2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bızım eskı ıkız gebelık grubunda 1 ay dus almayan vardı, vucudunu sılıyordu, rahım agzı cok kısaydı onun
Bende zaten evden cikmadigim ve hareket etmedigim icin serklajdan beri mumkun oldugunca az dus aliyorum. Allahtan sacim cabuk yaglanmaz ve sicaklar gecti terlemiyorum. Ilk serklaj sonrasi ben de hasta mendilleriyle silmistim kendimi, hava da sicakti daha.

Tup bebekten beri sicak dus yok diye tembihlediler hep bana. Serklaj sonrasi ozellikle dikkat ettim o yuzden. Simdi de guzelce dusumu aldim, saclarima maşa yaptimm ohhh mis gibi yarin ki görüş gunune hazirim bu gecelik. Sabah makyaj da yaparim azicik.

Dr ac gel diye tembihledi ya yarin icin güya dogum olabilir diye. Peki ben naaptim benim gorumceler simitlerini alip kahvaltiya geliyor yarin dr sonrasi. Insallah tel acip hastaneye gelin demek zorunda kalmam yok ama ya daha dogurmuyorum ben doktor yine yaniliyor

Kacirdim ya, buluruz gene napalim. Bizden kacmaz
alt tarafı 560₺ lik nemlendirici serum vs aldım ve de alışveriş yasağı geldi kocambey tarafından Kasım girdiğinden beri çok harcama yaptığım için
Ben de kendime alisveris yapiyorum bu ara valla. Ama hala sac duzlestirici indirimi bekliyorum bir onu alamadim.

Pazartesi gidicem canım doktora bakalım ne dicek
Gaz ve kabızlıktan bır çok kez acıle gıttım bu süreçte. Bana dedıklerı 3 gün çıkamadın 4 gün gel acıle lavman yapalım hem sen hem bebek ıcın ıyı degıl. O kadar beklemek danada onada sıkıntı vermez mı ? Bı görünsen 3 günü gectıyse

Ben de ondan korkuyorum internete yazıyorum bebeğe zararı var mı diye olumsuz bir şey göremedim yarın mı gitsem o zaman Pazartesi gideyim diyordum

Ya bugun owli indirime girince arkadasim hediye sozu verdigi uyku tulumlarini aldi :) tabi ona da n11 i ogretip 200 tl kupon kullandirdim

Ve artik resmen bebeklerin 3 aylik hic bir ihtiyaci kalmadi

Bir tek kendime sut sagma almadim. 11.11 i de bekleyip alirim artik indigi kadar :)

Gerisi indirimde gordukce alirim dedigim seyler :)

Nerde indirim ben de link istiyorum owli aldı başını gitti ya normal zam yapmadılar

Ne alicaksin

Ben de ondan korkuyorum internete yazıyorum bebeğe zararı var mı diye olumsuz bir şey göremedim yarın mı gitsem o zaman Pazartesi gideyim diyordum
Bu kepekten bulabılırsen üç kaşık sade nescafe aç karnına bir dene içebilirsen . 15 20 dk tuvalete çıkarıyordu benı ama burda yok. Çocuk yer daraldığı ıcın rahatsız oluyor karın gergın olunca dıye soyledı ekstra bır rahatsızlıktan bahsetmedıler. Benim hıc hareket etmıyor gazım ve kabızlıgım artınca Buda ürkütüyor.

Eklentiler

• IMG_3642.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 25
Benim de hareket etmiyor saatlerdir çünkü gazım var bulursam nasıl içicem bunu

şimdi girdim eve ya acile gittik belirtiler kolestaz gibi duruyor dedi kan verdim sonuca göre konuluruz dedi.
Safra asidi testi mi verdın? Benden dermatolog kolestaz olabılır dedi safra asidi testi istedi ama o sınırlar içinde cıktı. İyi ki gitmişsin bak benım ilaçla 2 gunde gecti ilaç falan kullanmıyorum yoksa bebege zarar verıyor. Ciğer geliştirci karaciğerimi etkiledi büyük ihtimal benım ilaçla düşürdüler.

4 tip kan verdim almıştır heralde . Safra asidi testi adı öyle mi geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…