- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #52.441
Deri döküntüleri oluyormuş ondaUyuz da farklı ne oluyor kı, kasıntı tutmuyor mu sadece
Korkma öyle bir şey olsa pozitiflik değeri 1/32 gibi belirtilir testin yanındaCanim ben Şırnak'ta takipteydim Ankara'ya gelince Hacettepede takibe basladim orada da ilk muayenem olunca tüm testleri rutin olarak istediler. Daha önce iki defa bakılmışti ve negatifti zaten ilk gebelik kanama vs olmadı öncesinde. Büyük ihtimalle hocanın dediği gibi iğneden kaynakli bir pozitiflik durumu var suanda ama yinede üniversite hastanesi olunca tedbiri elden birakmiyorlar anladığım kadariyla. Bide perinatolog görsün dedi, benim ayrıntılıda da bebegin kalbinde parlaklık çıkmıştı dogumdan sonra eko cektirirsin demisti şırnaktaki doktorum. Hacettepedeki doktorum ise doğumu beklemeden hemen sevk edelim bakalim fetal eko cekilsin dedi mesela. Biraz daha garantici ilerliyorlar anladığım kadarıyla araştırma hastanesi olunca. Bakalım ne zaman yönlendirirse o zaman perinatolojiye de gideceğim artık mecburen. Bir hafta arayla yapıldı igne ve indirekt coombs testi, pozitif çıkması bencede ondan ama en azından titresine falan bakmak lazımmış orda sonuclar iyi çıkarsa icim rahat eder. Anne karninda bebege kan transferi yapıldığı falan yazıyor baya korktum gece keske hic okumasaydim
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelKızlar yeni uyandım sayılır
Gözlerimi açmadan kendimi dinledim oh dedim sancı yok kalkmaya döndüm karnım kasıldı Şuan iyiyim adet sancısı geçmiş kasılma takip edeceğim
şimdi bi tane hurma attım ağzıma Çınar oynasın diye çok hafif hareket hissettim ama canlansın bakalım
Gece en son üç kere vurmuştu normal ondan sonra rahat uyudum zaten
Üff bu yanlış alarmlardan çok sıkıldım ben ya
Kendime geleyim hazırlanacağım duşa gireceğim ne olur ne olmaz diye çanta hazırladım kendimi de hazırlayayım bari ondan sonra hastaneye gideceğim
Beni de alacaklardı ama ben istemedim geç gitti ablamlar anneme halim yoktu çocuğu yatırmıştım bugün gelecekler inşallahLütfen evde tek kalma
Yok kız bebek kokuyo bence yani bebek değilde pudraBu arada bu hipp çatlak kremini kim kullanıyordu da önerdi hatırlamıyorum ama bu bildiğin Arko krem gibi kokusu da yapısı da
Ben de ikisi arasındayımKizlar şu ikisi arasinda ne fark var biliyor musunuz?
Eki Görüntüle 3329178
Bizim geçen sene ilçede çıkmıştı okullar falan tatil oldu çocukların ellerinde ozellikle minik kabartilar olmuştu uyuz da her yer kasinmiyor bir de sana uyuz bulasacagini sanmıyorum bulassa bulassa sosyete uyuzu olursun o da elinin küçük bir bölgesinde olur o da uyuzlu biryle temas ettiysen 15 dakikadan fazla dipdibw kaldıysanYa ben de uyuzdan korkmuyor değilim ama belirtileri okuyorum uyuz gibi de değil anlamadım ki
Başka birinin evinde kalmak da zor geliyor insana hamilelikte keşke annen sizde kalsaBeni de alacaklardı ama ben istemedim geç gitti ablamlar anneme halim yoktu çocuğu yatırmıştım bugün gelecekler inşallah
Fibrinojeni hiç takma benim de yüksekti hem de baya yüksekti doktor gebelikte çok normal dedi yolladıAy inşallah ya şu an kaşınmıyorum gün içinde de devam etmez inşallah . Bu fibrinojen değeri yüksek çıkan sen miydin doktora gitmiş miydin
İlk basta bnde hastane tipi kiralicam. Aslinda spectra s2 getirtmek istiyorum ama kimseye minnet etmemek icin istemiyorum.Ben de ikisi arasındayımgönlümden geçen medela ama Türkiye’de gereksiz pahalı fiyatı. 395in 16 vakumlama özelliği var, sessiz çalışma özelliği var, 323 olanda 4 kademe var. 8 ay önce doğum yapan arkadaşım yeşilinden almıştı ama ilk başta hastane tipi kullanıp sütünü arttırdı sonra ev tipi olan yeşile geçti.
Yani bu yorum olumlu mu olumsuz muBu arada bu hipp çatlak kremini kim kullanıyordu da önerdi hatırlamıyorum ama bu bildiğin Arko krem gibi kokusu da yapısı da
Valla canım annelerin kıymetini bilsinler hem bebeler hem kocalarBızım eskı ıkız gebelık grubunda 1 ay dus almayan vardı, vucudunu sılıyordu, rahım agzı cok kısaydı onun
Bakalım inşallah benimde keserYok kız bebek kokuyo bence yani bebek değilde pudraama kaşıntıyı falan kesti hep yaa sağolsun
Kuzenim çekirdeğin üstünü hafif geçecek şu koyardi dolapta jellesirdi 3 4 güneGünaydın kızlar
İyi haftasonlarımız olsun
Ayva çekirdeği jelini nasıl yapabilirim ?
İnternette var tarifleri ama belki ideal bir tarifi varsa onu kullanayım :)
Ya tek şüphe duyacağım şey bir sürümkıyafet alıp denedim internetten. Onu da annem söyledi uyuz olursun artık alma diye orda bi ürktümBizim geçen sene ilçede çıkmıştı okullar falan tatil oldu çocukların ellerinde ozellikle minik kabartilar olmuştu uyuz da her yer kasinmiyor bir de sana uyuz bulasacagini sanmıyorum bulassa bulassa sosyete uyuzu olursun o da elinin küçük bir bölgesinde olur o da uyuzlu biryle temas ettiysen 15 dakikadan fazla dipdibw kaldıysan
Çok olumlu değilYani bu yorum olumlu mu olumsuz mu
O zamanda kıyafetlerin değdiği yerlerde kabarcıklar olurdu pütürlenirdi uyuz çok lanet bir şey yurtta uyuzu ağır geçiren çocukların doseklerini falan yaktık kurtulamıyoruz diyeYa tek şüphe duyacağım şey bir sürümkıyafet alıp denedim internetten. Onu da annem söyledi uyuz olursun artık alma diye orda bi ürktüm
Annem bende normalde kocam bey gelince gitti önce ablama sonra evine işte dün geleceklerdi sonra anneme biz gidelim dedik Ablam gecikince ben gitmedim şansa sancılandımBaşka birinin evinde kalmak da zor geliyor insana hamilelikte keşke annen sizde kalsa
Bebek pudrasi gibi kokuyo bendeki ama. Yapi olarak da arko gibi degil ki. Orjinal degil mi sendeki acabaBu arada bu hipp çatlak kremini kim kullanıyordu da önerdi hatırlamıyorum ama bu bildiğin Arko krem gibi kokusu da yapısı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?