- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.301
Yogurt sut en alerjen seyler. Eger alerjin varsa da kabiz olma ihtimalin cok artiyorSağlıklı beslenmek mi vücuda zararlı geldi anlamıyorum artık algımı yitirdim ya ne olabilir bilmiyorum, hayatımda değişen peynir yoğurt süt ürünleri aşırı arttı
İzlemde kan vermedim ama en son 17 ekimde bakılmış alt ast normal o değerler de bir şey çıkmamışDaha önce sağlık ocağında izlem yaptırdın mi hic
Z Zeyzey2134 diBnm hatirladigim L Lmntbrdgi veya @KelebeksiRY birisinin tanidigi kolestas olmustu ciddi bir durum die yazmisti kimdiyse. Googlelayincada erken dogum filan diyo. Hastaneye don bence
Süt ve kefiri laktoksuz tüketiyorum peynir ve yoğurtta bulabilir miyim bir bakayım yarınİste tahminimce laktoz intolesansin var. Diyetisyeninle bi konus laktozsuz tuketmeyi dene. Bakalim degisecek mi. Birde sabah kalkinca 1kasik zeytinyag ac karnina ic uzerina 500 ml su ic yarim saat kahvalti yapma.
Ay ben bunu biliyordum , ama hiç söylemek aklıma gelmedi doktorum ilk zamanda hamam yasak diyince he dedim tamam sıcak duj da yasak :))Ay kızlar gruba girince tekrar kahkaha ata ata güldüm valla gözümden yaş geldiher şeyi bilen bizim sıcak duşu atlama şokumuz ibretlik yemin ederim
Yok ya orda alttan bakarlar diye korkulu rüyamKorkma canim bende de yoktu döküntü, benim kadin doğum doktorumda cildiyeye git bi görsün kolestaz olabilir demisti. Rutin olarak bunu yapiyolar zaten kana bakiyolar ve dermatolog görüyor. Hacettepeye mi gittib
Elinde verinin olması çok iyi ona göre kiyaslarsin inşallah değildir yaİzlemde kan vermedim ama en son 17 ekimde bakılmış alt ast normal o değerler de bir şey çıkmamış
Sonuçlarım çıksın öyle dönerim ya belki de bir şey yokturBnm hatirladigim L Lmntbrdgi veya @KelebeksiRY birisinin tanidigi kolestas olmustu ciddi bir durum die yazmisti kimdiyse. Googlelayincada erken dogum filan diyo. Hastaneye don bence
Dogru diyosun. Hadi hayir haberler gelsin insallahSonuçlarım çıksın öyle dönerim ya belki de bir şey yokturvarsa da zaten üniversiteye giderim şehir hastanesinde rezil ederler
Diyetisyenm bana activia yoğurt yememi söylüyor sürekli onu da deneyebilirsin probiyotikliSüt ve kefiri laktoksuz tüketiyorum peynir ve yoğurtta bulabilir miyim bir bakayım yarın
Pazartesi gidicem canım doktora bakalım ne dicekBen Ferro sanol kullanırken banada yapiyordu ferrum fort kullaniyorum suan onda sıkıntı yasamadim ama sana ne iyi gelir onu bilmiyorum canım
Evet evet ama inşallah yoktur tabi sırf içim rahat etsin diye gittim ama doktor çok strese soktuKotu dusunme canim insallah sikinti yoktur. Bi de kolestaza ilaclarla cozum bulunuyor diye biliyorum. Insallah sikini yasamazsin
8 aylık dusinme sonrası hangi ismi bulmuşTeşekkür ederim verilmiş sadakamız varmış gerçekten. Sadakaya update getirdim yakın zamanda güncelleme yapacağım
çocuk yardımı kadar komiktir o da kesin
Şaşırtmadı beni bu rakam xd
günün en iyi haberi bebişin gelişimi bir de 8 ay sonra kocamın ben Doğa ismine karar vermişken ilk defa isim önerisiyle gelmesi oldu shsjskdk
Elinde verinin olması çok iyi ona göre kiyaslarsin inşallah değildir ya
İnşallah bakalım bekliyorumDogru diyosun. Hadi hayir haberler gelsin insallah
Sabaha yazarsin cikmadi bisey diyeYok ya orda alttan bakarlar diye korkulu rüyamşehir hastanesine gittim
Valla ya doktorlardan daha çok hastaneye gidiyorum resmenSabaha yazarsin cikmadi bisey diyebosa panik ettirdiler seni yine gece gece
Migros’ta laktozsuz peynir var ama yoğurt hatırlamıyorumSüt ve kefiri laktoksuz tüketiyorum peynir ve yoğurtta bulabilir miyim bir bakayım yarın
Düşününce sanırım var çok tüketiyorum çünkü önceden süt kefir hiç içmezdim. Peynir ve yoğurt benim için olmasa da olurdu. Birden aşırı derecede tüketmeye başladım, tabi kan ilacının da etkisi vardır muhtemelen, bir de hormonlar alt üst oldum iyice. Sağlıksız besleniyorken bile kabızdım ama 2-3 günde bir tuvalete çıkardım hiç böyle olmadımYogurt sut en alerjen seyler. Eger alerjin varsa da kabiz olma ihtimalin cok artiyor
İlke ya da Ülkü koyalım dedi. Ülkü bana çok ccc vari geldi djdkfk Ama İlke’yi duyunca kanım kaynadı8 aylık dusinme sonrası hangi ismi bulmuş
800 gr almışım valla inş 200 300 bıle ona yarasa razıyım. Süt peynir yumurta . Et tüketemıyorum ben bulantım oluyor oyuzden haşlayıp suyunu içiyorum. Cevız badem muz kuruyemiş. Proteınlı yoğurtlar Multı vıtamınlı ıcecekler. 10 gündür böyle. Perşembeye sonucu ogrenıcez kaç kılo olmuş boyu posu ılerlemısmıProtein sana kilo aldırmaz bebeğe yaramıştır
Kaşar, kabak çekirdeği, ıspanak, kefir tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?