- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.341
Evet bendim canım. Kolestaz geçiren kuzenimdi çok şükür atlattı doğum yaptı bugünde onlardaydik hatta
Safra asitleri yazıyo testte. Bilirubinde istemiş sonra doktor GGT, ALT, AST bunlara bakmışlar bi daha4 tip kan verdim almıştır heralde . Safra asidi testi adı öyle mi geçiyor
Kolestazla karaciğer aynı şey mi bılmıyorum ama bana dermatolog kolestaz dedi egwr gecirdiğim kolestaz ise ama safra asıdım düşüktü benım alt ast yukseltı 2 gunde ilaçla düştü 1 haftadır ilaç almıyorum ve iyiyimEvet bendim canım. Kolestaz geçiren kuzenimdi çok şükür atlattı doğum yaptı bugünde onlardaydik hatta
T turuncuportakall canım esin annen falan renginde sararma fark ediyor mu kuzenimin rengi de sararmisti zaten kolestazin diğer adı gebelik sariligi hastaneye gitmekle iyi yaptın kaşıntı şakaya gelmez gebelikte onunda geceleri aziyordu kasinmasi.
Nerde indirim ben de link istiyorumowli aldı başını gitti ya normal zam yapmadılar
Lansinoh ciftli alacagim. Mochi almistim.Ne alicaksin
Kızlar kabızlıkla başım belada. Napcam bilmiyorum artık. Duphalac gaz yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Gaz sancısı çekiyorom şu an
Aa prd canim simdi gordum hala var indirimli n11 de.Nerde indirim ben de link istiyorumowli aldı başını gitti ya normal zam yapmadılar
Kızlar yeni doğan pusetının içine puset minderi alınıyo mu yoksa pusetın içinde ki yeterli mi?
Yok öyle bir şey demediler sonuçlarda daha çıkmadı ama deli gibi uykum var kaşıntıdan yatamıyorum yaEvet bendim canım. Kolestaz geçiren kuzenimdi çok şükür atlattı doğum yaptı bugünde onlardaydik hatta
T turuncuportakall canım esin annen falan renginde sararma fark ediyor mu kuzenimin rengi de sararmisti zaten kolestazin diğer adı gebelik sariligi hastaneye gitmekle iyi yaptın kaşıntı şakaya gelmez gebelikte onunda geceleri aziyordu kasinmasi.
Benden de hepsini istemiş bekliyorum bakalım çıkmadıSafra asitleri yazıyo testte. Bilirubinde istemiş sonra doktor GGT, ALT, AST bunlara bakmışlar bi daha
Döküntü varsa kurdeşen de olabilirYok öyle bir şey demediler sonuçlarda daha çıkmadı ama deli gibi uykum var kaşıntıdan yatamıyorum ya
Hayır döküntü yok sadece kaşınıyorum ve o kadar iyi nemlendirdim krem sürdüm ki şu an ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorumDöküntü varsa kurdeşen de olabilir
Hayır döküntü yok sadece kaşınıyorum ve o kadar iyi nemlendirdim krem sürdüm ki şu an ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum
Hayrolsun inşallah kaşıntı çok kötü ben de çok aşırı kasiniyordim ayaklarım ve bacaklarım uyandimda fark etmeden kaşımaktan kanatmis oluyordum izlemde pazartesi baktı doktor değerlerime bir şey çıkmadı gebelik haftası büyüdükçe deri incelir o da çok kaşıntı yapar dediHayır döküntü yok sadece kaşınıyorum ve o kadar iyi nemlendirdim krem sürdüm ki şu an ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum
Ben yaptırdıktan sonra bir daha inderkt cooms testi istemediler o yüzden hiç bakmadım pozitiflik derecesi kaç yazıyor muKızlar ben birsey farkettim 28. Haftada indirect coombs testi yapılmıştı negatif çıktı ve kan uyuşmazlığı ignesi oldum. Bir hafta sonra baska bi hastanede tekrar indirect coombs testi yapıldı bu defa sonuç pozitif. O bir hafta içinde herhangi bi kanama lekelenme durumu olmadi acaba kan uyuşmazlığı ignesinden dolayı mi pozitif oldu korktum ya bunun negatif kalmasi gerekmiyor muyduSohrab L Lmntbrdgi kizlar sanki sizde yaptırmıştıniz igneyi. İğneden sonra pozitif mi oluyor konuda bi bilginiz var mı panik yaptım valla
+Pozitif yazıyorBen yaptırdıktan sonra bir daha inderkt cooms testi istemediler o yüzden hiç bakmadım pozitiflik derecesi kaç yazıyor mu
Titre değerleri var pozitifliğin ama indirekt coombs testi çok güvenilir labaratuvar ortamında yapılmalı çünkü çok fazla yanlış sonuç alınan bir test iğneyi yapıldığın hastaneye bir kez daha kan ver büyük ihtimalle labaratuvar kaynaklı bir yanlışlıkti+Pozitif yazıyor
Ben asidan kaynaklı bi pozitifliktie insallah diyorumTitre değerleri var pozitifliğin ama indirekt coombs testi çok güvenilir labaratuvar ortamında yapılmalı çünkü çok fazla yanlış sonuç alınan bir test iğneyi yapıldığın hastaneye bir kez daha kan ver büyük ihtimalle labaratuvar kaynaklı bir yanlışlıkti
Evet kolestaz karaciğer değerleri ile ilgili seninki çok ilerlememis demek ki 2 günde düşmüş kuzenim baya tedavi gördü diyet yaptiKolestazla karaciğer aynı şey mi bılmıyorum ama bana dermatolog kolestaz dedi egwr gecirdiğim kolestaz ise ama safra asıdım düşüktü benım alt ast yukseltı 2 gunde ilaçla düştü 1 haftadır ilaç almıyorum ve iyiyim
Allah sifa versin canım inşallah kolestaz degildirYok öyle bir şey demediler sonuçlarda daha çıkmadı ama deli gibi uykum var kaşıntıdan yatamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?