2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geldi hemen hayatımda fairyden başka kullanmadım tablet du bakalım ilk defa değişik bişi kullancam haber ederim nasıl yıkıyo diye. Ama çokta umutlu değilim onu da diyim

Yaaa haber ver bize yarın mutlaka. Ay hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıklı sihatli zamanında gelir

Huhhh bi sürü sayfa okudum hee dün akşam eve geç geldik. Gebe okulu emzirme dersleri dinliyordum bitince dinlediğim engin bilgilerde farklı gelen şeyler olursa yazarım hemde sayfa birikmiştir okurum diyordum. Video bitmeden uyumuşum kadın baya ninni modunda anlattı ay ben nasıl emzircem yaa bi tuhaf oluyorum izlerken gece de rüyamda alışveriş yapıyordum sürekli

Hb link gelir icin ayni adresnolur bir sey olmaz. Ben hep esimden linkliyorum kendimden aliyorum. Gunun 2. Alisverisiyse kendimden linkleyip esimden aliyorum :) hep ev adresi
Kv telefonundan yeni bir hesap acarsan olur. Ben ne olur ne olmaz diye ayni telefonda 2 hesap acmiyorum sadece. Uyarilarda ayni cihaz tespit edilmesi fln yaziyor cunku.

Hb oyunlarinin ucretsiz olanlari var. Persembe 20.00 da bil kazan var mesela. Pazar 20.00 da tikla kazan. Cuma 20.00 kopon avi olmasi lazim. Bazi salilar da firsat bir seyi var. Donemsel degisebiliyor ben genelde her gun 20-21 arasi goz atiyorum. Hep de alcak bir sey buluyorum. Esimden de oynuyorum hemen. Dun kupon avinda 20 tl aldim alt limitsiz, kategorisiz. Hemen ocean mummy aldim azalmisti. Yiyecek cikarsa kuru yemis aliyorum fln :) pet cikinca uygunsa kedi kumu aliyorum.

Herkeste aynı kafa bende eşimden alıyorum indirimli bişi iki tane alıncaksa

Merhaba Tobb hastanesindemi dogum yapacaksiniz acaba bende tobbda yapacagimda full paketmi almistiniz eger oyleyse dogum zamani cikolata vs gibi seyleri hastane veriyormu bilginiz varmi acaba
Merhabalar bilgim yok açıkçası benim doktorum dışarıdan olduğu için paket program gibi bi seçeneğim yoktu

İspanyaya başvuracağız bizim minik için mecbur. Aslında Almanya dan bizim vizelerimiz oğluma ve eşime 3er yıl çıkmıştı bana 2 yıl. Sanki başvursak verir yine ama almanya vizesiyle ispanyaya giriş yapmaya korkuyoruz.

Canım magnezyum diasporalı sorsana doktoruna benim asla geçmeyen kabızıma çare oldu her gün tuvalete çıkabiliyorum artık çok şükür
Sıvı formda olan demi canım, sordum aslında kullan demedi, takviye konusunu bana bırakıyor, dönüşümlü olarak istediğini kullanabilirsin dedi

Bedenleri kalmamış

Günaydın kızlar zeytinyağını içtim üstüne azıcık bir su içtim hemen midem bulanmaya başladı, bakalım neler olacak

Günaydın kızlar
İyi haftasonlarımız olsun

Ayva çekirdeği jelini nasıl yapabilirim ?
İnternette var tarifleri ama belki ideal bir tarifi varsa onu kullanayım :)

Ben de bakırköy acıbademdeyim Ocak ayında doğumum bekleniyor. Asla erken ödeme de kabul etmiyorlar. Bir ihtimal Ocak ilk hafta olursa zamsız fiyattan yardımcı olmayı deneriz diyorlar
Birçok hastane öyle önceden fiyat bile konuşmuyorlar zam gelecek ya işte
Kızlar kabızlıkla başım belada. Napcam bilmiyorum artık. Duphalac gaz yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Gaz sancısı çekiyorom şu an

Sağlıklı beslenmek mi vücuda zararlı geldi anlamıyorum artık algımı yitirdim ya ne olabilir bilmiyorum, hayatımda değişen peynir yoğurt süt ürünleri aşırı arttı
Süt kabızlık yapar diye biliyorum hatta üç gündür içiyorum üç gündür bende çıkamadım tam wc ye sütü kesebilirsin bir süre

Gerçekten mi ya vallahi nasıl sabah oldu bilmiyorum saat 6 ya kadar döndüm durdum yatakta aşırı korktum gece olduğu için doktora da yazamadım başım çatlıyor şuanda. Bosuna telaş yapmış olayım ben kötü bisey olmasinda neler yaziyo internette kendimi cok sıktıgım icin hep kasıldım sabaha kadar karnım ağrıdı

El atmadığı bir bu konu kalmıştı
Hayır kv elti bizle anlaşamıyorsa nolacak niye bizim genimizde olsun onların geninde vardır belki eltimde varlığı yokluğu bir garibin uzaktan uzağa eltiyiz işte bende bi kayın var herkese bedel

Ben de hiç kabızlık yapmazdı lise yıllarında içer içmez tuvalete giderdim hatta

Benım ilk 3 ayda kanama olunca direk kn uyuşmazlığı iğnesi yaptrdı doktor bana. Gecen haftada coombs testi yaptrdım negatif cıktı doktor ona guzel sorun yok dedi bi daha da uyusmazlık iğnesi vurulmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…