- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.361
Süt kansızlık yapabilir. Yoğurt kefir ayran daha iyi.800 gr almışım valla inş 200 300 bıle ona yarasa razıyım. Süt peynir yumurta . Et tüketemıyorum ben bulantım oluyor oyuzden haşlayıp suyunu içiyorum. Cevız badem muz kuruyemiş. Proteınlı yoğurtlar Multı vıtamınlı ıcecekler. 10 gündür böyle. Perşembeye sonucu ogrenıcez kaç kılo olmuş boyu posu ılerlemısmıkabak cekırdegı leblebı kefır anca Türk marketıne gitmem lazım uzak anca esımın ızınınde listemde var ama alamadım daha. Ispanak vs de pişireyim yok pratik ve hazır şeyler anca yiyorum
Sabah 9 da alırsın balım.Bende zaten evden cikmadigim ve hareket etmedigim icin serklajdan beri mumkun oldugunca az dus aliyorum. Allahtan sacim cabuk yaglanmaz ve sicaklar gecti terlemiyorum. Ilk serklaj sonrasi ben de hasta mendilleriyle silmistim kendimi, hava da sicakti daha.
Tup bebekten beri sicak dus yok diye tembihlediler hep bana. Serklaj sonrasi ozellikle dikkat ettim o yuzden. Simdi de guzelce dusumu aldim, saclarima maşa yaptimm ohhh mis gibi yarin ki görüş gunune hazirim bu gecelik. Sabah makyaj da yaparim azicik.
Dr ac gel diye tembihledi ya yarin icin güya dogum olabilir diye. Peki ben naaptimbenim gorumceler simitlerini alip kahvaltiya geliyor yarin dr sonrasi. Insallah tel acip hastaneye gelin demek zorunda kalmam yok ama ya daha dogurmuyorum ben doktor yine yaniliyor
Kacirdim ya, buluruz gene napalim. Bizden kacmaz
Ben de kendime alisveris yapiyorum bu ara valla. Ama hala sac duzlestirici indirimi bekliyorumbir onu alamadim.
Yaa dün iyiki banyo oturağını alınca hem indirim hem kupon söyledin yoksa bezin fiyatına bakmak uyguna gelmesi aklıma gelmezdi hiç. Bir ara indirim olan ürüne kupon olunca indirimin birini kaldırıyordu.Ya bugun owli indirime girince arkadasim hediye sozu verdigi uyku tulumlarini aldi :) tabi ona da n11 i ogretip 200 tl kupon kullandirdim
Ve artik resmen bebeklerin 3 aylik hic bir ihtiyaci kalmadi
Bir tek kendime sut sagma almadim. 11.11 i de bekleyip alirim artik indigi kadar :)
Gerisi indirimde gordukce alirim dedigim seyler :)
Hadi gözün aydın çok geçmiş olsun.Kızlar ya çok şükür kan değerlerim normal. Bi fibrinojen biraz yüksek çıkmış üst değer 412/ 437 çıkmış onunda gebelikte biraz yükselmesi normalmiş onun dışında normal gibi
Uykum gelmiyorM maviiikelebekkk uyumamışsın kız ne iş görüyon?
Hb den de facto dan bebek çorabı aldım.
Altı kaydırmaz filan.
June den de aldım bileği katlanandan.
Thermoid de aldım inşallah iyi çıkar. Banka da 100 lira puan verdi. 926 ya geldi. Daha kargoya vermediler. Bugün influenzerlar 800 küsüre almışlar aynı iki seti gittikçe fiyatı mı düşüyor
Hem tencere hem tava setiUykum gelmiyortelevizyon izliyorum bir yandan da burayı okuyorum thermoid dediğin tencere seti mi
Doktora haber verecek misin?Kızlaarrr uykumdan uyandım sağ kasığımda geçmeyen bi adet ağrısı var
Haber versem hastaneye koş diyecek biliyorum öyle bi ağrı çünkü azalıp çoğalıyor belime vuruyor karnımda sertleşip yumuşuyorDoktora haber verecek misin?
Çınar nasıl kuduruk mu?
Bu 7li şey vardı ondan mı ben beğendim gayet güzel ya hemen de geldiHem tencere hem tava seti
Evet canım poztıf yazar, yaklasık 10 12 hafta ıgne senı koruyacakKızlar ben birsey farkettim 28. Haftada indirect coombs testi yapılmıştı negatif çıktı ve kan uyuşmazlığı ignesi oldum. Bir hafta sonra baska bi hastanede tekrar indirect coombs testi yapıldı bu defa sonuç pozitif. O bir hafta içinde herhangi bi kanama lekelenme durumu olmadi acaba kan uyuşmazlığı ignesinden dolayı mi pozitif oldu korktum ya bunun negatif kalmasi gerekmiyor muyduSohrab @Lmntbrdgi kizlar sanki sizde yaptırmıştıniz igneyi. İğneden sonra pozitif mi oluyor konuda bi bilginiz var mı panik yaptım valla
Aynen tüp bebek surecınden bunyana ayakta ılık duş dıye tembihlendık, tüp bebek oldugu ıcın de sanırım hep rısklı gebelık grubundaydım, hatta yüksek riskli gebelik kanamalar da eslık edınce.. Ama sukur o gunler gerıde kaldı..Bende zaten evden cikmadigim ve hareket etmedigim icin serklajdan beri mumkun oldugunca az dus aliyorum. Allahtan sacim cabuk yaglanmaz ve sicaklar gecti terlemiyorum. Ilk serklaj sonrasi ben de hasta mendilleriyle silmistim kendimi, hava da sicakti daha.
