- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.421
Bilmiyorum ama gece 3e kadar kaşındım uyuyamadım ya çok kötüydüSenın stresten falan mı oldu acaba canım
Hahahhah. Aciklik ne demek 23. Haftada ogrendim ben iyiceSerklaj olurken bekleme salonunda yanımda bı kadın yatıyordu ıkız gebeydı 37. Haftada, ne agrı ne sancı var, rahım uzunlugunun ne demek oldugunu bılmıyordu, doktor artık alalım demıs
Sankı sen de oyle olacakmıssın gıbı bı hıs var ıcımde
Ya ben de uyuzdan korkmuyor değilim ama belirtileri okuyorum uyuz gibi de değil anlamadım kiCanım uyuz olmasın, ogrencılerden bulasabılır
Aslında benim istediğim model de yok Lucky modelini istiyordum. 3 yaş yazıyordu ondan dedim bedeni yok diyeHangi modeli istiyorsun canim? Uyku gurusunda beden yok cunku. Tek beden 0-36 ay
Kuzu benım doktorum da perınatolog, soyledıgım sekılde oldu, yanı toplamda 4 kere bu ıgneden oldum..Canim ben Şırnak'ta takipteydim Ankara'ya gelince Hacettepede takibe basladim orada da ilk muayenem olunca tüm testleri rutin olarak istediler. Daha önce iki defa bakılmışti ve negatifti zaten ilk gebelik kanama vs olmadı öncesinde. Büyük ihtimalle hocanın dediği gibi iğneden kaynakli bir pozitiflik durumu var suanda ama yinede üniversite hastanesi olunca tedbiri elden birakmiyorlar anladığım kadariyla. Bide perinatolog görsün dedi, benim ayrıntılıda da bebegin kalbinde parlaklık çıkmıştı dogumdan sonra eko cektirirsin demisti şırnaktaki doktorum. Hacettepedeki doktorum ise doğumu beklemeden hemen sevk edelim bakalim fetal eko cekilsin dedi mesela. Biraz daha garantici ilerliyorlar anladığım kadarıyla araştırma hastanesi olunca. Bakalım ne zaman yönlendirirse o zaman perinatolojiye de gideceğim artık mecburen. Bir hafta arayla yapıldı igne ve indirekt coombs testi, pozitif çıkması bencede ondan ama en azından titresine falan bakmak lazımmış orda sonuclar iyi çıkarsa icim rahat eder. Anne karninda bebege kan transferi yapıldığı falan yazıyor baya korktum gece keske hic okumasaydim
O da döküntülü oluyor diye biliyorum kuzum inşallah hiç bir şey çıkmaz yaYa ben de uyuzdan korkmuyor değilim ama belirtileri okuyorum uyuz gibi de değil anlamadım ki
28. Haftada kan uyumsazlıgıgı sorunu olanlara yapılıyor, kaanama olsun veya olmasın farketmıyor.Rutin rhogam ne oluyor? Benim ilk 3 ayda kanamam oldu o zaman direk kan uyuşmazlığı iğnesi oldum hatta bu testi yaparken labratuvar beni aradı ve iğne olup olmadıgımı sordu bendr oldum deyınce tarıhıne kadar istedi ona gore mi degerlendiriyorlar bılmıyorum
Daha iyi misin? Her şey yolunda mı?Sorma yaaa şimdi yattım ağrı başladı hemen anlamadım gitti belden vuruyor şimdide
Uyumaya çalışacağım sabah ola hayrola
Onu hıc bılmıyorum canım, bebegı ac bırakmıcaz sarılık olmasın dıye bıldıgım bu sadeceYa bi de bişey duydum ben kan uyuşmazlığı olunca bebekte doğunca sarılık oluyomuş boyle bişey var mı bizim bi komşunun olmuş eskiden annem anlatıyo ama… anneme dedim eskiden kim neyi biliyodu anne belki dogru degıldir dedım
Düzenlı gelıyor yani, kaydet onu doktoruna da gosterırsın sabah.. Yanında bırı olsaydı keske sımdı
Yaaa haber ver bize yarın mutlaka. Ay hayırlısı neyse o olsuninşallah sağlıklı sihatli zamanında gelir
Aynısı ben de var sağ kasığım arada sancılanıyorrahim kası gerilmesinden oluyordur diye avutuyorum şimdilik kendimi daha ağrılı olmadığı sürece
Kızlar yeni uyandım sayılır
34te tamamlıyor cıger gelısımını, gerek yok aynen artıkHahahhah. Aciklik ne demek 23. Haftada ogrendim ben iyicesu anda da serklaj tutuyor bu arada. Ama tutuyor sonucta ve bence de en az 2 haftam var
Bor de Ciger gelistirici yapmam artik dedi suyun gelse bilegelismistir ikizlerin bu haftada diyor.
