2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Süt kansızlık yapabilir. Yoğurt kefir ayran daha iyi.

Sabah 9 da alırsın balım.
Hepsi link gelir de var sende illa denk gelir. Bende link gelir yok. KV gelince onu üye yapsam. Onun kredi kartından alsak.
Aynı evde iki farklı kişi oluyor mu adres aynı olacak?
Yaa dün iyiki banyo oturağını alınca hem indirim hem kupon söyledin yoksa bezin fiyatına bakmak uyguna gelmesi aklıma gelmezdi hiç. Bir ara indirim olan ürüne kupon olunca indirimin birini kaldırıyordu.

Balım oyun oynayarak kazanma işini nasıl yapıyorsun?
Para yatır filan diyor.
Oyun oynayınca adını sanını herkes görüyor mu?
Kızlar ya çok şükür kan değerlerim normal. Bi fibrinojen biraz yüksek çıkmış üst değer 412/ 437 çıkmış onunda gebelikte biraz yükselmesi normalmiş onun dışında normal gibi
Hadi gözün aydın çok geçmiş olsun.
Dün çok stres oldun hormonlar uçtu stresten bence.

M maviiikelebekkk uyumamışsın kız ne iş görüyon?
Hb den de facto dan bebek çorabı aldım.
Altı kaydırmaz filan.
June den de aldım bileği katlanandan.
Thermoid de aldım inşallah iyi çıkar. Banka da 100 lira puan verdi. 926 ya geldi. Daha kargoya vermediler. Bugün influenzerlar 800 küsüre almışlar aynı iki seti gittikçe fiyatı mı düşüyor

Uykum gelmiyor televizyon izliyorum bir yandan da burayı okuyorum thermoid dediğin tencere seti mi

Doktora haber verecek misin?
Çınar nasıl kuduruk mu?
Haber versem hastaneye koş diyecek biliyorum öyle bi ağrı çünkü azalıp çoğalıyor belime vuruyor karnımda sertleşip yumuşuyor
Sabah nst için gidecektim zaten
Evde kimse yok annem de ablamlar da kocaelinde annemdeler
Şuan oturdum ütü yapıyorum ne olur ne olmaz dedim yarin Doğum derse doktor çanta hazır olsun eksik yok ütüleyip koyacaktım son şeyleri onları hallediyorum uyuyamıyorum zaten
Çınar hareket etmiyor dürtünce biraz kayıyor
Zaten uyumadan önce hareket etsin diye beklemiştim azdı hareketleri en son tam dalarken hissettim saat biri geçiyordu dört kere burdu sonrası yok bende

Evet canım poztıf yazar, yaklasık 10 12 hafta ıgne senı koruyacak
Benım oncekı gebelıkte toplamda 3 kere oldum bu ıgneyı, ıgne koruyuculuk gecınce kanama baslıyordu, doktor sureklı test yapıyordu kanama olunca, pozitiıf olunca ıgneyı tekrar yapmıyordu, negatıf cıkınca ığne yapılıyordu..
Sorun yok yanı, pozıtıf cıkması gerekıyor suan coombslu pozitif yazar

Aynen tüp bebek surecınden bunyana ayakta ılık duş dıye tembihlendık, tüp bebek oldugu ıcın de sanırım hep rısklı gebelık grubundaydım, hatta yüksek riskli gebelik kanamalar da eslık edınce.. Ama sukur o gunler gerıde kaldı..
Insallah vaktı gelınce dogacak bebsler de, sen kendını ıyı hıssetmıssın moralın de duzgun daha ne olsun

Gectı mı agrın canım?

Gectı mı agrın canım?
İş yapmamı bekliyordu sıpa galiba geçmedi hep var şiddeti azaldı Çınar bi kaç tekme vurdu durdu Şuan sadece sertlik var
Yalan alarm herhalde dicem ama böyle ağrı bi regli zamanı çektim ben bacaklarıma belime vurdu hep bi azalıp bi çoğaldı dakika tuttum üç dakikada bir yükselip bir buçuk dakika kıvrandırdı beni şaka gibi

Geçmiş olsun canım. Senin minnoş dünyayı pek bir merak ediyor sanırım

Düzenlı gelıyor yani, kaydet onu doktoruna da gosterırsın sabah.. Yanında bırı olsaydı keske sımdı

Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Canım gece uyandım ağrılardan sonra dusuncelere daldım hayat mücadelesi, nasil yaparım nasıl ederim bir de ben tek başımayım sonra bu fotoğrafı gördüm masallah burnumun direği sızladı. Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsin her seyin ustesinden geliriz inşallah.

Sabah 9 da alırsın balım.
Hepsi link gelir de var sende illa denk gelir. Bende link gelir yok. KV gelince onu üye yapsam. Onun kredi kartından alsak.
Aynı evde iki farklı kişi oluyor mu adres aynı olacak?

.
Canim benim telefonumda 3 hesaptan kullanıyorum n11i, annemin ve arkadasimin mail ve telefon numaralarini girdim ilk kayıt olurken o yeterli oluyor, adres kredi kartı bilgisi hepsi benim tek iş yerim adına, kupon gelince üç hesabima giris yapıp kupon tanımlayıp kullanıyorum, uc uclari birbirine yolluyorum kolay oluyor

Grubun pozitif doğum Koçu olarakk gecenin pozitif fotoğrafını atıyorum. Teyzelerii 8 buçuk ay karnımı geren, tırmalayanz yumruk atan eller burda izninizle ısırıcam
Darısı sizin bebişlereee
Yeaaa anneeemm pamuk gibiyim şuan Allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…