- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.381
Geldi hemen hayatımda fairyden başka kullanmadım tablet du bakalım ilk defa değişik bişi kullancam haber ederim nasıl yıkıyo diye. Ama çokta umutlu değilim onu da diyimTableti kullanınca haber et.
Sayı az belli kişiler kullanıyo
100 tanesi mi 208 miş
küvözde çıplak emzirme için mi giydiriyorlar?
Hafta sonu emzirmene izin yok mu neden pazartesi dedin?
N11 de 86 sı 220 ye geliyo
Benim de link gelir yok işte
Gece 00 dan sonra 232 ye gelir
Olabilir
İyi yapmışsın a101 dekinde de ben 500 tl ye 40 tl banka puanı biriktir miştim bir de
Ya ben alamadım ihtiyacım vardı aslında
Deli ne tee içteki kılıfı niye yıkıyor tüylenecek yıpranacak
Bazıları üstüne müslin örtü diktiriyor sürekli yıkamamak için sanırım.
Ben bugün oyuncakları ve tek parça renkli tulumları yıkadım
Ya öyle deme imkan doğrultusunda ordan oraya sürüklenmeyi sen de istemezdin
İnşallah yaparlar ama sanmıyorum
Biz aralıkta bile yapacaklar ocağı beklemeyecekler diye korkuyozyüzde 30 fark eder fiyat rahat
Hakkat ya Doğan'ınki okula başlayacak oldu
Protein sana kilo aldırmaz bebeğe yaramıştır
Kaşar, kabak çekirdeği, ıspanak, kefir tüket
Yaaa haber ver bize yarın mutlaka. Ay hayırlısı neyse o olsunİş yapmamı bekliyordu sıpa galibageçmedi hep var şiddeti azaldı Çınar bi kaç tekme vurdu durdu Şuan sadece sertlik var
Yalan alarm herhalde dicem ama böyle ağrı bi regli zamanı çektim ben bacaklarıma belime vurdu hep bi azalıp bi çoğaldı dakika tuttum üç dakikada bir yükselip bir buçuk dakika kıvrandırdı beni şaka gibi
Aynısı ben de var sağ kasığım arada sancılanıyorKızlaarrr uykumdan uyandım sağ kasığımda geçmeyen bi adet ağrısı var
Hb link gelir icin ayni adresnolur bir sey olmaz. Ben hep esimden linkliyorum kendimden aliyorum. Gunun 2. Alisverisiyse kendimden linkleyip esimden aliyorum :) hep ev adresiSabah 9 da alırsın balım.
Hepsi link gelir de var sende illa denk gelir. Bende link gelir yok. KV gelince onu üye yapsam. Onun kredi kartından alsak.
Aynı evde iki farklı kişi oluyor mu adres aynı olacak?
Yaa dün iyiki banyo oturağını alınca hem indirim hem kupon söyledin yoksa bezin fiyatına bakmak uyguna gelmesi aklıma gelmezdi hiç. Bir ara indirim olan ürüne kupon olunca indirimin birini kaldırıyordu.
Balım oyun oynayarak kazanma işini nasıl yapıyorsun?
Para yatır filan diyor.
Oyun oynayınca adını sanını herkes görüyor mu?
Herkeste aynı kafa bende eşimden alıyorum indirimli bişi iki tane alıncaksaHb link gelir icin ayni adresnolur bir sey olmaz. Ben hep esimden linkliyorum kendimden aliyorum. Gunun 2. Alisverisiyse kendimden linkleyip esimden aliyorum :) hep ev adresi
Kv telefonundan yeni bir hesap acarsan olur. Ben ne olur ne olmaz diye ayni telefonda 2 hesap acmiyorum sadece. Uyarilarda ayni cihaz tespit edilmesi fln yaziyor cunku.
Hb oyunlarinin ucretsiz olanlari var. Persembe 20.00 da bil kazan var mesela. Pazar 20.00 da tikla kazan. Cuma 20.00 kopon avi olmasi lazim. Bazi salilar da firsat bir seyi var. Donemsel degisebiliyor ben genelde her gun 20-21 arasi goz atiyorum. Hep de alcak bir sey buluyorum. Esimden de oynuyorum hemen. Dun kupon avinda 20 tl aldim alt limitsiz, kategorisiz. Hemen ocean mummy aldim azalmisti. Yiyecek cikarsa kuru yemis aliyorum fln :) pet cikinca uygunsa kedi kumu aliyorum.
