2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet bendim canım. Kolestaz geçiren kuzenimdi çok şükür atlattı doğum yaptı bugünde onlardaydik hatta
T turuncuportakall canım esin annen falan renginde sararma fark ediyor mu kuzenimin rengi de sararmisti zaten kolestazin diğer adı gebelik sariligi hastaneye gitmekle iyi yaptın kaşıntı şakaya gelmez gebelikte onunda geceleri aziyordu kasinmasi.

Kolestazla karaciğer aynı şey mi bılmıyorum ama bana dermatolog kolestaz dedi egwr gecirdiğim kolestaz ise ama safra asıdım düşüktü benım alt ast yukseltı 2 gunde ilaçla düştü 1 haftadır ilaç almıyorum ve iyiyim

Nerde indirim ben de link istiyorum owli aldı başını gitti ya normal zam yapmadılar

Cok degil maalesef sadece %15 Kendi sitesinde trendyolda ve n11 de indirime girmisti ama simdi baktim n11 eski fiyata dönmüş. Biz kuponlarla tanesini 1020 ye aldik 0.5 tog uyku gurusunu. Kendi sitesinde 1.120 su an.
Lansinoh ciftli alacagim. Mochi almistim.
Indirimde bulursam Molfix sari alirim biraz, Kitap oyuncak vs denk gelirse zevkine :)
Bebek dogunca elbet ongormedigim ihtiyaclar cikacak ama simdilik benim listem bitti :)

Kızlar kabızlıkla başım belada. Napcam bilmiyorum artık. Duphalac gaz yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Gaz sancısı çekiyorom şu an

Canım magnezyum diasporalı sorsana doktoruna benim asla geçmeyen kabızıma çare oldu her gün tuvalete çıkabiliyorum artık çok şükür

Nerde indirim ben de link istiyorum owli aldı başını gitti ya normal zam yapmadılar
Aa prd canim simdi gordum hala var indirimli n11 de.

n11'den Owlishop Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds-Ekru-0-36 Ay seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Yok öyle bir şey demediler sonuçlarda daha çıkmadı ama deli gibi uykum var kaşıntıdan yatamıyorum ya

Hayır döküntü yok sadece kaşınıyorum ve o kadar iyi nemlendirdim krem sürdüm ki şu an ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum
Hayrolsun inşallah kaşıntı çok kötü ben de çok aşırı kasiniyordim ayaklarım ve bacaklarım uyandimda fark etmeden kaşımaktan kanatmis oluyordum izlemde pazartesi baktı doktor değerlerime bir şey çıkmadı gebelik haftası büyüdükçe deri incelir o da çok kaşıntı yapar dedi

Kızlar ben birsey farkettim 28. Haftada indirect coombs testi yapılmıştı negatif çıktı ve kan uyuşmazlığı ignesi oldum. Bir hafta sonra baska bi hastanede tekrar indirect coombs testi yapıldı bu defa sonuç pozitif. O bir hafta içinde herhangi bi kanama lekelenme durumu olmadi acaba kan uyuşmazlığı ignesinden dolayı mi pozitif oldu korktum ya bunun negatif kalmasi gerekmiyor muydu Sohrab L Lmntbrdgi kizlar sanki sizde yaptırmıştıniz igneyi. İğneden sonra pozitif mi oluyor konuda bi bilginiz var mı panik yaptım valla

Ben yaptırdıktan sonra bir daha inderkt cooms testi istemediler o yüzden hiç bakmadım pozitiflik derecesi kaç yazıyor mu

+Pozitif yazıyor
Titre değerleri var pozitifliğin ama indirekt coombs testi çok güvenilir labaratuvar ortamında yapılmalı çünkü çok fazla yanlış sonuç alınan bir test iğneyi yapıldığın hastaneye bir kez daha kan ver büyük ihtimalle labaratuvar kaynaklı bir yanlışlıkti

Ben asidan kaynaklı bi pozitifliktie insallah diyorum ilk gebeligim daha önce düşük olmadi gebelik boyunca kanama olmadi nasil pozitif cikacak bu baska. Testi yaptığım hastanede hacettepe yani yanlış çıkacağını sanmıyorum. Sabah doktoruma mesaj aticam ne derse ona göre bi yol cizerim ama kalbim sıkışıyor korkudan cok önemli bisey bu. İnşallah aşıyı olarak yanlış bisey yapmamisimdir çok aşırı moralim bozuldu çok kötü seyler yaziyo internette ya

Evet kolestaz karaciğer değerleri ile ilgili seninki çok ilerlememis demek ki 2 günde düşmüş kuzenim baya tedavi gördü diyet yapti
Yok öyle bir şey demediler sonuçlarda daha çıkmadı ama deli gibi uykum var kaşıntıdan yatamıyorum ya
Allah sifa versin canım inşallah kolestaz degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…