Kontrolden ciktik. Hizlica sadece suyuma fln bakti. 3 ay sonra ilk defa alttan bakti. Aciklik once var gibi dedi. Sonra el ile kontrol etti yokmus, o vucut suyuymus dedi. Aciklik muayemi de hazirliksiz aniden olmus oldumsezeryan diye olmayacak saniyordum.
Haftalik gidecegim artik. Her an hazir ol diye gonderdi yine :)
Biri zaten makatti, digeri de dönmüş ama soldan saga yatarken, sagdan sola donmusyanlamasina yatmayi seviyor cocuk demekki. Ikisi kafa kafaya vermisler birinin ayaklar yanda digerinin asagida
Daha iyi misin? Her şey yolunda mı?
Kızlar yeni uyandım sayılır
Gözlerimi açmadan kendimi dinledim oh dedim sancı yok kalkmaya döndüm karnım kasıldı Şuan iyiyim adet sancısı geçmiş kasılma takip edeceğim
şimdi bi tane hurma attım ağzıma Çınar oynasın diye çok hafif hareket hissettim ama canlansın bakalım
Gece en son üç kere vurmuştu normal ondan sonra rahat uyudum zaten
Üff bu yanlış alarmlardan çok sıkıldım ben ya
Kendime geleyim hazırlanacağım duşa gireceğim ne olur ne olmaz diye çanta hazırladım kendimi de hazırlayayım bari ondan sonra hastaneye gideceğim
Lütfen evde tek kalmaKızlar yeni uyandım sayılır
Gözlerimi açmadan kendimi dinledim oh dedim sancı yok kalkmaya döndüm karnım kasıldı Şuan iyiyim adet sancısı geçmiş kasılma takip edeceğim
şimdi bi tane hurma attım ağzıma Çınar oynasın diye çok hafif hareket hissettim ama canlansın bakalım
Gece en son üç kere vurmuştu normal ondan sonra rahat uyudum zaten
Üff bu yanlış alarmlardan çok sıkıldım ben ya
Kendime geleyim hazırlanacağım duşa gireceğim ne olur ne olmaz diye çanta hazırladım kendimi de hazırlayayım bari ondan sonra hastaneye gideceğim
Uyuz da farklı ne oluyor kı, kasıntı tutmuyor mu sadeceYa ben de uyuzdan korkmuyor değilim ama belirtileri okuyorum uyuz gibi de değil anlamadım ki
Kesin değil ama riski diğer bebeklere oranla daha yüksek 0 ab gruplarında da sarılık riski daha yüksekYa bi de bişey duydum ben kan uyuşmazlığı olunca bebekte doğunca sarılık oluyomuş boyle bişey var mı bizim bi komşunun olmuş eskiden annem anlatıyo ama… anneme dedim eskiden kim neyi biliyodu anne belki dogru degıldir dedım
Oylesine yazmislar bedeni. Uyku gurusu icin Baska beden yok zaten. 0 aydan 3 yasa kadar kullaniliyor. Ben de 3 yas yazani aldim. Desen olarak sen bilirsin tabi :)Aslında benim istediğim model de yok Lucky modelini istiyordum. 3 yaş yazıyordu ondan dedim bedeni yok diye
Ay inşallah ya şu an kaşınmıyorum gün içinde de devam etmez inşallah . Bu fibrinojen değeri yüksek çıkan sen miydin doktora gitmiş miydinO da döküntülü oluyor diye biliyorum kuzum inşallah hiç bir şey çıkmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?