2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Korkma öyle bir şey olsa pozitiflik değeri 1/32 gibi belirtilir testin yanında

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel

Kizlar şu ikisi arasinda ne fark var biliyor musunuz?
Eki Görüntüle 3329178
Ben de ikisi arasındayım gönlümden geçen medela ama Türkiye’de gereksiz pahalı fiyatı. 395in 16 vakumlama özelliği var, sessiz çalışma özelliği var, 323 olanda 4 kademe var. 8 ay önce doğum yapan arkadaşım yeşilinden almıştı ama ilk başta hastane tipi kullanıp sütünü arttırdı sonra ev tipi olan yeşile geçti.

Ya ben de uyuzdan korkmuyor değilim ama belirtileri okuyorum uyuz gibi de değil anlamadım ki
Bizim geçen sene ilçede çıkmıştı okullar falan tatil oldu çocukların ellerinde ozellikle minik kabartilar olmuştu uyuz da her yer kasinmiyor bir de sana uyuz bulasacagini sanmıyorum bulassa bulassa sosyete uyuzu olursun o da elinin küçük bir bölgesinde olur o da uyuzlu biryle temas ettiysen 15 dakikadan fazla dipdibw kaldıysan

Beni de alacaklardı ama ben istemedim geç gitti ablamlar anneme halim yoktu çocuğu yatırmıştım bugün gelecekler inşallah
Başka birinin evinde kalmak da zor geliyor insana hamilelikte keşke annen sizde kalsa

Ay inşallah ya şu an kaşınmıyorum gün içinde de devam etmez inşallah . Bu fibrinojen değeri yüksek çıkan sen miydin doktora gitmiş miydin
Fibrinojeni hiç takma benim de yüksekti hem de baya yüksekti doktor gebelikte çok normal dedi yolladı

İlk basta bnde hastane tipi kiralicam. Aslinda spectra s2 getirtmek istiyorum ama kimseye minnet etmemek icin istemiyorum.
Spectra almazsam pembe olanindan mi alsam yedek dursun diorum. Kafamda deli sorular…

Günaydın kızlar
İyi haftasonlarımız olsun

Ayva çekirdeği jelini nasıl yapabilirim ?
İnternette var tarifleri ama belki ideal bir tarifi varsa onu kullanayım :)
Kuzenim çekirdeğin üstünü hafif geçecek şu koyardi dolapta jellesirdi 3 4 güne ben kaynamış soğumuş sudan mu yapsam diye düşündüm eşimde kireçli oluyor arıtma suyundan yap dedi belki size de fikir olur

Ya tek şüphe duyacağım şey bir sürümkıyafet alıp denedim internetten. Onu da annem söyledi uyuz olursun artık alma diye orda bi ürktüm

Ya tek şüphe duyacağım şey bir sürümkıyafet alıp denedim internetten. Onu da annem söyledi uyuz olursun artık alma diye orda bi ürktüm
O zamanda kıyafetlerin değdiği yerlerde kabarcıklar olurdu pütürlenirdi uyuz çok lanet bir şey yurtta uyuzu ağır geçiren çocukların doseklerini falan yaktık kurtulamıyoruz diye

Başka birinin evinde kalmak da zor geliyor insana hamilelikte keşke annen sizde kalsa
Annem bende normalde kocam bey gelince gitti önce ablama sonra evine işte dün geleceklerdi sonra anneme biz gidelim dedik Ablam gecikince ben gitmedim şansa sancılandım
Öyle bi his var ki içimde sanki Doğuma gideceğim inşallah yalan alarmdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…