2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hahahhah. Aciklik ne demek 23. Haftada ogrendim ben iyice su anda da serklaj tutuyor bu arada. Ama tutuyor sonucta ve bence de en az 2 haftam var
Bor de Ciger gelistirici yapmam artik dedi suyun gelse bile gelismistir ikizlerin bu haftada diyor.

Kuzu benım doktorum da perınatolog, soyledıgım sekılde oldu, yanı toplamda 4 kere bu ıgneden oldum..
Icın rahat etsın tabıkı ama kokrmanı gerektırecek hıcbısey yok, bosuna stres yapıp bebegı etkıleme dıye dıyorum, suan ben de yaptırsam poztıfı cıkar, bılıyorum yanı

28. Haftada kan uyumsazlıgıgı sorunu olanlara yapılıyor, kaanama olsun veya olmasın farketmıyor.

Onu hıc bılmıyorum canım, bebegı ac bırakmıcaz sarılık olmasın dıye bıldıgım bu sadece

Düzenlı gelıyor yani, kaydet onu doktoruna da gosterırsın sabah.. Yanında bırı olsaydı keske sımdı

Yaaa haber ver bize yarın mutlaka. Ay hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıklı sihatli zamanında gelir

Aynısı ben de var sağ kasığım arada sancılanıyor rahim kası gerilmesinden oluyordur diye avutuyorum şimdilik kendimi daha ağrılı olmadığı sürece

S Seray94 neen var kuzum
Gittin mi nstye var mı bi haber

S Seray94 sen naptın canım nasıl oldun
Kızlar yeni uyandım sayılır
Gözlerimi açmadan kendimi dinledim oh dedim sancı yok kalkmaya döndüm karnım kasıldı Şuan iyiyim adet sancısı geçmiş kasılma takip edeceğim
şimdi bi tane hurma attım ağzıma Çınar oynasın diye çok hafif hareket hissettim ama canlansın bakalım
Gece en son üç kere vurmuştu normal ondan sonra rahat uyudum zaten
Üff bu yanlış alarmlardan çok sıkıldım ben ya
Kendime geleyim hazırlanacağım duşa gireceğim ne olur ne olmaz diye çanta hazırladım kendimi de hazırlayayım bari ondan sonra hastaneye gideceğim

Hahahhah. Aciklik ne demek 23. Haftada ogrendim ben iyice su anda da serklaj tutuyor bu arada. Ama tutuyor sonucta ve bence de en az 2 haftam var
Bor de Ciger gelistirici yapmam artik dedi suyun gelse bile gelismistir ikizlerin bu haftada diyor.
34te tamamlıyor cıger gelısımını, gerek yok aynen artık

Maşallah sen bizi dogurtup öyle doğacan bu gidişle

Daha iyi misin? Her şey yolunda mı?

Lütfen evde tek kalma

Kesin değil ama riski diğer bebeklere oranla daha yüksek 0 ab gruplarında da sarılık riski daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…