizdiğim alan ramzi teorisine göre kız çıkıyor sanırımSeninkide tam ortada pek anlaşılmıyor ama erkek gibi canım
Valla ikiside kız gibi canım durma pozisyonları aynı oldugu için ikiz olduguna dikkat etmedim ortadaki ve alttakine baktım aynı görünümce fark edemedim tabiki eglence olsun diye tahminde bulunuyoruz kuzum allah bilir yanlış çıkanda oluyor zaten
2 prensesten sonra 1de prens❤Erkek teyzesinin minnoşu
Plesenta o taraftaysa kızdır canımCanım ya sorma kilomdan dolayı net fotoğraf alamadığını söyledi ama plesantayı gösterdi assagida çizdiğim alan ramzi teorisine göre kız çıkıyor sanırım
Amin canım amin çok çok aminnn2 prensesten sonra 1de prens❤oluyormuş amin Allah'ım tüm isteyenlere banada nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin ❤ teyzemize çok teşekkür ederiz inşallah en kısa zamanda bizde teyze oluruz çok amin❤
Tam belli degil ama erkege benziyor canım
Olsun seninki net yeri belliKız hepinizin çocuğu net benim çocuğum bulanık
Sağda ya sorma 8.hafta da ille vajinal bakcam dedi. 6+5de memlekette doktora gittiydim karından kalp atışı duydum halbukiOlsun seninki net yeri bellivajinal mı bu canım
Bu görüntü vajinal ise bebegin kız canım plasentaya göreKız hepinizin çocuğu net benim çocuğum bulanık
Aa ay hadi inşallahBu görüntü vajinal ise bebegin kız canım plasentaya göre
Sorun olması için canım 1 2 hafta falan geriden geliyor bir de bebeğin duruşu da önemli ölçümde ama hafta 1 neden bilmiyorum kanama alanı mi varMerhaba. 7+2 olduk bugün doktor kontrolüm vardı. Orada dikkat etmemiştim doktora sormadım ama aklıma birşey takıldı. 5. Haftada embriyo gelişimi artı 2 önden gidiyordu yani sat 5+2 iken ultrasonda 5+4 çıkıyordu. 6. Hafta tam gününde görünüyordu. Bu hafta bir gün geride. Bugün 7+1 çıktı. Bu bir sorun göstergesi mi sizce yani gelişimi mi geriliyor? Doktor herşey yolunda görünüyor dedi ama bir önde bir geride olması endişelendirdi. Sizin düşünceniz nedir? Hep bir kaç gün geriden gelse geç döllenme deniyor da böyle olması bir sıkıntı değildir umarım. Bu arada her hafta kontrole çağırıyor sancılarım var ve eski kayıplarım var ondan mı bilemiyorum.
Icini sıkma canim ferah tut. Riskli bir durum olsa soylerdi doktor. 3-5 gun farklari hic bir doktor önemsemiyor.Merhaba. 7+2 olduk bugün doktor kontrolüm vardı. Orada dikkat etmemiştim doktora sormadım ama aklıma birşey takıldı. 5. Haftada embriyo gelişimi artı 2 önden gidiyordu yani sat 5+2 iken ultrasonda 5+4 çıkıyordu. 6. Hafta tam gününde görünüyordu. Bu hafta bir gün geride. Bugün 7+1 çıktı. Bu bir sorun göstergesi mi sizce yani gelişimi mi geriliyor? Doktor herşey yolunda görünüyor dedi ama bir önde bir geride olması endişelendirdi. Sizin düşünceniz nedir? Hep bir kaç gün geriden gelse geç döllenme deniyor da böyle olması bir sıkıntı değildir umarım. Bu arada her hafta kontrole çağırıyor sancılarım var ve eski kayıplarım var ondan mı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?