Merhabalar bilgim yok açıkçası benim doktorum dışarıdan olduğu için paket program gibi bi seçeneğim yoktuMerhaba Tobb hastanesindemi dogum yapacaksiniz acaba bende tobbda yapacagimda full paketmi almistiniz eger oyleyse dogum zamani cikolata vs gibi seyleri hastane veriyormu bilginiz varmi acaba
İspanyaya başvuracağız bizim minik için mecbur. Aslında Almanya dan bizim vizelerimiz oğluma ve eşime 3er yıl çıkmıştı bana 2 yıl. Sanki başvursak verir yine ama almanya vizesiyle ispanyaya giriş yapmaya korkuyoruz.Çip krizi olmadığı için pasaport çabuk gelir diye tahmin ediyorum. Ama biri yeni doğan çocuğu için Yunanistan vizesine başvurmuştu, reddedilmişti. Konsolosluğa itiraz edince sorun çözüldü ve itirazı kabul edip vize veriyorlarHangi ülke?
Sıvı formda olan demi canım, sordum aslında kullan demedi, takviye konusunu bana bırakıyor, dönüşümlü olarak istediğini kullanabilirsin dediCanım magnezyum diasporalı sorsana doktoruna benim asla geçmeyen kabızıma çare oldu her gün tuvalete çıkabiliyorum artık çok şükür
Aa prd canim simdi gordum hala var indirimli n11 de.
n11'den Owlishop Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds-Ekru-0-36 Ay seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Kız Bebek Tulumu Modelleri ve Fiyatları - n11
Kız Bebek Tulum ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kız Bebek Tulum çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Birçok hastane öyle önceden fiyat bile konuşmuyorlar zam gelecek ya işteBen de bakırköy acıbademdeyim Ocak ayında doğumum bekleniyor. Asla erken ödeme de kabul etmiyorlar. Bir ihtimal Ocak ilk hafta olursa zamsız fiyattan yardımcı olmayı deneriz diyorlar
Kızlar kabızlıkla başım belada. Napcam bilmiyorum artık. Duphalac gaz yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Gaz sancısı çekiyorom şu an
Süt kabızlık yapar diye biliyorum hatta üç gündür içiyorum üç gündür bende çıkamadım tam wc ye sütü kesebilirsin bir süreSağlıklı beslenmek mi vücuda zararlı geldi anlamıyorum artık algımı yitirdim ya ne olabilir bilmiyorum, hayatımda değişen peynir yoğurt süt ürünleri aşırı arttı
Gerçekten mi yaEvet canım poztıf yazar, yaklasık 10 12 hafta ıgne senı koruyacak
Benım oncekı gebelıkte toplamda 3 kere oldum bu ıgneyı, ıgne koruyuculuk gecınce kanama baslıyordu, doktor sureklı test yapıyordu kanama olunca, pozitiıf olunca ıgneyı tekrar yapmıyordu, negatıf cıkınca ığne yapılıyordu..
Sorun yok yanı, pozıtıf cıkması gerekıyor suancoombslu pozitif yazar
Hayır kv elti bizle anlaşamıyorsa nolacak niye bizim genimizde olsun onların geninde vardır belki
El atmadığı bir bu konu kalmıştı
Ben de hiç kabızlık yapmazdı lise yıllarında içer içmez tuvalete giderdim hattaBirçok hastane öyle önceden fiyat bile konuşmuyorlar zam gelecek ya işte
Süt kabızlık yapar diye biliyorum hatta üç gündür içiyorum üç gündür bende çıkamadım tam wc ye sütü kesebilirsin bir süre
Benım ilk 3 ayda kanama olunca direk kn uyuşmazlığı iğnesi yaptrdı doktor bana. Gecen haftada coombs testi yaptrdım negatif cıktı doktor ona guzel sorun yok dedi bi daha da uyusmazlık iğnesi vurulmadımKızlar ben birsey farkettim 28. Haftada indirect coombs testi yapılmıştı negatif çıktı ve kan uyuşmazlığı ignesi oldum. Bir hafta sonra baska bi hastanede tekrar indirect coombs testi yapıldı bu defa sonuç pozitif. O bir hafta içinde herhangi bi kanama lekelenme durumu olmadi acaba kan uyuşmazlığı ignesinden dolayı mi pozitif oldu korktum ya bunun negatif kalmasi gerekmiyor muydu@Sohrab @Lmntbrdgi kizlar sanki sizde yaptırmıştıniz igneyi. İğneden sonra pozitif mi oluyor konuda bi bilginiz var mı panik yaptım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?