Tup bebekten beri sicak dus yok diye tembihlediler hep bana. Serklaj sonrasi ozellikle dikkat ettim o yuzden. Simdi de guzelce dusumu aldim, saclarima maşa yaptimm ohhh mis gibi yarin ki görüş gunune hazirim bu gecelik. Sabah makyaj da yaparim azicik.
Dr ac gel diye tembihledi ya yarin icin güya dogum olabilir diye. Peki ben naaptimbenim gorumceler simitlerini alip kahvaltiya geliyor yarin dr sonrasi. Insallah tel acip hastaneye gelin demek zorunda kalmam yok ama ya daha dogurmuyorum ben doktor yine yaniliyor
Kacirdim ya, buluruz gene napalim. Bizden kacmaz
Ben de kendime alisveris yapiyorum bu ara valla. Ama hala sac duzlestirici indirimi bekliyorumbir onu alamadim.
Gectı mı agrın canım?Haber versem hastaneye koş diyecek biliyorum öyle bi ağrı çünkü azalıp çoğalıyor belime vuruyor karnımda sertleşip yumuşuyor
Sabah nst için gidecektim zaten
Evde kimse yok annem de ablamlar da kocaelinde annemdeler
Şuan oturdum ütü yapıyorum ne olur ne olmaz dedim yarin Doğum derse doktor çanta hazır olsun eksik yok ütüleyip koyacaktım son şeyleri onları hallediyorum uyuyamıyorum zaten
Çınar hareket etmiyor dürtünce biraz kayıyor
Zaten uyumadan önce hareket etsin diye beklemiştim azdı hareketleri en son tam dalarken hissettim saat biri geçiyordu dört kere burdu sonrası yok bende
Canım uyuz olmasın, ogrencılerden bulasabılırBenden de hepsini istemiş bekliyorum bakalım çıkmadı
İş yapmamı bekliyordu sıpa galibaGectı mı agrın canım?
Geçmiş olsun canım. Senin minnoş dünyayı pek bir merak ediyor sanırımİş yapmamı bekliyordu sıpa galibageçmedi hep var şiddeti azaldı Çınar bi kaç tekme vurdu durdu Şuan sadece sertlik var
Yalan alarm herhalde dicem ama böyle ağrı bi regli zamanı çektim ben bacaklarıma belime vurdu hep bi azalıp bi çoğaldı dakika tuttum üç dakikada bir yükselip bir buçuk dakika kıvrandırdı beni şaka gibi
Sorma yaaa şimdi yattım ağrı başladı hemen anlamadım gitti belden vuruyor şimdideGeçmiş olsun canım. Senin minnoş dünyayı pek bir merak ediyor sanırım
Düzenlı gelıyor yani, kaydet onu doktoruna da gosterırsın sabah.. Yanında bırı olsaydı keske sımdıİş yapmamı bekliyordu sıpa galibageçmedi hep var şiddeti azaldı Çınar bi kaç tekme vurdu durdu Şuan sadece sertlik var
Yalan alarm herhalde dicem ama böyle ağrı bi regli zamanı çektim ben bacaklarıma belime vurdu hep bi azalıp bi çoğaldı dakika tuttum üç dakikada bir yükselip bir buçuk dakika kıvrandırdı beni şaka gibi
Canım gece uyandım ağrılardan sonra dusuncelere daldım hayat mücadelesi, nasil yaparım nasıl ederim bir de ben tek başımayım sonra bu fotoğrafı gördüm masallah burnumun direği sızladı. Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsin her seyin ustesinden geliriz inşallah.Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Canim benim telefonumda 3 hesaptan kullanıyorum n11i, annemin ve arkadasimin mail ve telefon numaralarini girdim ilk kayıt olurken o yeterli oluyor, adres kredi kartı bilgisi hepsi benim tek iş yerim adına, kupon gelince üç hesabima giris yapıp kupon tanımlayıp kullanıyorum, uc uclari birbirine yolluyorum kolay oluyorSabah 9 da alırsın balım.
Hepsi link gelir de var sende illa denk gelir. Bende link gelir yok. KV gelince onu üye yapsam. Onun kredi kartından alsak.
Aynı evde iki farklı kişi oluyor mu adres aynı olacak?
.
Yeaaa anneeemmGrubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Herşeyi ütülemesekte olurKızlar bebisin battaniyelerini yukamıştım ama ütülenmiyor onları ne yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?