- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.321
Sordum canım içinde şeker var diye vermedi. Yoğurdun içine kendin meyve ekleyebilirsin dedi kuru kayısı falanDiyetisyenm bana activia yoğurt yememi söylüyor sürekli onu da deneyebilirsin probiyotikli
Yoğurtta var ama tadı çok tuhafMigros’ta laktozsuz peynir var ama yoğurt hatırlamıyorum
Bende zaten evden cikmadigim ve hareket etmedigim icin serklajdan beri mumkun oldugunca az dus aliyorum. Allahtan sacim cabuk yaglanmaz ve sicaklar gecti terlemiyorum. Ilk serklaj sonrasi ben de hasta mendilleriyle silmistim kendimi, hava da sicakti daha.Bızım eskı ıkız gebelık grubunda 1 ay dus almayan vardı, vucudunu sılıyordu, rahım agzı cok kısaydı onun
Kacirdim ya, buluruz gene napalim. Bizden kacmazS saskito @Kaskade
Bez alacaksanız kızlar sarı molfix a101 fiyatına geliyor.
Sepete n11 e bebekten sarı molfix 4 numara atın.
304 tl
300 e 60 kuponu yükleyin şimdi yayınlandı.
245 e düşüyor. Satın alın.
Yüzde 10 da uç uç puan yükleyecek 15 gün sonra yani 25 tl
Ürün 220 ye geliyo a101 den de 219 a almıştım kaç ay önce.
Ben de kendime alisveris yapiyorum bu ara valla. Ama hala sac duzlestirici indirimi bekliyorumalt tarafı 560₺ lik nemlendirici serum vs aldım ve de alışveriş yasağı geldi kocambey tarafından Kasım girdiğinden beri çok harcama yaptığım için
Sade olanını kullanıyorum ben onda da mi şeker varmışSordum canım içinde şeker var diye vermedi. Yoğurdun içine kendin meyve ekleyebilirsin dedi kuru kayısı falan
Bilmiyorum canım sadeden bahsetti muhtemelen içeriğine bak istersen biSade olanını kullanıyorum ben onda da mi şeker varmış
Gaz ve kabızlıktan bır çok kez acıle gıttım bu süreçte. Bana dedıklerı 3 gün çıkamadın 4 gün gel acıle lavman yapalım hem sen hem bebek ıcın ıyı degıl. O kadar beklemek danada onada sıkıntı vermez mı ? Bı görünsen 3 günü gectıysePazartesi gidicem canım doktora bakalım ne dicek
Aynen bir bakaymBilmiyorum canım sadeden bahsetti muhtemelen içeriğine bak istersen bi
Ben de ondan korkuyorum internete yazıyorum bebeğe zararı var mı diye olumsuz bir şey göremedim yarın mı gitsem o zamanGaz ve kabızlıktan bır çok kez acıle gıttım bu süreçte. Bana dedıklerı 3 gün çıkamadın 4 gün gel acıle lavman yapalım hem sen hem bebek ıcın ıyı degıl. O kadar beklemek danada onada sıkıntı vermez mı ? Bı görünsen 3 günü gectıyse
Nerde indirim ben de link istiyorumYa bugun owli indirime girince arkadasim hediye sozu verdigi uyku tulumlarini aldi :) tabi ona da n11 i ogretip 200 tl kupon kullandirdim
Ve artik resmen bebeklerin 3 aylik hic bir ihtiyaci kalmadi
Bir tek kendime sut sagma almadim. 11.11 i de bekleyip alirim artik indigi kadar :)
Gerisi indirimde gordukce alirim dedigim seyler :)
Ne alicaksinYa bugun owli indirime girince arkadasim hediye sozu verdigi uyku tulumlarini aldi :) tabi ona da n11 i ogretip 200 tl kupon kullandirdim
Ve artik resmen bebeklerin 3 aylik hic bir ihtiyaci kalmadi
Bir tek kendime sut sagma almadim. 11.11 i de bekleyip alirim artik indigi kadar :)
Gerisi indirimde gordukce alirim dedigim seyler :)
Bu kepekten bulabılırsen üç kaşık sade nescafe aç karnına bir dene içebilirsen . 15 20 dk tuvalete çıkarıyordu benı ama burda yok. Çocuk yer daraldığı ıcın rahatsız oluyor karın gergın olunca dıye soyledı ekstra bır rahatsızlıktan bahsetmedıler. Benim hıc hareket etmıyor gazım ve kabızlıgım artınca Buda ürkütüyor.Ben de ondan korkuyorum internete yazıyorum bebeğe zararı var mı diye olumsuz bir şey göremedim yarın mı gitsem o zamanPazartesi gideyim diyordum
Benim de hareket etmiyor saatlerdir çünkü gazım varBu kepekten bulabılırsen üç kaşık sade nescafe aç karnına bir dene içebilirsen . 15 20 dk tuvalete çıkarıyordu benı ama burda yok. Çocuk yer daraldığı ıcın rahatsız oluyor karın gergın olunca dıye soyledı ekstra bır rahatsızlıktan bahsetmedıler. Benim hıc hareket etmıyor gazım ve kabızlıgım artınca Buda ürkütüyor.
O zaman bişeye alerjin mi oldu acaba ne dediler?İzlemde kan vermedim ama en son 17 ekimde bakılmış alt ast normal o değerler de bir şey çıkmamış
Kan sonuçlarını bekliyorum canım kolestazdsn şüphelendi doktor dsO zaman bişeye alerjin mi oldu acaba ne dediler?
Safra asidi testi mi verdın? Benden dermatolog kolestaz olabılır dedi safra asidi testi istedi ama o sınırlar içinde cıktı. İyi ki gitmişsin bak benım ilaçla 2 gunde gecti ilaç falan kullanmıyorumşimdi girdim eve ya acile gittik belirtiler kolestaz gibi duruyor dedi kan verdim sonuca göre konuluruz dedi.
4 tip kan verdim almıştır heralde . Safra asidi testi adı öyle mi geçiyorSafra asidi testi mi verdın? Benden dermatolog kolestaz olabılır dedi safra asidi testi istedi ama o sınırlar içinde cıktı. İyi ki gitmişsin bak benım ilaçla 2 gunde gecti ilaç falan kullanmıyorumyoksa bebege zarar verıyor. Ciğer geliştirci karaciğerimi etkiledi büyük ihtimal benım ilaçla düşürdüler.
Pusetin içindeki yeterliKızlar yeni doğan pusetının içine puset minderi alınıyo mu yoksa pusetın içinde ki yeterli mi?
Kepegı kaşıklayıp yutuyordum ben kahveyı yudumluyordum. Ins ise yarar bebekte sende rahat edersınız. Ağrı sancısı degıl bebegın hareketını hıssetmemek korkutuyor. Rabbım şifa versinBenim de hareket etmiyor saatlerdir çünkü gazım varbulursam nasıl içicem bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?